Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
bciprian82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 September 07 ![]() |
25 de ani, studii postuniversitare si poate in viitor doctorat(mai vad eu) in domeniu kinetoterapie(profesor de cultura fizica medicala), sportiv, necasatorit. permis cat B de la 18 ani si 2 luni. Taximetrist de la 21 de ani(asta am vrut sa ma fac de la varsta de 10 ani, studii am facut numai de fite si de gura parintilor). Am condus si dacia 1300 si vw passat(mai vechi) si bmw ursulet. in prezent am 2 loganuri ambiance benzina 1.4 din 2005 respectiv 2006 ianuarie inchiriate la taxi si un logan laureate 1.5 dci ianuarie 2007 iar pentru ianuarie sau februarie 2008 vreau ambition diesel de 85 cp(interiorul cu exceptia ceasurilor albe de pe bord si jantele de pe prestige mi se par de prost gust). venituri peste medie. manele nu ascult niciodata, prefer clasica si anii 80.
This post has been edited by bciprian82: 8 Oct 2007, 22:54 |
--------------------
dacia
Sandero
2016
|
|
Basescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 December 07 ![]() |
25 ani, necasatorit, studii universitare, venituri peste medie din afaceri imobiliare. Am permisul de putin timp iar Loganul 1.6 Ambition este prima masina, masina pe care am luat-o exclusiv in ideea de a capata experienta pe ea, neintentionand sa o tin mai mult de 2 ani. Motivele principale in alegerea ei sunt pretul scazut si faptul ca eventualele probleme aparute nu vor necesita sume prea mari de bani pt remediere. Loganul este din 2006 si l-am luat cu 7000 km la bord de la un prieten care pana la urma nu s-a impacat cu imaginea conferita de Dacia si a optat pentru o masina straina, mai scumpa. Nu ascult manele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6 MPI Ambition
|
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
Nu am Logan dar sper ca e voie sa-mi pomensec vecinii ca ei nu au acces la net. Elemente comune in afara ca imi sunt vecin: toate 4 varianta cea mai ieftina, culare gri metal, numere preferentiale, leasing, incepatori. Una familie cu venituri medii si un copil studii medii, le plac manelele. Doua familii pensionari probabil fani dolanescu&Co si una familie fara copii venit mediu. Alt element comun, parcurg cam 100 km pe an si ocupa impreuna 10 locuri de parcare fiind totodata de neclintit...
|
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
30 de ani, studii superioare....venituri bunicele ,casatorit, 2 baieti .
Am mai avut 3 Dacii ( din care mai am un break 1989 si o berlina inj. 2002) Logan KISS FM 1,5 dCI - ptr ca am vrut masina noua, cu banii jos. Daca mai aveam 3000 E imi luam MCV-ul dCI de 85 cp. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
din 31 dec. 2007 posesor MCV, 5 locuri, 1.5 dci
27 ani, Bucuresti/Buzau, studii superioare, "roacar", venituri peste medie, necasatorit, fost posesor de 1410. Am ales MCV 5 locuri, ptr. ca parintii detin un IMM si sambata cand ma duc spre buzau, pot procura materia prima necesara firmei (materiale textile brute), astfel ii scutesc de un drum pe sapt. la buc. This post has been edited by skija: 5 Jan 2008, 21:18 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
anatati_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 January 08 From: Timișoara ![]() |
27 de ani, studii superioare, căsătorită, un copil, venituri peste medie, achiziție cu leasing;
Logan este prima mașină; următoarea (când va fi cazul) va fi tot Logan pentru că este nouă, preț/calitate=raport excelent, pentru că berlina lu' tata supraviețuiește cu succes de peste 27 de ani, pentru că e perfectă pentru drumurile din România și pentru că o iubesc .... ![]() Ah, nu ascult manele și în general nu mai am timp de televizor. This post has been edited by anatati_b: 5 Jan 2008, 22:54 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- x-xx-xxx Femeie la volan!!!!!
|
|
nadragos |
![]()
|
qwertyuiop Group: Members Posts: 23 Joined: 5 September 06 ![]() |
23 ani, jurnalist, student in ultimul an la a doua facultate. Am cumparat in august 07 un logan second hand laureate 1.4, 2004. Prima mea masina. Am cumparat-o din veniturile proprii - credit nevoi personale. Nu sunt taran, dar cand eram mai mic am mai sapat la vie cu tata la tara. Ascult muzica buna, nu sunt manelist. Am observat ca manelele se aud din mercedes, audi, bmw s.a.m.d.
![]() La banii cu care am luat Loganul puteam gasi si alte modele straine, gen golf, serie 5, etc. Am preferat insa avantajele de a conduce un model relativ nou, cu an de fabricatie recent. Chiar daca celelalte modele straine au performante si confort mai bune, eu tot harburi le consider. Totodata, si costurile de intretinere sunt mai mici. ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
35 ani, studii suficiente, venituri peste medie, casatorit 2 copii.
De ce Logan ? Masina ieftina, noua, in bani putini. As fi vrut un MCV cu 7 locuri, da' tura urmatoare. SH niciodata... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
24 de ani, ultimul an la electronica, angajat de vre-o 3 ani prin IT, cumparat ABS Plus in 2007 din banul propriu si imprumut la banca. Nu ascult manele decat dupa 2 sticle de vin sau una de wiskey
![]() Am luat Logan ca nu mi-am pus problema SH-ului cu toate riscurile implicate si nici peste 13kE sa-mi iau o straineaza care intr-adevar sa faca diferenta fata de Logan. This post has been edited by FILter: 9 Jan 2008, 12:37 |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
katalan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 November 07 ![]() |
25 de ani, economist, actualmente student la master, necasatorit, posesor de golan 1.5 dci kiss, venit cumulat cu al prietenei 1000 de euroi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007 Kiss
|
|
sltraian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 11 December 07 ![]() |
28ani, necasatorit, studii superioare, venituri peste medie (profil tipic
![]() Loganul Ambiance dCi este prima mea masina si prima pe care o coduc dupa ce am facut scoala de soferi anul trecut (tot pe Logan ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.5 dCi Ambiance
- TM 012345
|
|
Robert_Kiran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 20 January 08 ![]() |
34 ani, studii postuniversitare, casatorit, fara copii ... venituri sub salariu mediu pe economie ... este a treia masina - Logan Kissfm 1,6 MPI, dar prima noua (am mai avut un Oltcit 12TRS 2000-2004, si o Dacie Supernova Clima 2004-2007, dar ambele au fost cumparate sh, Oltcitul fiind fabricat in 1995, iar Supernova in 2001)
This post has been edited by Robert_Kiran: 20 Jan 2008, 16:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 KissFM
|
|
Acidutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 20 April 06 From: Iasi ![]() |
Aproape 31 de ani; lucrez in domeniul farmaceutic cu venituri medii si totodata student la Stiinte economice ID; necasatorit; fara copii
Prima data am folosit masina parintilor Dacia 1410 din 1987; apoi masina personala dacia 1410 din 1997 pe care am vandut-o in Oct 2007; pt ca de un an aveam masina de la firma ( din semnatura) NU ascult manele si imi place muzica anilor `80 P.S. Masina de firma, benzina de firma, consumabile pe banii firmei, piese pe banii firmei ...... deja sunt privilegiat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- IS - ?? - LEP Logan Preference 1,4 MPI B ?? LJX
|
|
B 49 THC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 January 08 From: Din (pacate) Bucuresti ![]() |
Salut . Am 41 de ani ,casatorit ,copii unu (17 ani) lucrez in transporturi (subterane) ca electrician , venituri medii (cred) . Am un Logan 1.6 Ambition din 2006 martie cumparat prin credit auto pe 7 ani cu un oarece avans. Am mai avut o Dacia berlina si un Oltcit (luat fara bani
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 1.6 Ambition
|
|
Dorin Z |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 8 January 07 From: Deva ![]() |
am 32 de ani, casatorit, un copil, studii superioare, functionar public; m-am hotarat sa dau pentru permis tocmai datorita loganului (socrul meu si-a luat logan si m-a pus la volan si mi-a placut mult), dupa luarea permisului am cuparat un laureat plus prin credit auto BRD pe 10 ani, concluzia:loganul de 1,4 mpi este foarte bun pentru un sofer incepator; dupa ce va iesi din garantia extinsa am s-o vand si voi lua un Prestige 1,6 in 16 valve.
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2015 1.6 16v 110 CP
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
40 de ani,casatorit,am un baietel de 10 ani,studii medii,venituri la fel.Am un Logan Preferance 1.6mpi egee si sunt multumit de el.L-am luat pt ca vroiam masina noua si pe injectie.Am avut o Nova inainte.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
18 ani,proaspat conducator auto,masina cumparata de parinti, am avut de ales intre logan si gol IV sh,am ales logan din 2 motive: 1 e noua si are garantie 2 am facut scoala de soferi pe un logan a fost dragoste la prima vedere . ambition
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Am 28 de ani, sunt casatorit, lucrez in domeniu IT, venitul fiind de 800 de euro (impreuna cu sotia). Mi-am luat in ian 2008 un Kiss Fm 1.6 pt ca are dotari de o minima decenta pt timpurile noastre.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
20 de ani, student, venit 0. decizia de a-mi lua logan a venit dupa ce am tras aproape un an de o dacie din 78, mostenita de la tata. incredibil, dar timp de un an nu cred ca au trecut mai mult de 2 saptamani fara sa mi se strice ceva la ea, sa nu mai zic ca dupa ce intr-o excursie de 1 saptamana la munte mi-a fiert de 2 ori motorul, dupa care mi s-a spart placa de presiune nu prea am mai avut curaj sa ies cu ea din bucuresti; asa m-am hotarat sa fac un efort si sa imi iau masina noua, si cum urasc din toata inima clasa mini (tico,matiz,etc), loganul mi-a parut a fi cel mai avantajos din punct de vedere al raportului pret/performanta. e o masina decenta, chiar nu am nevoie de mai mult decat ce imi ofera. singurul lucru pe care il regret e ca nu am avut mai multi bani ca sa iau o motorizare diesel; 1.4mpi mananca destul de mult in traficul bucurestean.
This post has been edited by TWK: 4 Feb 2008, 23:32 |
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
lfekete |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 February 07 ![]() |
27 ani, casatorit, 1 copil, venit peste medie; MCV Laureate 1.6 5 locuri; credit auto
- nou mai bun la acest pret nu gasesti Inainte aveam 3 oltcituri din 89-92 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
MCV 2007 Laureate 1.6 MPI
|
|
stf_desast3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 August 07 ![]() |
30 ani, casatorit , o fetita de 2ani si trei luni, mecanic-auto, logan ambition 1.6 din 2006, multumit !
|
--------------------
dacia
logan
2006 ambition
- B 13 BPR
|
|
xaser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 October 07 From: Bucharest ![]() |
24 de ani/inginer electronist/aproape casatorit/venituri multumitoare.am ales logan din simplul motiv ca am vrut masina noua si e singura pe care mi-o pot permite.pana acum (17.000 km) s-a descurcat de minune.
|
--------------------
Peugeot
308
Confort Pack 1.6 HDi ex-Logan Laureate Plus 2007
Peugeot 308 |
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
19 ani, elev, abs plus 1.5 dci din mai 2007, avand in prezent aporape 20.000 ma pregatesc de a doua revizie, ales logan: noua, garantie, service-uri peste tot in tara, atat mi-am permis(mai mult parintii decat mine)- iubesc masina
p.s. a fost bine? scurt si la obiect ![]() numa' bene' |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
K-gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
Tanar 23 ani, necasatorit, studii superioare, manager intr-o companie multinationala, venituri cu mult peste medie .... orice numa manele nu. Posesor ABS+ 1.4 Gri Comete ... De ce logan si nu alceva .... pentru ca e o masina buna ieftina si merita forjata in deplasarile pe care le fac (masina de 20 de zile si deja 3000 km) ma cam ustura buzunara sa fac praf un ford sau alceva.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|
rudibedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
21 Ani, necasatorit, venit lunar 550e, lucrez in domeniul IT, nu ascult manele, am avut logan Ambiance din 2005 si acum (in Aprilie) l-am schimbat cu un logan KissFM 1.4, l-am primit cu 6km, cel vechi avea 20km cand l-am luat.
Logan am cumparat ca este si a fost o masina ieftina si buna! This post has been edited by rudibedy: 1 May 2008, 21:25 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
KissFM
- B-86-BDY
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Un fraier de 26 de ani care a avut 9000 de euro cash si si-a luat Logan cu banii jos cand mai putea sa faca un credit de 3-4000 de euro sa-si ia o masina mult mai buna.
![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
20 de ani, student, nu lucrez, cumparat Logan prestige in 2007 din economii proprii,venit sub mediu. Ascult manele .
Am luat Logan pt ca nu exista alta solutie mai buna ca masina noua in banii astia, iar credite nu suport. Nu am vrut SH pt ca nu sunt un pasionat al masinilor, si nici nu imi permit si nu consider ca merita sa intretii un sh. This post has been edited by bossake: 2 May 2008, 11:01 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
UMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 February 08 From: Pitesti ![]() |
21, necasatorit, student, venit mediu, nu ascult manele, Logan pentru ca ma vrut masina noua si usor de intretinut.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2008
- AG 18 DRN Life can be good!
|
|
cipilicu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 10 November 05 ![]() |
Salutare!
Iata ca am intrat si eu in randul Loganistilor. Am 22 de ani, analist ajutor, student in an terminal. Masina ieri am cumparat-o, 1.4 MPI, Abs Plus. Nu are casetofon in ea, deci manele nu se aculta. |
--------------------
Dacia
Logan
2008, 1.4 MPI Abs Plus
- AG-069957 Să curgă benzina, să se învârtă roțile!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:48 |