EU NU SUNT DACIA SERVICE ON LINE, Nu mai puneti intrebari pe privat
![]() ![]() ![]() |
EU NU SUNT DACIA SERVICE ON LINE, Nu mai puneti intrebari pe privat
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la o ghicitoare-vrajitoare si ceri un sfat autorizat...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
alx, tu esti avocatul poporului? Am inteles ca nu te plateste clientul.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am implementat ISO 9001. Deci stau bine la capitolul calitate. Orice repar eu iese tot tractor si imi raman de fiecare data piese pentru clientul urmator. Cu primul client a fost mai greu pana l-am convins ca asa a venit cu ele lipsa . . .
![]() This post has been edited by ironickSQUAD: 10 Aug 2005, 17:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Totul e sa stii sa-l iei din pila, si se rezolva
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai da vad ca nu brigebeti!!! Klaus a zis ca nu mai da consultanta ON-LINE! Decat pe bani!
Da' a zis ceva de OFF-LINE?! Cred ca vrea sa fie pandit, si sa i se puna intrebari la categoria "DACIA OFF-LINE QUESTIONS" ..Cred ca nu poate sa refuze o intrebare de genul:" Cate bujii are un motor in 2 timpi, 16V, 2,5 TDI?!" ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Corect: consultanta off-line se plateste dublu, ca ie la categoria ore suplimentare...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Nici pe mine nu ma intereseaza banii doar spunene faza cu bujiile ca am facut motoru impreuna cu anpop si nu stim cite bujii sa-i punem si de care. Locurile i le facem noi ca doar n-o fi greu. Eu as mai avea o intrebare suplimentara totusi: de unde pot sa-mi iau o pereche de pantofi cu toc in fatza? Caut cam de mult timp
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(Smudo @ 10 Aug 2005, 18:18) Eu as mai avea o intrebare suplimentara totusi: de unde pot sa-mi iau o pereche de pantofi cu toc in fatza? Caut cam de mult timp ![]() Pai nu ai decat sa-i zici sotiei mele ca nu conduce bine, si-ti iei multe perechi de pantofi cu toc in toate zonele ![]() PS: Mai incearca si fara limbaj mirc...da un bonus de stil.. ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Smudo |
![]()
|
Cu madica?
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
klaus |
![]()
|
Adica ii zici la sotia lu' anpop ceva de genul "stimata doamna, conduceti cam prost".
Si in momentul ala o sa faci rost pe loc si instant de un pantof cu toc in fata, in mecla, in bostan, in mutra, in mufan, in gura, intre dinti etc... Dupa care pantoful cu toc va cauta si alte zone ale tale ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Detaliata explicatia lui klaus!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Smudo |
![]()
|
Klaus, intrebarea era pentru ce a scris anpop in PS. Nu te mai grabi ca nu e concurs. Daca nu stii, intreaba, si nu imi amintesc sa te fi rugat sa-mi povestesti ce ai trait tu. Sony tricou' la ce face reclama?
![]() |
--------------------
x
x
|
|
Sony |
![]()
|
Saracutul de tine! Iar esti neinteles!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
Limba romana e subtila... trebuie stapanita suficient de bine ca sa fie clara formularea... de unde sa stiu eu la care din fraze te refereai?
Am crezut ca mai dificile sunt frazele mai subtile... ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Fa-i un desen sa inteleaga care e treaba. Altfel cine stie pe unde-si plimba limba.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Orele de noapte cum se platesc klaus ? Cum zice codul muncii ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 10 Aug 2005, 18:42) Pai nu ai decat sa-i zici sotiei mele ca nu conduce bine, si-ti iei multe perechi de pantofi cu toc in toate zonele ![]() PS: Mai incearca si fara limbaj mirc...da un bonus de stil.. ![]() In general daca vezi ca lumea face misto' de tine sa stii ca nu sunt rau intetionati, iti vor doar binele ![]() Subtilitatea bag seama ca e un lucru abstract ![]() Iar "limbaj mirc" ...tata, cu multa stima te trimit sa citesti REGULAMENTUL FORUMULUI! ...catinel, catinel, pana-l pricepi ![]() This post has been edited by anpop: 13 Aug 2005, 10:02 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Mai bine inchidem forumul , dar sa isi revina cei de la Dacia.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
saracul SGM....
![]() ![]() This post has been edited by MMihai: 13 Aug 2005, 20:19 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ok poate apeleaza la dacia -servicce on-line pe MIrc,sau cum sa-ti faci raf jucaria!;P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DFA |
![]() ![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Copii, m-am amuzat tare citind acest topic, e unul din cele mai amuzante!
![]() N-am mai râs demult așa de bine citind un forum, mai ales ăsta, care e plin de oameni supărați pe viață și pe Dacia... Toate cele bune la toată lumea! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Daca tot se da consultatie on-line ... eu ma ocup de partea cu bauturi
![]() La off-line ... se dubleaza tariful ![]() Preturile nu includ T.V.A. ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
klaus |
![]()
|
Pentru ca am impresia ca lumea nu a prea apucat in ultimul timp sa-si arunce un ochi pe acest topic, m-am gandit sa-l revitalizez.
Doresc de asemena sa reiterez faptul ca nu raspund la problemele tehnice legate de masini formulate pe mp Unul din scopurile acestui forum este si acela ca viitori membrii sa poata citi parerile si solutiile celor care s-au lovit de aceeasi problema. Este o dovada de egoism fata de ceilalti sa gasesti rezolvare la problema ta pe acest forum (intr-un fel sau in altul) si sa nu o impartasesti si la altul. Pentru ca pe tine forumul te-a ajutat, poate acelasi ajutor i-ar prinde bine si altuia. In al doilea rand, raspunsul pe mp ocupa timp. Si e unilateral. Pe forum apare multitudinea de opinii In al treilea rand, ceea ce lumea nu intelege, fiecare raspunde DACA VREA, nu e obligat, nu e platit pentru asa ceva. In al patrulea rand, din experienta mea numai 50% din useri dau feed-back. Pentru categoria de mesaje pe mp mie personal mi se pare nesimtire. Caci mesajele pe pm nu sunt adresate apersonal. Nici "mi-a fost util, multumesc", nici "du-te si anume". Nimic. Asa ca decat lipsa feed-back, mai bine lipsa raspunsuri, ca lumea nu apreciaza. In al cincilea rand, as dori sa mentionez ca de vroiam sa fiu service on-line, imi faceam site cu plata. Decartati x euro prin sms sau gaseam eu o metoda, va raspundeam in particular la probleme. Cum aici e forum public, fara plata, recomand, ca sa nu vi se insele orizontul de asteptare, sa nu credeti ca voi raspunde zor nevoie la mp-urile despre probleme tehnice. Cele mentionate mai sus sunt parerile mele, cu care puteti sau nu sa fiti de acord, nu ma intereseaza. Fiecare e liber sa aiba propria opinie. A mea este cea enuntata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@klaus: Siii....unde ziceai ca tre' sa trimit iesiemies?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
klaus |
![]()
|
Imi permit din cand in cand sa aduc in actualitatea cest topic, ca poate nu toata lumea l-a vazut...
Deci, sa ma repet: 1. Nu sunt service dacia on-line. 2. Orice intrebare care o primesc pe privat legat de nu va merge nu stiu ce rahat la masina, ce parere am despre nu stiu ce, cum se desfac mai stiu ce prostie etc, etc or sa ajunga direct LA COSUL DE GUNOI. 3. Daca nu s-a inteles din prima, sa detaliez ca sa fiu eu sigur ca intelege toata lumea: nu raspund la intrebari tehnice puse pe privat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca era mai simplu sa fie facut topicul lipicios pe undeva si inchis dar nu numai referitor la tine..ci la toti moderatorii si admini acestui forum si poate pus undeva prin regulament...acum fara suparare ca nu am nimic cu nimeni si cu atat mai putin cu tine...acest topic,care vad ca e deschis de mult timp, da dovada de sonbism...grandomanie un fel de "sunt prea ocupat ca sa-mi mai verific si inbox-ul si sa dau delete, mai lasati-ma in pace ca nu sunt service Dacia on-line" Nu te obliga nimeni, cred, sa raspunzi nici macar pe forum, cu atat mai putin pe MP dar nu cred ca pentru aceasta "problema" trebuia deschis un topic si reactualizat din cand in cand.
Asta este parerea mea dupa ce am citit acest topic in intregime si nu vreau sa te simti ofensat in vreun fel pentru ca nu asta este intentia mea, nu vreau sa provoc, nu vreau sa jignesc. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:02 |