Miniturul României, cu cupilu'..
![]() ![]() ![]() |
Miniturul României, cu cupilu'..
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Azi am plecat din AI spre Sibiu. Ne-am oprit la Ocna Sibiului, că era vreme frumoasă. Supertare senzația din lacurile alea sărate, unde plutești ca petu'
![]() Apoi ne-am cazat în Sibiu, am dat sarea jos de pe noi și-am atacat Centrul istoric. Acu' mă dreg c-o bere la pensiune. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sa mori tu ca te dregi numai cu una ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Naspa ca n-am vazut topicul asta pana acum... Si pe mine ma doare ca nu stiu nimic despre Romania...
http://2roti2picioare.blogspot.ro/p/tweety.html |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Hai sa te scot uichendul urmator la un minitur. Tu cu ce vrei, eu cu masina. Prin Ardealul de sud.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zi Corbex ca vrei sa vii in Valea Jiului lasa aburelile cu Ardealul de Sud...
Zi-mi sa stiu, completez stocul de tuica, pun berea la rece... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Aug 2012, 22:46) Si eu am servit un paharel cu ouzo de la dansatorii greci din articol, daca mai era unul, era si mai bine... ![]() http://www.viata-libera.ro/eveniment/33411...alul-de-folclor |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
corbex |
![]()
|
@Radian: Sedentarule! Tuica se bea si in miscare. Valea Jiului inseamna Oltenia de nord.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Aug 2012, 21:02) Azi am plecat din AI spre Sibiu. Ne-am oprit la Ocna Sibiului, că era vreme frumoasă. Supertare senzația din lacurile alea sărate, unde plutești ca petu' ![]() Apoi ne-am cazat în Sibiu, am dat sarea jos de pe noi și-am atacat Centrul istoric. Acu' mă dreg c-o bere la pensiune. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 18 Aug 2012, 23:12 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(corbex @ 19 Aug 2012, 00:03) Asta se cheama "jignire grava"! ![]() Ia mai arunca o privire peste harta regiunilor istorice. In viata vietilor ei, nu a apartinut de Oltenia. Este cea mai sudica zona a Ardealului istoric. A bine, de la Bucuresti se vede altfel, asta nu-i o noutate... ![]() L.E. Dragoselu, adica cum sa-ti instalezi cortul in lanul omului? Asta se numeste incalcarea proprietatii. Adica fraierul ala munceste campul, il cultiva ca sa vii tu, turistul mioritic sa-i pui cultura agricola la pamant? Fara suprare, dar de mult n-am auzit o nesimtire mai mare. Zi mersi ca au venit doar cainii nu si proprietarii ca-ti faceau masina cort gata impachetat... This post has been edited by radian: 18 Aug 2012, 23:19 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Miine o sa fii in stare sa spui ca Braila nu-i in Moldova.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
N-am eu treaba cu Braila bre. Is altii care stiu mai bine!
Cum sa apartina VJ de Oltenia cand ea a fost "inventata" de Austro-Ungari, care nu au avut "competente" prin Regat... This post has been edited by radian: 18 Aug 2012, 23:18 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 19 Aug 2012, 00:12) Asta se cheama "jignire grava"! ![]() Ia mai arunca o privire peste harta regiunilor istorice. In viata vietilor ei, nu a apartinut de Oltenia. Este cea mai sudica zona a Ardealului istoric. A bine, de la Bucuresti se vede altfel, asta nu-i o noutate... ![]() L.E. Dragoselu, adica cum sa-ti instalezi cortul in lanul omului? Asta se numeste incalcarea proprietatii. Adica fraierul ala munceste campul, il cultiva ca sa vii tu, turistul mioritic sa-i pui cultura agricola la pamant? Fara suprare, dar de mult n-am auzit o nesimtire mai mare. Zi mersi ca au venit doar cainii nu si proprietarii ca-ti faceau masina cort gata impachetat... Usurel, usurel, ca am intrebat inainte de asta daca putem instala cortul sau nu... Ca sa-ti faci o idee cat de "nesimtit" sunt, afla ca dupa ce am iesit din Cheile Bicazului - Lacu Rosu, am mers zeci de km pana am gasit un loc de instalat cortul, asta cu bunavointa unui roman, peste tot ni se arata: PANZIO, PENSIUNE, fir-ar ei de b...oroi... This post has been edited by dragoselu: 18 Aug 2012, 23:31 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 19 Aug 2012, 00:09) ... am coborat valea aia si am vazut o pensiune cu un lac / piscina ce-o fi fost ca era noapte.. si ne-am intors pe dealul de pe care am coborat, am zic ca n-o fi paguba atat de mare daca instalam un cort pe cativa metri de camp cultivat... QUOTE(dragoselu @ 19 Aug 2012, 00:27) Pe cine, poate pe vreunul din cei care erau in grup cu tine, sau poate pe dulai, dar se pare ca aia nu si-au prea dat acordul... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
max.mustermann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 March 11 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 18 Aug 2012, 22:58) Si eu am servit un paharel cu ouzo de la dansatorii greci din articol, daca mai era unul, era si mai bine... ![]() http://www.viata-libera.ro/eveniment/33411...alul-de-folclor Autoarea articolului a servit cam multe paharele ![]() QUOTE Punctul culminant al programului grecilor a fost piramida umană formată din patru dansatori care s-au urcat pe umerii altora patru. Ce dreac, nu stie sa-i numere nici in poza??? |
--------------------
Dacia
Logan
2011
- M-W3498 Somnul e cea mai buna meditatie. - Delay Lama
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Aug 2012, 21:02) Azi am plecat din AI spre Sibiu. Ne-am oprit la Ocna Sibiului, că era vreme frumoasă. Supertare senzația din lacurile alea sărate, unde plutești ca petu' ![]() Chiar intrasem pe topic sa-ti spun de Ocna Sibiului, ca alta optiune prin zona, da' vaz ca ai fost deja. Nu mai stiu daca am mentionat deja sa nu, dar in Sibiu, fix langa Podul Ninciunilor, e un bar cu destul de mult jazz live. In principal ceva pianist , da din cand in cand mai au si formatii. Oricum, vara e deschisa si o terasa pe capatul podului, asa ca e destul de fain sa stai acolo seara la o beroasa. Daca mai esti in Sibiu si maine seara, merita. Atrium parca-i zice. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Neaparat In Sibiu sa treceti prin Dumbrava
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
stim, te intereseaza numai a celor care te aproba
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Azi am fost în Dumbravă, la zoo și la muzeul satului. Seara am mai dat o raită în centrul istoric, am avut noroc c-am mai prins deschis Bruckenthalu', după care ne-am garat la o terasă din Piața Mică.
Mâine se încheie practic miniturul, cu o vizită la Cisnădioara, după care o luăm spre București, pentru o noapte. Marți dimineață plecăm cu forțe proaspete în Deltă, la pescuit ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
Unde in Delta ?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La pescuit.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Aug 2012, 00:12) Asta se cheama "jignire grava"! ![]() ... No, di shie? |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Expansionistilor, nu va ajunge cat oltenie aveti?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
Eu nu înțeleg de ce ar fi o jignire gravă să fii denumit oltean?!?!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Stai bre ca n-am spus nimic rau de olteni. Corbex a incurcat borcanele cu geografia.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(radian @ 20 Aug 2012, 09:49) ... Corbex a incurcat borcanele cu geografia. Bagă râcă între noi. Știu! ![]() This post has been edited by Lostboy: 20 Aug 2012, 08:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:32 |