DNS Nu e stabila!
![]() ![]() ![]() |
DNS Nu e stabila!
Cafelutz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BR-13-YGV
|
|||
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
inseamna ca ai prieteni kamikaze, sfatu meu daca vrei stabilitate la viteze mai maricele si dureri de ficat fa ca mine, pune o suspensie sport [ pe fata merge de vw polo 6n ] si incalto cu niste jante pe 15 si pune-i 195/45 iti intra pe fata si 195/50 spate, spunene dupaia parerea
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Cafelutz |
![]()
|
Multumesc frumos de sfaturi!
Nu e vorba de amici ca le calca atat.... am dat doar un exemplu dar un DNS la 120 e normal sa se zgaltaie intr-un hal in care... nici nu'ti poti inchipuii!Inca ceva la depasirea aia.. revenind pe banda de mers... i-a luat vreo 10 secunde pana sa se....."indrepte sa zic" ca ea tot se balansa. Cumva de la caseda de directie?(ieri am verificat amortizoarele pe spate) sunt tepene!!!abia le apas ...pe fata is umpic mai moi. Nu inteleg cam ce poate fii!Astept in continuare ceva sfaturi! multumesc |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BR-13-YGV
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am mers 150 toata autostrada si singurul stres a fost consumul.
bafta |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Cafelutz |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BR-13-YGV
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
atata timp cat anvelopele, geometria, basculele , amortizoarele sunt bune sau in stare bunicica....nu vad de ce ar tremura.
mie logan 1.4 2009 la 90km tremura tot de la o janta indoita insesizabil |
--------------------
supernova
Clima
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e din geometrie ceva vezi sa nu ai rotile inclinate spre interior. atunci incepe distractia la viteze mari. ca impinge ba una ba alta stg dr.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
sau poate are o janta indoita sau fie bolfa la cauciuc da o fuga pe la vulcanizare
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Cafelutz |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri! chiar azi ma duc la vulcanizare sa vad cum sta treaba! Va tin la curent
13 Apr 2012, 10:25: Am fost la vulcanizare! Culmea.... nimic au luat baietii toate rotile..Nu inteleg ce poate fii(In drum spre casa am iesit pe centura am calcat-o umpic.. la fel..faceam slalom...inca o chestie sesizata abia.. azi.. cand o scot pe liber de pe la 120... volanu vibreaza....cam tare...) Ceva pareri? This post has been edited by Cafelutz: 13 Apr 2012, 10:25 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BR-13-YGV
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
geometria se face la vulcanizare ?
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Cum zicea si colegu Catalin mai sus, fai o geometrie (60-100 ron) si mai uita-te pe la suspensia fata (amortizoare, arcuri si bucsi bascula+pivoti)
This post has been edited by cata82: 13 Apr 2012, 10:34 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
Cafelutz |
![]()
|
pfai
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BR-13-YGV
|
|
Cafelutz |
![]()
|
Am schimbat gumele...Am desfacut rotile..bucse,bascula,pivot,arcuri,amortizoare..toate sunt in regula...singura chestie care am observat-o cand miscam discu' avea un joc... cam maricel.Poate fii de la ala?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BR-13-YGV
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
QUOTE(powertodacia @ 13 Apr 2012, 08:33) Totusi sa nu exageram , la 150 nu putem spune ca SN este o masina stabila , aici pot include si Solenza ca doar o port in semnatura , asta ca sa nu ziceti ca eu am Solenza si sunt rasist , nu sunt masini de mers toata autostrada cu 150 km / h cum afirma colegul nostru mai sus . |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Verifica roti+pneuri si fa o geometrie.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Nu ti-ai gasit masina potrivita pentru stabilitate si viteze mari. Totusi nu trebuie sa se manifeste asa. Mergi cu ea la service, verifica intai geometria. Apoi te apuci de telescoape si restul.
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Cafelutz @ 14 Apr 2012, 17:57) Am schimbat gumele...Am desfacut rotile..bucse,bascula,pivot,arcuri,amortizoare..toate sunt in regula...singura chestie care am observat-o cand miscam discu' avea un joc... cam maricel.Poate fii de la ala? Discul se tine in prezoanele rotii, daca-l misti fara roata montata e normal sa aiba joc, mai ales daca surubelul ala ce-l tine nu e, sau e slabit. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gerard dacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 29 May 11 From: oradea ![]() |
JOCUL ALA DE LA DISC DAC DISCUL ESTE PRINS DE CELE DOUA SURUBURI SI II STRANS ,ATUNCI JOACA DIN RULMENTI SAU PLANETATRA DESTRANSA SI PERMITA JOC LA RULMENT
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
salut..la mine are un mic joc roata stanga fata..asta daca trag de misc de ea in zona orei 9 - 3..sa fie de la pivot, rulment,..?Daca stie cineva sau a mai desfacut tamburii..as avea si eu nevoie de cateva informatii/poze despre cum, de unde sa desfac...si la ce sa umblu cu mare atentie:)Multumesc si Sarbatori Fericite !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Cafelutz |
![]()
|
Nimic...
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BR-13-YGV
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Ai verificat geometria?
|
--------------------
Dacia
1999 / 2001 / 2010
|
|
powertodacia |
![]()
|
tot intreb si nimeni nu raspunde, legat si de problema lui..cine a schimbat si cum bucsa din caseta??
This post has been edited by powertodacia: 16 Apr 2012, 16:24 |
--------------------
supernova
Clima
|
CrysMM |
![]()
|
Ai gasit bucsa de cumparat?
|
--------------------
Dacia
1999 / 2001 / 2010
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
joc la directie ai ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
powertodacia |
![]()
|
da,bucsa e 10 lei.
doar bate ceva in denivelari. |
--------------------
supernova
Clima
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(Cafelutz @ 14 Apr 2012, 17:57) singura chestie care am observat-o cand miscam discu' avea un joc... cam maricel.Poate fii de la ala? acea problema despre care spui tu, este de la rulment. ti-as recomanda sa ii inlocuiesti pe toti 4, si sa mergi la un service autorizat sa le inlocuiesti sau la presa. QUOTE(gabriel.bv @ 14 Apr 2012, 20:08) salut..la mine are un mic joc roata stanga fata..asta daca trag de misc de ea in zona orei 9 - 3..sa fie de la pivot, rulment,..?Daca stie cineva sau a mai desfacut tamburii..as avea si eu nevoie de cateva informatii/poze despre cum, de unde sa desfac...si la ce sa umblu cu mare atentie:)Multumesc si Sarbatori Fericite ! ![]() nu asa se verifica jocul! se suspenda masina pe cric sau buturuga, se blocheaza volanul, si se hatana la ora 6 - 12 .. QUOTE(powertodacia @ 16 Apr 2012, 23:43) aceste denivelari, se produc de la toate bucsele,fata/spate.. iar, la caseta de directie,daca ai avea joc, nu ar fi numai "sus - jos" in momentul in care ai da intro groapa.. ci' tot timpul... eu, ti as recomanda sa inlocuiesti toate bucsele.. pe fata ai: 2 pe un brat in "v"stanga, si 2 in dreapta ..tot, pe fata sa verifici si capetele de bara sa nu aiba joc si sa nu aiba burduful taiat/crapat.. iar pe spate ai la amortizoare..1+1. bafta! |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
"6 " "12" se verifica jocul ,la rulment, pivot si bucsi bascula
"3" "9" se verifica jocul ,la capatele de bara |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
@ORIJINAL21 : am uitat sa precizez ca masina era ridicata pe cric(ca doar nu ma apucam sa trag de roata fara sa ridic masina)..zici ca este "joc" normal, atunci de ce se manifesta doar pe partea stanga? Multumesc
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
@gabriel.bv: nu e normal jocul ala. Cel mai probabil ai bieleta stanga uzata. Dupa inlocuire, se face geometria.
|
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(gabriel.bv @ 17 Apr 2012, 01:02) @ORIJINAL21 : am uitat sa precizez ca masina era ridicata pe cric(ca doar nu ma apucam sa trag de roata fara sa ridic masina)..zici ca este "joc" normal, atunci de ce se manifesta doar pe partea stanga? Multumesc in momentul in care misti de roata stanga-dreapta si volanul ramane pe loc este destul de clar ca ai probleme la directie.. dar, atunci cand dai stanga - dreapta de roata si se misca si volanul atat cat dai tu de roata, este ceva normal! la asta ma refeream eu... varianta a 2-a.. |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |