Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
ralukutza |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- SJ-01-JYT
2009/Laureat
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
inca 37 ani
salariu mediu muncitor - electician , transport , material rulant (dar la noi se lace de toate) la o firma franceza (se vede in poza de avatar) ![]() am avut dacie 1310 pe GPL, am dat-o la rabla si am luat logan pe GPL 1,6 pina acu (de cind il am am 700Km si sint multumit de costuri) din pacate casatorit ![]() This post has been edited by bygy007: 5 May 2009, 22:11 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
ocean36 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 May 09 ![]() |
38 de ani casatorit, 1 copil.
Am avut dacia 1310 pe care am dat-o la remat si mi-am luat un Logan de 1,4 de care sunt pana in momentul de fata foarte multumit, pentru nevoile mele este perfecta. La momentul cand m-am decis sa o cumpar avea cel mai bun raport pret/calitate, asa ca dupa ce am cerut parerea posesorilor(taximetristi,colegi serviciu, prieteni) si toti fara exceptie mi-au confirmat ca Loganul este o masina buna, am intrat si eu in randul posesorilor de Logan. Numai bine la toata lumea. 17 May 2009, 15:32: 38 de ani casatorit, 1 copil. Am avut dacia 1310 pe care am dat-o la remat si mi-am luat un Logan de 1,4 de care sunt pana in momentul de fata foarte multumit, pentru nevoile mele este perfecta. La momentul cand m-am decis sa o cumpar avea cel mai bun raport pret/calitate, asa ca dupa ce am cerut parerea posesorilor(taximetristi,colegi serviciu, prieteni) si toti fara exceptie mi-au confirmat ca Loganul este o masina buna, am intrat si eu in randul posesorilor de Logan. Numai bine la toata lumea. This post has been edited by ocean36: 17 May 2009, 15:32 |
--------------------
Logan
Preferance
- CT-04-BBM
2009 xxx
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
22 ani.Service si Servicii IT la o firma micuta. Casatorit de doi ani civil si de un an religios. Copii programati peste vreo 5-6 ani.Salariu de
![]() Eveniment din vina mea, schimbat toata partea dreapta la Lasting Service. Recomand. Urmatoarea masina va fi in principiu tot Dacia. This post has been edited by razvanamza: 17 May 2009, 16:51 |
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
16rpr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 May 09 ![]() |
Salutare, 33 ani, casatorit, un copil, studii superioare, reprezentant vanzari , logan 1.5 dci albastru marine luat cash in februarie 2007. Fost posesor dacia 1310. Deocamdata multumit de alegere.....
|
--------------------
logan
1.5 dci
2007 Ambiance
|
|
TibyR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 May 09 ![]() |
23 ani, manager de proiect, necasatorit, am cumparat un Logan Ph2 cu banii jos (il am de 3 zile)
venituri medii ascult piese de toate genurile, dar imi place mult muzica reggae nu ascult manele |
--------------------
Dacia
Logan Phase 2
2009/Laureat 1.4
|
|
mishu312005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 October 05 ![]() |
35 ani, casatorit, un copil.
Am cumparat un Logan Ph2 Laureat cash, foarte multumit, masina perfecta pt o familie. Lucrez la o reprezentanta VW din Bucuresti si pana acum am mai avut decat o Dacia 1310 berlina. Numai bine la toata lumea! |
--------------------
Logan
Laureat
- B-18-YZH
2009
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() am luat logan kiss 1,6/8v de care sunt foarte multumit,mi sa parut masina perfecta pentru mine si familia mea. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
punktnet |
![]()
|
![]() Tehnic Group: Members Posts: 90 Joined: 27 September 09 ![]() |
Salut. Am 24 ani, sunt inginer auto si inca nu am logan, dar sunt tentat sa imi iau unul. Motivele ar fi urmatoarele:
- ieftina - consuma putin (dci 85cai) - e mai mult decat buna pt drumurile noastre Oricum, o sa fie masina de zi cu zi. Pentru drumuri de peste 100km mi se pare inconfortabila. Ascult orice gen de muzica potrivita cu starea de spirit de moment. Prefer radio. This post has been edited by punktnet: 6 Mar 2010, 18:45 |
--------------------
Dacia
Power
2022 Diesel Power
|
|
sebibv |
![]()
|
Sustinator al industriei romanesti! Group: Members Posts: 134 Joined: 16 August 09 ![]() |
Salut, am 24 de ani, inginer (in devenire), student la master, salariu un pic peste mediu pe economie.
Masina inca nu o am dar va veni, va fi inmatriculata pe numele tatalui meu, finantare 50% eu 50% ai mei, + programul rabla. Masina va fi Logan Ambiance 1.4 alb. |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
nemo2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 September 06 From: Braila ![]() |
39 de ani , casatorit , doi copii , lucrez in transporturi navale . Nu ascult manele ... sunt rocker
![]() Consider ca e masina ideala ptr. mine ca si cost de achizitie , costuri de intretinere ; masina de failie. Bafta ! |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
mishuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 September 05 ![]() |
35 ani, consultant software, 2 copii, posesor de Citroen Xsara de 5 ani (acum stricat cu niste costuri de reparatii absurde), prin urmare de nevoie am luat un logan ph2 gri comete din 2008, laureate, 9500 km bord, 1.4 75 cp B-10-UnFaS
A costat 5700 euroi ca Plusuri: - te scoate la nevoie din kk - spatiu – incape tot ce vrei sa-ti iei cu tine in conced - nu bipaie daca nu-mi pun centura - nu vin aurolacii sa-ti ceara bani la semafor - e inchegata , confortabila (reglaj lombar scaun sofer) - pedala de ambreiaj foarte usor de apasat Minusuri: - motorul cam slabut Per total sunt f multumit; |
--------------------
ex Citroen
Xsara hatch
-
2002, 2l HDI 90 cp Logan laureate 2008 ph2 1.4 B-10-U[SIZE=1]n[/SIZE]F[SIZE=1]a[/SIZE]S
|
|
DGG |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 8 April 10 ![]() |
salut am 38 de ani sant sofer de meserie am lucrat pe multe masini straine dar eu am masina romaneasca si sant mandru de ea sant la al 2 lea logan primul a fost un preferance din 2005 lam schimbat pentru ca nu avea aer conditionat iar acum am un laureat ph2 cu 105 cp care merge brici numai bine la toata lumea
|
--------------------
dacia
logan
laureat ph2 2008
|
|
mmkelemen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 23 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare "LOGANISTILOR"!
Am 39 de anisori si de curand sunt si eu "LOGANIST". Sunt de meserie electrician cu un salariu acceptabil. Am un baietel de aproape 7 ani si o fetita de aproape 2 luni. Am o "limuzina" TICO care m-a dus/adus fara probleme de doua ori la Albena. De cand s-a marit familionul am hotarat ca este cazul sa luam ceva mai mare si nu prea piperat. Alegerea a fost un Laureate 1,4 MPI (noroc ca am platito inainte de 24% TVA). Momentam multumit, loc suficient pt 4 persoane si bagaje. Incape si carutul de bebe in portbagaj... ![]() Bafta "tutulor"!!! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate
2010 1,4MPI
|
|
boly76 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: brasov ![]() |
salut!am 33 de ani si momentan sint multumit de achizitie (raport pret/calitate)
am un Ambition 1.5 din 2007. am avut un BX in care fiica-mea(are 4 ani) avea loc sa se desvasoare ,la fel si in Logan. cum spuneam momentan sint multumit de masina....... drumuri multe fara service! |
--------------------
dacia
logan
- bv 65 sch
2007
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Cand l-am achizitionat in octombrie 2005 eram bugetar nesimtit de 34ani si a fost un laureate 1.6 albastru egee. Am fost foarte multumit de el in cei 3.5ani si 49300km. Uneori imi mai este dor de el dar imi trece repede fiindca e la un prieten care are grija de el asa cum am avut si eu. Parca pe actuala nu mai am curaj sa o bag pe unde l-am bagat pe el.
Sa nu se inteleaga ca acum nu mai sunt bugetar nesimtit. Loganul e masina romanului mediu fara fite si pretentii de lux extrem. This post has been edited by iulian'71: 31 Jul 2010, 14:59 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
- GL-07-***
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
cosmin_h82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 October 07 From: Arad ![]() |
28 ani, casatorit, 1 copil (9 luni), studii superioare, coordonator logistica. Logan 1.4 ABS+ (cu clima) din 2007 in total 28000 km, foarte multumit. Pe viitor ma gandesc la un Duster 4x4 1.6 16 V . Sa auzim de bine
This post has been edited by cosmin_h82: 13 Aug 2010, 09:59 |
--------------------
Dacia
Logan
- AR 19 ***
2007 ABS+ (cu clima)
|
|
c0rneliu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 23 September 09 ![]() |
Inginer energetician, 33 ani, casatorit, doua fete, una 3 ani jumate, si una 3 saptamani jumate, un catel 4 ani (basset hound). Logan laureat 1,4 septembrie 2009. Pink Floyd, Queen, Deep Purple, ... din astea ....
This post has been edited by c0rneliu: 17 Aug 2010, 22:56 |
--------------------
dacia
logan 1.4mpi
- tl 02 vyu
laureat 2009
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
18 ani, elev în a douășpea, mate-info, linuxar, 700km pe Logan 1.6 lăsat de la tata (care a trecut la altceva), din septembrie navetist. Numai bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
t.a.flo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 23 August 10 ![]() |
35 ani
casatorit, 1 copil. economist de profesie, posesor de Logan Preferance albastru marin din octombrie 2005 multumit de masina, nemultumit ca nu am optat la achizitie pentru Laureat |
--------------------
Dacia
Logan
2005/Preferance
|
|
gigibrbr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 March 10 ![]() |
32 de ani logan dci 48 mii de km 2007 nefumator un copil marinar de profesie dar cu multe grade pe carnetul de conducere urasc manelele prefer rock gagicar
|
--------------------
logan
dacia break 2003-2004
- br 98 bgc
2003
|
|
leutul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 September 10 ![]() |
Bugetar, casatorit, 2 copii, 41 ani, posesor al unui Logan Laureat 1,4 MPI din 2005 SH luat la 38.000 km
This post has been edited by leutul: 12 Sep 2010, 19:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4 MPI+GPL
2005
|
|
Metall |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 July 10 ![]() |
Inginer programator, la o multinationala maricica, casatorit, sotia e inginer constructor, avem casa proprie, 2 caini ciobanesti germani.
Mai avem un Seat Toledo de prin '94, benzinar de 1.8, de care am avut mare grija. Dar totusi, fiind destuld e veche, a inceput sa ne mai lase pe ici pe colo si cum ne-am facut casa mai in marginea orasului si nu prea ne descurcam fara masina, am optat sa ne mai cumparam una. Prima optiune era un Duster - luat cu programul rabla, dar un prieten, auzind ce avem de gand, ne-a oferit MCV-ul lui, din 2007, 150.000 de km la activ, 1.5 dci de 70 de cai, la un pret bunicel. Ne-a convins destul de repede, deoarece cunosteam masina de noua, ne-am plimbat si anterior in ea ... Acuma nu regretam, masina e solida, pare fiabila - deocamdata am doar 3 luni si 5000 de km la activ. Imi place mult spatiul din portbagaj, in concediu am fost de-a dreptul incantat de cate am carat cu noi la Adriatica ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
|
|
sasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 30 October 09 ![]() |
29 ani, inginer auto cu firma proprie, castiguri putin peste medie, urmeaza nunta in 2011.
Masina un Logan KissFM 1,4MPI din 2008, am facut 63000km, este o masina cat se poate de corecta la pretul ei, si la pretul pieselor In ansamblu sunt foarte multumit de masina, am mai avut ca masina personala Dacia 1310 cu motor 1,6 carbrator dublu din 1998, de care am fost deasemenea multumit. In ultimii 4 ani am adus pentru vanzare multe auto second din Germania, dar la bugetul pe care il am eu alocat pentru masina raman la ideea ca Loganul este varianta optima penru Romania. Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
- BN10SAV
2008/ KissFM
|
|
contLord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
- 30 de ani programator necasatorit
- 1.5 dci preference 2006 cumparata de noua 220 000km - regretul este ca nu am facut un mic efort financiar pentru acel aer conditionat - foarte multumit de masina, functioneaza impecabil, ma gandesc sa o vopsesc - oarecum m-am atasat de masina si nu o sa o vand niciodata ![]() ![]() This post has been edited by contLord: 27 Sep 2011, 16:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
kramansky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 May 12 ![]() |
Angajat , la patron , am 45 de ani , casatorit , am cumparat un Logan 1,2 nou nout , Laureate , in aprilie 2012 , culoarea frumoasa , cu reduceri (consistente ) , interiorul excelent , dar , dezamagit de motorizare
|
--------------------
dacia
logan
- b-68-dge
2012
|
|
BZ_07_RFI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 25 April 11 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
23 ani, necasatorit,
Project manager,venituri ok pentru Romania, Posesor Logan Laureat 1.2 1.6 v din 05.2012, 12.000 km si sunt foarte multumit de ea raport calitate/pret este ok Multi km fara probleme |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:46 |