Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Oferă și un leasing flexibil, la care o dai înapoi când vrei, fără nazuri și comisioane. Văzusem la Mercedes asta.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar mai scump ca unul neflexibil.
Si asta la tine acolosa, la noi.... This post has been edited by ady77: 28 Jun 2019, 07:49 |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 28 Jun 2019, 07:27) Egzact, au mai ramas alea care trebuie. Bine, i-am daramat universul cand i-am zis ca octavia aia de care era indragostita nu era sedan. Si ce e asa vag? Am trecut minimul de dotari, care nu e atat de draconic incat sa limiteze, sunt lucruri pe care le gasesti pe mai orice masina in ziua de azi, deci optiuni ar trebui sa fie in draci. La finantare ne mai uitam pentru ca nu vrem sa ingropam bani, de aia prefer sa o iau pe banii altora - leasing sau credit. QUOTE(ady77 @ 28 Jun 2019, 07:29) Daca intradevar te costa 19.848 euro sa conduci o masina de 32.000 euro timp de 4 ani, eu zic ca e superok. Fix asa vad si eu lucrurile, platesc 20k pentru o masina de 32k si dupa 4 ani, iau alta masina in aceleasi conditii. Nu ma laud in carciuma cu titlul de proprietate, dar tot eu pe mine ma vad cotoharlele cu ea in trafic. |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
La voi si dobanzile sunt ok. La noi sunt dobanzile mai mari, probabil si de aia iese prea scump la noi un operational. In plus, in Romania se considera ca masina e mai depreciata ca in Germania la acelasi numar de km.
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
Uite si asta i-a placut mult, dar cea mai mare tampenie posibila, nu iti finanteaza motoare pe benzina, doar diesel. Masina la 300 pe luna nu suna tocmai rau. Bine, avans 7500...
https://www.peugeot.de/neue-limousine-peuge...igurator.html#/ |
--------------------
-
-
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.140 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
zau pai hai sa ti zic
noi avem un leasing operational la munci, deci masinile au costat putin peste 25000 si rata e de 800 de euro pe luna masinile sunt pe germania cu numere de germania, firma le ia inapoi dupa 4 ani si le mai repara pe ici colo, apoi le revinde. firma cu pricina se cheama Maske. Credeti ca scrie pe ele c au fost rulate in Romania ? A incercat un coleg sa cumpere una, fiindca stia ce cumpara Pretul extrem de mare, dar EXTREM de mare. deci aia castiga practic inca o data. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
Acu' nu stiu daca masinile erau problema sau servisarea, dar cand a lucrat nevasta la reprezentanta Peugeot la Bacau si o luam in fiecare zi de la munca, cat mai asteptam pe acolo, eu nu prea am vazut clienti fericiti
![]() ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
Da bre, dar cum arata 508 ala, mai ca m-as apuca si eu de naveta.
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 28 Jun 2019, 08:49) Si ce e asa vag? Am trecut minimul de dotari, care nu e atat de draconic incat sa limiteze, sunt lucruri pe care le gasesti pe mai orice masina in ziua de azi, deci optiuni ar trebui sa fie in draci. La finantare ne mai uitam pentru ca nu vrem sa ingropam bani, de aia prefer sa o iau pe banii altora - leasing sau credit. pai tocmai, ca ai dat niste dotari pe care le au fix toate masinile (la diverse niveluri de echipare), deci nu vad cum ai restrange suspectii. De unde sa stim noi ce considera madam ca frumos"? vrea lemn pe bord (fiat 500 riva)? vrea safety si lux suedez (volvo V40) Seat macar au ceva design fain, nu ca vw sau skoda. La noul clio as mai astepta... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 28 Jun 2019, 08:03) Dus-intors. Sa zicem ca momentan nu. Compania i-a oferit un abonament lunar cu care are voie sa circule cu orice transport in comun de acasa pana la serviciu. L-ar folosi cu placere, problema e ca are multe conexiuni si pana acum nu am reusit sa gasim o solutie sub 90 minute dus. Asta in cazul in care nu pierde nicio conexiune. Cu masina, daca nu prinde trafic naspa, ajunge in ~40 minute cu masina. Mai nasol e seara, cand face vreo 45-50. ![]() Deci din punct de vedere naveta, compania se considera absolvita. |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 28 Jun 2019, 08:07) Pai dpdv design am dat deja ce vrea - mazda sau merc. Stiu, foarte apropiate. Problema se pune mai mult de cost si finantare. Lista de dotari am dat-o in conditiile in poate vine cineva cu o idee care ii place mai mult. La volvo ii place S60, dar nu ne apropiem. Reno cica nu ii place. Pe mine m-ar fi coafat un megane bine dotat. Cica pentru o tesla ar risca sa aiba priza doar la munca, dar la +400 euro pe luna pentru cel mai ieftin model 3, a trebuit sa ii frang aripile. De banii aia luam un i30N cu toate nebuniile si mai ramaneau bani de o cina ok (nu gourmet) lunar. Pana acum i-au placut: - A-Klass sedan - CLA sedan si shootingbrake - mazda 3 sedan - mondeo hybrid - insignia sedan (????) - peugeot 508 - tesla 3 (putea fi lambo, tot aia era) |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cu motoreta
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai atunci sa iei ceva ce iti place si tie, daca se schimba navetistul in cei 4 ani.
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
Pai crezi ca as sfatui-o catre ceva ce nu imi place si mie?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 28 Jun 2019, 09:11) cu motoreta. mercurile mici nu sunt mercuri, sunt doar masini mici si scumpe. Data fiind autostrada, poate un mondeo e o idee buna (sau 508 sau C5? )Sanse sunt sa consume la fel cu CLA la mazda sau hyundai elantra nu ma bag sa recomand, desi masini faine. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
La mine a fost simplu, mi-am luat ce imi placea mie pentru mine, dar nu il mai vad decat in week-end
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 28 Jun 2019, 08:33 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
ai patit ca Marian cu Leguma 1
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MuciX |
![]()
|
Daca e liber ii ia cam 5 minute sa iasa pe autostrada. Bine, dintre blocuri deja in 2km da pe un DN cu sensuri separate pe care limita e 80 si de acolo in autostrada. Dar cum ziceam, merge incet, cam cu 100, cica sa faca drumuri rare la benzinarie.
28 Jun 2019, 10:57: 1.png ( Size: 46.73k ) Number of downloads: 183 This post has been edited by MuciX: 28 Jun 2019, 10:57 |
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MuciX |
![]()
|
Nu ca aici autostrazile au mai multe benzi. Cica poti merge mai incet pe masura ce ocupi una mai de pe dreapta. Stiu ca in RO autostrazile au o singura banda, si anume a doua, banda unu e lava. Macar atat imi amintesc si eu de anul trecut cand inca locuiam acolo.
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MuciX |
![]()
|
Numai cand trebuie sa faci pis la 2kmp de urmatorul popas.
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să n-ai numa ghinionul să treacă o raketă p-acolo. E rezervată cocaloților.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
noh, pai vezi, masina mai mAre, rezervor mai mare (exceptie talisman, 50l cat clio sau logan). Deci vizite mai rare la benzinarie
Da poate o inveti ca accelerarile consuma mult si merge la 110, macar sa nu o depaseasca autocarele. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:29 |