Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(4x4 @ 27 Jun 2019, 13:52) Exact, dupa cum te duce pe tine capul. De ce sa-i ia MuciX de pe internet masina noua in riesling lu' nefasta-sa cand shaishpe de pe inernet si-ar lua o chestie mai misto sehajk9 si ar iesi mai ieftin. This post has been edited by tatabobu: 27 Jun 2019, 14:26 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.141 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io pt naveta as lua direct polo 1.0 tsi. E destul de ieftin și e cam tot la fel de mare că fordul focus in interior. Și nu consuma mult, cred că are consum maiic cu 3 litri decât la ford |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(psychoo @ 27 Jun 2019, 15:03) Ia vedeti ce zice marksman despre masina noua. Cam asta zice si marksman: QUOTE(psychoo @ 27 Jun 2019, 15:03) Eu am facut o concesie de dragul doamnei, ca personal nu-mi mai cumpar masina noua, decat daca dau de bani si-mi permit Lambo. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 27 Jun 2019, 14:26) Pai, pentru asta este topicu, sa ne dam cu parerea despre achizitioanarea unei masini. QUOTE(tatabobu @ 27 Jun 2019, 14:26) De ce sa-i ia MuciX de pe internet masina noua in riesling lu' nefasta-sa cand shaishpe de pe inernet si-ar lua o chestie mai misto sehajk9 si ar iesi mai ieftin. Tu ai vreo parere legata de subiect, sau doar iti place sa critici ce au spus altii? Ca sa incarcam serveru daciaclub degeaba, mai ales pe caldura asta, mi se pare de prost gust. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, am. Sa-i ia nevestei ce masia isi doreste ea, si daca nu vrea sa se lege la cap sa i-o inchirieze.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.093 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai bine explica nevesti ce inseamna masina cool?
O decapotabila, un interior misto, un 2 locuri sa nu se aboneze toti taranii de la munca la transport gratis, un sistem audio misto, stil, eleganta etc. Eventual o duce la un track day sa se dea cu un 911 sa prinda gustul cailor putere.... ![]() Eu asa i-am facut neveste-mii, ca vroia Polo sau Fabia, i-am aratat intr-o parcare un Eos cu piele ciocolata inauntru si cu toate rahaturile pe el si un SLK asemenea. O fi socata de BMW-ul lu' barbata-so, o crede ca toate masinile sh sunt asa. Auzi, merge incet sa nu dea prea des pe la benzinarie... ![]() Si Mucix, in 4 ani masina o vei plati integral, manoperele de service, asigurarile, consumabilele si profitul finantatorului, nu numai ca nu ai pierdere, dar nu-ti mai ramane nimic in buzunar. De asemenea, vezi ca pe la noi ai semnat contractul de operational si daca dai masina mai devreme inapoi platesti toate ratele ramase. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
A vazut mx-5-ul nou si i-au cam sclipit ochii, dar a zis ca e prea nepractica. Mai ales daca ne vom impuia in urmatorii 4 ani.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.093 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai vezi? Lasa naibii practicalitatea, daca ar fi fost sa ma iau dupa asta imi luam duba, la cate ar trebui sa car dupa capul unora.
Totodata mai ia in calcul si siguranta. Naveta aia de 100 km e pe autostrada? Eu i-as sugera o masina mare si grea, sa mai aibe sanse de scapare intreaga dintr-un carambol la vitezele alea. Fereasca de asa ceva, dar cand faci zi de zi, pe toate conditiile atmosferice distanta aia riscurile cresc si cred ca o masina de clasa mica nu prea e pentru asa ceva. This post has been edited by YRX: 27 Jun 2019, 16:03 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Da, majoritar pe autostrada.
|
--------------------
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Happy wife, happy life!
Ia-i doamnei ce ii place. This post has been edited by dizzy: 27 Jun 2019, 16:31 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Se pare ca-s singurul norocos p-aici.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai Dacia 1310...😜
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
MuciX |
![]()
|
Bre, nu a batut din calcaie ca aia vrea, dar a zis ca i-ar placea. Pana la urma nici nu trebuie sa fie noua, momentan exploram. Minimul de dotari l-am enumerat deja. De preferat ar fi o masina cat mai noua care sa faca kmp necesari cerand doar combustibil, ulei si filtre.
|
--------------------
-
-
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.141 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai tu trebuia sa iti iei bicicleta la traseul tău.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
Dacă va permiteti, ia decapotabila, dacă se poate cu 4 locuri.
Ai și unde pune boracii pana pe la 10 ani. Eu regret ca nu mi-am luat, acu 15 ani. Acum nu mai încap în locurile din spate. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(gabize @ 27 Jun 2019, 14:25) Decât două. Prima, merge aproape perfect chiar și acum. A doua, s-a fubiptut grav după 10.000Km. Am aruncat-o la dealer în curte și mi-am luat 730ld. Nu regret nici un moment. Concluzia? Nu-mi iau mașină nouă decât dacă am 250.000Eur cash. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai șlapul prea greu, nu se pune!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nț! Injectoarele proaste, m-am lămurit. Alea de BMW țin ani de zile.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Normal, au fost proiectate pe ios.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 06 ![]() |
Pentru naveta de 100km, o solutie de luat in seama este si o electrica gen nissan leaf sau zoe in cazul in care exista posibilitatea de a fi incarcata pe timpul noptii acasa sau ziua la destinatie , pret ok cu prima de la stat, intretinere ieftina compartiv cu una clasica si nu in ultimul rand o economie mare la buget din diferenta de consum energie electrica/benzina.
|
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
MuciX |
![]()
|
Am zis mai sus că electrica nu e realista unde locuim. Plus că o fi designul la categoria "Nice to have", dar nici chiar așa. Daca nu ne păsa cum arata luam prius și gata.
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
compacta fara hatch in europa??? Ai exclus 80% din modele. Si nevasta mea avea aceiasi parere, vroia masina cu fund, dar tot hatch am luat.
descrierea e asa vaga ca nu am idee ce sa recomand, iar cu nou vs sh si cedit vs leasing pe formul ti-ai batut cuie in talpa. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca intradevar te costa 19.848 euro sa conduci o masina de 32.000 euro timp de 4 ani, eu zic ca e superok. Mai ales ca nu inchizi nici un ban in avans, pe care in cazul leasingului financiar i-ai recupera abia la o eventuala revanzare. Daca aia e masina care ii place sotiei cu atat mai mult.
La noi nu prea merita leasingul operational, ca m-am uitat si eu si parca plateam mai mult decat valoarea masinii si nici nu ramaneam cu ea. |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
La noi leasingul pare ok doar dacă-l compari cu costurile generate de un împrumut bancar pentru a achiziționa o mașină cash. Ratele ar duce prețul real plătit într-o zonă în care deja leasingul e o opțiune.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
surpriza, si cand inchitiezi o casa platesti mai mult decat valoreaza casa in 20 de ani si nici nu ramai cu ea. Avantajul e ca nu ramai cu ea, renunti la ea si iei alta in lata parte, mai mare mai mica. Confortul asta costa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:52 |