Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
robert1991 |
![]()
|
||
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cine te-a minit ca nu-ti trebuie faruri sa vezi cum te pleznesti cu unu doamne fereste ...
Ridicarea talonului implica sa mai dai bani cat ai dat pe instalatia xenon. Philipsul isi face treaba foarte bine daca farurile sunt reglate perfect pe axa lor pentru maxima amplificare a lumini. La opel am instaltie xenon din fabrica pus , controlul instalatiei e realizat de calculatorul masini. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
vad ca a intrebat cineva de autocolant de stalpi. pm to me!! sau..urmariti la bursa topicul meu.
@bitza - ce ai luat tu cu 5 lei..se face varza..cel putin la exterior..sper sa nu fie asa..cu toate ca sigur este. autocolantul profi nu se gaseste de cumparat in magazine. ce se gaseste sunt de exclusiv de interior cu adezivi slabi..pe baza de apa..care la caldura sau ger..crapa, se dezlipesc.se umfla..fac bule, etc. romantismul intervine atunci cand il dai jos..adezivul ramane pe stalpi iar pvc-ul(folia) se da jos cu usurinta. stai si freaca cu diluant sau acetona sa dai adezivul ala jos..nu recomand..mai ales ca sunt sanse sa matuiesti locul respectiv. eu am de circa 2 ani si e intact..nu crapat, dezlipit, bile de aer, cojit sau alte treburi...dar e profi. ca idee de pret - pt dsn sau slz..autocolantul de stalpi e 10 lei. legat de xenon..daca farul are dispersor..bate ca o lanterna..cel putin cu instalatie xenon. mie mi se par super becurile de genul philips xp..le-am avut si am fost super multumit. recomand. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Recunosc ca acum 2 ani cand am cumparat masina, lumina farurilor era de toata jena ! Unul din ele era turcesc si lumina maxim 1-2 metri si celalalt lumina corect dar avand becurile alea infecte din fabrica, nu prea vedeai nimic cu ele.
In consecinta in urmatoarele luni am schimbat farul turcesc cu unul romanesc, am dat jos celalalt far care lumina bine sa il sterg de praf in interior si am pus 2 becuri x-treme power + reglate pe luxmetru. Rezultatele au fost intr-adevar spectaculoase. Diferenta a fost foarte mare si acum chiar nu mai am probleme cu lumina. Toti colegii de la intrunire pot confirma ca se vad mai mult decat satisfacator farurile. Voi ramane la aceasta configuratie. Cu banii pentru un upgrade de far (sticla clara, xenon) as putea sa fac alte lucruri mai interesante la masina. Cu alte cuvinte nu mai am lumanari, dar recunosc ca am avut cand am cumparat masina. Multi colegi de forum au panarame de lumini... am vazut la intrunire multe super nove care nu avea reglate deloc farurile, si fluxul luminos ajunge undeva la maxim 2-3 metri, in conditiile in care la mine dupa reglajul pe luxmetru, nici nu mai ating pamantul, ci se pierd pur si simplu pe lungime. In aproape 1 an de cand le am nu am primit nici un flash din partea celorlalti participanti din trafic. Nu vreau sa arunc cu pietre in nimeni, dar uneori trebuie sa fim responsabili, mai ales intre noi ca soferi. Dar aici intram in alte treburi prea delicate... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Maskatule aceasi problema cu farurile am avut-o si eu cand am luat masina. Bateau farurile foarte prost. Am schimbat becurile, am reglat farurile lucrurile s-au imbunatatit pana zilele trecute cand am primit un set de xenoane. Schimbarea a fost radicala. Sunt constient ca nu sunt numai eu pe drum si ca nu numai eu trebe sa vad in fata ci si cel care vine din fata mea, dar problema cu xenonul montat aiurea si cu farurile nereglate a luat amploare. Esti convins ca lumina dispersata este lumina pierduta care automat deranjeaza pe ceialalti participanti la trafic. La lupe nu o sa vezi asa ceva. Asa ca da, daca vrei ceva cu adevarat buna incearca lupele cu xenon. Si eu sper ca in curand, cat mai curand sa-mi montez lupe
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 9 Apr 2010, 23:11) am schimbat farul turcesc cu unul romanesc, am dat jos celalalt far care lumina bine sa il sterg de praf in interior si am pus 2 becuri x-treme power + reglate pe luxmetru. Rezultatele au fost intr-adevar spectaculoase. Diferenta a fost foarte mare si acum chiar nu mai am probleme cu lumina. Acelasi lucru l-am facut eu anul trecut, doar ca am schimbat ambele faruri care erau bune, doar ca erau vechi si sticla se matuise un pic (pe care le-am vandut si mi-am mai amortizat investitia). Sincer sa fiu, nu imi trebuie faza lunga.. adica nici nu prea am folosit faza lunga. La faza lunga lumina este imprastiata pe sosea si vad toata pe toata latimea soselei. La faza scurta se vede foarte clar delimitarea. Eu le-am relgat intai la service, apoi farul din dreapta l-am pus sa bata un pic mai spre dreapta pentru a vedea bine semnele de circulatie si boscatarii morti de beti din santuri. ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Autocolantul nu l`am cumparat de la anticariat,l`am cumparat chiar de la firma de specialitate..ca sa iti faci o idee,cam toate taxi`urile din oras au fost colantate acolo,cu exact aceeasi autocolant...si sincer nici nu imi fac probleme la 5 lei si daca ma tine 2 sau 3 luni desii nu cred.Sa nu o iei in nume de rau!.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
@bitza- eu nu ti-am spus cu rau..stai linistit. ca idee..taxiurile sunt facute cu cel mai ordinar autocolant posibil
![]() @masky - ai dreptate. manca-l-ar tata pe el de moderator. cei la de la mioveni ar trebui sa iti dea un premiu cat de curand. ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
M`am plictisit azi si am incercat sa vad cum ar arata jantele stock pe alta culoare,iata ce a iesit...
Attached thumbnail(s) Image061_negru_negru.jpg ( Size: 904.55k ) Number of downloads: 1072 Image061rosu_rosu.jpg ( Size: 921.26k ) Number of downloads: 1156 Image061visiniu.jpg ( Size: 917.57k ) Number of downloads: 1140 Image061visiniu_visiniu.jpg ( Size: 918.68k ) Number of downloads: 1087 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
tot mai bine arata pe gri cum sunt ele originale
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Bitza,e frumoasa,imi place cum arata .
Ai taiat din arcurile dupa fata ? |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Am avut in cap chestia asta,dar cam toata lumea imi zice ca e destul de joasa si chiar nu stiu de ce...chiar ma bucur ca nu a fost nevoie de tai din ele,eventual pe spate o spira merge taiata!Mersi Lafel
This post has been edited by B_i_t_z_a: 14 Apr 2010, 14:17 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Bine ca nu te-ai gandit cum ar arata sticla de la far vopsita cu negru.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Deja e prea mult negru...vineri sau sambata sper sa fie gata pleoapele custom made,si bineinteles modificata grila fata!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
O impopotonezi prea tare... cred ca te plictisesti prea mult pe acasa si nu ai ce face. Mai bine o lasi asa cum e si termini cu vopsitul negru al stopurilor, semnalizarilor, etc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Pai inafara de lacuit stopuri si semnalizari,nu prea am facut alte modificari majore...dar urmeaza.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
adyyxp |
![]()
|
![]() Aditzu Group: Members Posts: 133 Joined: 23 March 09 ![]() |
foarte frumoasa masina bitza...daca a ta este "impopotzonata" cum zice maskatu stai sa ii fac cateva poze la a mea
![]() |
--------------------
DACIA-SUPERNOVA
CLIMA
2001
- B-xxx-ADY Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile,pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza !!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Lasa jantele asa, nu le mai colora. Mie imi pare rau ca a mea nu are jantele cu model, ci doar cele din tabla...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
jonny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
Azi am dat o tura pe la remat si am achizitionat un far dreapta stare destul de buna cu 30 ron iar gratis mochete portbagaj.
Attached thumbnail(s) DSC_1430.JPG ( Size: 2.66mb ) Number of downloads: 947 DSC_1427.JPG ( Size: 2.43mb ) Number of downloads: 430 DSC_1429.JPG ( Size: 2.74mb ) Number of downloads: 377 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
imbunatatiri aduse recent ? diuze logan,stopuri noi,geamuri el,leduri in plafoniera si torpedou,placute ferodo.urmeaza sa montez o plafoniera pe centru zilele astea.o sa revin cu poze
This post has been edited by ianys_andrey: 15 Apr 2010, 22:20 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
O poza face mai mult decat 1000 de cuvinte!
Attached thumbnail(s) DSC02933.JPG ( Size: 645.47k ) Number of downloads: 451 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
alex3faq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 19 December 09 From: Constanta ![]() |
o spira din arc??
|
--------------------
Dacia
SupeRNovA
2001/europa
- CT-26-SEB
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Nu nu ...nu am taiat nimic!Poate o sa tai de pe spate unde am 23 de cm
Attached thumbnail(s) DSC02934.JPG ( Size: 668.69k ) Number of downloads: 419 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Las-o asa ca arata frumos .
Din cand in cand cred ca mai mergi cu 3-4 persoane in ea si sta frumos pe drum . La mine daca bag 2-3 persoane in spate sta ridicata de bot de zici ca-i barca ( amortizoarele si arcurile sunt noi pe spate ) , vreau sa tai din arcurile dupa fata 1,5 - 2 spire . |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
dupa cum am promis
maine s-ar putea sa-mi pun si lumina in portbagaj ![]() Attached thumbnail(s) Imagine004__2_.jpg ( Size: 643.91k ) Number of downloads: 359 Imagine005__2_.jpg ( Size: 803.04k ) Number of downloads: 330 Imagine044.jpg ( Size: 472.39k ) Number of downloads: 424 Imagine049.jpg ( Size: 571.22k ) Number of downloads: 438 Imagine046.jpg ( Size: 376.57k ) Number of downloads: 375 Imagine006__2_.jpg ( Size: 596.16k ) Number of downloads: 417 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B_i_t_z_a @ 15 Apr 2010, 22:55) vrei sa tai din arcuri zici? si daca sunteti 3-4 persoane in masina? si daca lovesti pragurile intr-o bordura mai inalta? si daca atingi scutul la prima piatra? si daca se rup aparatoarele de noroi la o groapa? si daca ajungi pe un drum de tara cu ditamai gropile? masina si asa ca e joasa din fabrica...dar sa mai tai din arcuri. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Am si eu o propunere. Nu prea agreez montarea butoanelor pt. geamurile electrice langa schimbator si ma gandeam la o solutie mai estetica: merge sa le pun acolo?
Attached thumbnail(s) SP_A2784.jpg ( Size: 228.24k ) Number of downloads: 437 |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Masina nu merge pe drum de tara,nu ma sui pe borduri(decat foarte rar),nu are aparatori de noroi,si nu am taiat din arcuri.Cele din fata au fost comprimate,iar in spate degeaba le comprim ca in 2 sau 3 luni incet incet revin,deoarece nu este destula greutate sa le tina apasate.O spira sau maxim una jumatate daca tai in spate,nu are absolut nimic,eu oricum nu prea urc in masina mai mult de 3 persoane,si daca as duce 4 persoane + bagaje nici atunci nu ar freca.O spira inseamna cam 2 cm daca ai arcuri si telescoape bune,nici nu se simte.Si acuma sincer de cate ori mergi cu masina pe drumuri inpracticabile?A...apropo,eu deabea am terminat rodajul la masina
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
poti sa bagi greutate oricat de multa ca nu are unde sa frece, pt ca sn are si pe fata si spate tampoane de cauciuc pe interiorul arcurilor
zona scutului e intradevar joasa si asa cu garda normala l-am atins si eu de 2 ori prin niste cratere si am fost nevoit apoi sa il dau jos sa-l indrept ca ajunsese sa vibreze, sa scartaie a metal, etc. cand plecam din loc, si la ture mai mari ca atingea in catalizator si in teava de esapament fiind deja indoit de fostul proprietar B_i_t_z_a inainte sa comprimi arcurile ce inaltime aveai pe fata de la coltul pragului la sol ? This post has been edited by Relu_GTT: 17 Apr 2010, 14:17 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 05:28 |