1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ai incurcat randurile intre ele la copy/paste.
This post has been edited by tatabobu: 26 Jan 2011, 13:51 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Alydor @ 23 Jan 2011, 12:51) La al 200-lea congres al PDL, Basescu, garbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor: - Dragii mei, eu… eu m-am hotarat sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu prietena mea, Elena! - Huooo! Huooo! - Atunci propun sa ma inlocuiasca la presedintie prietenul meu, Boc. - Huooo! Huooo! - Smecherilor!!! Stiam eu ca tot pe mine ma vreti!!! Suma respectelor, Alydor QUOTE Intr-o zi, in timp ce faceam dragoste cu iubita mea, ea s-a uitat adinc in ochii mei soptindu-mi tainic la ureche : ”vreau sa ne iubim ca-n filme !”; Indata am intors-o invers si i-am bagat-o in gura, cautind sa i-o indes cit mai adinc in git… Cu o mina am inhatat-o de buci tragindu-le mai aproape, apoi am scuipat-o in fund si in vagin strecurindu-i cite un deget in fiecare. In timp ce o trageam cu dintii de clitoris, mi-a venit sa ejaculez asa ca am improscat-o pe toata fata si pe par. De atunci n-am mai vazut-o si nu-mi dau seama de ce… Presupun ca nu ne uitam la aceleasi filme. deci grupa mea de master are un grouppe yahoo.am pus si io bancurile astea doua la rubrica dedicata. Sa vedeti replaiuri ![]() QUOTE 1. rog pe administratorul acestui grup sa impuna niste reguli "de bun simt" (fara glume obscene, fara bancuri politice, ect), in caz contrar eu ies din acest grup. ( stiu, nu e importanta "iesirea"mea, dar ...ma zgarie unele chestii postate aici). 2. fara suparare din partea postantilor ![]() QUOTE Poate pastram si noi o limita a decentei... Banc, banc, dar.. QUOTE esti de coma omule. bine k suntem toti majori. (sper k n a facut nimeni infarct, k eu nu mai aveam mult) deci bietele studente,sunt rupte de orice ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
După primul zbor în afara dulapului, molia mică este întrebată de mă-sa:
- Eh? Cum a fost? - Bine, lumea se bucura ca ma vede, toți aplaudau....... Link cu poza mare This post has been edited by Marty: 26 Jan 2011, 15:07 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
1257887903_6269166.jpg
This post has been edited by kxz: 27 Jan 2011, 00:37 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Din oferta emag de azi - va prezentam:
Cesul cu display LCD din lemn ... am trait sa prind si inventia asta ![]() Attached thumbnail(s) lcd_lemn.JPG ( Size: 14.02k ) Number of downloads: 1755 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
@kxz: dur intradevar ...
Mi-a facut orasu' de kkt ![]() Daca'l vad pe undeva pe animalu ala - ii rup fashu' ![]() This post has been edited by Obscuru: 27 Jan 2011, 07:08 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
florio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 03 From: ARAD ![]() |
-Un angajat intarzie la servici,seful sau nervos tipa la el:
-Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30! Tipul raspunde: -De ce?Ce s-a intamplat la 8:30? La facultatea de biologie, examen despre miriapode. Profesorul examinator are un insectar in care sunt doar parti din insecte: un piciorus, o aripioara, o antena, etc. Studentul e rugat sa recunoasca specia. Dupa trei incercari nereusite, profesorul il anunta ca are nota 2, si ca-l asteapta la toamna. Pleaca studentul suparat insa cand sa iasa pe usa , profesorul il striga: - Hei, care e numele tau? La care studentul bagand un picior pe usa : - Ghici! Intr-o familie de tigani, feciorul il vede pe taica-su ca vrea sa iasa din casa si il intreaba: - Tata da unde te duci? - Ma duc pana la magazin sa-mi cumpar o camasa.. - Aaaa, auzi tata, daca vanzatoarea nu te vede, sa-mi cumperi si mie una.. O familie se duce pentru prima data la restaurant si, dupa ce mananca, el plateste iar ea ii spune chelnerului: - Resturile sa mi le puneti la pachet pentru catel. - Bineinteles, doamna. La care copiii in gura mare: - Uraaaaa! Ne cumpara cateeel! |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE+
- *** Florio
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Doi nuntași la nuntă. Unul către celălalt:
- E cea mai urâtă mireasă pe care am văzut-o la o nuntă! Celălalt sec: - E fiica mea! - A, mă scuzați, nu am știut că sunteți tatăl miresei, spuse primul. - Nu sunt tatăl ei, boule, sunt maică-sa! |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Suna telefonul noaptea:
Barbatul: – Daca e pentru mine, nu sunt acasa !! Nevasta raspunde la telefon : – Da, este acasa. Barbatul: – Ce ti-am spus baaai femeie ??? !!!!!! Nevasta: – A fost pentru mine…. – Doctore, spune pacientul, dacă este ceva cu mine, nu mă speria de moarte, dând bolii un nume științific. Spune-mi ce este, dar pe românește. – Ei bine, spuse doctorul, ca să fiu cinstit cu tine, ești pur și simplu leneș. – Mulțumesc, doctore, suspină pacientul cu ușurare. Acum dă-mi și numele științific al bolii, ca să pot să mă duc acasă și să-i spun soției. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
- Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine bunica: - Bunicule ti-ai luat pastilele? Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei: - Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas? - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt... - Asa... si am apucat-o de cur si am inceput sa ii dau niste limbi... |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
180295_184966964867313_100000620317256_513163_6881230_n.jpg ( Size: 43.5k )
Number of downloads: 1693
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cred si eu ca acum multi ani. Daca era mai recenta am fi vazut cratime puse aiurea si intr`un loc un "i" in plus.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Logan_Stepway @ 27 Jan 2011, 16:12) Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui: - Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine bunica: - Bunicule ti-ai luat pastilele? Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei: - Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas? - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt... - Asa... si am apucat-o de cur si am inceput sa ii dau niste limbi... P-asta îl povesteste bion misto ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pusca si cureaua lata
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
Loți îi zice lu' Ion:
- Măi, Ione, eu vorbește greu rumunește și vreu tu să unveți la mine. Pentru unceput, vreu să zici la mine care diferența untre bai și catastrofă? - Măi, Loți, vezi tu, io am o turmă mare ghe oi. No amu, dacă, Domne feri, dă molima peste ele și mor tăte, no ăsta-i bai. Ăsta-i bai mare! Îi bai, da' nu-i catastrofă. Da', dacă dă cu bomba peste Budapesta și omoară tăt, apăi, asta-i catastrofă. Da' nu-i bai... |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 25 Jan 2011, 10:54) De ce se ingrasa barbatii dupa ce se insoara? Cand stau cu parintii, vin acasa, se duc la frigider si isi zic: „Iarasi mancarea asta!”… Si se baga in pat. Dupa ce se insoara, vin acasa, se duc la pat si isi zic: „Iarasi asta!”… Si se duc la frigider. Celibatarul vine seara acasa, deschide frigiderul: - Aceeasi mancare, mai bine ma culc! Barbatul casatorit vine seara acasa, intra in dormitor, fereste plapuma: - Aceeasi femeie, mai bine mananc! This post has been edited by JORJ: 28 Jan 2011, 00:15 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
IBM la moldoveni?
-Ai biem o bere!...... Care-i treaba la Suceava ? -Bei, mananci si stai dijeaba. Care-i deviza moldoveanului? - Viata-i scurta. Daca tot n-o putem lunji, hai s-o facem lata! Ce fel de anunturi se difuzeaza la metroul moldovinesc? - Pazea ca sa lichiesc ushili. Urmiaza statia Primavierii, cu podisca pi driapta. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Directorul Bula moare si ajunge in Iad. La poarta era un drac fioros care pazea trei intrari.
- Vin imediat, asteapta-ma aici! ii spuse lui Bula. Dupa ce pleaca diavolul, Bula, curios, deschise una din porti. Inauntru vazu niste directori, pe care ii cunostea, supusi la munci umilitoare. Bula tranti usa si o deschise pe a doua. Tot asa, fosti directori adunau gunoaie. In spatele portii a treia vazu cu stupoare cativa directori incurajati de roiuri de secretare goale care se intreceau sa satisfaca cele mai fanteziste gusturi in domeniul sexual. Bula se minuna si-si relua locul in fata portilor. Sosi si dracul: - Ei, ce poarta iti alegi? Prima sau a doua? - A treia as vrea. - Nu se poate! Acolo este iadul secretarelor. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Unul isi intalneste un prieten care era bandajat peste tot, plin de vanatai, un picior rupt si avea ochii negri.
- Da' ce-ai patit? Ai ajuns sub un TIR? - Nu... e din cauza noului meu hobby. - Ce hobby? - In fiecare noapte, pe la 3, sun la intamplare numere de telefon si zic "Fraiere, ia ghici, cine sunt?" - Si? - Saptamana asta au ghicit 4. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
O tipa merge intr-o delegatie de serviciu la sute de kilometri departare de casa.
Ajunge la hotel, se face comoda, insa pentru ca se simtea singura si cu o senzatie de libertate pe care nu a mai simtit-o niciodata decide sa apeleze la compania unui barbat. Isi aminteste ca primise un pliant cu o reclama la o firma ce ofera o astfel de companie asa ca ridica receptorul si formeaza numarul. O voce senzuala de barbat se aude la celalalt capat al firului: El: - Alo… Ea: - Buna! Sun de la hotelul “Libertador”, camera 421. El: - Da, da. Ea: - Am citit pe brosura ca stiti sa faceti masaje si adevarul e ca am nevoie sa veniti in camera la mine sa imi faceti un masaj relaxant cu uleiuri si esente aromate…. Nu, stati, de fapt in realitate vreau sa facem sex. Am chef sa facem sex salbatic pana dimineata. Vreau sa o facem pe pat, la dus, pe podea, pe balcon, pe coridor… Vreau sa scap de inhibitii, sa ma simt umilita, sa iti arat ce curva pot fi. Da, vorbesc serios, adu cat mai multe feluri de jucarii, de obiecte ale placerii, ca sa ne asiguram ca vom ramane treji toata noaptea. Vreau sa ma legi de pat, sa ma mangai pe corp cu tot ce vrei, sa ne atingem unul pe altul… cu limba sau cu ce vrei tu… Cum ti se pare…? Mai mult, poti veni si cu niste prieteni, vreau sa…. El: - Adevarul e ca suna fantastic! Dar, doamna, pentru a face apeluri externe trebuie intai sa apasati tasta 9… |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Mai multi batrani s-au dus in padure sa culeaga melci.
Seara aveau unul 60, altul 40 de melci... unul nu avea nici un melc... - Cum de nu ai nici un melc/ - Baaa...era sa prind unul...dar pana sa ma aplec eu...melcu`...tzashti... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
Marty |
![]()
|
Cu câteva zile înainte de nuntă.
- Draga, am hotarat cu prietenii să organizez o petrecere a burlacilor ... - Aha! Bautura cat incape, curve si toată noaptea le-o trageti în toate găurile! - Nu, draga, doar cate o bere, linistiti, vom povesti ... - Tu pe cine minti? Crezi ca eu nu am fost la petreceri de burlaci?! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Prunariu.jpg
Just for fîn... Ala din jos, nu-i tavarisci PP alias DD? This post has been edited by garlic_dog: 31 Jan 2011, 20:50 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 18:22 |