Renault Laguna 2 Grandtours 1,9dci 120cp, 2004 PRIVILEGE
![]() ![]() |
Renault Laguna 2 Grandtours 1,9dci 120cp, 2004 PRIVILEGE
pishky |
![]()
|
||
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.378 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Leopard
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(mihaiszabo @ 12 Jun 2012, 10:19) -pe dedesubtul masinii,ca sa zic asa,ca nou,tot ce trece pe acolo,bine compar cu un Logan,care la trei luni dupa achizitionare de nou,avea planetarele pline de rugina Pai cum coane Romeo?? Nu era bestia rossa de unupatru ( ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
domnu dedeman,
stiti, exista pe laguna 2 (cred ca si ph 1) reglaj electric la scaune, memorie, oglinzi electrocrom (inclusiv cele exterioare pe initiale), scaune incalzite si alte cele, memorie pe radio, laguna dumneavoastra arata bine, dar de la asta pana la a zice ca e in top 3........hsbp e cale al naibi de lunga. decei de 120 banuiesc ca se misca binisor, dar se poate semnificativ mai mult pe caroseria asta, (cu motorizarile de fabrica desigur). |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E-n top 3 pe strada lui.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(romeodr @ 19 Oct 2011, 14:36) ..dupa accidentul lui Huidu cand Loganul ala s-a facut terci...as cumpara si un Renault exclus Laguna ca am avut pana de curand.. bine ca stiti ce vreti domnu' QUOTE(romeodr @ 7 Nov 2011, 12:36) si mea la fel, parca nu se compara asa cu concordu' ![]() This post has been edited by hitman1234: 15 Jun 2012, 14:58 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
domestice.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
pishky |
![]()
|
eu - 2.0 170 cp, diesel => tractrist
dvs - 2.0 170 cp benzina => domn, ecologist, investitor strain la pompa 3, |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Iar stricam bișnița omului
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
romica zice ca-i cam lesinata aia 2.0T, cica nemtii ii zic pisica obosita
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
QUOTE(mihaiszabo @ 14 Jun 2012, 21:15) sunte-ti intr-o mare confuzie in Romania a fost servisata numai in service Renault-Dacia a stat intr-un garaj,cum multi nu au apartamente asta iarna de ex nu a circulat deloc defapt nu prea a circulat iarna ![]() ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Este o masina exclusivista, pentru oameni exclusivisti din aceasta tara, daca domnul crede ca e in top 3 la Laguna II Phase 1 in tara. Domnu' Romeo eu v-as propune sa va mai uitati si in ograda altora, deoarece sunt unele Laguna care va dau clasa, exceptie cele care sunt rulate si iarna (sare, nisip, rugina, scade la pret). De exemplu, ati putea sa va uitati la o Laguna Initiale cum are pishky daca nu gresesc
![]() Inca ceva, de ce nu va deschideti de pe-acum topic la Bursa deoarece tot ii faceti reclama de parca ar fi ceva nava mama a flotei Renault, sa nu uitam de Bestia Rossa cu furiosul ei motor (aici puteati sa va dati intr-un Logan 1.6 16v). Asa ati facut si cu Laguna I care zici ca vai doamne era ceva Safrane Full, dar cel mai important !! era de la primul proprietar (100% batranel banuiesc). Acum ati trecut (din nou) la Laguna II care mai are si GPS d-ala mare foarte folositor, si alte chichite dar totusi, sa fim seriosi, e o masina ca oricare alta, nu e vreun soi de Rolls-Royce. Masina arata bine, nimic de comentat, dar totusi... PS: Puteti sa dati deja anuntul, poate obineti ceva la pret ca o plimbati prin tara-mama, fiind mai fericita vizitandu-si locul natal de unde va rula simtitor mai bine ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
hitman1234 |
![]()
|
cu asta nu cred ca se streseaza cu vanzarea, p-asta o ia reno la buy-back cand o duce inapoi s-o bage in muzeu, doar e top 3 laguna..
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Garajul meu are 32 kmp, ia zi romeo, ala cu Laguna cat are??
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
vrei sa zici mpp
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 16 Jun 2012, 12:11) habar n-aveati cu cine stati de vorba,este? self-parking-garage1.jpg |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Toata Deva e garajul lui argon
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Markos |
![]()
|
N-are Deva 32 de kmp..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Raduchu |
![]()
|
Cre' a plecat in Spania sau Franta sau oriunde pleca.
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
|
logan777 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 June 12 ![]() |
frumoasa masina
am citit tot topicul si nu inteleg,este de vanzare cumva? multa caterinca altfel ma gandesc sa vand loganul din dotare |
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2004
- 1 B 101
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Rromica, tu esti?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
Raduchu |
![]()
|
Oare o fi facut accident prin Francospania?
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 05:49 |