Miniturul României, cu cupilu'..
![]() ![]() ![]() |
Miniturul României, cu cupilu'..
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aiurea, fugeau alea disperate de mancau pamantu'
This post has been edited by Markos: 8 Jun 2012, 15:11 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(l@u @ 7 Jun 2012, 18:59) Da' stii tu vreun strand mai putin populat in vikend?Si nu-s chiar 10,mai taie din ele da-le dreaq,oricum aerul e super,eu merg an de an; in spatele bazinelor e padure ,alt.350m <span class='edit'>8 Jun 2012, 19:10:</span> Daca ajungi cumva pe clisura Dunarii iara e de vizitat,din cate stiu sunt si salupe de inchiriat http://amfostacolo.ro/poze-fotoimpresii.ph...dunarii&id=5896Parca la Dubova are si Garcea(Mugur Mihaescu)o vilutza This post has been edited by daniM: 8 Jun 2012, 18:12 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Nici pe mine nu m-a impresionat Geoagiu...
Nu am fost la strand, dar din filmulete pare la fel ca si oricare strand. Mai degraba as sugera Castelul Corvinilor prin zona aceea: castelul-corvinilor.jpg 11.jpg corvinilor.jpg castelul_corvinilor_huniazilor_hunedoara-560x374.jpg This post has been edited by testike: 8 Jun 2012, 18:22 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@dragoselu:
Dom' parfesar, mai taie din e-urile licEEanului si fa-l doar licEan... Pe altii ii las in pace, da' matale prea te dai profesor de limbi... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In drum spre Hunedoara pot fi vizitate giratoriile Devei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Zi mersi că n-a scris "liceian".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Tu ai impresia ca eu ma uit la cum scriu? Nici nu ma uit uneori la mesajele scrise, scriu repede, nu am timp de verificat daca a sarit o litera sau am tastat doi de E in cuvantul ala; plus ca tastatura de la calculatorul meu e cam veche, dar isi fce treaba. Ai inteles mesajul? Sunt cumva la scoala? Ma doare in pwola de cum scriu in afar ascolii. Asta fara sa te superi pe mine!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Corvinestii sunt tot timpul in renovare,niciodata nu l-am prins tot deschis.M-am tot uitat dupa inscriptia aia,da'n-am vazut-o.Acolo am prins o faza tare:niste cocalari cu aur pa ei se uitau la niste lampi de control,ca asta,si ziceau :"Buei ce lampi aveau astia?!!Is cu lumanari mici!!!"
![]() ![]() This post has been edited by daniM: 8 Jun 2012, 18:27 Attached thumbnail(s) Lampa_ovala_1.jpg ( Size: 10.3k ) Number of downloads: 495 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Jun 2012, 18:24) Tu ai impresia ca eu ma uit la cum scriu? Nici nu ma uit uneori la mesajele scrise, scriu repede, nu am timp de verificat daca a sarit o litera sau am tastat doi de E in cuvantul ala; plus ca tastatura de la calculatorul meu e cam veche, dar isi fce treaba. Ai inteles mesajul? Sunt cumva la scoala? Ma doare in pwola de cum scriu in afar ascolii. Asta fara sa te superi pe mine! Mesajul e clar, l-a inteles toata lumea. Esti un mic clovn care a ajuns in invatamantul satesc si se da circular ca detine puterea absoluta asupra unor copii care habar n-au ce stiu si ce pot. E clar ca si pe elevii tai ii doare fix in pix de cum scriu, ca doar sunt discipolii dascalului lor. Eu te-as da afara din invatamant, ca astia ca tine au infestat scolile. Daca matale esti profesor, io incep sa-l regret pe Funeriu. Desi mie mi-e antipatic personajul. Durerea aia trebuie investigata de un urolog. Sa nu-l cheme Ciomu. N-am cum sa ma supar pe tine, ar fi o pierdere inutila de vreme. Nici macar raspunsul nu ai avut grija sa-l editezi ca sa n-ai greseli... OOOOOOOOfffffffffff. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dragoselu |
![]()
|
Ma nene! Eu nu iti cer sa ma apreciezi pe mine ca profesor pe acest forum, nu mi-au murit laudatorii. Si nu te mai ambala cu datul afara: imi fac meseria ca la carte? respect programa, planificarile si alte documente scolare? Ce te doare pe tine ce fac eu in AFARA scolii? Pe tine te intreaba careva de la locul tau de munca ce faci dupa ce iti termini programul? Cu cine iesi? Cu cin' te pf...? Eu zic sa-ti vezi de serviciul tau si de prietenii tai! Hai pa, ca am treaba!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 Jun 2012, 20:26) imi fac meseria ca la carte? respect programa, planificarile si alte documente scolare? Ce te doare pe tine ce fac eu in AFARA scolii? Asta e!El vrea sa spuna ca anumite meserii depind de om 24h/zi,depinde si de conduita pe care o ai si in afara orelor de curs,ca popa ,ca diplomatul ,ca politistul.Degeaba inventezi doua teoreme pe zi si seara cauti pe net nakedkids,dau un exemplu.Respecta si vei fii respectat! Hai ca se polueaza topicul omului astuia aiurea! This post has been edited by daniM: 8 Jun 2012, 19:45 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Markos,niste cunostinte merg in weekend la Colibita asa ca Duminica sau Luni o sa am informatii verificate din zona.
cdadan si dacis,aveti perfecta dreptate. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Daca ajungi prin HD,poti sa dormi la army fun parc;frumos da scump.
http://www.arsenalpark.ro/ |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 8 Jun 2012, 21:02) Markos,niste cunostinte merg in weekend la Colibita asa ca Duminica sau Luni o sa am informatii verificate din zona. tenchiu! ![]() QUOTE(ydaniel @ 8 Jun 2012, 22:00) I-am zis și lui dubluion pe peme, jumătatea de "vest" va fi vizitată cu altă ocazie, dacă miniturul ăsta se va dovedi un succes (așa cum sper). N-are rost să alergăm ca disperații și să iasă un rahat. La urma urmelor, e un test, copilu' a reacționat mult peste așteptări, rămâne să iasă și pe teren ok și sigur va urma și Part 2. This post has been edited by Markos: 8 Jun 2012, 21:25 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
La Colibita,complexul Fisherman's e O.K.Despre lac si imrejurimi cred ca te-ai lamurit.Asa ca mai poti face o zi de pescuit si acolo
![]() |
--------------------
logan
ambition
|
|
Markos |
![]()
|
Danke!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
eurocristi |
![]()
|
Cu placere!
|
--------------------
logan
ambition
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Am citit topicu' pe sarite, da-ti recomand sa ma vizitezi sa-ti dau niste palinca de Bihor (sau de pufoaica cum ar zice unii
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Markos |
![]()
|
Te vizitez cu plăcere la ediția a doua
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Am gasit acest site. Foarte frumos, util si usor de umblat prin el.
http://www.traseeromania.ro/turul-turistic-al-romaniei/ |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Bunisor situl, dar depinde ce vrea fiecare sa vada : munte, mare, campie, salbaticii, restaurante scumpe, constructii, oameni, etc.
Eu, de ex., as scoate Poiana Brasov din circuitele alea, dpmdv n-am ce vedea acolo. In schimb, cetati sasesti vechi sunt garla prin judet (dau doar un exemplu). Sau canioane, cascade... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu plec in Fagarasi pe 24. Recomandari?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Da, un "I" mai putin.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
4x4 |
![]()
|
In afara de "i", ce stiti despre drumuri si cazari?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ajungi la Sibiu, la intoarcere la Bucuresti poti sa o iei prin Medias si apoi pe valea prahovei. In zona Mediasului poti vedea multe biserici fortificate foarte faine. Eu am facut in vara turul cetatilor fortificate din judetul sibiu si chiar am avut ce vedea.
Am corectat, arhi. This post has been edited by bogdan_dsn: 13 Jun 2012, 14:01 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu bogdan, exista cetati nefortificate? sau vrei sa zici biserici fortificate.
bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
4x4 |
![]()
|
Multumesc. Excursia asta implica si un pic de offroading.
Trebuie sa ajung langa cateva raulete sa iau probe. Evident, nu pot pleca cu masina mea. Normal as fi luat un Mitsubishi Pajero de la firma, dar din diverse motive, acuma ma gandesc la inchiriat un Duster. Trebuie sa care 3 oameni + bagajul pentru o saptamana pe teren. Faza e ca nu prea am incredere in masinile inchiriate, m-am ars odata cu una care avea ambreiajul terminat, la care se adauga tarifele destul de mari. Ce sa fac? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:36 |