DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

74 Pages « < 14 15 16 17 18 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!

Filip
post 22 Jun 2012, 19:52
Post #451

Forumist

Group: Members

QUOTE(Victoras2001 @ 22 Jun 2012, 17:55)
Ma Kum, mai. Toti au facut asa, nu fii ridicol. Toti au furat, toti si-au batut joc de noi. Toti, toti, toti.
Ia zi Badie, ce ziceai in masina? Ca p-aici vad ca ai alte opinii.  biggrin.gif
Ce nu intelegi mataluta, domnul Kum, e ca astia au fost atat de nenorociti, atat de jegosi, si-au batut joc pe fata in asa hal de noi, cu atata tupeu de lepre ordinare, incat acum iti vine sa mergi cu trandafirii in piept pe strada, iti vine sa te duci sa-i zici lma lu' Bombonel, bombonel ala coruptul de altadata, numai ca sa le dai astora peste nas, Au reusit leprele astea jegoase sa-l puna-n umbra cu jigodismul lor. Au fost atat de marlani si-au facut-o atat de pe fata si cu atat de mult tupeu, incat ne-au facut sa-i votam masiv p-aia pe care i-am suduit ani la rand.
Da sa mor io bai frate. Pe vremea alora era parfum. Furau ei da te lasau si pe tine sa traiesti. Javrele astea oparite au furat tot, tot, tot, pe mine nu m-au mai lasat sa ma misc. Nici sa stau cu firma pe 0 nu m-au lasat animalele. Un cenzurat de firma care produce cat sa-si primeasca Bono crantanele clasa premium, nu superpremium. Atat. Ei bine, n-au avut loc de ea. Cum n-au avut loc si de alte mii de firme vai de capul zilelor lor. Le-au mai stat in gat si pensiile parintilor. Nici de alea n-au avut loc, ca le-au muncit ei.  N-au avut loc de nimic. Nici macar de borduri n-au avut loc. Si din cauza asta le-au pus pe doua randuri, suprapuse, le-au pus pe Podu Grant, ma rog. Niste gainarii, niste nimicuri ( n-are rost sa dezvolt mai mult aici).  Dar care facute fatis, sfidand orice forma de inteligenta si bun simt, enerveaza.
Or fi pesedeii niste lepadaturi, da pedeleii ii bat la fund rau de tot.
Zici ca pedelist nu esti, pesedist nu esti, da cu cine dracu te certi si de ce?  wink.gif
*

I feel you bro`! sleep.gif

This post has been edited by Filip: 22 Jun 2012, 19:52

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 22 Jun 2012, 20:36
Post #452

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Care mai e viatata, Filip? Te-ai insurat?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
daniM
post 22 Jun 2012, 20:48
Post #453

Membru autentic

From: Gugulania

Intru pe nokia ca rds imi da muje de cateva ore;oricum am bairam acasa,ia uite cine-i nascut in aceeasi zi cu popo,bagami-as,mama-mea +fiica-mea,pe al maica-mii n-am putut sa-l pozez,ca-i plecata la fra-su in Lancram

Attached thumbnail(s)
DSC02184.JPG ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 458

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 22 Jun 2012, 20:50
Post #454

fost programator

From: Scursurești Vale

Să-ți trăiască!

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
neumann
post 22 Jun 2012, 20:56
Post #455

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(corbex @ 22 Jun 2012, 21:36)
*

a emigrat, nu vezi ca vorbeste engleza de ghetou?

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
daniM
post 22 Jun 2012, 20:56
Post #456

Membru autentic

Multumesc la fel !

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Victoras2001
post 22 Jun 2012, 21:00
Post #457

Membru autentic

Dani, sa-ti traiasca Andreea. smile.gif Da vezi ca dupa 6, cifra stearsa e 0. tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
daniM
post 22 Jun 2012, 21:16
Post #458

Membru autentic

Stiu,multumesc la fel;acum e bine?

Attached thumbnail(s)
DSC02184.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 388

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 22 Jun 2012, 21:28
Post #459

fost programator

Ce cadou i-ai luat? rolleyes.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
ady77
post 22 Jun 2012, 21:42
Post #460

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(corbex @ 22 Jun 2012, 12:19)
devenit ulterior UTC. P'asta-l stii.
*

De asta am auzit, dar tot nu-l stiu wink.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
daniM
post 22 Jun 2012, 22:21
Post #461

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 22 Jun 2012, 22:28)
Ce cadou i-ai luat?  rolleyes.gif
*

Ce cadou i-am luat?Mda ,i-am luat ceva ...un laptop blink.gif pentru varsta ei
Stii ce mi-e ciuda?Da,stiu,o sa zica Markos ca e betia saptamanala,ca i-am luat fetitei un cadou de 200 de lei si saptamana trecuta am fost in Otelu,la blocul explodat si i-am dat unei familii(cunoscute,ice-i adevarat)250 de lei
Ca am fost in Geoagiu si am vazut un tata transpirat la masa,ca i-au furat portofelul in strand.Si i-am platit masa 35 de leiCa-i dau aluia care vinde ziare la intersectie-1 ron .Ma laud.Ca am cu ce.Ca-s prostCa ma opresc noaptea la 2 pe autostrada catre mare cu fetita si sotia in masina sa-i dau aluia 1 litru de apa ca-i fierbea motorul .Ca am avut okazii sa vand dinti de Cr-Ni la pret de portelan si n-am facut-oDE CE NU?PENTRU CA NU ASA SE FACE AVERE,ca o viata avem ,ce pwula mea

This post has been edited by daniM: 22 Jun 2012, 22:24

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
ady77
post 22 Jun 2012, 22:55
Post #462

راحتزیل یو

From: near Bacau

Jos palaria!

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
Markos
post 22 Jun 2012, 22:58
Post #463

fost programator

QUOTE(daniM @ 22 Jun 2012, 23:21)
un laptop blink.gif pentru varsta ei
*

Le (mai) știu! smile.gif

Orice bani sau bunuri oferite celor aflați în nevoie înseamnă enorm pentru respectivii. Și înseamnă destul de mult și pentru tine. Sunt convins că n-ai nici cel mai mic regret, din contra. Te alinți cu "ciuda" wink.gif

This post has been edited by Markos: 22 Jun 2012, 23:00

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Filip
post 22 Jun 2012, 23:15
Post #464

Forumist

QUOTE(corbex @ 22 Jun 2012, 21:36)
*

Nu, o ard pe facebook mai nou. tongue.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
daniM
post 22 Jun 2012, 23:16
Post #465

Membru autentic

Nu stiu!Drama lui Nastase?As vorbi mai degraba de drama lui Ady77,de drama lui Radian,colegi,oameni care muncesc:AM INCERCAT sa ma pun in locul lui Adi si nu pot.
Cand fetita mea are putina raceala zic:DA-mi ,Doamne,de zece mii de ori mie boala si ia-o ei"
BUEI,Astia sunt oameni puternici,ASTIA ar trebui pusi undeva in fruntea guvernului
Radiane !Mai trimit o tuica si un vin ,frate?

This post has been edited by daniM: 22 Jun 2012, 23:17

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 22 Jun 2012, 23:21
Post #466

fost programator

QUOTE(daniM @ 23 Jun 2012, 00:16)
BUEI,Astia sunt oameni puternici,ASTIA  ar trebui pusi undeva in fruntea guvernului
*

Crede-mă că nu și-au dorit să fie puternici, în felul ăsta. Iar pe guverne se pișă cu boltă amândoi, stereo.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
daniM
post 22 Jun 2012, 23:30
Post #467

Membru autentic

Te cred!Adica imi pare rau sa cred asta,dar e adevarat!In final suntem doar niste litere pe net,dramele...le impartim singuri acasa..nu?
Hai ,ca sa ma laud iar mi-a venit un incarcator-descarcator(sau cum ii zice)de la firma de peste drum sa ii dau ceva de lucru(eu acum mi-am facut o camera cu etaj de 5/6)sa lucreze ceva sau DEMANCARE!?! blink.gif Asta a fost acum cateva ore
-Buei ,zic,demancare?!?!(la mine sfaraiau micii si ceafa)
_Daca ai..te rog...ceva o paine nu neaparat bani ca-ti mut nisipul sau matur in curte
Nasol!Foarte nasol!
Stii ce mi-ar trebui?UN AN sa fiu prim-ministru-cu TOATA JANDARMERIA pe mana!UN AN!

This post has been edited by daniM: 22 Jun 2012, 23:32

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 22 Jun 2012, 23:32
Post #468

fost programator

QUOTE(daniM @ 23 Jun 2012, 00:30)
Stii ce mi-ar trebui?UN AN sa fiu prim-ministru-cu TOATA JANDARMERIA pe mana!UN AN!
*

Să-ti termini viloiul? tongue.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
daniM
post 22 Jun 2012, 23:36
Post #469

Membru autentic

E facut pe munca mea;si nu e viloi

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 22 Jun 2012, 23:51
Post #470

fost programator

QUOTE(daniM @ 23 Jun 2012, 00:36)
si nu e viloi
*

Rectific, e o căsuță blush.gif
1282148232_114525813_1-Mega-vila-Mogosoaia-Mogosoaia-1282148232.jpg

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Marty
post 23 Jun 2012, 00:00
Post #471

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Grecule, ce, ti-a trimis dragoselu poze cu noua lui casa?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Markos
post 23 Jun 2012, 00:11
Post #472

fost programator

--------------------
Reno Megan Privilej
+
bion
post 23 Jun 2012, 01:14
Post #473

Membru autentic

From: TM

Pentru soacra de la dani. Sa mai faca tri casi.
&feature=related
Mai gugulane sie tie lauzi, ca tu fashi aviere din suferinta uamenilor.La traji maselile si le pui d-alea de celuloid casa_de_gugu.jpg ( Size: 15.04k ) Number of downloads: 224

TOPICUL SI_A ATINS SCOPUL biggrin.gif Si iacata cum de la aprope prohodu lui Bombo si delirurile lui kum si corbex s-a ajuns la petrecere gugulaneasca. Bre vinitura sa-ti traisaca junioara bday.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Marty
post 23 Jun 2012, 07:40
Post #474

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Markos
post 23 Jun 2012, 08:25
Post #475

fost programator

Să-ți explic că a mai fost? nedumerire.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
DragosP
post 23 Jun 2012, 08:28
Post #476

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(kaspersky @ 22 Jun 2012, 17:56)
[attachmentid=1627819140]
*

QUOTE(Marty @ 23 Jun 2012, 08:40)

QUOTE(Markos @ 23 Jun 2012, 09:25)
Să-ți explic că a mai fost? nedumerire.gif
*

E alta.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
kum
post 23 Jun 2012, 09:18
Post #477

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(bion @ 23 Jun 2012, 01:14)
...
TOPICUL SI_A ATINS SCOPUL  biggrin.gif Si iacata cum de la aprope prohodu lui Bombo si delirurile lui kum si corbex s-a ajuns la petrecere gugulaneasca...
*

Tătăiță... delir sau nu, niciunul nu a avut bunavointa sa raspunda la vreo intrebare pe care am pus-o aici. Si mătăluță te-ai cam dat pe dupa stuf cand ti-am adresat direct una. Imi pare rau ca io nu sunt ca altii care vorbesc fara sa argumenteze si va evervez cu argumentele/intrebarile mele. Data viitoare o sa-l rog pe rodi sa presteze, ca la el va era mai usor.

Alte intrebari:
Intrebari pentru ministrul Rus. Raspunsul corect este demisia

I. Gestul ministrului Administratiei si Internelor, Ioan Rus, de a-l suna pe condamnatul Adrian Nastase si de a negocia cu acesta un regim preferential de a ajunge la inchisoare  este inacceptabil. Si asa ramane, chiar daca ministrul ar promite public ca va telefona tuturor condamnatilor la pedepse cu inchisoare de azi incolo ca sa-i intrebe cum vor sa fie dusi la penitenciar.

a) De ce un ministru al Guvernului Romaniei l-a sunat pe Adrian Nastase sa-i ofere o varianta preferentiala de a merge in arest ca sa-si ispaseasca pedeaspa stabilita in unanimitate de un complet de cinci judecatori de la cea mai inalta instanta de judecata?

cool.gif Pe cati condamnati penali ii suna ministrul de Interne sa-i intrebe cum prefera sa ajunga in arest? Cu geamuri fumurii? Fara catuse? Din garaj sau pe usa din fata?

II. Adrian Nastase a inceput deja executarea pedepsei de doi ani inchisoare, avand calitatea de detinut. Asa ne informeaza ministrul Rus: “Dansul este detinut. In acest moment isi ispaseste prima zi de pedeapsa…Paza o asigura Ministerul de Interne in acest moment“(aici, sursa).

Prin urmare, fiecare zi petrecuta in Spitalul de Urgenta Floreasca se scade din pedeapsa pe care trebuie, potrivit deciziei judecatorilor, sa o execute in penitenciar.

Odata inceputa executarea pedepsei, Adrian Nastase se supune prevederilor Legii 275/2006 privind executarea pedepselor si Ordinului nr. 2714/C/20.10.2008 al MJ:

Persoanele private de libertate pot fi vizitate de sot sau de sotie ori de rudele pana la gradul al IV-lea inclusiv. Cu consimtamantul persoanei private de libertate, aceasta poate fi vizitata si de alte persoane, cu aprobarea scrisa a directorului locului de detinere;
    Durata vizitei este de la 30 de minute pana la 2 ore, in functie de numarul solicitarilor de acordare a vizitelor si de spatiile existente. Persoanele private de libertate pot beneficia in cursul unei zile de o singurã vizita;
    Arestatii preventiv si persoanele condamnate pentru care nu s-a stabilit inca regimul de executare a pedepsei beneficiaza de 4 vizite/luna;
    Persoanele private de libertate internate in spitale din afara sistemului penitenciar pot fi vizitate cu aprobarea directorului locului de detinere si cu avizul medicului in a caror supraveghere se afla, in prezenta unui lucrator al sectorului vizita din cadrul penitenciarului.

Ministrul Ioan Rus trebuie sa explice de ce tolereaza incalcarea legii si de ce ii asigura detinutului Nastase un regim privilegiat.

a)      Cine a aprobat vizitarea lui Adrian Nastase de catre membrii PSD, alti politicieni sau persoane care nu erau rude ale detinutului? Trebuie publicate cererile de vizita si aprobarile.

cool.gif      Au fost toate aceste persoane supuse controlului, asa cum prevede legea executarii pedepselor?

c)      Au fost mai mult de o vizita pe zi si 4 pe luna? Daca da, de ce s-a incalcat legea si cine va raspunde pentru asta?

d)    Cine a stabilit ca, dupa interventia chirurgicala, condamnatul Adrian Nastase nu poate fi incarcerat si tratat in spitatul Penitenciarului Rahova, cel mai bine dotat spital-penitenciar datorita inclusiv medicului Serban Bradisteanu, fost senator PSD si inculpat si el de DNA (vezi, aici).

Toate vizitele (altele decat cele ale avocatului sau familiei) pe care le primeste detinutul Adrian Nastase fara aprobarea directorului locului de detinere sunt ilegale.

Singura atitudine corecta, dupa raspunsurile pe care o tara intreaga le asteapta, este demisia ministrului Rus.

Da... stiu. E Monica Macovei, o pedelista. Poate sa fie si tarzan, fiul lu' mercedesa. Intrebarile raman si sunt corecte.

P.S. Vezi ca macar grecu e mai jmecher ca voi. Nu mai sustine ca bombo si-a tras un glont prin gat, la fel cum nu exclude ca e ceva putred in toata afacerea. Da tu ramai pe pozitii. Fii brav frate cu codru.
Vezi ca intre aia la care le tot fuți muma-n cur si matale nu prea e deferenta in modul de a gandi!
Ofcors, ai scuza varstei. dry.gif

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Manuel
post 23 Jun 2012, 09:32
Post #478

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(kum @ 23 Jun 2012, 10:18)

Da... stiu. E Monica Macovei, o pedelista. Poate sa fie si tarzan, fiul lu' mercedesa. Intrebarile raman si sunt corecte.

*

E penibila. Tie ti s-or fi parand corecte, basist fiind, te asigur ca sunt doar penibile.
Nastase nu e infractor de drept comun, oriunde in lume detinutii care au detinut functii importante in stat au un regim diferentiat din foarte multe motive.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
DragosP
post 23 Jun 2012, 09:33
Post #479

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

@kum:
Măi nea. Meri și fă o baie la Danubiu, vezi că cică are 26 de grade, și te mai răcorește.
N-am stat să citesc toate câte ai înșirat Domnia ta pe acolo, da' zi-mi și mie:
-care ar fi rostul mascaradei?

This post has been edited by DragosP: 23 Jun 2012, 09:34

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
radian
post 23 Jun 2012, 09:37
Post #480

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Care mascarada?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
74 Pages « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 13:21
Forum Renault