Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 22 Jun 2012, 13:42) iar 45 presupun ca da 9 milimetri. QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 14:06) Unde trebuie sa fie, presupun, ca doar nu trebuie sa ti le trimita si tie? QUOTE(daniM @ 22 Jun 2012, 14:08) Cam tot ala pentru care aia cu musca pe caciula intra in concediu medical ca au alunecat in baie, si nu-i mai pot concedia Nu imediat, dar de pedeapsa oricum nu scapa. QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 14:06) Stilu' asta cu si voi ati facut la fel e caracteristic numai oamenilor defavorizati mintal. Daca esti tare in glagorie, vino cu alceva, nu motiva căcaturile astora cu căcaturile alorlalti. Iti aduci aminte cam cu ce postari ai inceput pe topicul asta? 22 Jun 2012, 14:21: QUOTE(Dan73 @ 22 Jun 2012, 14:17) Bine ca nu e afofis pe aici, ca el nu putea fi exclus. This post has been edited by ady77: 22 Jun 2012, 13:21 |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(nairam @ 22 Jun 2012, 12:54) Te-ai prins dupa 23 de ani si matale QUOTE(SiloS @ 22 Jun 2012, 13:12) Depinde de rana de la gat QUOTE(CGB @ 22 Jun 2012, 13:32) nea kum, ce pistol a folosit nastase? io nu stiu decat c-a fost un smith&wesson, sau cel putin asa au zis la tv. da' ce tip de arma era: revolver, pistol? si ce calibru? 45 (adica 11mm) sau 357 (adica 9mm)? 9mm sau 38 in sistemul american This post has been edited by daniM: 22 Jun 2012, 13:26 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Habar n-aveti! S-a-mpuscat cu unu'de 9 inch!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cam asa arata o rana de impuscatura de aproape. La e pistol s-a folosit (teava scurta), parerea mea personala e ca arsurile ar trebui sa fie chiar mai intinse. Cand voi vedea asa ceva la nastase voi declara in mod public ca sunt cel mai mare idiot in viata al poporului roman!
2010-11-06_0910.png Nenea Klaus, daca tot ai acces la informatii din inside, poti face rost de niste poze cu bombonel la rana goala? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hai sa va zic cum cred io ca trebuia si trebuie procedat cu detinutul Nastase A.
![]() Bun, a avut loc tentativa nereusita de suicid, a venit sa-l ia Salvarea, e normal sa-l duca la Floreasca la Urgenta, care-i la 3-4 minute de Zambaccian. Ca doar nu era sa-l duca la Rahova, sa sune la sonerie si sa-l lase la poarta pe-o targa ![]() Buun, l-au vazut doctorii, au hotarat ca nu arde si poate fi operat a doua zi, l-au operat, operatia a fost un real succes, pacientul e bine, Dumnezeu e mare! Il mai lasi 2-3 zile sa-si revina dupa trauma emotionala, hai o saptamana! (ca-s marinimos, oameni suntem, ce drec..) Dupa care e cazul sa primeasca o vizita, fo doi doctori de la penitenciare. "Detinut Nastase? 'Na ziua, ce mai faci, cum te simti? Ia sa vedem noi... Ce-i sub bandajul asta? Hmm, te-a muscat un paianjen? Aa, e plaga împuscata, zici? Ok, important e ca arata superbine. In rest, alte probleme de sanatate? Cardiac? No problem, avem pastile. Cam grasut, ia baga doua flotari sa vedem.. mda, varza! ![]() E atat de complicat? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Oricum,rana-nerana,scenariu-realitate,totul va trece ,purcelu' va ramane cu banii,timpul va repara tot, inclusiv onoarea lui de familist asa ca... much ado about nothing
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 14:23) ai de capu' tau... Urgenta a fost LA INTERNARE, iar acum e NEDEPLASABIL. Dar cum esti expert in medicina, poate faci niste propuneri de legi in acest sens... QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 14:31) Nenea Klaus, daca tot ai acces la informatii din inside, poti face rost de niste poze cu bombonel la rana goala? Nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
In romania actuala nastase nu putea inscena asa ceva.....in romania din anii 2001,2002,2003 sau 2004 probabil ar fi fost posibil.
Lasand la o parte politistii,medicii,asistentele.....chiar si procuratura sa fie aservita lui nastase sau psd asta chiar nu pot s-o cred dupa 8 ani de basism feroce...parca vad ca in cateva zile vor aparea imagini cu rana si atunci se va demonstra la ce nivel de penibilitate au ajuns basistii.... Bine nu m-as mira deloc ca si dupa ce vor aparea imagini basistii sa sustina teoria pixelului albastru This post has been edited by tony-s: 22 Jun 2012, 13:42 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca asa a spus doctorul care se ocupa de caz, care este suveran, nimeni nu-i poate cere sa spuna altceva, conform legii.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daniM |
![]()
|
Nedeplasabil?'tu-i botu' lui!Il duceam "roaba"pana la bulau,mai facea si sport pentru osanza
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
V-am zis ca-i fani cand vrea? V-am zis!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
daniM |
![]()
|
Aia care se automutileaza prin puscarii sunt deplasabili?Ca-si bat cuie in cap si fac pe dracu in patru pentru 2-3 zile de infirmerie?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
klaus |
![]()
|
aia nu au doctorii care trebuie...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 22 Jun 2012, 13:20) Da. Cu astea: QUOTE(kum @ 21 Jun 2012, 10:35) Io ma bucur ca e terminat ca om politic. Macar nu-i mai vedem moaca in politica. Visul meu umed e sa pateasca asa toti hotii astia care ne-au fwtut timp de 20 e ani. ![]() QUOTE(kum @ 21 Jun 2012, 11:36) QUOTE(kum @ 21 Jun 2012, 12:29) QUOTE(kum @ 21 Jun 2012, 13:19) QUOTE(kum @ 21 Jun 2012, 13:54) |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
klaus |
![]()
|
Bag de seama ca vrei sa te opereze ponta cand oi avea nevoie; ti se pare competent cu bisturiul in mana, ai?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Jun 2012, 09:29) ... nu am facut-o dupa informatiile de la televiziuni sau ziare, am avut informatiile mele, care, in opinia mea, sunt mai bune decat cele publice.... QUOTE(klaus @ 22 Jun 2012, 13:39) pentru ca asa a spus doctorul care se ocupa de caz, care este suveran, nimeni nu-i poate cere sa spuna altceva, conform legii. QUOTE(klaus @ 22 Jun 2012, 13:45) Incet incet iese la iveala tot... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Jun 2012, 14:48) Bag de seama ca vrei sa te opereze ponta cand oi avea nevoie; ti se pare competent cu bisturiul in mana, ai? ![]() Pai bisturiu au toti de la guvern,ca tot taie,tot taie;de doctori nu-s buni ca nu mai coase la loc AN la ce dracu' tine atatea arme daca tot n-are talent:pe socru-su lu' Ponta la nimerit in coae,lui si-a dat pe langa;ce dreq nu si-a pus luneta pe pistolul ala? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
klaus |
![]()
|
Normal.
Sa vezi si alde Boldea, are nu stiu ce pancreatita, e impropriu sa stea la zdup, trebuie sa manance din 3 in 3 ore, regulat (sic!), mancare speciala, altfel e in pericol de mierlire. Ca Hayssam, nimic nou sub soare... Daca o intalneste si asta pe madam Sofica Dumitrascu in complet (aia de l-a eliberat pe hayssam si pe kurdul lu' peste), treaba e ca rezolvata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
Dar parca mai nou s-a redus durata de spitalizare.Cat vor sa-l tina pe purcel?Ca asta ocupa un etaj ,iar amaratii cu cancer dorm imbratisati,ca cica nu se ia.
22 Jun 2012, 15:02: Mai....nu stiu ce sa zic,io tot nu cred cu sinuciderea;oricum nu treaba cu bulaul e motivul;cum dreq,asta ful de lovele sa-si ia gatul .Cine cheltuie toata poala aia de bani?Majoritatea sinucigasilor o fac din dragoste.Io cred ca era inlove cu blonda de la turism,ca primarul ala care se masturba cu poza ei sub perna,taratoarea l-a refuzat din cauza de chior ,si..pac,pac...daca ma intelegi This post has been edited by daniM: 22 Jun 2012, 14:02 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
Si cum pixdamasii n-a facut atac de cord cand a tras cu pistolu'?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
Oricum,ca sa se disculpe(ca sigur citeste pe aici) normal ar trebui cand e DEPLASABIL sa faca o poza cu rana,pa bune,si sa o dea macar pe sustache la presa.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 02:03 |