1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Un taximetrist moare si ajunge la portile Raiului.
Bate si Sf. Petru ii deschide. - Cum te numesti si ce faceai pe Pamant? - Sunt Gheo si am fost 15 ani sofer de taxi. - Bravo, fiule, uite o pelerina de matase si un sceptru de aur, poti intra! ...Imediat dupa aceea vine la poarta un preot: - Ma numesc Ion si am fost preot 25 de ani. - Bravo, fiule, poftim o pelerina de in si un toiag de lemn, poti intra... Preotul se infurie: - Soferul acela de taxi a primit un sceptru de aur si o pelerina de matase, iar eu doar un toiag si un sac, cum vine asta? Sf. Petru raspunde: - Vezi, dragul meu, noi aici in Rai primim pe criterii de performanta.In timp ce tu predicai, enoriasii dormeau, dar in timp ce soferul conducea, toti din masina se rugau. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
poate va zic bancul cu declicul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Sa spui si de la cine l-ai auzit !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
il stiu eu
se aud batai in usa, un tip deschide iar in prag un declic asa de vreo 20 de cm... |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
La o scoala in Cluj invatatoarea de la clasa a doua vine dupa pauza mare si ii intreaba pe copii:
- Ce ati facut in pauza ? Gigel, care era mai rasarit, ridica mina : - Eu m-am jucat in cutia cu nisip. Invatatoarea, ca sa dea un exemplu ce bine este sa inveti bine si constant,spune: - Bravo Gigel, daca scrii frumos pe tabla fara greseala cuvintul nisip, poti pleca azi cu doua ore mai repede acasa. Gigel merge la tabla si scrie frumos si caligrafic cuvintul NISIP fara greseala. - Bravo Gigel, poti sa pleci azi cu doua ore mai repede acasa - spune invatatoarea. Acuma se intoarce invatatoarea catre Petrica si il intreaba: - Tu Petrica, ce ai facut in pauza ? - Eu m-am jucat cu Gigel in cutia cu nisip ! - Perfect, daca scrii frumos pe tabla cuvintul cutie poti pleca si tu cu doua ore mai repede acasa. Merge si Petrica la tabla si scrie frumos si ingrijit cuvintul CUTIE absolut fara greseala. - Bravo Petrica, si tu poti pleca astazi cu doua ore mai repede acasa. Intr-un sfirsit se intoarce invatatoarea catre Janos, si il intreaba si pe el: - Tu Janos ce ai facut in pauza ? - Eu vrut joci si el la baietii cu nisip, dar ei nu fost draguti la Janos si spune: "merge in p... mea de bozgor" - Vai , dar asta este o discriminare a unor minoritati nationale cu coinfluente negative asupra psihicului unui copil. Daca scrii frumos pe tabla "discriminare a unor minoritati nationale cu coinfluente negative asupra psihicului unui copil" poti si tu sa pleci cu doua ore mai repede acasa. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Un puști pe stradă:
− Mamaie, matale esti cu.rvă? − Obraznicule, nesimțitule, pe cine faci tu mamaie? |
-------------------- |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
-De ce poartă programatorii ochelari de vedere?
-Pentru că văd := în loc de =. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sec
i:Cum se mai numeste o femeie gravida? r:Kinder cu surprize. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pentru canibali
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(apunake @ 22 Nov 2010, 16:41) Cu umilință ne cerem scuze cei care nu suntem programatori (ar trebui să fim uciși pentru că userii fac numai tâmpenii, se știe) da'ne explică și nouă cineva bancu ăsta? Nu-i banc! E doar suparat nea' Catalin! De ce? Nimeni nu stie! ![]() This post has been edited by kum: 22 Nov 2010, 16:18 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu cred ca are de-a face cu navigatia aproximativa.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
io cred ca era :-
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fara "Price".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marksman @ 22 Nov 2010, 16:26) Vad ca in Romania toata lumea se pricepe la fotbal, masini, femei, programare, management, afaceri... Si totusi, nu s-ar baga sa faca niciuna din ele. De exemplu. Acum cateva zile, l-am invitat pe un alt participant la trafic sa-mi ia zdranganeaua in brate. Vorba aia, lucru simplu, toti cred ca se pricep la asta. O refuzat, ceea ce ma face sa cred ca doar gura era de el. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' rau te mai oftica a=a+b, cu b diferit de 0.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
merge si cu b egal cu 0, pentru valori foarte mici ale lui b.
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Da' nu se incalzeste?
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
In centrul Ierusalimului, la 12 noaptea, unul striga cat il tinea gura:
-Heil Hitler, Heil Hitler!!! S-au scandalizat cativa trecatori si-l intreaba surprinsi: -Ce-ai patit omule? Cum poti sa strigi asa ceva? -Am castigat la loterie… -Bine si? Totusi nu esti evreu? -Ba da sunt evreu, dar (isi ridica maneca de pa mana stanga)… el mi-a dat numerele. |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sloim o regula pe rahela nevasta lui Strul.Intr-o zi era cat pe ce sa fie prins in flagrant . Abia a apucat sa se imbrace. Strul cand il vede incepe sa rada: Mai, mai am vazut costum incheiat la doi si la trei nasturi dar la doi nasturi si un c o i inca n-am vazut.
Itzhak baiatul lui Salamon e prins in pat cu Eva de catre tatal ei Moritz.Asta il rupe in bataie.Salamon indignat ii cere socoteala. Moritz: Mai, ca era cu Eva in pat am rabdat ca si io am fost tanar, ca o fu... am rabdat ca si io am fost tanar dar cand l-am vazut ca-si sterge plwa cu perdeaua n-am mai rabdat |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 18 Nov 2010, 13:36) Din pacate asta nu-i banc! ![]() --------- - Cum e sa fii insurat, skija? - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu prietenii la o bere, n-am voie sa postez pe forum (la Cafenea), n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada… - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut? - Nici asta n-am voie! ha ha... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Dupa vacanta de vara, invatatoarea ii intreaba pe copii la scoala ce lucruri bune au facut ei in vacanta.
Unul a ajutat o batranica sa treaca strada, altul si-a ajutat parinti la treburile gospodaresti si ajunge la Bula. Invatatoarea: Bula ce fapte bune ai facut in vacanta? Bula: D-na invatatoare eu am scapat o fata de la viol. Invatatoarea: (Foarte mirata si nu-i venea sa creada) Cum asa Bula?! Bula: Foarte simplu d-na invatatoare, am convins-o! ![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Laika @ 22 Nov 2010, 19:20) Dupa vacanta de vara, invatatoarea ii intreaba pe copii la scoala ce lucruri bune au facut ei in vacanta. Unul a ajutat o batranica sa treaca strada, altul si-a ajutat parinti la treburile gospodaresti si ajunge la Bula. Invatatoarea: Bula ce fapte bune ai facut in vacanta? Bula: D-na invatatoare eu am scapat o fata de la viol. Invatatoarea: (Foarte mirata si nu-i venea sa creada) Cum asa Bula?! Bula: Foarte simplu d-na invatatoare, am convins-o! ![]() ![]() ![]() Deci daca ti-l zic p-ala cu moartea risti sa te murdaresti pe tine de ras, nu? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kog |
![]()
|
Soacra isi invita ginerele la masa.Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia.
Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, …La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: – YEESSSSSSS!!!!! |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:35 |