Teatru scurt, in 2 acte
![]() ![]() ![]() |
Teatru scurt, in 2 acte
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vasalie la brutarie.
LE corbex si bion la premiera StatlerAndWaldorf.jpg ( Size: 25.3k ) Number of downloads: 580 This post has been edited by Manuel: 23 Jun 2012, 19:50 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Probleme tataie? Cine te-a supărat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu ma grecule... facea si el conversatie.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A, ok.. Că-i spărgeam la bot.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 24 Jun 2012, 06:40 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Actul 3: Vine Ady si le spune, bai defectilor, ati innebunit? Hai sa bem ca sa uitam
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce-a vrut kum a zice cu poza aia cat Galațiul? Că e ca moșu Corbex? Se dau loviti? Vorbesc, Ei (cu majusculă) de grobianism? Dar când te bucuri că cineva s-a sinucis, ba 'si mai bine', regreți că n-a murit, cum se numește?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Stiu piesa, da' nu-mi aduc aminte titlul si autorul...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si io cu cine votez!
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2012, 08:17) Ce-a vrut kum a zice cu poza aia cat Galațiul? Că e ca moșu Corbex? Se dau loviti? Vorbesc, Ei (cu majusculă) de grobianism? Dar când te bucuri că cineva s-a sinucis, ba 'si mai bine', regreți că n-a murit, cum se numește? Daca ai putea sa-ti si sustii afirmatia de mai sus cu vreun citat ceva (in ceea ce ma priveste pe mine, adica unde anume M-AM BUCURAT IO ca nastase a incercat sa se impuste), ti-as fi profund recunoscator. Multumesc! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am zis eu că te-ai fi bucurat tu?
Am întrebat doar ce înseamnă 'like', presupunând că înseamnă 'ca'. La tine se aplică partea cu grobianismul. This post has been edited by DragosP: 24 Jun 2012, 10:06 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Aha, multumesc. Acu' m-am linistit.
![]() Ca sa inteleaga si telespectatorii care au deschis TV-urile mai tarziu: grobianism = insusire a unui user care nu tace in plm din gura cand e jignit si cand se face misto de el, ci are tupeul nesimtit sa raspunda, poate cu aceeasi moneda, poate cu mai mult. Imi pare rau baieti ca ati fost obisnuiti cu de-alde rodi/jorjel/..., care doar dadeau din gura. Stiu ca eu enervez prin faptul ca am si argumente, pun si intrebari si nu tac cand se ia cineva de mine: ma jigneste => il pizdui. Conu' modelator care o face matale pe moralistu' pe-aici, ia ia dumneata la puricat topicul cu bombo vanator si ilustreaza-ti afirmatia cu grobianismul facuta la adresa mea cu postarile mele si ale celor pe care (cu atata marsavie) i-am jignit in ordine cronologica. Gen: kum: QUOTE bla bla bla userx: QUOTE ma, sa stii ca nustiuce, ca... (adica nici un cuvat urat la adresa mea)kum: QUOTE tenpixdamatii, mars ma la rahat, ... trebi din astea naspaDaca nu esti in stare sa produci asemenea argumente, nu esti decat un bagator in seama, un bagator de fitile si unu' care se excita ca are la indemana un buton pe care scrie VACANTA - asta apropos de intrebarea pe care ti-am adresat-o oficial pe celalalt topic si la care, bineinteles, ca nu ai avut bunul simt sa-mi mai raspunzi. Ai considerat probabil ca esti prea sus in comparatie cu fraeru' de mine. This post has been edited by kum: 24 Jun 2012, 10:15 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Știu. M-ai demascat.
Ah.. Si 'popă', asta apropos de faptul că tu nu te iei de nimeni. Nuuuuu. Tu doar reacționezi, puiuț micuț. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 24 Jun 2012, 10:08) Conu' modelator care o face matale pe moralistu' pe-aici, ia ia dumneata la puricat topicul cu bombo vanator si ilustreaza-ti afirmatia cu grobianismul facuta la adresa mea cu postarile mele si ale celor pe care (cu atata marsavie) i-am jignit in ordine cronologica. QUOTE Daca nu esti in stare sa produci asemenea argumente, nu esti decat un bagator in seama, un bagator de fitile si unu' care se excita ca are la indemana un buton pe care scrie VACANTA - asta apropos de intrebarea pe care ti-am adresat-o oficial pe celalalt topic si la care, bineinteles, ca nu ai avut bunul simt sa-mi mai raspunzi. Ai considerat probabil ca esti prea sus in comparatie cu fraeru' de mine. Da' aici cine si cu ce plm te-a jignit de te folosesti de jigniri? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2012, 08:17) Ce-a vrut kum a zice cu poza aia cat Galațiul? Că e ca moșu Corbex? Se dau loviti? Vorbesc, Ei (cu majusculă) de grobianism? Dar când te bucuri că cineva s-a sinucis, ba 'si mai bine', regreți că n-a murit, cum se numește? acuma serios, de ce ar trebui sa ma intristeze moartea unuia care ne-a f)_tut viitorul si ne-a furat tara? te pomenesti ca ar trebui sa ne fie mila si de doamna dana care saraca sufera o drama, dupa milioanele de euro papate din banii nostrii. La gunoi cu ei! ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Domnule dragă, ți-am mai spus că eu cu tine nu mai polemizez. Mă mulțumesc doar să-ți atât cât ești de frumos si de corect.
A... Și vezi că lipsește un 'dacă', făcându-mă nesimțit cu alte cuvinte. Dar nu-i bai, tot frumos si corect ești. This post has been edited by DragosP: 24 Jun 2012, 11:59 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca te caci in lift, oricum esti nesimtit, diferenta ca-i gol sau ca mai sunt vreo 2 pe langa tine accentueaza cat de nesimtit esti.
Si acum sa revenim, oameni de genul Zgariatului nu ar trebui sa fie compatimiti ci tratati mai rau ca niste animale (asta, ca animalele au chipurile si ele drepturi). Astia fura de rup si apoi se cred Dumnezei. De asta l-am simpatizat io pe Base, ca a mai redus din Dumnezei, ca prea se inmultisera. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
Poti sa razi, dar ma apucau toate celea cand il vedeam pe Zgariatul cum aparea cu matusa Tamara ... si culmea, reusea sa "pacaleasca" (am folosit un cavant bland pt. ca inca mai sunt multi pe forum care-l venereaza) cu o aroganta specifica.
Nu i-am dorit moartea nici macar o secunda, din contra vreau sa traiasca ca sa poata sa mai poata faca niste arogante. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind spui despre un personaj public ca e un bou, se cheama ca-ti exprimi parerea. In cel mai rau caz, faci pamfletarie. Cind ii spui unui partener de discutie ca-i bou, il jignesti.
Cind te bucuri c-o sa crape Nastase nu esti grobian, esti bine intentionat in legatura cu mersul natiei. Grobian erai daca-i spuneai lui, direct. Poate nici chiar atunci. E personaj public, nu l-a pus nimeni sa fie iar tu ii comunici ce asteptari ai de la el, aflat in aceasta postura. Nu numai ca e personaj public, mai are si pretentia si ambitia sa-ti ghidoneze tie viata, care esti personaj privat. This post has been edited by corbex: 24 Jun 2012, 12:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(tribunul @ 24 Jun 2012, 13:37) dar ma apucau toate celea cand il vedeam pe Zgariatul cum aparea cu matusa Tamara ... si culmea, reusea sa "pacaleasca" Flota, Mihaileanu, Agronomia (220 ha in Baneasa). La o sumara verificare al tau e campion, ma mir ca nu te apuca toate alea. This post has been edited by cdadan: 24 Jun 2012, 13:08 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 24 Jun 2012, 13:51) Flota, Mihaileanu, Agronomia (220 ha in Baneasa). ... Stelele de pe cer ... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Statia orbitala MIR...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
Mda, baxe e curat ca lacrima.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Este! Consumul de sapun la Cotroceni a depasit media nationala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:21 |