Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kum @ 23 Jun 2012, 11:16) ![]() ![]() ![]() Gata. Io te las in pace. QUOTE(corbex @ 23 Jun 2012, 11:29) Dom' Dragos! Nastase a fost cel mai mediatizat corupt european. Daca e la bulau e pentru ca ioropa face presiuni inca de cind a cazut la putere. Noi, romanii, am facut tot ce ne-a stat in putinta sa-l scapam. De ochii lumii si pentru creditele de care si Ponta are nevoie, am fost nevoiti sa-i dam 8 luni. Da, 8 luni, pentru cele mai mari furturi dintr-o economie. Nu putea fi scapat de bulau pe cale legala, decit daca faceam ca pe vremea lui ceausescu, ii injuram pe creditori si faceam un program accelerat de restituire a datoriilor. Ce crezi, ar fi fost posibil? Sa avem pardon. Daca Castiga alegerile (si stii prea bine in ce conditii le-a pierdut), acum am fi inlocuit un singur cuvant din textul tau si ar fi fost exact acelasi rezultat. ![]() Asa ca nu stiu de ce ai vostri sunt mai breji decat ai nostri in opinia ta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 23 Jun 2012, 11:53) In conditiile astea, nu mai sunt deloc convins ca actul justitiei a fost unul corect... ... Revenind la Nastase, e normal ca atunci cand furi sa-ti asumi si riscul de a fi prins, dar, cand esti profesor univesitar de drept, si esti hartuit 8 ani de zile cu niste chestii pe care tu ca profesionist in domeniu le stii ca-s niste aberatii, si cand constati ca esti condamnat pentru acele aberatii, e de inteles ca omul a cedat psihic. QUOTE(kum @ 23 Jun 2012, 11:56) Coane radian, vezi ca aia cu dolarii e in alt caz! Nu are legatura cu cazul pentru care a fost condamnat! Chiar asa, domnu' kum, cum comentezi motivul pt. care a fost condamnat AN ? Sau motivul pt. care, in acelasi dosar, unul (cel care a tiparit - prin firma lui, PRIVATA - si lipit afisele electorale), a luat 6 ani ? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mai colegu', io nu sunt in masura sa comentez nimic referitor la proces, condamnare, motivul condamnarii, etc. intrucat nu am nici pregatirea necesara nici acces la toate datele. Si nu cred ca e nimeni in masura sa comenteze motivul pentru care a fost condamnat pana nu studiaza toate documentele de la dosar, toate probele si sa aiba si ceva pregatire juridica. Recte un jurist, avocat sau procuror.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai pana acu' cam asta s-a intamplat...
Deci nimic cu Tamara, nimic cu lovelele spalate de doamna N. , nimic cu chinezariile, dar afisele au fost "de belea". Chiar trebuie sa fii jurist ? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lasă-l măi, că te ia cu întrebările lui Macovei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Macovei nu e procurorul ala ceausist de a fost dat afara dupa revolutie ca se tinea de diverse chestii in loc sa isi lucreze dosarele?
QUOTE Monica Macovei a lucrat ca procuror între anii 1983-1997. După absolvirea facultății, a fost repartizată ca procuror în cadrul Procuraturii Locale Giurgiu. La scurt timp după definitivat, s-a transferat ca procuror la Procuratura Sectorului 1 din București, unde a activat până la începutul anului 1990. În această perioadă, ea a instrumentat dosare din domeniul transporturilor. (...) În noiembrie 1996, procurorul general Nicolae Cochinescu a comandat un control al activității Monicăi Macovei, urmare a căruia a fost sanționată disciplinar. Controlul a vizat două aspecte: numărul dosarelor repartizate și nesoluționate în timp rezonabil și prezența la serviciu a Monicăi Macovei. S-a descoperit că din dosarele repartizate în perioada 1993–1996, procurorul Monica Macovei a lăsat nesoluționate 198 de dosare, dintre care doar 17 au fost justificate. S-au mai scos în evidență și desele plecări ale acesteia în străinătate la simpozioane. Șeful ei direct a acuzat-o de atitudine superficială în legătură cu modul operativ de soluționare a plângerilor venite de la cetățeni. Ulterior ea a justificat astfel conflictul cu Nicolae Cochinescu: „Într-un conflict cu procurorul general de atunci, Cochinescu, mi-am dat demisia pe principiul «dacă nu-ți dai tu demisia, mi-o dau eu». Eu îi reproșam incompatibilitatea cu orice reformă în justiție“.[2] deci cand femeia a fost intrebata ce-i cu alea 198 de dosare nesolutionate si cu absenteismul de la serviciu, a raspuns cu "reforma! democratie! justitie libera! che guevarra!" |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(maho @ 23 Jun 2012, 17:39) Pai pana acu' cam asta s-a intamplat... Deci nimic cu Tamara, nimic cu lovelele spalate de doamna N. , nimic cu chinezariile, dar afisele au fost "de belea". Chiar trebuie sa fii jurist ? Tu m-ai intrebat pe mine, deci io am raspuns pentru mine. Despre ce/cum comenteaza altii intreaba-i pe ei. L.E. Un sfat (si aici ma adresez tuturor celor care au combatut subiectul): mai cititi si voi pe alte forumuri cum se pune problema, ce mai zic alti oameni normali despre episodul "ultimul cartus". Apoi cititi ce scrie pe-aici. This post has been edited by kum: 23 Jun 2012, 18:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kum @ 23 Jun 2012, 19:39) L.E. Un sfat (si aici ma adresez tuturor celor care au combatut subiectul): mai cititi si voi pe alte forumuri cum se pune problema, ce mai zic alti oameni normali despre episodul "ultimul cartus". Apoi cititi ce scrie pe-aici. Unde mă? Pe pdlforum.ro? Sau pe hotniuz.ro/forum? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Uite,ma,grecule,care e marele meu viloi;pozele alea in plus sunt bonus ,ca m-am dus azi dimineata pe munte sa avertizez motoristii ca se schimba vremea
Sa-ti zic de ce mai sunt revoltat;pentru o MICA drama care o port cu mine de un an;si nu stie nici nevasta-mea: Cam asa ne apuca filotimia o data pe an ,pe mine si pe prietenul meu din Germania,adica astia fumatorii ati putea incerca si voi,:sa luati un bax de napolitane,unul de paine ,unul de biscuiti,etc.la bani cade cam tigarile pe doua luni-nu e mult,zic eu\ Oamnenii aia chiar se bucura.Pentru orice,Adica daca iau o carpa de jos si o spal si le-o dau se bucura;ca e cadou,ca nimeni nu le canta LA MULTI ANI o data pe an! Asa am facut ,si ne-am dus la un centru de homeless,nu in oras,si nu e chiar de homeless pentru ca existau si cu boli psihice acolo M-am aplecat sa-mi leg siretul ,cand imi sare cin eva in spate;(tin sa precizez ca asta era la marginea orasului unde iarba e cat un stat de om)Zic"Asta-i ursu ,ma phute-n cur de-mi iasa ochii ca la melc!" Nu era ursu,era o papusica mica ,blonda si bucalata cam la cinci ani ,un ghem mic de fericire si bucurie -Te-am speriat? Cum te cheama? Luli! -Luli si mai cum -Luli Luli!Asa ma cheama;auzi ma,imi zice,dac te pup,ma duci la utzul? -Pupa-ma Si am dus-o ....si la utzul,si la topogan,si ne-am dus la cel tare mol din CS si i-am luat un costumas de vara si unul de iarna.Si trei tricouri.Si patru carti cu creioane colorate.Si un ursulet si o girafa din plus. Cum o chema pe mama ta? -Mama?Dana,si Tutzi si Mariela e mama mea -Ce mancati voi acolo? -Boabe verzi!se intristeaza Mazare? -Da,mazare Stiti ce mananca dimineata fetita asta?Un ceai straveziu cu TREI bucati de biscuiti.Nu trei pachete,trei bucati de biscuit,PENTRU CA STATUL NU ARE FONDURI L-am vazut si pe Bulucea,schizofrenic.Mi-a pus mana in piept si mi-a zis intr-o romana perfecta si raspicata:DACA TE MAI PRIND LA CURENT ,TE PHUT,SI PE TINE...SI PE MA-TA.Dupa care a inceput sa planga si am dus-o pe Luli inapoi la ora 5,mama ei e crescuta la casa de copii si poate va trece sa vada ce mai face.POATE. Are patul ei,un pat cu vopsea alba scrijelita,cu o patura de armata verde cu trei dungi orizontale.Asta e lumea lui Luli,patul ala nenorocit si o curte cu iarba de 2 metri Cand se dadea pe leagan am mangaiat-o pe par -Mai fa-ma pe cap ca e bine! Nu stiu cine o mangaie pe Luli acolo;si ii respect pe oamenii aia fara casa,chiar si pe mama lui Luli mai mult decat orice Nastase,Tariceanu sau Basescu.Stiti de ce?Pentru ca ei nu mint!Nu stiu sa minta,nici nu au de ce ,nu au conturi de protejat,nici Touareguri,doar incearca sa traiasca din ce le scuipa STATUL intr-un exces de zel M-am gandit sa o iau acasa o saptamana;sa stea la mine cu fetitza mea,dar m-am trezit pe loc.Mai rau ii faceam.Adica isi dadea seama cum ar trebui sa traiasca un copil normal.Si apoi ce?Sa o arunc inapoi in promiscuitatea din care am luat-o?Nu ar fi suferit mai mult? Au o camera de 10/10 unde e un rahat de CRT de 54 de cm;nu cred ca Luli stie cine e Tom si Jerry;si nici nu cred ca o lasa Bulucea sa se uite,si nu i-a citit cred ca, nimeni din MARILE LEGENDE ALE LUMII pe care i-am lasat-o. Am lasat--o acolo -Si maine-azi vii iaraSi azi-azi?Sa vezi tricou' roz? M-am dus acasa.Pentru o miliardime de secunda..nu,poate mai putin,mi-a fost ciuda,grecule ,pe fetita mea(da,ciuda ca oi fi facut si eu la viata mea putina psihologie si filozofie,chiar e ciuda originala) pentru ca statea la trei metri de un lcd de un metru diagonala,cu ditai bolul de salate de fructe in fata spanzurand o felie de kiwi:-Ce scarbos!! Dar mi-a trecutPentru ca ea e responsabilitatea mea,nu Luli!A trecut un an de atunci,nu stiu ce mai face Luli..sau daca mai traieste!nu pot sa trec pe acolo,si nici nu vreauPentru ca imi pasa;si nu imi convine sa-mi pese'as vrea sa-mi pun jante pe 16 la Skoda ,nu sa arunc banii pe prostii da,mi-e ciuda ca i-au dat unui porc ca Nastase 2 ani de puscarie,si lui Luli i-au dat 18 ani de puscarie,pentru simplul fapt ca s-a nascut in tara unde costa kilometrul de beton cat aurul. E unul din motivele pentru care mi-as lua pemeul cu care am facut scoala(ca si acum ii tin minte seria sinr.-2028),sa-l pun pe trepiedul foto in Parlament.si sa-l invart de jur-imprejur sa-si faca treaba p-acolo.Pentru ca ei nu au fonduri....pentru LULI This post has been edited by daniM: 23 Jun 2012, 23:18 Attached thumbnail(s) 23062012346.jpg ( Size: 681.54k ) Number of downloads: 523 23062012347.jpg ( Size: 544.39k ) Number of downloads: 532 23062012348.jpg ( Size: 522.94k ) Number of downloads: 548 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai si eu am avut un bunic care canta intr-o orchestra de jazz inainte de a pleca la razboi. In clasa I m-a dus maica-mea la un profesor de pian si dupa ce m-a testat ala i-o spus ca e posibil sa am multe talente dar la muzica is complet afon...
La tine e altfel, chestia cu impuscatul in gat s-a transmis din generatie in generatie... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(daniM @ 23 Jun 2012, 20:42) Si nu te-ai simti mai bine uitandu-te la jantele stoc ganditu-te ce ai facut cu banii de jante pe 16? Da-le naibii de fiare, parerea mea. Fa altceva cu banii aia, cumpara carti, barci, flori, planteaza copaci, ce-ti da tie prin cap. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
du-te ba cu jantele tale, aici se dezbat chestiuni serioase!
This post has been edited by vi_escu: 24 Jun 2012, 00:57 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@daniM: chapeau!
@neumann: cred ca nu te-ai prins de idee ![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Mdea. Atata doar ca eu am facut doar 6 luni...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce mai face zgariatul?
Il muta sau nu-l muta in garsoniera. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
![]() liniste. asteptam sa uite lumea... cu siguranta cicatricea nici nu va fi observabila dupa cele 8 luni de asteptat in spital... scenariu cwrului |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Il muta pa dracu'! O mai arde dubios prin zona Spit. Urgenta Floreasca ca, vezi Doamne, e bolnavior cu pitpalacu' si mai are si alte afectiuni pe cale de consecinta provenite de la numaratul oolelor si de la doze forte de "bagameajplan ma-ta de jigodie imbuibata!", "futuz mortii ma-tii de zdreantsa!" si "murirai in chinuri de nenorocit!". Afectiunile respective se vor finaliza printr-o o minune nemaintilnita in lumea medicala pentru ca se vor vindeca o data cu aparitia unui decret prezidential de anulare a hotaririi judecatoresti.
Va rugam sa nu schimbati canalul, urmeaza sesiunea de comunicari stiintifice "Ctrl-C si Ctrl-V sau Ctrl-Insert si Shift-Insert? Copy/Paste pe intelesul tuturor - sa folosim mouse-ul in scopul stiintei!" Emisiune realizata cu largul concurs al guv.usl, Univ. Standford si Laboratoarelor Fujitsu. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Jun 2012, 09:37) Il muta pa dracu'! O mai arde dubios prin zona Spit. Urgenta Floreasca ca, vezi Doamne, e bolnavior cu pitpalacu' si mai are si alte afectiuni pe cale de consecinta provenite de la numaratul oolelor si de la doze forte de "bagameajplan ma-ta de jigodie imbuibata!", "futuz mortii ma-tii de zdreantsa!" si "murirai in chinuri de nenorocit!". Afectiunile respective se vor finaliza printr-o o minune nemaintilnita in lumea medicala pentru ca se vor vindeca o data cu aparitia unui decret prezidential de anulare a hotaririi judecatoresti. ![]() ![]() ![]() doar urmatorul presedinte sa-l gratieze pe nastase. Pe baxe nu-l vad gratiindu-l decat daca nu cumva il va santaja uslamistii iar cu suspendarea, da serios, nu cum a facut crin legat de hassoti. |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.018 Joined: 23 July 09 ![]() |
@DaniM, viața nu e dreaptă, dar avem datoria să ne vedem de-ale noastre. Oricum m-a impresionat relatarea ta.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ar fi frumos sa-l ancheteze astia pt. tentativa de omor, nu au zis ei ca a vrut sa-l sinucida pe Bombonel.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 24 Jun 2012, 09:37) Il muta pa dracu'! O mai arde dubios prin zona Spit. Urgenta Floreasca ca, vezi Doamne, e bolnavior cu pitpalacu' si mai are si alte afectiuni pe cale de consecinta provenite de la numaratul oolelor si de la doze forte de "bagameajplan ma-ta de jigodie imbuibata!", "futuz mortii ma-tii de zdreantsa!" si "murirai in chinuri de nenorocit!". Afectiunile respective se vor finaliza printr-o o minune nemaintilnita in lumea medicala pentru ca se vor vindeca o data cu aparitia unui decret prezidential de anulare a hotaririi judecatoresti. Va rugam sa nu schimbati canalul, urmeaza sesiunea de comunicari stiintifice "Ctrl-C si Ctrl-V sau Ctrl-Insert si Shift-Insert? Copy/Paste pe intelesul tuturor - sa folosim mouse-ul in scopul stiintei!" Emisiune realizata cu largul concurs al guv.usl, Univ. Standford si Laboratoarelor Fujitsu. tei belit la pwla ![]() Vin acu' valorile forumului (ionion, popa dragos, klaus) si o sa te ia la krici ca te bucuri de rau' omului, ca nu intelegi drama omului, ca esti un pedelist imputit bolnav de scenarite, ca... Plus ca si aia au copiat, de ce-ti permiti tu sa te iei de astia? ![]() abea astept ![]() ![]() This post has been edited by kum: 24 Jun 2012, 10:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io astept cu interes momentul in care baxe va imbraca tricoul cu dungi verticale.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(total @ 24 Jun 2012, 09:40) doar urmatorul presedinte sa-l gratieze pe nastase. Pe baxe nu-l vad gratiindu-l decat daca nu cumva il va santaja uslamistii iar cu suspendarea My point exactly! Eu imi bazasem rationamentul pe o suspendare.kum, daca n-ai inteles aluziile cum ca te-ai facut de mega kkt p-aici, iti spun eu direct: te-ai facut de mega kkt p-aici! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:42 |