Sa-i cumparam bilet avion China lui Basescu!, Propun sa facem cheta si sa-l urcam in avion
![]() ![]() ![]() |
Sa-i cumparam bilet avion China lui Basescu!, Propun sa facem cheta si sa-l urcam in avion
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deschide si tu un cont la banca, scrie-l aici, nu sta cu miinile-n sin!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jul 2012, 19:30) Sa plece cu cine o vrea, da' numai sa plece! <span class='edit'>15 Jul 2012, 19:36:</span> QUOTE(corbex @ 15 Jul 2012, 19:30) Deci eu nu ma ocup cu asa ceva, eu doar coordonez, altcineva sa deschida cont la banca. Vorbesc in mod serios. Sa-i luam biletul, chemam presa, televiziunile, EU MA OCUP, in calitate de profesor, de inmanarea biletului de avion. Pe bune! ![]() PS: Cine stie cat e un bilet de avion pana in China (oriunde, nu conteaza!) ? This post has been edited by dragoselu: 15 Jul 2012, 18:39 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Va mai amintiti filmul "Binecuvintati animalele cci copiii"? Banda sonora a apartinut grupului "The Carpenters".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Nu este nevoie sa tot repeti ca esti profesor.Ca noi stim !
![]() Iar din citi bani ai facut lucrind ca profesor ( na ca am repetat si eu ) prin Helvetia,ai putea sa cotizezi si tu mai mult decit 50 de lei ! ![]() This post has been edited by M.C.: 15 Jul 2012, 18:44 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dragoselu |
![]()
|
Cred ca ar trebui sa gasim un ONG unde sa depunem banii pentru biletul lui Basescu.
15 Jul 2012, 19:46: QUOTE(corbex @ 15 Jul 2012, 19:41) Va mai amintiti filmul "Binecuvintati animalele cci copiii"? Banda sonora a apartinut grupului "The Carpenters". Ce e cu acest film ? This post has been edited by dragoselu: 15 Jul 2012, 18:46 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Altfel trebuie făcut: să adunăm hârtie igienică pentru construcția unui vapor,punem marinarul la cârmă,îi urcăm pe toți ce ne-au jefuit de la bunicuța-fsn încoa și îi lansăm în Pacific. Apoi dăm un anunț pe net: Țară caută conducător.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ba chiar pe patru, dupa rusia, sua si canada...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
O barca nu merge? Ca tot zicea ca mai are brevetul!
Erau niste epave pe bratul Macin, numai bune! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Cred ca trebuie sa binecuvantam si betivii fie ca sug direct din sticla de JD fie ca o fac prin intermediar sugand din tetina idolului lor, carmaciul.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Base ar fi in stare sa ia Titanicul de pe fundul oceanului doar asa de-al dracului sa ne arate ca la el nu se scufunda inainte sa fie vandut. S-a laudat cu asta acu' vreo 7-8 la nasul si pentru ca lumea a uitat s-a mai laudat si acu' dupa ce a fost suspendat ca a scufundat Romanica. Ce e cert: Titanicul nu l-ar fi scufundat. L-ar fi vandut sau i-ar fi dat foc ca sa incaseze asigurarea.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
77licu |
![]()
|
Iese mai ieftin cu o bidinea și o găleată de bopsea albă: la adăpostul întunericului scrie pe petrolier 'Titanic' și-l vinde/scufundă/prăjește/închiriază,etc.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(argon @ 15 Jul 2012, 21:20) Trecand peste stilul semianalfabet de alcatuire a frazei, intreaba si matale un elev cum e cu marimile astea a tarilor, caci China e pe locul 3 asa. Ma doare pe mine undeva de stitul meu acuma. Ai inteles mesajul? Daca da, treci mai departe, nu sta si studia puricii din blana! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
trecand peste antipatia basesciana a multor colegi, chiar nu-i spune nimeni lui dragoselu cum este topcul lui? io ma abtin, ca de, cica is subiectiv....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragoselu |
![]()
|
Atunci pupati-l undeva pe Mascariciul de Basexu'! Pocni-i-ar ochii sa-i pocneasca de cretin! Ca a distrus o tara intreaga!
This post has been edited by dragoselu: 15 Jul 2012, 21:29 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
dragosele, tu unde vrei sa faci cheta, in Elvetia sau in Romania?
Mai stiu eu un film cu un profesor care facea niste chete si de fapt folosea banii in alt scop, Filantropica se numea... Zi pe bune, nu-i asa ca vrei sa pleci in elvetia pe banii nostrii? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
desi suna pueril, in cazul tau se potriveste perfect......cine spune ala e!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragoselu |
![]()
|
Klaus, sunt in Romania. In Elvetia nu mai plec, din motive medicale. Dar vreau sa-i cumpar un bilet de avion acestui nemernic, merg pana la a face un mic imprumut in banca doar pentru a-l face de ras in fata presei. Si nu ma folosesc de voi ca sa ajung in Elvetia, stati linistiti. Daca ideea mea prinde contur in randul colegilor, nu ma voi ocupa eu de strangerea acestor bani, ci un alt coleg, mai cunoscut, mai credibil, mai destoinic ca mine.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci nu esti nici cunoscut, nici credibil, nici destoinic...
Ia zi mestere, care ar fi colegul ala "mai cunoscut"? Ca matale esti cunoscut ca un cal breaz, vrei sa spui ca e altul mai tare ca tine? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Adica topicul chiar e pe bune???
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
Greuceanu...?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
77licu |
![]()
|
Iecsistă o ntrebare: ce îl oprește ca după ce ajunge în China să se întoarcă înapoi?Asta după ce, bineînțeles, s-a distrat pe banii tăi. Că nu vine ca președinte,da tot vine înapoi.
Ce rău îi faci? |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:15 |