Hai sa dam un cos!, cine joaca baschet?
![]() ![]() ![]() |
Hai sa dam un cos!, cine joaca baschet?
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Eu as juca........
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok...we got 1 player!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Unde si cand?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
AND |
![]()
|
Sa vedem daca se baga mai multi si atunci stabilim cand. In principiu eu propun ca locatie sc 191 din Dr Taberei (vis a vis de parc) . Sunt aproximativ 20 de panouri de toate marimile ..ca sa nu zica nimeni ca "panoul asta e prea mare/mic"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar undeva mai central nu se poate...de exemplu in Parcul Tineretului, langa polivalenta sunt cateva terenuri de baschet....si ar ma fi parcuri cu terenuri...dar ala e cat de cat mai central....Eu as veni, desi nu stiu sa joc...dar in Drumul Taberei mi-e cam peste mana!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
la 191 vin si eu si aduc si echipa
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.106 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ma bag si eu la un cos.
Nu am mai jucat de mult dar vin. Mai aduc si un om (e Ford-ist dar e baiat bun)! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la un baschet m-as baga si eu dar n-am mai jucat de vreo 2 ani asa
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
lasa George ca si eu de vreo 3 dar dupa vreo juma de ora iti revii
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
in tineretului sau in studentesc ? unde mergem ? s-ar putea sa vin si eu cu un coechipier
![]() si cand ? diseara ? merge ? daca nu ploua binenteles. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
AND |
![]()
|
Nu nu nu..mai asteptati-ma si pe mine cateva zile , ca cica e soare si frumos toata saptamana
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Ant |
![]()
|
Eu momentan am masina in service , de aceea imi convenea in Dr. Taberei . Daca e cu Tineretului sau in alta parte sunt disponibil in orice seara incepand cu luni (ca in we plec pana la mare) .
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Mi-e ca iarasi facem ca data trecuta si nu mai apucam sa jucam deloc
![]() Cosurile alea din Dr. Taberei unde sunt mai exact? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ant @ 9 Aug 2005, 09:46) Hahaha sunteti copii mici eu n-am mai jucat de vro ..aaa.. 7 ani ?? Dar asa cum ziceai, iti reamintesti repede, cred ca e ca mersu pe bicicleta ![]() ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
GeorgeB |
![]()
|
1.86 circa , 120 kile :-/
cum in WE sunt la mare propun joi seara la ora 19.30 la una din locatii. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
Hai vineri sau sambata , ne intalnim toti undeva ...
Stiu eu unde este sc 191 din Dr Taberei despre care vb mai sus .. ca doar joc acolo de 3-4 ori pe sapt in ultimii 5 ani ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Ant |
![]()
|
George ai crescut de cand nu te-am vazut ?
![]() daca e joi in Dr. Taberei vin si eu ...posibil sa iasa si masina atunci |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Parca as v eni si eu la un baschet, n-am mai jucat de vreo 4 ani; dati si voi indicatii precise cu terenurile alea; macar adresa, sa ma uit pe harta unde e...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Valentine |
![]()
|
Asta vreau si eu o adresa
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
Tocmai asta e , ca e foarte greu de gasit daca nu stii exact unde e. Statia de trolebuz respectiva se numeste Poiana Muntelui , unde odata ce ai coborat o iei pe o alee ingusta printre niste blocuri pana ajungi la terenuri (sc 191). Nu se merge mai mult de un minut...
Pacat ca n-am sa pot sa vin si eu ...maybe next time ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
Nu m-am uitat niciodata la numele strazii. Puteti sa va orientati dupa Tip Top-ul de langa pta dr taberei. Mergeti de la tip top inca o statie ! Va ghidati dupa faptul ca trebuie sa aveti parcul dr taberei (moghioros) pe stanga (vis a vis) . Asta daca veniti dinspre centru , crangasi sau ghencea. Straduta unde trebuie sa faceti dreapta cu masina si sa intrati pe ea este exact vis a vis de una din intrarile principale ale parcului , perfect perpendiculara cu terenurile de tennis. Nu stiu cum sa va mai explic .. ma bat aici cu febra
![]() Pe ruta : 90, 91 , 93 , 268 (autobuz) This post has been edited by AND: 10 Aug 2005, 13:32 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Macar de-am sti despre ce troleu vorbeste, ca e pe pmb.ro harta ratb, si ne-am putea uita... dup-aia pe harta normala si cred ca ne-am da seama
![]() Later: Ma scuzati ca va stric distractia si buna dispozitie, dar... MINGE aduce cineva? ![]() This post has been edited by cristianco2002: 10 Aug 2005, 13:32 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Troleibuze: 90, 92, 93.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ceva amatori din Cluj ?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 23:56 |