Ajutor pt. tata, in Cluj
![]() ![]() ![]() |
Ajutor pt. tata, in Cluj
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Attached thumbnail(s) tata.jpg ( Size: 280.05k ) Number of downloads: 2145 |
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Uh, nasol! Nu poti apela si la presa sa te ajute ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Stiu ca suna cinic dar am vazut un documentar pe Discovery si concluzia era ca viermii sunt in simbioza cu organismul si tin infectia sub control. Persoanei din documentar i-au curatat rana de viermi si in citeva ore -sa ma ierti BAC - a murit. Trebuie multa circumspectie. Nu spun ca ar fi un caz similar dar e bine de stiut.
Te putem ajuta cu altceva?? |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
In functie de ce poate rezolva maine mama, am sa apelez si la presa. Azi la amiaza am fost si am vorbit la clinica cu medicul de garda, ne-a pasat pe maine la medicul sub care este in observatie.
Nu cred ca viermi sunt un lucru bun, altfel ne-am trata cu ei. Ajutor as dori in sensul unui sfat de la un medic sau careva care are niste conexiuni cu lumea medicala din Cluj. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Incearca aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7150.
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
BAC, suntem alaturi de tine si sa ne spui daca te putem ajuta intr-un fel. Tine-te tare! Am trecut si eu prin asa ceva cu tatal meu (3 ani) dupa care in martie anul asta s-a stins... Fii tare si nu inceta niciodata sa speri indiferent care e realitatea! Tatal meu a sperat si s-a agatat de viata pana in dimineata zilei in care a murit!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu doctorii care l-au tratat si care in momentul de fata se declara neputinciosi si sa ii intrebi care doctori din tara asta s-ar baga la asa ceva. Sa iti dea o lista de 3-4-10 pe care ii stiu ei. Suna la fiecare dintre ei si prezinta-le cazul. Eventual la cel care ti se pare ca iti da cele mai multe sperante fa-i o vizita rapida, cu cateva poze, diagnostice si ce alte documente mai ai.
Apoi apeleaza la SMURD-ul din Tg. Mures pentru transport. Chiar daca ei sunt specializati pe situatii de urgenta nu cred ca ar refuza sa te ajute si in cazul tau. Multa sanatate! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(bj @ 1 Aug 2005, 11:01) Apoi apeleaza la SMURD-ul din Tg. Mures pentru transport. Chiar daca ei sunt specializati pe situatii de urgenta nu cred ca ar refuza sa te ajute si in cazul tau. Multa sanatate! Dar ce? Asta nu e situatie de urgenta dupa tine? La cat de umflata e fata, nici nu vreau sa ma gandesc ce e sub piele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
am un prieten bun, chirurg ORL in Milano. sunt sigur ca el nu poate veni in Romania dar sper ca te poate ajuta cu ceva sfaturi. a fost 8 luni si in cluj, cunoaste doctori si spitale. in plus stie cum se lucreaza acolo (si in Cluj si in Milano). nr lui de mobil (presupun ca l-ai notat pt ca ai citit asa ca am sters nr si numele)(stie romaneste). ii spui ca-l suni din partea lui Mihai. daca ii explici cazul poate.... nu stiu ce sa zic acum, nu cunosc prea bine sistemul medical italian dar... din auzite... e o tara destul de comunista incat sa trateze multe afectiuni gratuit. nu stiu daca in acest caz e asa, nu stiu ce alte cheltuieli implica asta. la fel, nu stiu cum e cu transportul si daca exista posibilitatea. dar poate merita pusa intrebarea...
mai mult nu pot face pe moment pt ca eu sunt in Belgia si ma pregatesc sa o iau spre Cluj. eventual joi ma pot interesa pe plan local. Sanatate tatalui tau! This post has been edited by lautrec: 1 Aug 2005, 17:23 |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
BAC |
![]()
|
Azi la ora 14 a fost dus din nou la Clinica, au desfacut pansamentul total pana la rana au curatat si schimbat, acum nici nu mai miroase, deocamdata. Din pacate tatal meu e slabit si nu se mai poate tine pe picioare, ar trebui peste trei zile dus din nou. Umflatura fetei a ramas.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
BAC, poate ca acum, daca rana a fost curatata fata tatalui tau se va dezumfla. Sanatate multa. Sa stii ca suntem alaturi de tine!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sanatatae si insanatosire rapida!!!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Probabil ca daca ai fi fost in timisoara te-as fi putut si eu ajuta cu cate ceva... Am vrut sa zic ceva de Clinicile Noi, dar nu cred cas ar fi fost usot sa-l aduci in tm in starea in care era. Acuma pot doar sa-i spun sanatate maxima si sa se faca bine cat mai repede!
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
Frate sper ca tatal tau sa se faca bine !!! sanatate multa !!!! bafta
|
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Si eu sunt alaturi de tine... ai in MP un numar de telefon de la CJ.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Multa sanatate tatalui tau si sa dea Dumnezeu sa se faca bine.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
BAC |
![]()
|
Multumesc la toti pt urari sau mesaje PM. Am in vedere toate informatiile utile primite.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Din ceea ce ai descris aici problemele par a fi complicate. Este foarte important sa ai o buna comunicare cu medicul care il ingrijeste pe tatal tau - te sfatuiesc sa intrebi absolut tot. In al doilea rind, la Cluj trebuie sa fie un centru de medicina paleativa- este o specialitate medicala noua care se adreseaza celor in situatii grave. Cauta-i si vorbeste cu ei - eu am cunoscut citiva si mi-au facut o impresie buna. Uite aici: http://www.stetoscop.ro/arhiva/2004/30/medicinapaleativa.php
mai multe detalii. Iti tin pumnii! This post has been edited by bflorian: 1 Aug 2005, 22:34 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
BAC |
![]()
|
Azi dimineata, la ora 4 a intrat in coma dupa o hemoragie puternica. A venit si SMURD-ul si nu i-a mai putut lua pulsul. In jurul orei 7 a murit. Dumnezeu sa-l ierte!
P.S. Cateva zile nu voi mai putea fi pe forum. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Sincere condoleante...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca... si sa-l primeasca in acel loc cu verdeata...
Condoleanta si imi pare rau de pierderea suferita.... |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Sincere condoleante!
|
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante. Dumnezeu sa-l ierte!!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
|
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Condoleante.Dumnezeu sa-l ierte!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
Dumnezeu sa il ierte si sincere condoleante.
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
bj |
![]() ![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante...
![]() This post has been edited by bj: 3 Aug 2005, 08:49 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
cabanos ticalos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 June 05 ![]() |
Sincere condoleante.
Nimeni nu merita sa moara in felul acesta. Tot ce sper este ca s-a stins usor si fara durere. Nu prea sint multe de spus in cazul acesta. |
--------------------
El Camino
El Camino
- El Camino
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante!!!!!
![]() Odihneasca-se in pace! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:02 |