Noi poze cu masina mea.., Imbunatatiri strict necesare!
![]() ![]() ![]() |
Noi poze cu masina mea.., Imbunatatiri strict necesare!
Adrian_Solenza |
![]() ![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 119.12k ) Number of downloads: 1070 2.JPG ( Size: 92.69k ) Number of downloads: 659 3.JPG ( Size: 94.86k ) Number of downloads: 844 4.JPG ( Size: 89.09k ) Number of downloads: 898 5.JPG ( Size: 96.79k ) Number of downloads: 579 6.JPG ( Size: 104.27k ) Number of downloads: 294 7.JPG ( Size: 125.25k ) Number of downloads: 364 8.JPG ( Size: 106.07k ) Number of downloads: 473 9.JPG ( Size: 90.63k ) Number of downloads: 230 10.JPG ( Size: 122.69k ) Number of downloads: 493 11.JPG ( Size: 101.02k ) Number of downloads: 501 12.JPG ( Size: 130.28k ) Number of downloads: 585 13.JPG ( Size: 114.34k ) Number of downloads: 749 14.JPG ( Size: 97.43k ) Number of downloads: 558 15.JPG ( Size: 97.73k ) Number of downloads: 934 16.JPG ( Size: 94.51k ) Number of downloads: 331 17.JPG ( Size: 67.96k ) Number of downloads: 1143 |
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
boss_rzv |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
sa le stapanesti sanatos si sa le bagi la casco
This post has been edited by boss_rzv: 12 May 2005, 22:46 |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai ce sa iti spun?! SA LE STAPANESTI SANATOS SI SA AI GRIJA DE ELE MAN!!!
Nu uita sa le pui la CASCO....ca mai dai in plus doar 150.000 lei/an si zic eu ca se merita!!! Bafta! P.S. Sunt alea de care ziceai tu!? Oferta metro? Later edit: Sa le uzi man....imi faci 'prelungitoarele' moca - vopsitorie! ![]() This post has been edited by cristyyy2003: 12 May 2005, 23:17 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu ca un necunoscator: jantele astea de aliaj USOR sunt intr-adevar mai usoare decat cele de tabla, sau sunt doar asa de forma USOARE?
Marfa jantele, sa le stapanesti sanatos. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Sincer, sunt la fel de grele ca si cele de tabla! Cele de tabla le-am pus in cutiile cu care au venit CMS-urile si mare diferenta nu am observat!
Da, sunt cele din oferta Metro! Ce mi-a placut mie la montaj.. Baiatu de acolo mi-a pus niste valve super faine, de aluminiu, nu se vede deloc cauciucul ala de valva! Pana si capacelu e de aluminiu! Mi-au pus si plumbi unde era nevoie! Am alergat masina un pic pe la 120km/h si nu vibra deloc! Au facut treaba buna! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Peace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 April 05 From: Constanta ![]() |
Simpla si frumoasa masina ta. Ai grija de ea. Si vorba aia.. Casco!!!!
In topicu asta.. ar fi bine sa ne punem fiecare niste poze cu masina pe care o detinem.. si mai ales sa prezentam ce am facut pana acum la ea.. si ce planuri de viitor! (parerea mea ![]() This post has been edited by Peace: 12 May 2005, 23:33 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- CT-xx-AIH
|
|
cristyyy2003 |
![]() ![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ete ca eu is primul care fac cum ai propus tu.
Eu nu i-am facut mare lucru..de, lipsa de bani ( cotizez in cealalta parte, la rata ![]() Am ce se vede + Radio MP3 VDO 2703, boxe 13 Alpine fata, boxe ovale mici - fix pe locasul prevazut, Alpine. Asta'i tot tunningul meu ![]() Urmeaza: Praguri, Folie bituminoasa usi, Folie, Jante - in viitorul indepartat. p.s. consider ca pozele ar tre sa fie intr-o rezolutie cat mai mica- recomand 640*480, ca sa nu incarcam serverul DC inutil. This post has been edited by cristyyy2003: 13 May 2005, 11:34 Attached thumbnail(s) slz1.jpg ( Size: 86.82k ) Number of downloads: 458 slz3.jpg ( Size: 76.48k ) Number of downloads: 316 slz4.jpg ( Size: 105.1k ) Number of downloads: 473 slz5.jpg ( Size: 80.29k ) Number of downloads: 409 slz2.jpg ( Size: 89.88k ) Number of downloads: 661 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
arata beton masina,ma bate si pe mine gandul sa investesc dar am totusi o intrebare cauciucurile au ramas aceleasi?sau le-ai cumparat si pe alea?
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
|
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca la Sellgross au niste suruburi antifurt cu cod la numai 150k. Sunt de calitate foarte buna (nichelate).
PS: si mie imi plac jantele, si eu am tot CMS luate din Metro dar modelul de SN. This post has been edited by cristim: 13 May 2005, 08:25 |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
andrei_logan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 October 04 ![]() |
Arata bine
Sa le stapanesti sanatos. vb la tel |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 12 May 2005, 22:38) Am pus niste poze cu noile mele jante de aluminiu... Au costat 6.180.00 toate 4, luate din magazin! Sunt super bucuros ca am reusit sa le iau! Acum, cu toate ca am ramas fara bani (am dat si 500.000 lei la montatul lor - si facut geometrie pe computer), nu renunt sa visez si la altele! In viitorul foarte apropiat o sa imi montez si niste praguri in culoarea masinii, o sa vopsesc etrierii si tamburii in galben, o sa vopsesc aeratoarele din interior, o sa imi ionizez geamurile si o sa imi montez in sfarsit ledurile pe sub masina! De termen mai lung.. Se anunta o rata la o linie audio completa! Momentan ma multumesc cu Blaupunkt-ul meu si boxele de 13 de pe fata! Astept comentarii! Faine , sper si eu sa-mi pun ceva jante la sh. c-am 100 euro de pe un cielo, dar oricum ale tale sunt SUPER. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
meny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 May 05 ![]() |
super tari gentile Adrian
Da-mi si mie un pont de unde pot sa-mi iau si eu asa ceva! m-ar interesa si niste praguri si decoratiuni ptr spoiler si bara din spate(cele de dedesubt)!---> cat m-ar costa toata treaba cu montajul acestor accesorii ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza Clima
Dacia Solenza Clima
- MS-84-GRO
|
|
meny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 May 05 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 12 May 2005, 22:38) Am pus niste poze cu noile mele jante de aluminiu... Au costat 6.180.00 toate 4, luate din magazin! Sunt super bucuros ca am reusit sa le iau! Acum, cu toate ca am ramas fara bani (am dat si 500.000 lei la montatul lor - si facut geometrie pe computer), nu renunt sa visez si la altele! In viitorul foarte apropiat o sa imi montez si niste praguri in culoarea masinii, o sa vopsesc etrierii si tamburii in galben, o sa vopsesc aeratoarele din interior, o sa imi ionizez geamurile si o sa imi montez in sfarsit ledurile pe sub masina! De termen mai lung.. Se anunta o rata la o linie audio completa! Momentan ma multumesc cu Blaupunkt-ul meu si boxele de 13 de pe fata! Astept comentarii! super tari gentile Adrian Da-mi si mie un pont de unde pot sa-mi iau si eu asa ceva! m-ar interesa si niste praguri si decoratiuni ptr spoiler si bara din spate(cele de dedesubt)!---> cat m-ar costa toata treaba cu montajul acestor accesorii |
--------------------
Dacia Solenza Clima
Dacia Solenza Clima
- MS-84-GRO
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
QUOTE(meny @ 13 May 2005, 16:40) super tari gentile Adrian Da-mi si mie un pont de unde pot sa-mi iau si eu asa ceva! Fi mai atent atunci cand citesti ceva si ai sa vezi ca scrie: METRO ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Alan25r |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 December 04 From: Craiova ![]() |
Intrebare de necunoscator: daca reusesc sa cumpar acele jante, trebuie sa mai cumpar si cauciucuri sau se potrivesc cele vechi ?
|
--------------------
Solenza 1.4 MPI
Oltcit Club 11 RL
- DJ-XX-XXX
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cam ciudata intrebarea, dar o sa-ti raspund totusi.
Cifra de pe anvelope 13", 14", 15" etc. reprezinta dimensiunea diametrului interior, adica dimensiunea jantei pe care poate fi montata. Deci daca ai anvelope pe care scrie ex: 165/70/13 si iei jante de 13", le poti monta direct. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Alan25r |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 December 04 From: Craiova ![]() |
Mersi Marius pentru raspunsul tau exact la intrebarea mea ciudata. Ce vreti ... nu poti sa le stii pe toate
![]() |
--------------------
Solenza 1.4 MPI
Oltcit Club 11 RL
- DJ-XX-XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
QUOTE(osirus @ 13 May 2005, 00:39) Meserie, fuge la fel, nu s-au modificat decat jantele.. Gumele sunt la fel! Oricum, daca te prind pe sosea iti dau fum ! ![]() Sunt de acord ca acest topic sa fie util sa ne postam imaginile cu masina noastra (in special Solenza) ... Hai BAGATI POZE! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Si stati sa fac pozele mai mici diseara, ca mai am o gramada! Nu incap decat 2 mega
![]() Seara edit ![]() ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 13 May 2005, 20:42 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
|
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Al naibii ce esti tu Adriane. Super arata in ultimile poze. Poza 8 o face de nici nu zici ca-i dacie...
![]() Las ca-mi iau si eu niste jante. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 12 May 2005, 22:38) Am pus niste poze cu noile mele jante de aluminiu... Au costat 6.180.00 toate 4, luate din magazin! Sunt super bucuros ca am reusit sa le iau! Acum, cu toate ca am ramas fara bani (am dat si 500.000 lei la montatul lor - si facut geometrie pe computer), nu renunt sa visez si la altele! In viitorul foarte apropiat o sa imi montez si niste praguri in culoarea masinii, o sa vopsesc etrierii si tamburii in galben, o sa vopsesc aeratoarele din interior, o sa imi ionizez geamurile si o sa imi montez in sfarsit ledurile pe sub masina! De termen mai lung.. Se anunta o rata la o linie audio completa! Momentan ma multumesc cu Blaupunkt-ul meu si boxele de 13 de pe fata! Astept comentarii! LATER EDIT: 17 POZE! ![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Am vopsit in galben... ARATA SUPER!!!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Alex NOS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 1 March 03 From: Craiova ![]() |
Am si eu jante exact ca ale tele...Eu am dat 7.2 mil noi acum 2 ani.Si iti grantez ca sunt super...Adica nu le-am indoit si am dat cu ea in gropi de am rupt masina da janta a ramas..Pe linga liniute am bagt-o si pe off-road si jantele au tinut..Super multumit de ele..
|
--------------------
Dacia
Supernova modificata
- DJ 83 ALP Strada: 0-100km/h 10.5-11s
Concurs: 0- 100km/h ????? |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Stiam ca ai d'astea
![]() Dupa faza cu gumele, tot el zice: da la motor nu poti face nimic? Face pe prostu', tata a fost super obsedat de masini si acum cred ca si-a gasit sponsorul (adik tot salariul meu intra in masina ![]() PS: El m-a sfatuit sa vopsesc tamburii si etrierii! .. Ce tata meserias am, habar n'aveam pana acum 3 zile ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Trebuia sa pun poza dupa ce am vopsit... NU am lasat sa se usuce si ... Dupa o tura pana la Otopeni, vopseaua sarise pe jante si pneuri! Iti dai seama ca azi am frecat la ele de mi-a iesit galbeneala pe nas! In cele din urma ... E meserie! Cascau astia in statii gura la roti de parca vedeau Loganu cand a aparut
![]() O sa pun poza! Sper... ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(cristim @ 13 May 2005, 08:25) Vezi ca la Sellgross au niste suruburi antifurt cu cod la numai 150k. Sunt de calitate foarte buna (nichelate). Sunt o porcarie. Mi-am pus eu si cand am vrut sa trec la cauciucuri de iarna unul nu a vrut sa se desurubeze. Se deformase. A trebuit sa merg la service ca sa mi-l desfaca. Sunt din material foarte prost. Acum referitor la jantele din Metro sunt pe 13". Pe mine m-ar interesa unele pe 14" ca am Scala. Vreau sa las cauciucurile de iarna pe astea actuale si cele de vara sa le pun pe unele noi. Unde gasesc jante pe 14" la un pret asemanator cu oferta Metro? |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:02 |