Renault 21 GTS Symphonie 1991
![]() ![]() |
Renault 21 GTS Symphonie 1991
CJ93SEE |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 6 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21 Nevada GTS
1990
- CJ93SEE
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
QUOTE(CJ93SEE @ 8 Aug 2012, 15:03) N-ai pt ce colegu'. ![]() Vezi numai sa nu te molipsesti de la unii colegi ![]() QUOTE(MuciX @ 8 Aug 2012, 15:03) Mojicule, te-ai pus pe sters? Vezi ca "din greseala" l-ai sters si pe al tau. @CJ93SEE: unde m-am laut bre de tine? Eu sunt un om bun! Mie si Ivan Turbinca mi-e simpatic, dar nu s-a prins. ![]() Mai trebuie facuta curatenie din cand in cand si pe aici. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Imi place ca incepi cu tine
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
turbodxman |
![]()
|
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da, misto.
![]() ![]() ON: ce solutii folosesti pentru protectie lac/vopsea? This post has been edited by cdadan: 10 Aug 2012, 20:03 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
Esti binevenit pentru o spalare mocca, la mine.
![]() Lac, ca inca n-a ajuns saraca sa fie acoperita doar de vopsea ![]() Turtle Wax High Gloss. ![]() This post has been edited by turbodxman: 10 Aug 2012, 21:10 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Multumesc de oferta. De n-aveai avea numere de bv, maine de dimineata eram la tine.
![]() TW High Gloss cica-i un produs ieftin, mediocru. Tratamentul da un luciu foarte bun, dar protectia de durata e aproape zero. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
Am observat si eu ca nu rezista mult ceara (maxim 2 spalari)
![]() Ce produs imi recomanzi? ![]() ![]() This post has been edited by turbodxman: 11 Aug 2012, 08:24 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nicoleta Luciu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
turbodxman |
![]()
|
She's not my type
![]() Prefer ceva mai deschis la culoare(a) pielii (blondes especially ![]() gen Alexandra_Dinu.jpg ( Size: 92.42k ) Number of downloads: 473 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(turbodxman @ 11 Aug 2012, 09:19) Hmm ... nu ma pricep eu prea bine, insa recomand forumurile de detailing (forum si club) unde gasesti foarte multa informatie utila. Baietii care se pricep recomanda de obicei produse profesionale, chestii pe care nu le gasesti in comert sau in hypermarket. Un pachet de detaling exterior cuprinde de obicei (pe langa spalarea profi) decontaminare cu argila, iar pentru protectie o ceara si pe urma un sealant. In plus, chestii de intretinere pentru diverse suprafete (de ex. plastic) si evident corectie, acolo unde este necesar. Un "pachet" de genul asta este recomandat cam o data la 6 luni, in conditiile in care folosesti masina aproape zilnic si o tii in fata blocului. Gloss-ul este un produs de machiaj care da bine, luceste frumos ... si cam atat. Daca masinile tale stau in garaj si ies foarte rar pe afara, cand e vreme buna, cred ca un sealant aplicat periodic ar fi suficient. E usor de "pus" pe masina si ofera un aspect curat, placut. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
Multumesc pentru recomandare!
![]() Raman dator cu o bere. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
vladbobtm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
Eu iti recomand MA FRA Carlux, de 3 saptamani am facut amnebel masini din familie si inca stralucesc, pe timp de ploaie apa nu ramane pe masina, aluneca imediat jos toata. Produsul este exact cel din imaginea de mai jos:
11331510.jpg Bafta cu masinutza!!! This post has been edited by vladbobtm: 11 Aug 2012, 23:56 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Offtopic si imi cer scuze pt asta:
unde ai gasit produse mafra in magazin? Ca si eu am folosit aceasta ceara si e ok, dar am cumparat-o de la ei de pe site... iar acolo este comanda minima 90 de lei parca... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vladbobtm |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 11 Aug 2012, 23:48) Offtopic si imi cer scuze pt asta: unde ai gasit produse mafra in magazin? Ca si eu am folosit aceasta ceara si e ok, dar am cumparat-o de la ei de pe site... iar acolo este comanda minima 90 de lei parca... Locuiesc in Italia si aici se gasesc in orice magazin cu tuning sau mai la toate benzinariile daca ai noroc sa mai aiba(ca de obicei se cumpara foarte repede). |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
turbodxman |
![]()
|
Multumesc de recomandare vladbobtm.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
Mafraul ala carlux e totusi un produs ieftin ... foarte ieftin. La o prima cautare, l-am gasit pe net la 16 lei. Probabil ca tine o luna, doua, dupa care trebuie sa-l aplici din nou.
Sealanturile sunt ceruri sintetice care, in variantele corecte, rezista lejer o jumatate de an. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vladbobtm |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 12 Aug 2012, 08:11) Mafraul ala carlux e totusi un produs ieftin ... foarte ieftin. La o prima cautare, l-am gasit pe net la 16 lei. Probabil ca tine o luna, doua, dupa care trebuie sa-l aplici din nou. Sealanturile sunt ceruri sintetice care, in variantele corecte, rezista lejer o jumatate de an. Pot sa iti zic ca am avut multe produse si din marci ceva mai scumpe si nici una nu era buna(nu luceste masina, mai degraba zici ca a matuit vopseaua) si cand dau prima data de produsele Ma Fra am fost foarte suprins in ciuda costului infim ca tine de 10 ori mai mult si se aplica foarte usor, nu intotdeuna pretul mare inseamna automat calitate mare, astia de la benzinarie de aici la doi pasi de unde locuiesc au spalatorie premium unde numai masini de lux in general al patronilor le spala si cum il cunosc bine pe patronul benzinariei el a recomandat sa folosesc Ma Fra ca el le foloseste pe toate masinile ce le spala acolo, si de atunci eu folosesc acest produs(de 6 ani) cu succes. |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://www.daciaclub.ro/galerie/displayima...113--32806.html
Asa arata Solenza din dotare dupa o ceruire cu Mafra-ul despre care se tot discuta. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
turbodxman |
![]()
|
Arata bine Solenya dupa tratamentul cu MaFra.
![]() Voi incerca si eu produsul italian. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sa-l vad atunci pe Markos, ce comentariu face la adresa masinii.
I-ai dat brelocul promis? |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Traim intr-o tara libera!
![]() Fiecare are dreptul sa isi exprime parerea liber! Inca nu. Nu am avut ocazia de a ne intalni pana in acest moment. ![]() This post has been edited by turbodxman: 13 Aug 2012, 20:51 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai ie-n conced, dar petru un breloc si o bere cu tine eu cred ca poate face un ocol.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Deci oferta pentru bere + spalare am primit io, nu grecu.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Stiu tavar'si, dar si Markos il are la suflet. Si el pare baiat bun oricum, nu se poate sa nu-l placa Turbina.
Plus de asta tu inca nu ai dat curs invitatiei, deci isi gaseste altul. 13 Aug 2012, 22:01: LE: QUOTE(cdadan @ 13 Aug 2012, 21:56) Adica spalare cu bere? ![]() This post has been edited by MuciX: 13 Aug 2012, 21:01 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Ne-am potrivit la fix atunci,
![]() ![]() ![]() Berea e moka ca doar ne suntem colegi da forum. Spalarea e promisa lu Dan (cdadan) ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Aha, deci Markos breloc si Dan spalare, iar berea e numitor comun si mocca.
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Stai linistit coane MuciX ca treaba cu avutu la suflet e reciproca
![]() Da-mi sunteti simpatici oricum ![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu-i ca alea de afara, mai cilivizati ieuropenii.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:13 |