Topicul frustratilor
![]() ![]() ![]() |
Topicul frustratilor
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 Apr 2012, 20:28) ala om fericit.. ![]() 30 Apr 2012, 20:30: QUOTE(bygy007 @ 30 Apr 2012, 20:25) daca n-am sefi nu pot dormi.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 30 Apr 2012, 20:30 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ca un epilog, ie bine ori ba, sa muncesti?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
iulia_boris |
![]()
|
cum f bine spunea cineva mai sus este bine sa ai un loc de munca..noi facem caterinca cu distractie da' cand ai rate la banci,facturi,etc. si nu le poti plati parca-ti cam vine sa-ti bagi ceva in distractiile cu mici si bere..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
iulia_boris |
![]()
|
deci..cand nu-s sefi,in weekend-uri,sarbatori,etc.,al naibii daca pot dormi..cand sunt toti la munca mi se face mereu somn..comprende?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
pai asa zi colega , ca daia nu iesea la socoteala
oho ce i-as copia pe colegii tai din depou citeodata mi se face un somn ..... dar din pacate nu e loc This post has been edited by bygy007: 30 Apr 2012, 22:17 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Noi astia din Constanta nici nu avem timp sa stam pe forum.Deabia azi pe intai imi permit si eu cateva ore sa ma duc sa ma intind pe iarba intr-o padurice si fara sa consum alcool ca pe seara am un drum de Bucuresti.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cam la cati bani pe luna sa fie, ca sa merite frusteala asta!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Buey lasati prostiile si treceti la munca
![]() |
--------------------
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
si am ajuns din nou la munca
![]() @tribunul la ora aia te-ai trezit sau ai ajuns la munca ? spune-mi ca ai facut o aroganta si la ora aia ai plecat spre munte / mare ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Good morning America whatever you are!
Iote ca am ajuns si eu la munca... e doar 6.23 CDT Ne-am pregatit muncitoreste cu mici, mustar, paine si bere (fara alcool) Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io am fost la grătare și șprițane la moșia de la țară. Lalelele se prezintă ochei
![]() Attached thumbnail(s) Lalele.jpg ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 414 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Polueaza. Altceva ? In comert nu este nimic pentru a scapa de nenorocirile alea? Nu de alta dar imi rontaie banca din curte...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mai jos un topic Alydoare
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
am gresit gaura...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ala e bonus nu greseala
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu eu nene... ratoiu e ala frustrat si ala care umbla cu amenintari... mai citeste cu cateva pagini inainte...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 1 May 2012, 19:39) ... ratoiu e ala frustrat si ala care umbla cu amenintari... Apropos de asta, m-a amenințat pe mine cineva că pune plumb în mine. Deci ai grijă, te rog! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
Grecule nu era vorba de lalelelelele tale. Am gresit topicul cand am postat si mi-am facut mea culpa
![]() Nenea cdadan... nu zic ca oi fi eu vre-un sfant... da' nu am amenintat pe nimeni, nici de pe forum nici in realitate ... nici ca il calca basculanta, nici ca ii explica bajetii... Daca unii si-o iau peste bot pe forum devin frustrati si trebuie sa isi arate barbatia amenintand. Ca atata pot. Ca te bat, ca te omor, ca car, ca mar... Din pacate la unii cei 7 ani de acasa au fost facuti la fara frecventa si nu stiu sa se poarte ca atare intr-o situatie de genul Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 1 May 2012, 21:40 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Alydor |
![]()
|
...de badminton!!
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu sunt frustrat, da' pentru orice eventualitate..
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:52 |