De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?
![]() ![]() ![]() |
De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?
blackout |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|||
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
Vad si eu unu' care ia apararea loganului, si ceilalti loganisti il iau in ras.......ce-aveti ba cu omul ?!
![]() ![]() |
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(avathan @ 22 Jun 2006, 15:07) SDP hai totusi sa fim obiectivi... merg ok,fiabile nu stiu daca sunt ca am doar 25.000 de km consumul ala la diesel este in medie cu 2/l/100 km > decat pe la alte firme decat Renault-ul aia cu taxiul silentios la 100.000 km suna a legenda... Logan-ul a fost LANSAT acum ~ 22 de luni => taximetristul a facut ~4545km/luna /30 =151 de km /zi este oarecum plauzibil dar 1.nu toate lunile au avut 30 de zile -nesemnificativ 2.taxiul a mers in fiecare zi -putin probabil pentru ca a facut cateva revizii-iarasi nu foate semnificativ 3.firmele de taxiuri au cumparat masina inainte sa fie lansata . - cam trasa de par Km se fac repede. Am facut 10000Km intr-o luna. POt dovedi cu cartea service. Un prieten a facut 60.000km cu Loganul in 6 luni.(1,6 Laureate).Si a tinut, a fost si pana in Spania. Loganul merita, dar cat dai atata face!!! Nu poti avea de toate cu bani putini |
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Fratilor nu aveti decat sa nu ma credeti.
Nici eu nu am crezut ca poate sa fii facut asa de multi km si l-am intrtebat daca sunt reali si mi-a spus ca sunt. Si l-am mai intrebat cum a reusit sa il intretina asa si mi-a raspuns ca e un pic mai maniac cu masina lui decat altii si cum se aude ceva incearca sa o remedieze imediat. Si mi-a mai zis ca toate piesele au fost schimbate la timp (alea care dadeau semne de oboseala). NU inteleg de ce va e asa de greu sa credeti ca un taxi a facut 100000 km ? @Marty Nu am zgomoteca in masina asa cum ai tu impresia si crede-ma ca stiu si eu ceva despre masini si stiu cand un motor este silentios si cand nu. Si eu m-am referit ca e silentios pentru un motor cu atatia km nu am spus ca e silentios ca unul nou This post has been edited by B-56-SDP: 22 Jun 2006, 19:49 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Mie nu mi-e greu deloc sa cred ca a facut 100.000km. Dar mi-e al naibii de greu sa cred ca dupa 100.000 km si la drumurile pe care le avem sa nu cloncane ceva pe la masina. Eu (si nu numai eu...), la doar 11.000km am zgomote prin bord...prin usi...
Daca ar fi drumurile bune, s-ar schimba situatia radical.... This post has been edited by blackout: 22 Jun 2006, 20:20 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Am mers cu Logan cu peste 129 000 la bord deci nu vad problema.
Avea insa toate schimbate pe la directie si suspensii si mergea impecabil. Taximetristii cam odata la 30 000 - 40 000 schimba multe pe la directie. La 2000 - 4000 pe luna cat fac baietii ... un scurt calcul si deci cam la un an, un an jumatate schimba destule... Deci cam la fiecare revizie. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
100.000 km nu este o problema la TAXI. Tatal meu a cumparat in 1979 o Dacie 1300 fabricata in 1978 care a fost taxi la inteprinderea judetana de transport local (la stat, nu taxi-par cum le spunea atunci). Masina avea 95000 km si a costat la vremea aia 35.000 lei. Singura chestie e ca a avut 2 soferi (doua schimburi). Masina am preluat-o eu in '83 si am avut-o pana anul trecut cand am vandut-o cu 250€. (si s-a circulat cu carburanti ca: diluant, metanol, combustibil pt. incalzit sere, etc.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(B-56-SDP @ 22 Jun 2006, 20:48) @Marty Nu am zgomoteca in masina asa cum ai tu impresia si crede-ma ca stiu si eu ceva despre masini si stiu cand un motor este silentios si cand nu. Si eu m-am referit ca e silentios pentru un motor cu atatia km nu am spus ca e silentios ca unul nou OK, incerc sa fac o schema lingvistica, poate de data asta prinzi intelesul cuvintelor mele si poate iti vei imbogati cunostintele "despre masini" cu care te lauzi! Ai zis QUOTE Si am mers odata cu un taxi Logan care nu avea decat 100000 km si era foarte silentios nu zdranganea absolut nimik in el iar motorul era silentios. si eu am zis c-ai zgomoteca in MASINA! Acu' scoate carnetelu' si noteaza: In masina, in afara de motor, se afla mai multe componente care, odata cu trecerea timpului, incep sa scoata diverse zgomote, descrise ca fiind scirtiieli, trosnituri, batai si alte asemenea. Dupa rationamentul dvs., intr-o masina ar exista EXCLUSIV motorul care ar putea produce zgomote. Ei bine, NU! Scaunele scot zgomote, ornamentele de plastic scot zgomote, bordul scoate zgomote, ca sa nu mai vorbim despre zgomotele produse de defectiunile trenului de rulare si de alte componente aflate IN AFARA masinii!Daca mai ai orice alta nelamurire pe marginea acestui subiect, iti stau la dispozitie! I pup you! Hardly! This post has been edited by Marty: 23 Jun 2006, 13:55 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
eu am mers cu un logan care avea 45000.
Mergea la fel ca al meu la 3000 km In plus un prieten care are skoda octavia 90 CP TDI sh la 60.000 km a zis ca loganu e o masina mai mult decat ok...la cat dai pe ea. Aveam cam 9000 eu -> Variante posibile...nu prea erau la acel moment Pejo 206 da pe benzina, nu pe motorina. Si m-am gandit.De 2500 de euro, cata benzina pun la Logan? Si cat merg in plus...Asa e cand nu prea ai bani f multi. Pana la urma nu imi pare rau de alegerea facuta. va pup ![]() Mai vroiam un SH nemtesc.Am un prieten cu un passat 4motion 130CP 6 viteze masina are 3 ani si 40.000 km...Il pandesc p-ala ca pe butelie. Tot a mea o sa fii iubire...Chiar daca ar fi sa stau inca 6 ani. Pana atunci Logan rulz This post has been edited by axabrt: 23 Jun 2006, 14:17 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
axabart, io am un logan cu 44.000 km si unul cu doar 17.500. te asigur ca diferenta se simte!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
oi fi o exceptie de la regula ala cu care am mers eu.
Oricum nu sunt chiar asa de rele.Eu sunt multumit dar de ce sa nu o spun am condus toata viata doar Renault. This post has been edited by axabrt: 26 Jun 2006, 07:25 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Zilele astea eu am inceput sa imi re-evaluez parerea despre SH..
Am mers sapt trecuta dupa o Mazda 2 in Belgia. Masina cu care am mers ( Ford Mondeo 2001), avea 70.000 km cand a fost cumparata cam la acelasi pret cu Loganul meu (avea 8 airbag, climatronic, geamuri electrice, etc..), si a functionat cu mici probleme inca 170.000 km (avea 240.000 cand am mers cu ea). Probleme au fost doar: mizerie in rezervor si infundat site, si stricat catalizator.. Si Mazda 2 pe care am cumparat-o cu 6500 mi-a facut o parere buna: am venit cu 130-140 intins , 160-170 pe portiuni, fara nici un efort.. La Logan la viteza asta am impresia ca e prea fortata, cu toate ca Mazda era turata mai tare.. Nu mai spun de confort - am condus 16 ore fara nici o problema.. Poate cineva sa imi spuna daca poate sa apara vreo problema la motorul de la Mazda din cauza ca am mers cu viteza asta? La 120 avea cam 3500 rpm, si la 160-170 cam 5000. Parea sa se tureze fara nici o problema, si linia rosie incepea de pe la 6000 si ceva pana la 8000.. Am uitat sa zic, din Belgia pana acasa erau cam ~1700 km. This post has been edited by luxxxian: 26 Jun 2006, 09:51 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, Mazda a folosit tehnologie VVT si la generatia precedenta. VVT-urile nu au forta sub 2000rpm pentru ca le place sa fie turate si in general au cuplu max dupa 4000rpm. Sunt motoare durabile in ciuda faptului ca iti cer sa le alergi zdravan.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multumesc frumos AND de raspuns, m-am mai linistit!
![]() Mazda 2 e din 2003 decembrie, cu 32000 km facuti inainnte de drum. Nu am observat sa fi aparut probleme, dar m-am gandit ca poate am mers totusi prea turat si o distanta destul de mare. This post has been edited by luxxxian: 26 Jun 2006, 12:41 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Felicitari, ti-ai luat una dintre cele mai fiabile masini!
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
luxxxian |
![]()
|
>Felicitari, ti-ai luat una dintre cele mai fiabile masini!
Vorbesti serios sau la misto? Am cumparat-o pentru sora mea, avea nevoie neaparat de cutie automata.. Nu am apucat sa ma interesez cat de buna este masina, m-am bazat pe faptul ca are km putini, si sora mea nu va face mai mult de 3-4000 km / an.. Incoace nu as fi venit asa tare, insa a trebuit sa ma tin dupa un Ford Mondeo (care avea si cauciucuri mai mari decat normal) This post has been edited by luxxxian: 26 Jun 2006, 13:04 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vorbeste serios ! Daca nu ai mers in zona rosie, si acul de temperatura nu a ajuns pe rosu, stai linistit, sunt motoare de turatie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
luxxxian |
![]()
|
Scuze, am crezut ca nu vorbesti serios.
Acul de temperatura a stat tot timpul fix pe mijloc, si nu am ajuns cu turometrul pe rosu - din cate stiu am turat maxim 5200-5300, si zona rosie incepea pe la 6000, 6000 si ceva. Merci mult de raspunsuri, m-am linistit. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Cred ca daca Loganul purta in fata sigla Renault si nu Dacia, alta era situatia sau daca era macar fabricat in alta tara, poate nu mai era asa criticat.
Intrati si pe alte forumuri ale diferitelor marci de masini ceva mai scumpe si o sa vedeti si acolo probleme destule. Singura diferenta intre dacia si restu este ca mai toata lumea care isi permite o masina isi ia logan si poate de aici si multitudinea problemelor si criticilor. Dar sunt destule loganuri care nu au nici pe dracu |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Chiscanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
Sunt categorii de clienti auto : unii care apreciaza anul si altii masina .
De curand varul meu si-a cumparat un reno megane (2001) doar pt ca e mai noua ca an fata de alte masini gasite in suma respectiva si acum ii cam pare rau dar se mandreste cu masina lui din 2000 . Parerea mea e ca logan la pretul care il are de fabrica e o masina buna pt. cei care vor o masina de familie sau vor cu orice pret un lucru nou . Intradevar nu putem compara logan cu masini nemtesti din mai multe motive , cum ar fi un bmw sau un opel de prin anii 90 care intradevar sunt fiabile , confortabile si poate mult mai ieftine dar ramane problema anului de fabricatie . PS : Nu pot sa inteleg atitudinea unor soferi de logan care se cred regii soselelor si merg pe ultima banda fara sa se dea nici in ruptu' capului ... Trebuie acceptata ideea ca logan e o masina din clasa medie spre low end cu care iti poti face treaba fara sa te astepti la performante si confort , dar care pt anul ei isi face banii . |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 02:20 |