EU NU SUNT DACIA SERVICE ON LINE, Nu mai puneti intrebari pe privat
![]() ![]() ![]() |
EU NU SUNT DACIA SERVICE ON LINE, Nu mai puneti intrebari pe privat
AIX |
![]()
|
||
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit din cand in cand sa le atrag atentia si mai noilor membrii ai forumului de existenta acestui topic si asupra continutului ideilor exprimate de mine in el:
QUOTE(klaus @ 12 May 2006, 21:53) Doresc de asemena sa reiterez faptul ca nu raspund la problemele tehnice legate de masini formulate pe pm Unul din scopurile acestui forum este si acela ca viitori membrii sa poata citi parerile si solutiile celor care s-au lovit de aceeasi problema. Este o dovada de egoism fata de ceilalti sa gasesti rezolvare la problema ta pe acest forum (intr-un fel sau in altul) si sa nu o impartasesti si la altul. Pentru ca pe tine forumul te-a ajutat, poate acelasi ajutor i-ar prinde bine si altuia. In al doilea rand, raspunsul pe mp ocupa timp. Si e unilateral. Pe forum apare multitudinea de opinii In al treilea rand, ceea ce lumea nu intelege, fiecare raspunde DACA VREA, nu e obligat, nu e platit pentru asa ceva. In al patrulea rand, din experienta mea numai 50% din useri dau feed-back. Pentru categoria de mesaje pe pm mie personal mi se pare nesimtire. Caci mesajele pe pm nu sunt adresate apersonal. Nici "mi-a fost util, multumesc", nici "du-te si anume". Nimic. Asa ca decat lipsa feed-back, mai bine lipsa raspunsuri, ca lumea nu apreciaza. In al cincilea rand, as dori sa mentionez ca de vroiam sa fiu service on-line, imi faceam site cu plata. Decartati x euro prin sms sau gaseam eu o metoda, va raspundeam in particular la probleme. Cum aici e forum public, fara plata, recomand, ca sa nu vi se insele orizontul de asteptare, sa nu credeti ca voi raspunde zor nevoie la pm-urile despre probleme tehnice. Cele mentionate mai sus sunt parerile mele, cu care puteti sau nu sa fiti de acord, nu ma intereseaza. Fiecare e liber sa aiba propria opinie. A mea este cea enuntata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
cred ca din cand in cand ar trebui sa-i dai "UP"
![]() ca vad ca e a 3-a oara cand il revitalizezi... sau sa pui un banner pe prima pagina ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Baga niste raspunsuri aiurea, sa vezi cum nu te mai streseaza nimeni
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
da...dar asa o sa zica lumea ca nu stie si ca da solutii aiurea...isi pierde credibilitatea!
chestia cu un anunt d-ala rosu sau banner pe prima pagina nu da gres! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
...sau un "Lipicios"
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
![]() sa fac si eu un topic ? si sgm ? |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca va place celebritatea, ce sa va fac?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
nenea klaus,intotdeauna ti-am raspuns cu multumesc si mi-ai fost de mare ajutor.asa ca,daca ti-am dat feed-back,mai imi scazi din pret?multumesc
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
m-ai
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"...In al patrulea rand, din experienta mea numai 50% din useri dau feed-back...."
Nu toata lumea a fost la team-building. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca nu stiam ca exista un asemenea topic. Daca ar raspunde la toate intrebarile cred ca ar fi ca Jim Carrey in Dumnezeu pentru o zi.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Si asa de curiozitate, a platit cineva cei 50$/ora?
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu a platit lumea pariuri pe o doza de bere...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ideea topicului nu prea e practica. Topicul dispare intr-o saptamana de pe prima pagina. Mai bine scrii in semnatura: "EU NU SUNT DACIA SERVICE ON LINE, Nu mai puneti intrebari pe privat", acolo sub "Viata e complexa si are multe aspecte... "
![]() Eventual pune si tariful si contul in care sa fie virati banii/adresa la care sa trimita lumea plicurile. Daca ti se pare o idee utila poti sa o folosesti, e gratis. ![]() This post has been edited by raqzvan: 16 Mar 2007, 01:19 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai asa s-a inteles "ca de acuma nu mai dati relatii decat pe privat sau pe mess"...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi, klaus... pot sa-ti pun si io o intrebare? Da nu vreau sa ma taxezi
![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:15 |