Topicul frustratilor
![]() ![]() ![]() |
Topicul frustratilor
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si io ma duc la munca da' nu ma simt frustrat de asta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nici nu ne-am imaginat așa ceva!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Grijă mare la traversari!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
ba da oameni harnici avem pe DC....eu azi am lucrat, dar am avut un motiv, ii zi de salar:D....maine liber, daca scrie in lege ne conformam.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Alydor |
![]()
|
Ca ce? il pune ratoiu pe fratele lui mai mare ca sa ma bata?
![]() ![]() Copilarisme... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ma, nu stiu... Daca n-o sa mai intri pe forum cateva zile, promit sa sun eu la 112, ok?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Alydor |
![]()
|
Babaiets...stati linistiti... Ma bucur ca va faceti griji pentru pielea mea da' inca pot sa imi port singur de grija... Plus ca amenintari din astea de copii mici.. hai sa fim seriosi...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Manuel |
![]()
|
Stiu bre, glumeam si eu.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
Tu cu Alydor te-ai trezit să glumești?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
Pai ce-are?
![]() Suma regretelor, Manuel |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Alydor |
![]()
|
Ne permitem...
Ce e grecule? Chiar asa fioros sunt? ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai, toata lumea lucreaza. Sa va fie rusine! Eu am fost la carciuma...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Eu inca nu am plecat de la birou :-< , si lucrez si maine , DAR daca nu lucreaza banca... maine o "frec" , chiar o frec... o sa-mi frec biroul , il fac sa straluceasca apoi ma invoiesc , pt maine am liber vineri
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Alydor |
![]()
|
Si ce vesti se mai aud pe acolo? Tot politica?
Din nefericire ieri mi-am sabotat proiectul cu dozele de bere... am baut bere la sticla... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai am auzit o barfa, cica unul se intreana Kum sa-ti rezolve doleanta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
Care din ele ca e mai multe...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io de-abea astept sa incep munca, sa ma duc iarasi la birou, sa ma odihnesc, ca m-a rupt in doo concediul asta. Am varuit, am frecat pe jos, am spalat podele, am tras cabluri, am ... naiba mai stie ce-am mai facut, da'-s rupt in doo.
![]() Saptamana asta nimic nu mai fac. Jur pe rosu. Bina, in afara de spalat geamurile, ca s-au murdarit, tu chiar nu vezi? ![]() Si in afara de spalat si curata milf-a. Am fost si la CASCO si la service si acum astept sa vina piesele.Cu ocazia asta vopsesc si celelalte bandouri. Offf! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(THE GODFATHER @ 30 Apr 2012, 11:35) Daca vreti banuti ..... la munca fratilor ! Pentru Danut 73 ( ca tot pare a fi pasionat de Pink Floyd - Money ) si a devenit ,,membru,, de caderea Bastiliei ( revolutie mare D-lor ! ) ![]() Nu stiu cu Bastilia ![]() ![]() Intr-adevar, cu Pink Foyd e pasiune mare si veche. ![]() Bun baiat Paulica...mai ciordea tigari dintr-un magazin sa avem si ce fuma. This post has been edited by Dan73: 30 Apr 2012, 17:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am tras tare azi la munca si maine nu ma duc... Dar neavand chef de nimic, am fost cam aerian. Asa ca, la niste clienti am rascolit in lada de scule dupa ceva si cand am strans sa le pun la loc, am bagat la gramada si cheia de la masina. Ma gandeam ca prostu' ce-am facut cu ea, refaceam firul. Singurele ipoteze ramase erau ca ori am inchis-o-n portbagaj, ori am uitat-o in broasca portbagajului si a luat-o cineva. Asa ca m-am apucat de indoit usi sa pot intra in masina, da jos toate rahaturile ca sa ajung la portbagaj... nimic... Ma durea capu' de nervi... Am avut o sclipire ca poate am luat-o la gramada cu celelalte acareturi si am varat-o intr-o cutie cu plastice. Acolo era...
![]() Maine ma duc sa dau si eu o pedala ca omu'... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 30 Apr 2012, 19:06) Maine ma duc sa dau si eu o pedala ca omu'... Cand eram june student in Grozavesti "ma duc sa dau o pedala" se traducea cu "ma duc pe Stefan Furtuna" sau pentru ai mai norocosi in caminele de fete din Regie This post has been edited by Ake: 30 Apr 2012, 19:54 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia-i clanta, nu pedala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Ake @ 30 Apr 2012, 19:54) Cand eram june student in Grozavesti "ma duc sa dau o pedala" se traducea cu "ma duc pe Stefan Furtuna" sau pentru ai mai norocosi in caminele de fete din Regie right.. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Statia Stefan cel Mare?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
iulia_boris |
![]()
|
no..patrupezii ,draga, nu spartanii..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
fara gratare..vreau liniste..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:10 |