Miniturul României, cu cupilu'..
![]() ![]() ![]() |
Miniturul României, cu cupilu'..
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bogdan nu peste tot.
saipe, ia bmwul sau stai acasa. te incurci tu cu o amarata de dacie...... in fagaras cel mai bine stai la cort. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 12 Jun 2012, 20:52) Am citit topicu' pe sarite, da-ti recomand sa ma vizitezi sa-ti dau niste palinca de Bihor (sau de pufoaica cum ar zice unii ![]() ![]() De fapt, cum a zis unul din Galati care i-a "stalcit" intentionat denumirea de tuica in cea de pufoaica. Daca ajung vreodata la o intalnire daciaclub, am sa va dau sa beti din prost denumita "pufoaica", sa aud niste pareri... ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 13 Jun 2012, 14:33 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Si nu ne explici si noua ce?... si cum?... cu tuica de pufoaica?????
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Până la urmă am lăsat Delta pentru final. Salutări de la hotelul Voievod, lângă Sucevița (unde agăți harta-n cui).
This post has been edited by Markos: 13 Aug 2012, 17:16 Attached thumbnail(s) 2012_08_13_17.52.45.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 711 2012_08_13_16.21.47.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 797 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jun 2012, 22:35) Io l-am facut la 7 ani. Am plecat din Bucuresti, am facut toata moldova, am implinit 7 ani prin mtii Apuseni si inca mai tin minte cate ceva. Bravo tie daca te-ai gandit la asta. Bravo!!! Are toata viata in fata sa alerge prin lume. Acum e bine sa stie unde s-a nascut. Ca timp, din cate-mi amintesc, a fost peste o luna. This post has been edited by Victoras2001: 13 Aug 2012, 17:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acu' nu mai poti sa pleci nici la buda, striga curcile dupa apa si mincare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un patron merge de fiecare data cu alta masina. Nu dauneaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Vrea sa-ti vopseasca jantele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
frumos grecule.....felicitari pt initiativa....sunt cateva destinatii care trebuie vizitate de orice roman la noi in tara si daca aia mica nu a fost cu atat mai bine si cred ca nu-i va parea rau de excursia asta, bineinteles daca o duci in locurile deja consacrate pe care bineinteles le stii si pe care nu trebuie sa le mai enumar si eu.
pe unde ai mai ajuns si pe unde mai ai de gand sa mergi? la salina de la turda ai fost? sau nu ai drum catre cluj?...nu am citit chiar tot topicul si nu-ti stiu traseul....la turda salina este renovata si inauntru este foarte frumos. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Markos |
![]()
|
Azi am băgat un tur de fo 5 ore prin Bucovina. Printre altele, am vizitat mănăstirile Sucevița, Moldovița și Voroneț. Destul de răcoare, 13-15 grade și ploi răzlețe. La altitudini mai mari, pe serpentine, ne-a arătat chiar 9 grade fieru'. De mâine cică-i mai cald.
Ca traseu, după Bucovina poposim o noapte la Praid, una la Alba Iulia și două la Sibiu. După care mergem la pescuit în deltă. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
macar a vazut manastirile din bucovina....la putna nu ai fost?
daca ajungi la praid un traseu cu drum bun ar fi prin mures, turda unde poti merge la salina(si garantez ca nu vei regreta, si mult mai fain ca la praid) si de acolo mergi la alba, unde poti merge la cetate, am fost acu vreo 2 luni, renovat destul de mult, frumos, dar nu pot sa zic ca m-a dat pe spate. |
--------------------
dacia
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Daca mai esti pe-acolo, du-te lacina la Sofia (Sucevita) si fa comparatie cu ce-ai gasit la Voievod. Cred ca-s si destul de aproape unu de celalt.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 14 Aug 2012, 17:12) Daca mai esti pe-acolo, du-te lacina la Sofia (Sucevita) si fa comparatie cu ce-ai gasit la Voievod. Cred ca-s si destul de aproape unu de celalt. Io am ales Voievod de pe net. Prima condiție, pentru mine, e să ai un sait corect, unde să găsesc toate informațiile care mă interesează. Tarife, descriere exactă a ofertei, poze cât mai multe șamd. Apoi, mi-au plăcut două chestii: amplasarea absolut superbă și faptul că este nou (deschis acum 9 luni). La fața locului s-au confirmat ambele. Locul e de vis, iar hotelul e de 4 stele curate (și am stat în vreo o sută, cred). Totul e nou si impecabil, dar - poate mai important - totul e de calitate, făcut fără economii. Și mă refer la construcție, la dotări, la finisaje. Personalul e și el ok, mâncarea e bună. Piscina e decentă, wifi-ul chiar funcționează bine, indiferent unde te afli în hotel (și nu-i mic deloc). Cea mai plăcută senzație, pentru România, e chestia asta că totul funcționează și arată a nou, fără să scârțâie, fără să pice, fără să arate ponosit. Rămâne de văzut dacă proprietarul va reuși să păstreze chestia asta în timp. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
am fost saptama trecuta si la salina turda si la praid. recomand salina turda(bilet 8 lei), cea de la praid nu mi.a placut deloc(bilet 12 lei).
la alba iulia mi.a placut foarte mult cetatea, dar m.a “intepat“ inima ca am platit 7 lei biletul cand puteam frumos sa intru chiar pe la intrarea de langa parcare care duce la terasele amenajate. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
dane ai ramas cu sechele?
![]() Grecule daca mergi si ajungi spre Turda si ai in drum Brasovul vezi ca de la Brasov la Turda ai fo cateva sate in care ai ceva cetati... Saschiz, Rupea, Viscri... etc... Am facut drumul ala de zeci de ori dar nu am apucat sa ma opresc. Dupa ce cresc juniorii am zis ca o sa ma duc odata de la Brasov la Turda si sa ma opresc prin satele cu pricina... Si daca ajungi in Turda poate ajungi si pe la Cetatea Romana... sau ce a mai ramas de ea. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bre, n-ai somn ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Programul familial il obliga se se trezeasca dimineata la 03:15, iar la 04:20 e deja la birou.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Ce-ați făcut mă hahalerelor cu topicu' ăla despre suspendat? L-ați umplut de muci?
![]() Kum vă scap din ochi câteva zile, kum se-alege praful ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
tedreaq de tampit
![]() sa apara topicul ala cand oi da eu riport ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Aug 2012, 16:00) QUOTE(BZN @ 6 Jun 2012, 19:57) Treci si pe la Praid, eu am fost anul trecut de doua ori. Ai de vazut Salina, Muntele de Sare, poti face si un traseu cicloturistic (cu sau fara ghid). Exista si un strand cu apa sarata, ideal pentru o balaceala zdravana. Zona curata, peisaje superbe, cazare la preturi bune, o statiune linistita. Obiectiv? |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Aug 2012, 16:00) Hai bre de la Alba Iulia pana in Valea Jiului. La Vulcan faci o tura cu gondola lu' Nutzica care duce nicaieri, apoi, daca esti amator de turism auto montan, mergi pe ruta Petrosani - Oborsia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Valea Oltului - Sibiu. Are portiuni mai proaste, dar in acelasi timp are portiuni care bat la cur Transfagarasanul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
As fi avut somn dar am stat peste program... Am plecat la 5 jumate de la servici.... Programul familial a inceput la 6. Ca atunci se trezesc juniorii sa isi bea laptele...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
quick |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 Aug 2012, 10:50) Hai bre de la Alba Iulia pana in Valea Jiului. La Vulcan faci o tura cu gondola lu' Nutzica care duce nicaieri, apoi, daca esti amator de turism auto montan, mergi pe ruta Petrosani - Oborsia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Valea Oltului - Sibiu. Are portiuni mai proaste, dar in acelasi timp are portiuni care bat la cur Transfagarasanul. apoi daca merge pe acolo de la hateg se poate abate catva km spre manastirea prislop si de la petrosani spre manastirea lainici.......merge catre novaci si face si transalpina si de unde se intoarce la alba:D am vazut la petrosani sau la targu jiu nu mai stiu precis spalatorii care spala cu 7 lei exterior si io o fac la mine in oras cu 13, parca io-s la capitala. |
--------------------
dacia
|
|
Markos |
![]()
|
Azi ne-am dus la Putna. Uitând complet că-i zi nelucratoare și mare sărbătoare bisericească. Deci era toată Moldova acolo, am reușit cu greu să parchez fieru' la juma de kmp de mănăstire. La intrare a fost si mai crunt, parcă era la dinamo-stoia. Din fericire, slujba se ținea undeva în curtea mănăstirii, pe-o scenă amenajată, așa că am putut vizita mănăstirea propriu-zisă în condiții decente. A, plus intrarea moca
![]() This post has been edited by Markos: 15 Aug 2012, 13:58 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Daca tot esti acolo, da o fuga si la Chilia lui Daniel Sihastrul.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:37 |