Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
mihai 83 |
![]()
|
||
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|||
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Eu daca nu stiu ceva nu ma bag in seama ca alte persoane.
Da ma tince stim...e frumoasa masina ta...are si fustite...Plus ca ai mai pus si Atv-ul langa ea...app cu mersul serpuit ce se mai aude?Ai vorbit cu BeciAcustic sa ne imprumute loganul pentru un driveTest? |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(mihai 83 @ 9 Apr 2009, 23:36) eu sau iulian?... si cum "de ce?"....sa adunam si noi niste posturi aiurea...sa avem si noi multe ca djasu....sa va fie ciuda si pe noi dupaia ![]() ![]() hai mah...sunteti seriosi....parca e un forum de copii mici....serios.....va certati pentru niste prostii...oricum nu se ofera niciun premiu pentru cele mai multe posturi....omul asta nu ar avea niciun motiv sa se chinuie sa adune posturi aiurea...el chiar incearca sa ajute si voi tot comentati ca sunteti grozavi....dar o sa vina momentul cand o sa aveti si voi probleme si o sa apelati la forum si la sfaturile lui ![]() eu personal nu pot garanta ca tot ce spune djasu' este adevarat...pentru ca nu pot....nu am cunostintele necesare....poate e asa cum spuneti voi....poate ne minte pe toti pe fata pentru ca nu are de lucru acasa....se plictiseste omul.....dar sa stiti ca multe din "minciunile" spuse de el mi-au fost de folos de mai multe ori....ma rog....eu spun sa incheiati cearta si sa revenim la imbunatatiri ![]() <span class='edit'>9 Apr 2009, 23:50:</span> iulian....de la atatea discutii aiurea am si uitat la ce sectiune sunt...am crezut ca suntem la poze....dar cand am constata ca nu suntem la poze le-am sters....beci acustic nu mai spune nimic....sta cu morcovul in f*** de cand a auzit ca vrem sa ii luam loganul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 9 Apr 2009, 23:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
hai sa schimbam subiectul...cine are p acasa vreun buton de stop ceata defect?vreau doar gemuletul lui...eu mi-am facut si butonul dela proiectoare sa fie albastru p pozitie si albastrusi rosu knd e aprins...iar la avarie...l-am facut sa licare knd "merge"avaria.il facusem sa se aprinda albastru p pozitie si rosu knd licarea...dar nu am avut timp sa mai mesteresc p la el..mai aveam si altceva de facut....
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(cristi87 @ 10 Apr 2009, 12:23) hai sa schimbam subiectul...cine are p acasa vreun buton de stop ceata defect?vreau doar gemuletul lui...eu mi-am facut si butonul dela proiectoare sa fie albastru p pozitie si albastrusi rosu knd e aprins...iar la avarie...l-am facut sa licare knd "merge"avaria.il facusem sa se aprinda albastru p pozitie si rosu knd licarea...dar nu am avut timp sa mai mesteresc p la el..mai aveam si altceva de facut.... ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
15-20 lei in vitan.Poate ca o fi mai ieftin in alte parti...
This post has been edited by Maskatu: 10 Apr 2009, 12:56 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
am si eu nevoie de asa ceva pentru ca peste 2 saptamani imi pun si eu proiectoare....butonul pentru proiectoare fata e la fel ca cel pentru ceata spate? :-/
|
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma faceti sa ma incordez, ca poate reusesc sa dau niste banuri chiar si pe sectiunea asta...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Azi am terminat de izolat podeaua... dupa 1 luna de cand am inceput. Pana am luat toate materialele, pana s-a uscat vopseaua, nu am avut nici timp cu serviciul, asa ca mi-a luat o luna de cand am desfacut-o pana cand am terminat-o. O sa incerc sa redau in pasi ceea ce am facut si ce am folosit. Sa incepem cu inceputul....
Dupa indepartarea tuturor plasticelor laterale, si a scaunelor (eu am dat fara sa mai scot scaune pentru ca am avut nevoie de masina dupa ce s-a uscat vopseaua) am aplicat un strat grund NEDILUAT, pe toate podeaua de la un cap la altul. Grund_fata_pasager_resize.jpg ( Size: 164.45k ) Number of downloads: 4555 Grund_fata_sofer_resize.jpg ( Size: 148.03k ) Number of downloads: 5002 grund_spate_2_resize.jpg ( Size: 203.51k ) Number of downloads: 4839 grund_spate_3_resize.jpg ( Size: 217.42k ) Number of downloads: 4794 Grund_spate_resize.jpg ( Size: 142.18k ) Number of downloads: 4704 Am astupat cu power tape gaurile astea tampite pentru ca uneori se scurge apa pe aici fata_sofer_gauri_astupate_resize.jpg ( Size: 73.55k ) Number of downloads: 2206 Dupa aplicarea grundului am dat cu vopsea insonorizanta cauciucata. Dupa cum se vede in pozele de sus deja incepusem sa dau. Am dat-o nediluata pentru a fii mai "groasa". Pentru tot ce se vede in poze adica toata podeaua am folosit o cutie intreaga adica 3,5 kg.... alte poze cu cauciucata: cauciucata_ansamblu_resize.jpg ( Size: 227.79k ) Number of downloads: 2333 cauciucata_fata_2_resize.jpg ( Size: 285.88k ) Number of downloads: 1959 cauciucata_fata_pasager_2_resize.jpg ( Size: 304.18k ) Number of downloads: 1474 cauciucata_fata_pasager_3_resize.jpg ( Size: 171.09k ) Number of downloads: 1427 cauciucata_fata_resize.jpg ( Size: 235.39k ) Number of downloads: 1478 cauciucata_spate_2_resize.jpg ( Size: 176.28k ) Number of downloads: 1784 cauciucata_spate_2_resize.jpg ( Size: 176.28k ) Number of downloads: 1784 cauciucata_spate_4_resize.jpg ( Size: 235.35k ) Number of downloads: 1208 cauciucata_spate_ansamblu_resize.jpg ( Size: 223.8k ) Number of downloads: 1281 cauciucata_spate_3_resize.jpg ( Size: 163.83k ) Number of downloads: 1246 cauciucata_spate_resize.jpg ( Size: 186.04k ) Number of downloads: 1243 Gaurile laterale astupate anterior cu power tape am dat cu cauciucata peste ele sa fiu sigur ca sunt "etanse" gauri_dreapta_pasager_astupate_cu_power_tape___caciucata_peste_resize.jpg ( Size: 251.42k ) Number of downloads: 1531 gauri_fata_sofer_astupate_cu_power_tape_plus_cauciucata_resize.jpg ( Size: 214.44k ) Number of downloads: 1654 Cauciucata s-a uscat complet in 3-4 zile cu masina in soare de 25-30 de grade. Peste am pus mai multe straturi, printre care, folie pee simpla, folie pee aluminizata albastra si vatelina. Sa o luam in ordine!! STRATUL NR.1 SPATE In spate, folie PEE SIMPLA Pentru a sta fixa pe podea am facut in urmatorul fel, am facut patratele cu cutterul, si am aplicat power tape peste, in felul asta am prins folia de podea. Simplu si eficient. Primu_strat_spate_folie_pee_fara_aluminiu_2_resize.jpg ( Size: 135.6k ) Number of downloads: 2027 Primu_strat_spate_folie_pee_fara_aluminiu_3_resize.jpg ( Size: 149.11k ) Number of downloads: 1887 Primu_strat_spate_folie_pee_fara_aluminiu_4_resize.jpg ( Size: 158.18k ) Number of downloads: 1566 Primu_strat_spate_folie_pee_fara_aluminiu_6_resize.jpg ( Size: 147.36k ) Number of downloads: 1525 STRATUL NR.2 SPATE Peste folia pee simpla am pus folie pee aluminizata albastra de 3 mm. Aceleasi gauri pe folie pentru o mai buna aderenta pe podea. Stratul_2_spate_folie_pee_aluminizata2_resize.jpg ( Size: 212.52k ) Number of downloads: 1714 Stratul_2_spate_folie_pee_aluminizata_3_resize.jpg ( Size: 183.84k ) Number of downloads: 1597 Stratul_2_spate_folie_pee_aluminizata_4_resize.jpg ( Size: 231.96k ) Number of downloads: 1313 Stratul_2_spate_folie_pee_aluminizata_resize.jpg ( Size: 247.85k ) Number of downloads: 1336 STRATUL NR.3 SPATE Vatelina pusa peste pee-ul aluminizat Spate_stratul_3__VATELINA_2_resize.jpg ( Size: 135.51k ) Number of downloads: 1577 Spate_stratul_3__VATELINA_resize.jpg ( Size: 135.16k ) Number of downloads: 1599 STRATUL NR.4 SPATE Folie pee aluminizata peste vatelina pusa anterior Spate_stratul_4_folie_pee_aluminizata_2_resize.jpg ( Size: 224.49k ) Number of downloads: 1479 Spate_stratul_4_folie_pee_aluminizata_resize.jpg ( Size: 249.73k ) Number of downloads: 1274 STRATUL NR.1 SOFER SI PASAGER DREAPTA Folie pee aluminizata Fata_sofer_primul_strat_pee_aluminiu_2_resize.jpg ( Size: 189.65k ) Number of downloads: 1302 Fata_sofer_primul_strat_pee_aluminiu_3_resize.jpg ( Size: 187.01k ) Number of downloads: 1197 Fata_sofer_primul_strat_pee_aluminiu_3_resize.jpg ( Size: 187.01k ) Number of downloads: 881 Fata_sofer_primul_strat_pee_aluminiu_resize.jpg ( Size: 215.96k ) Number of downloads: 738 izolare_fata_resize.jpg ( Size: 286.89k ) Number of downloads: 928 izolare_pasager_fata_resize.jpg ( Size: 261.88k ) Number of downloads: 974 izolare_pedale_resize.jpg ( Size: 288.35k ) Number of downloads: 810 STRATUL NR.2 SOFER SI PASAGER DREAPTA Vatelina peste stratul de pee aluminizat pus anterior fata_pasager_vatelina_stratul_2_peste_strat_1_pee_poza_2_resize.jpg ( Size: 212.63k ) Number of downloads: 944 fata_pasager_vatelina_stratul_2_peste_strat_1_pee_resize.jpg ( Size: 246.91k ) Number of downloads: 898 STRATUL NR.3 SOFER SI PASAGER Folie pee aluminizata din nou PESTE vatelina pusa anterior Fata_vatelina_strat_2_peste_strat_1_de_pee___inca_un_pee_aluminiu_resize.jpg ( Size: 292.59k ) Number of downloads: 952 Privire_ansamblu_resize.jpg ( Size: 292.93k ) Number of downloads: 872 Mocheta spate pusa la loc mocheta_spate_pusa_resize.jpg ( Size: 282.12k ) Number of downloads: 1175 Sub frana de mana 4 straturi de folie pee aluminizata Sub_frana_de_mana_4_stratuti_pee_aluminizat_2_resize.jpg ( Size: 290.82k ) Number of downloads: 1476 Sub_frana_de_mana_4_stratuti_pee_aluminizat_resize.jpg ( Size: 285.17k ) Number of downloads: 1446 Materiale folosite: 1 cutie vopsea insonorizanta cauciucata 3,5 kg = 13 lei 1/2 cutie grund = 6 lei 1 pensula lata = 5 lei 1 rola power tape "moment" = 10 lei Aproximativ jumatate sul folie pee aluminizata, 1 sul = 20 metri lungime = 100 roni Vatelina am primit-o, la fel si bucata de foliee pee NEaluminizata. Initial am vrut sa merg pe pasla dar nu am gasit deloc nici in brico, nici in hornabach, decat vatelina sau pasla la bucati de 1 metru patrat care aveau in componenta LEMN ceea ce era exclus din start. Asa ca am mers pe pee aluminizata. Folie pee are 3 mm deci dintr-un foc ies 6 mm in fata + 2-3 mm de la vatelina = 10 mm aproape, iar pe spate 3 straturi de pee si 1 de vatelina, sare de 10 mm. Cam atat.... poze cu mocheta in fata pusa la loc nu am mai facut pentru ca am terminat tot ce se vede acum o ora. Multumesc pe aceasta cale tuturor de pe forum care m-au indrumat in alegerea materialelor si in asezarea lor. This post has been edited by Maskatu: 11 Apr 2009, 22:43 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Tince1290 |
![]()
|
2 intrebari:
1) cat te-a costat in final toata afacerea? 2) efectul este cel asteptat?....adica se simte o diferenta majora? hai ca vad ca intre timp ti-ai editat postul de mai sus ![]() This post has been edited by Tince1290: 11 Apr 2009, 22:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Mascatu hai ca ai dat lovitura nici loganurile modificate de pe acest forum nu au pus atatea straturi
![]() De unde ai cumparat cauciucata au in targ ? |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ms de aprecieri dj asu. O sa fac si usile, si plafonul curand.... cam aceeasi "reteta". Desi la usi imi este mai greu pentru ca as fi bagat antifon IN usa pe peretele dinspre exterior dar nu am cum sa dau cu pensula pentru ca sunt gaurile inguste si e si geamul + macaraua. Dar nu disper...
Am vazut in hornabach parca cand cautam pasla, am gasit burete , bucata de 2/1 metri, un pret derizoriu de 10-15 lei pe bucata. O sa imbrac eventual fetele de usi cu burete iar usa sa bag pe ea pee aluminizat, minim 2 straturi si 1 de vatelina la mijloc = "senvis" la fel ca la podea. Cat despre compartimentul motor, daca te referi la partea din spatele torpedoului, am dat-o si pe aceea cu grund + cauciucata. Mai am de pus pee, pozitia este foarte nasoala, tre sa scot torpedoul, iar la partea soferului la fel am dat grund si cauciucata cat de "sus" am putut, este greu pentru ca sunt multe fire, e si uce, e si blana aia neagra care e din fabrica. Cauciucata am luat-o de pe Muntii Capati cu 13 lei dupa cum am spus si cutia de 3,5 kg mi-a ajuns la fix pentru podea... nu am dat in economie, am turnat efectiv pe podea si an intins-o. Gasesti la orice magazin de piese auto. Cred ca daca te duci la guzu o iei cu sub 10 lei. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
prietene ai intrecut absolut toate limitele antifonatului?
vrei sa dormi in ea iarna cu -20 grade afara sau care e ideea ca n-am inteles..?! tot ce iti trebuia era un strat de vopsea cauciucata diluata si peste un strat de aluband. caldura se pierde in special prin usi si respectiv zona chederelor de la usi si plafoniera... nu inteleg unde ti-a venit aceasta inspiratie sa ingreunezi masina in total cu 20 kg dupa ce iti vei pune si pe usi... ti se va infunda plafoniera de la greutatea antifonului ![]() eu zic sa nu faci aceeasi prostie si pe usi si plafoniera deci usi: vopsea insonorizanta un strat pe tabla interioara a usii apoi lipit aluband aluband lipit de tabla exterioara a usii (sub fetele de usi) plafoniera in afara de aluband si vopseab cauciucata poti sa mai bagi un strat de vatilina si atat.. no ofense, am mai vazut antifonare da asta nu e rulota!!! |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
lasati-l sa faca c vrea...e masina lui si face ce vrea..pun pariu ca la sunet,s-a imbunatatit calitatea datorita vopselei cauciucate,nu datorita foliei pee...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
nu cred ca este loc de critici pentru ca e cu adevarat o imbuinatatire ... se pare ca lasa ca merge si asa e in floare
![]() bravo maskatule ai toata admiratia mea pentru efortu depus si pentru banii investiti cu rost zic eu ca pe langa efectu termic mai e si cel de insonorizare a masinii si stim cu totii ce sunet decent e in masina ![]() ![]() ![]() referitoar la usi , antofonarea pe care am facut-o eu este una simpla si suna cam asa: am cumparat 3 antifon-spray ( am dat 14 ron pe fiecare tub ) asta ca o cauciucata dar find mai practic aplicandu-se foarte usor si ajugand in toate colturile tablei , dupa aceea am pus 2 straturii de fole pee aluminizata , efectu sa resimtit repede , sunt foarte multuit urmatoru pas ar fi sa insonorizez la motor sa nu mai ajunga sunetu in hgabitaclu ..... ![]() Numai bine! |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Maskatu |
![]()
|
@Reckno: Nu s-a ingreunat cu 20 kg, cauciucata a fost de 3,5 kg, iar grund maxim 250 grame. Folia pee, tot sulul nu are 1 kg, si eu am folosit decat jumatate, la fel si vatelina, deci pana acum maxim 5 kg. Nu am vrut sa exagerez cu nimic, pur si simplu m-am saturat de sunetul de conserva pe care il produce masina. Am mers cu multe masini straine, am mers si cu logan, si la logan sa fie mama lui a naibii daca e asa conserva cum e super nova.
Asa ca am zis daca tot am scos mocheta din interior, sa fac un lucru bun, pentru ca nu mai am de gand sa o scot in urmatorii 20 de ani, asta pentru ca este foarte greu de scos, mai ales plasticele de pe laterale care sunt prinse fara sens in zeci de suruburi si braduti. O sa fac si usile si plafonul. As fi pus aluband dar din cate imi aduc aminte din toate discutiile de pe forum este destul de scump si nu se gaseste chiar la orice hiper-market. Tocmai de aceea am pus atatea straturi... daca puneam aluband era suficient 1 strat, asa am compensat cu pee-ul. @cristi87: Masina se simte mai "adunata" acum, nu mai suna a conserva... dupa cum am zis, mai ales in fata unde nu stiu cati din voi au scos mocheta din fata, are pe ea burete gros de 1 cm, plus 1 cm de straturi pus de mine, deja 2 cm, plus cauciucata + grund + antifonarea pe care o avea ea pe fata constand in fasii lipite peste tabla. Podeaua nu e gata oricum... la vara, ori grunduita si cauciucata, ori cu pistolu pe sub masina si data cu ulei sau cu ce se "stropeste". Ma intereseaza sa o "apar" si de rugina. Degeaba fac habitaclul "rulota" vorba lui reckno daca intra rugina in el. @tiesto: multam de aprecieri. Stiu de spray-urile acelea pentru ca mi-ai spus ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Reckno @ 12 Apr 2009, 00:18) prietene ai intrecut absolut toate limitele antifonatului? vrei sa dormi in ea iarna cu -20 grade afara sau care e ideea ca n-am inteles..?! tot ce iti trebuia era un strat de vopsea cauciucata diluata si peste un strat de aluband. caldura se pierde in special prin usi si respectiv zona chederelor de la usi si plafoniera... nu inteleg unde ti-a venit aceasta inspiratie sa ingreunezi masina in total cu 20 kg dupa ce iti vei pune si pe usi... ti se va infunda plafoniera de la greutatea antifonului ![]() eu zic sa nu faci aceeasi prostie si pe usi si plafoniera deci usi: vopsea insonorizanta un strat pe tabla interioara a usii apoi lipit aluband aluband lipit de tabla exterioara a usii (sub fetele de usi) plafoniera in afara de aluband si vopseab cauciucata poti sa mai bagi un strat de vatilina si atat.. no ofense, am mai vazut antifonare da asta nu e rulota!!! tace-ti ca ne-a dat peste nas cu asta ![]() ![]() ![]() nu a facut asta pentru caldura a facut pentru sunetul care se aude in timpul mersului |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
Stimate coleg de forum.
Eu zic ca ai facut o treaba foarte buna nu ma intelege gresit!! eu m-am referit la ce as fi facut eu...pentru mine sunetul de conserva nu e antifon pe pedea...e din usi si din modul lor de inchidere: apasarea usii direct pe cheder...dc te uiti marginile usilor nu sunt etanse de caroserie. fa acest experiment: uitate la toate masinile inclusiv dacia 1310 si o sa vezi contrariul. De aici se aude sunetul asta. Si mai e o problema de design la usile clio/dsn/solenta. aceste usi nu au ramforsare metalica pe cadrul usii latere in plan vertical...astfel orice poate sa traga de marginea de sus a usilor si sa iti strambe rama cu tot cu geam si sa intre in masina.. dun dau vina pe cei de la dacia...s-au grabit sa scoata masini mai bune decat 1310 si ca sa obtina asta au avut nevoie si de hibride (dsn/solenta/nova) |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
Maskatu |
![]()
|
Djasu o sa fac si aripile interioare cu grund si cauciucata... adica cred ca stii ca am tot zis pe forum, doar sa se mai incalzeasca mai mult , ca trebuiesc date jos rotile si pusa masina pe capre ca sa ai acces mai usor !
Am finisat si peretele dinspre motor din spatele torpedoului... aceeasi "reteta", pee peste cauciucata, vatelina si pee, apoi mocheta si buretele ei la loc... Asa arata inainte, doar cu cauciucata data saptamana trecuta... 12042009_001__resize.jpg ( Size: 195.42k ) Number of downloads: 1972 12042009_002__resize.jpg ( Size: 178.68k ) Number of downloads: 1580 Primul strat pee aluminizat peste cauciucata 12042009_003__resize.jpg ( Size: 200.74k ) Number of downloads: 1394 12042009_004__resize.jpg ( Size: 224.82k ) Number of downloads: 1199 12042009_005__resize.jpg ( Size: 193.72k ) Number of downloads: 991 Vatelina....... 12042009_006__resize.jpg ( Size: 104.76k ) Number of downloads: 920 12042009_007__resize.jpg ( Size: 115.64k ) Number of downloads: 781 12042009_008__resize.jpg ( Size: 128.63k ) Number of downloads: 633 Si ultimul strat de pee 12042009_009__resize.jpg ( Size: 200.61k ) Number of downloads: 715 12042009_010__resize.jpg ( Size: 212.42k ) Number of downloads: 706 12042009_011__resize.jpg ( Size: 188.81k ) Number of downloads: 680 Am aflat si de ce imi intra apa prin dreapta... pe stalp inspre exterior era un dop, si pe acolo trebuie sa se scurga apa... cum am dat cu furtunul pe masina a inceput sa intre apa, am cercetat mai bine am scos acel dop si a inceput sa curga apa ca la chiuveta... DOP IDIOT !!! Am siliconat si parbrizul de jur imprejur. sper sa nu mai am probleme cu apa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
foarte bine si eu am astupat alt orificiu am mai spus eu cel de pe partea stanga in spatele bidonasului cu lichid pentru parbriz. Eu am izolat cu silicon negru . Vezi ce faci la praburi baga ulei si vaselina cu sumuiogul adica niste carpe prinse pe o bucata de sarma cum aveau cosari
![]() Ce spuneti de acesta turbina eletrica are eficienta ? .. solenza turbocharger 2.jpg aici vedeti pretul turbinei |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
"Puterea" care ai castiga-o cu ea s-ar anula, deoarece turbina consuma curent pentru a fuctiona. Deci nu merita
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Interesant...se vede ca ai avut ceva de lucru la masina + banii bagati...as vrea si eu sa o insonorizez insa nu am un garaj unde sa o bag si sa dau jos tot de pe ea. Felicitari, se vad rezultatele. Daca te-ai ocupa si de portiere si de stalpii exteriori cred ca ar iesi o treaba super.
djasu, e chiar interesanta ideea aia cu turbina si chiar mi-a dat de gandit...poate pe viitor ii fac si eu cadou masinutei mele asa ceva... |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Am mai vazut la cineva o turbina electrica ca aceea si spunea ca nu are nici un efect in bine
This post has been edited by Relu_GT: 12 Apr 2009, 19:24 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
djasu82 |
![]()
|
cred ca turbina trebuie montata dupa corpul clapeta la fel cum e la 1.6-16V . Dar daca e montata inainte de corp clapeta se diminueaza presiunea plus infulenteaza motorasul pas cu pas... Cu siguranta o sa-mi sara multi in cap ca nu conteaza cum e montata eu zic ca da. Oricum nu se da detali prea multe despre turbina cata presiune dezvolta la ce turatie etc .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Turbina aia-i frectie la picioru de lemn. stati linistiti ca si eu am studiat problema turbinei electrice si am lasat-o moarta.
Referitor la ce a facut Maskatu felicitari! Dar fara suparare mi se pare putin cam exagerat ce ai facut tu acolo. Acelasi lucru l-am facut si eu acum un an tot cu cauciucata si folie de pee dar folie de 5 mm parca pusa in 2 straturi pe podea si un strat pe plafon si in usi. De curand am descoperit un material asemanator cu cel ce se pune pe podeaua masinii cand iasa din fabrica la un pret acceptabil. Oricum mai la vara masina va intra la o reconditionare a caroseriei. Adica dat pe dedesupt cu feruginol la incheieturi si unde a inceput sa dea rugina, peste dat cu deruginol zincat, la toate incheieturile bagat mastic, antifon peste si ceara in praguri si lonjeroane. Tocmai am terminat toate aceste operatiuni dar pe masina prietenei mele (tico) si sincer sunt foarte incantat de ceea ce a iesit |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Maskatu |
![]()
|
Buna idee cu feruginolul dar greu sa gasesti oameni sa te si ajute in astfel de operatiuni. Legat de pee, asta de am pus-o eu este de 3 mm, pe spate in 3 straturi vine 9 mm, iar pe fata 2 straturi 6 mm plus vatelina, la tine ies 10 mm, deci tot pe acolo. Pee de 5 mm era prea scump si nu avea sens sa cumpar cand am putut sa iau de 3 mm si sa pun in 2 straturi. Si mi se pare mai ok asa pentru ca ies mai bine pe straturi, pee, aluminiu,pee, aluminiu.
Week-endul urmator o sa fie si pastele asa ca nu cred ca mai apuc sa incep sa fac macar usile... Raman totusi deschis la idei legate de cum as putea sa bag cauciucata IN usa, mai exact prin gaurelele alea. La spray nu vreau sa ma pretez pentru ca e cam scump si nu are sens. Cat despre partea exterioara, adica unde e difuzorul prins pe usa, o sa raman la pee aluminizat, 2 straturi, iar spatele fetei de usa cu burete, am gasit in hornbach, se vinde la bucati de 1/2 metri. Totusi nu stiu sigur cat pot "sa bag" intre fata de usa si usa, Din cei care au mai antifonat usile, poate ma ajuta cineva cu o cifra, cam cati mm de materiale se pot baga intre fata de usa si usa? Nu vreau sa ma trezesc ca dupa izolatie nu mai pot sa pun fata de usa la loc.... This post has been edited by Maskatu: 13 Apr 2009, 08:08 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
2 straturii pee + folia din fabrica a intrat ok ...
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Reckno |
![]()
|
QUOTE(melomanuu @ 13 Apr 2009, 00:01) Turbina aia-i frectie la picioru de lemn. stati linistiti ca si eu am studiat problema turbinei electrice si am lasat-o moarta. Referitor la ce a facut Maskatu felicitari! Dar fara suparare mi se pare putin cam exagerat ce ai facut tu acolo. Acelasi lucru l-am facut si eu acum un an tot cu cauciucata si folie de pee dar folie de 5 mm parca pusa in 2 straturi pe podea si un strat pe plafon si in usi. De curand am descoperit un material asemanator cu cel ce se pune pe podeaua masinii cand iasa din fabrica la un pret acceptabil. Oricum mai la vara masina va intra la o reconditionare a caroseriei. Adica dat pe dedesupt cu feruginol la incheieturi si unde a inceput sa dea rugina, peste dat cu deruginol zincat, la toate incheieturile bagat mastic, antifon peste si ceara in praguri si lonjeroane. Tocmai am terminat toate aceste operatiuni dar pe masina prietenei mele (tico) si sincer sunt foarte incantat de ceea ce a iesit melomane o intrebare pentru tine acest deruginol este o substanta incolora? stiu ca am folosit deruginol incolor la o dacie 1310 am dat cu aceasta substanta peste tabla smirgheluita si am lasat sa se usuce. acum dupa 3 ani se vede inca sub acest deruginol culoarea tablei fara pic de rugina. intrebarea mea finala este? vreau sa dau acest deruginol pe oalele spate, dupa ce le spal, curat cu o perie de sarma si le degresez in prealabil. dupa acest deruginol vreau sa dau cu antifon cauciucat...credeti ca este o idee buna? va rog sfaturi, putem salva oalele noastre de rugina! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Desigur ca este o idee buna.Dar o idee si mai buna ar fi sa reusesti sa dai pe oale pe dedesubt.Adica pe sub aripa.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 22:23 |