1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
tuti |
![]()
|
||
![]() wum, wum Group: Members Posts: 131 Joined: 11 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SRN-Confort
2001
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ion vine bat de la birt.
- Mai copile, ia spune tu , in ce clasa esti tu? - In a treia, ma tata, tu nu stii? - No apai, tu stii sa scrii dupa dictare? - Stiu tata, cum sa nu! No ia un caiet si scrie: Ardealul ii al nost'! - No mai scrie o data: Ardealul ii al nost'! Mai scrie copilul o data. Si tot asa pana umple tot caietul cu :Ardealul ii al nost' Copilul plangand o suna pe maica-sa. - Mama, mama, eu asa de beat nu l-am vazut pe tata in viata mea.... - Da' ce-a patit? Despre ce e vorba? - Se crede ungur! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
No' ascultaț aci și spuneț dacă place la voi asta poezie.
![]() Io nu mai poci zice nimica că doare burta la mine. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Chit ca nu e banc, dar de data asta facem o exceptie ca merita: tot de-acolo: Aceeasi in varianta : cu imagini Mesteru Manole Mama lu Stefan cel Mare (asta o stiu mai demult) |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Pinnochio blanche...
This post has been edited by garlic_dog: 5 Nov 2010, 21:31 Attached thumbnail(s) ford.jpg ( Size: 114.53k ) Number of downloads: 2759 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Cea mai tare descriere.... cand o sa vand masina o sa am inspiratie
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
In discoteca un tip merge la o gagica shi o intreaba: Dansezi?
Tipa raspunde: Stai sa o intreb pe mama. Tipul: Intreab-o shi daca te fu*i, sa nu faci 2 drumuri! __________________ Un dowjones-ist intra intr-un magazin de articole electrice sa cumpere un fier de calcat. Intreaba de pret si i se zice 150000 lei.Omu' incepe sa se vaicareasca ca n-are bani, etc. Vinzatorului ii vine o idee: - Auzi mai , daca reusesti sa-ti scoli tu sula si atirni fierul de sula si mergi dintr-un capat al magazinului in celalalt, si fierul nu cade, e al tau. Analistu' una-doua face treaba si fierul nu cade. Vinzatorul se tine de promisiune si-i da fierul cadou. La inchiderea magazinului, vinzatorul il vede alergind pe strada cu fierul atirnat ca mai inainte. - Bine bai dude, fierul e al tau, ce te mai muncesti acum? - Eee, coane, pai eu ma antrenez acum pentru un frigider!... __________________ Mamico, gainile beau benzina? - Nu, Bulisor! - Si atunci de ce se scumpesc ouale de cîte ori Guvernul scumpeste benzina? __________________ Un vapor se scufunda in mijlocul oceanului. Vin rechinii si mananca tot ce misca.O singura tipa scapa. Seful rechinilor: - Rechin Micky, du-te dupa fata! Se-ntoarce rechin Micky asudat dupa o ora: - Sefu', permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine! Seful rechinilor: - Rechin Picky, du-te dupa fata! Dupa doua ore se intoarce rechin Picky, terminat de oboseala: - Sefu', permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine! Seful rechinilor: - Rechin Bula, du-te dupa fata! Dupa vreo opt ore se-ntoarce rechin Bula plin de nervi, cu dintii tremurand: - Sefu', am inotat si-am inotat si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat rochia jos! - Si? - Si-a inotat si mai repede.Si m-am ambitionat,si m-am zbatut si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat sutienul jos! - Si? - Si-a inotat si mai repede! Si m-am enervat si-am dat din toate inotatoarele si cand am fost gata s-o insfac, si-a dat chilotii jos! - Si? - Si mi s-a sculat carma si-am luat-o la dreapta... This post has been edited by garlic_dog: 6 Nov 2010, 17:28 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Erzsi era servitoare la domni in Cluj. In fiecare joi avea liber si se intorcea acasa seara foarte bine dispusa. Intr-o joi seara domnul o intreaba:
- Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa? Erzsi: - O, domnu', noi joi intalnim cu Ildiko si cu Feri si Pista si mergem pe Feleac si jucam de-a ghicitul. Domnul: - Cum e jocul asta, Erzsi ? Erzsi: - Mergem la capita, noi fetele punem capul in capita si baietii vin pe la spate si f*** la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost. Cateodata vine mai multi tineri si noi nu putem ghici si atunci radem si radem, ei f*** pana ghicim cine fost. Domnul: - Mai Erzsi, e tare interesant jocul asta, as veni si eu ! Erzsi: - Veniti domnu', ca joia trecuta fost si doamna si nu ghicit de sase ori ! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La intrarea intr-o toaleta publica din Marea Britanie se afla un automat pentru prezervative care avea pe el inscriptia firmei producatoare: "Corespunde normelor britanice!". Putin mai jos cineva a zgariat: "Si Titanicul corespundea!"
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere si i-am spus:
- Sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de niste masini si alimentat cu lichide. Daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare, te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata !" Si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si computerul si mi-a aruncat berea la chiuveta. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Nu stiu cat de noi sunt, eu acum le-am descoperit:
Attached thumbnail(s) 5621_7_1289311602.jpg ( Size: 25.74k ) Number of downloads: 2262 5634_20_1289311603.jpg ( Size: 49.69k ) Number of downloads: 2163 5637_23_1289311603.jpg ( Size: 50.29k ) Number of downloads: 2179 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Le-a pus ake.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
In restaurant:
- Chelner, de ce cafeaua mea miroase a penis nespalat? Chelnerul mirosind cafeaua: - Doamnă, încercați să luati cafeaua cu cealalta mână. ********************* Se intoarce un copilas de la scoala: - Mama, copiii imi zic ca sunt vampir! - Lasa, mama, copiii sunt rai, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Acum treci la masa ca ti se coaguleaza supa. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
garlic_dog |
![]()
|
Tainuiti, sub geana noptii, ea-l intreaba pe baiat:
Cum preferi? Dau jos chilotii sau guma de mestecat? |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.559 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(un site) 5 motive sa nu-ti tunezi masina November 8, 2010 · Print This Article No. 1 – O s-o strici Undeva, candva niste ingineri, adica nu unii care au terminat ASE … destul de pregatiti si experimentati zic eu … au construit o masina care sa functioneze in parametrii optimi. Au studiat motorul … au studiat aerodinamica masinii … au studiat pana si greutatea vopselei de pe masina. Totul sa fie siguri ca masina va functiona corect in orice conditii de exploatare. TU … umbland la munca astora de mai sus … tu care citesti sfaturi si tutoriale pe net … nu ai sa faci nimic altceva decat sa o strici. NU … nu o s-o faci mai buna cu nimic … daca putea fi mai buna o faceau asa de la inceput. Tu doar ai sa o strici … tu doar te caci in munca altora. No. 2 – Atragi atentia asupra ta In general masinile tunate pe la noi in tara sunt 95% trompete … Adica masini destul de ieftine cu motoare sub 100 de cai … Asa ca nu inteleg care e scopul … De ce ai vrea sa atragi atentie asupra ta intr-o masina complet mediocra. De ce vrei sa strigi in gura mare “UITATI-VA LA MINE!!! … Sunt complet mediocru!!!” De ce? Iar daca masina este deja exotica, sa zicem, nu mai are nevoie de nimic … deja atrage atentia …. In plus … va stii toata lumea ca suferi si esti disperat dupa atentie. Ori … astia disperati dupa atentie … sunt oameni cu lipsuri care incearca sa compenseze. No. 3 - Nu poti sa te mai ascunzi EH … aici e mai nasoala partea … ti-ai stricat masina, esti disperat dupa atentie … si acum nici nu poti sa te mai ascunzi. Toata lumea va sti ca esti idiot … Daca inainte te mai ratacea lumea printre alti idioti … acum e mai greu pentru ca sari in evidenta. Sa zicem ca Intr-o parcare de idioti … tu vei fi idiotul sef … Privirilea alea intoarse in trafic dupa tine nu sunt de admiratie … sunt oameni care vor sa vada daca mecla ta de idiot se potriveste cu masina ta de idiot. No. 4 – Tuning-ul costa bani Iti dai seama?? Trebuie sa dai bani sa arati lumii ca esti un idiot mediocru … Si daca iti dai banii … apoi va trebui sa stai pe forumuri de cunoascatori gen 4tuning si sa tipi in gura mare ca astia de la guvern sunt nesimtiti si cer taxe de inmatriculare si rovignete … si vor cauciucuri de iarna … fix iarna in mod ciudat. Doamne fereste … da-le dracu de anvelope … Mai bine iti iei eleron sa ai apasarea pe zapada mai mare si o bara gen plug. No. 5 – Valoare de revanzare ZERO BARAT Bun … dupa cativa ani/luni/zile este posibil, desi sunt slabe sansele, sa-ti dai seama ca ai fost idiot si ca e cazul sa scapi de bijuteria ta tunata. Eh … aici vine partrea complicata, pentru ca va trebui sa gasesti pe cineva cu aceleasi gusturi de cenzurata ca ale tale, pentru ca nu toata lumea vrea un BMW roz cu dungi verzi … sau un A6 cu eleron de 2 metri … sau un Logan cu jante pe 20 pe care scrie Renault. Va trebui sa gasesti un idiot mai mare ca tine care vrea sa-ti continue creatia. .. Ori deja s-a stabilit ca un idiot mai mare ca tine … nu exista. PS: Daca sunt oameni care se simt jigniti de acest articol … Atunci e bine. QUOTE(primul ofticat) Sunt si oameni care isi “tuneaza” masina pentru ca asa le place lor, asta le face placere, sa aiba ceva diferit fata de restul lumii.Este un hobby, sa-i zic asa. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 11 Nov 2010, 17:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.559 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu auzi mai ca este o placere sau hobi ...?
11 Nov 2010, 17:37: 09aa034b-ea5e-45b9-a72c-3d0d0cda650d.jpg This post has been edited by IRONICK: 11 Nov 2010, 17:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Asta da anvelopa de sezon...
![]() |
--------------------
**
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Asta e de Paris-Dakar...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Pe un șantier discuții aprinse între meseriași - care ar fi ce mai veche meserie de pe pământ:
ZIDARUL: noi suntem cei mai vechi meseriași, ia gândiți-vă cine a ridicat piramidele și templele acum mii de ani..... ZUGRAVUL: ba nu-i așa, ia gândiți-vă că încă de pe vremea când oamenii stăteau în peșteri pictau pereții care-i tot un fel de "zugrăveală". Supărat, electricianul se ridică și le spuse: Măi băieți, ca să terminăm discuția, când D-zeu a spus "să fie lumină"... cablurile erau deja montate... |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Pentru IT-isti:
Noaptea tarziu, in anul 2034, in patul unui tip, sare disperat robotul casei si se ascunde sub plapuma tremurand din toate suruburile. - Cei ma, ce sa intimplat, ce esti asa speriat? - Stapane, stapane, am avut un cosmar, am vizat urat! - Da' cea-ai visat ma'? - 100110011002........ |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
Ion se trezeste, si vede un tip ciudat care statea la capul patului, imbracat cu o roba alba:
- Cine dracu? esti? intreaba Ion, si ce cauti in dormitorul meu? - Asta nu e dormitorul tau, iar eu sunt Sfantul Petru - Adica .. sunt mort?! Nu se poate! Mai am atatea lucruri de facut in viata! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie ? trebuie sa ma trimiti inapoi! - Ok .. poti sa te reincarnezi dar .. nu te putem trimite inapoi decat ca un caine sau o gaina. Ion a fost devastat, dar stiind ca era o ferma nu prea departe de casa sa, a rugat sa fie trimis inapoi ca o gaina. Flash de lumina si *poof* s-a trezit acoperit de pene si ciugulind de pe pamant. - Nu e chiar asa de rau, s-a gandit Ion, pana cand a simtit o chestie ciudata crescand in el. Cocosul s-a dus la el si i-a zis - Deci .. tu esti gaina cea noua? Cum iti place prima zi aici? - Nu e chiar asa de rau, zice Ion, dar am asa o senzatie ciudata, de parca o sa explodez - Ovulezi, nu-mi spuine ca n-ai mai facut niciodata un ou? - Niciodata! - Eh .. relaxeaza-te si lasa sa se intample. Cateva secunde (destul de incomode) mai tarziu, un ou iese de sub coada sa. Un sentiment intens de relaxare il cuprinde, iar emotiile il coplesesc, devenind mama pentru prima oara. Cand a facut al doilea ou, sentimentul de fericire a fost si mai coplesitor si a stiut atunci ca reincarnarea sa ca gaina a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata! Cuprins de fericire, a continuat ? si exact cand trebuia sa scoata si al treilea ou, a simtit o lovitura incredibil de puternica in ceafa si a auzit-o pe nevasta-sa: IOANE!!! Trezeste-te dracu? betiv nenorocit! TE C*CI IN PAT! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
a mai fooost
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
garlic_dog |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Caricatura misto de tot în Catavencu - moartea mica si un politai. Moartea mica suparata fleasca - din coasa ramasese doar batul. Politaiul chestionand-o:
"Si deci afirmati cu certitudine ca ati intrat pe teritoriul Romaniei cu coasa întreaga?.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 06:09 |