hirtia de buda - intre cos si closet, soarta curpapirului
![]() ![]() ![]() |
hirtia de buda - intre cos si closet, soarta curpapirului
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sa inteleg ca are si canalizare si apa curenta?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
yhattori |
![]()
|
da, e vorba de asa-zisul "water closet".
|
--------------------
*
*
*
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Geez... speram sa zici ca e vreun closet de tara d-ala mai spre fundul curtii dar si cu canalizare...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cosul pentru hartia cu care te-ai sters la cwr mi se pare unul dintre cele mai scarboase obiceiuri de toaleta. Daca merg undeva in vizita si vad asa ceva in baie, stanga-mprejur si prefer sa tin dihania-n mine.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Există și locuri cu canalizare sensibilă, așa a fost inventat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
stiu, am auzit justificarea asta de sute de ori. intreb si eu: nu e mai normal sa desensibilizezi canalizarea aia in loc sa stai cu mustele in buda?
This post has been edited by yhattori: 16 Jun 2012, 11:02 |
--------------------
*
*
*
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cum PLM sa tii hartiile cu care te-ai sters la coor intr-un cos care se umple in cateva zile.
mai bine se kk direct in cos ca il goleste mai repede. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
yhattori |
![]()
|
nu stiu cum dar stiu ca in toate bilele si kauflandurile din timisoara troneaza un cos d-ala cu un anunt deasupra care te roaga sa arunci hirtia folosita in el. si multi dau curs rugamintii daca e sa judec dupa cantitate si miros.
plus ca am intilnit "gospodarii" in care mi s-a atras atentia asupra importantei respectarii acestui obicei, ca e canalizarea sensibila, cum zice markos. LE: ca sa nu mai zic nimic de absurditatea "motivatiei": adica nu se infunda buda de la un rahat d-ala de trebuie sa-l incolacesti ca sa incapa dar se infunda de la niste HIRTIE pe care dac-o mototolesti in pumn abia poti sa astupi un esapament cu ea? This post has been edited by yhattori: 16 Jun 2012, 11:07 |
--------------------
*
*
*
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(yhattori @ 16 Jun 2012, 12:01) nu stiu cum dar stiu ca in toate bilele si kauflandurile din timisoara troneaza un cos d-ala cu un anunt deasupra care te roaga sa arunci hirtia folosita in el. Uite sincer intr-una d-aia n-am intrat niciodata. Io nici la munca nu ma duc pentru treburi d-astea si sunt curate budele si nici nu au rugaminti de genul. Acum eu am o intrebare: daca nu dam curs invitatiei de a arunca in cos si se infunda buda ce ne fac? Vom fi sanctionati? Pedepsiti? As vrea sa mi se ceara socoteala pentru asta, public; as deveni miliardar povestind asta pe scena. |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
se infunda e laie. hartia facuta sa se dezintegreze f usor in apa. e o moda venita din vest. strainezii chiar insista.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
Sa stai cu handelu lu altu langa tine cat timp tu creezi un handel al tau?
This post has been edited by MuciX: 16 Jun 2012, 11:21 |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Plm, poate asta e ideea lor de a dezvolta rezistenta la germeni.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Ce definitie are o canalizare sensibila??
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cel mai eco e cu brusturi care e refolosibili sau generatori de energie aka cu ciocalai care ii pui pe foc. Cica lumea buna arunca hartia kkta la cos sa nu degradeze canalizarea si statiile de epurare.
Lume e impartita in doua.se pare ca moda cu hartia in cos a avenit din America Latina unde in general au probleme mari cu, canalizarea( nu prea exista si e infunda buzile) si din unele tari in care s-au folosit zeci de ani tevi de canalizare inguste si dintr-un material poros, zgrunturos on care hartia se agata. ![]() Chestia cu cosul presupune sa il poti goli de cateva ori pe zia ltfel pute a kkt toata casa si impilcit gunoiul sa fie ridicat zilnic altfel pute curtea sau cartierul. In Romanica o serie de ciocoi au introdus moda cu cosul fara sa se gandeasc la urmarile de la tomberon. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
editat
This post has been edited by MuciX: 16 Jun 2012, 13:46 |
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Iar devine un topic de kkt...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 16 Jun 2012, 12:45) QUOTE(bion @ 16 Jun 2012, 13:23) din unele tari in care s-au folosit zeci de ani tevi de canalizare inguste si dintr-un material poros, zgrunturos on care hartia se agata. ![]() Epzact. Cu alte cuvinte, canalizări de tot kktul. 16 Jun 2012, 14:45: QUOTE(MuciX @ 16 Jun 2012, 14:14) 1. Daca atunci cand te stergi se rupe gartia si-ti intra dejtu-n cwr ce faci? Continui sa te stergi cu dejtu murdar Evident, răul fiind deja produs. This post has been edited by Markos: 16 Jun 2012, 13:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(yhattori @ 16 Jun 2012, 11:05) am avut o disputa cu unii referitor la cosul de linga buda plin cu hirtie cu urme de ferodou. is curios cam ce crede majoritatea ca e normal. plm, pai cosu ala nu e pus acolo pentru hartia ci pentru resturi ce ar putea infunda WC-ul gen :cartonul de la hartie, un pachet de tigari, staniolul de la "praf", o doza de bere pe care o "scurgi" in timp ce te mictionezi, etc.... cine are impresia ca acel cos este pus pentru hartia cu ferodou are o problema grava sau e de la tara ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
Pe naiba, există afișe mari care îți spun unde să arunci curpapirul: în coș!
Ete unu' de la mine din sat ![]() Picture 328.jpg This post has been edited by Markos: 16 Jun 2012, 14:48 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
ce imagine misto,sa invarti la soparla, cu masca de gaze pe fata
![]() ![]() 96.6 % auzi ![]() nu ,nu sunt instalator. nu e vorba de postura de afi instalator, insa punete in postura unuia care lucreaza la asa ceva, cata mizerie vezi, si cate injuraturi ai aloca unora care iti dau de lucru ![]() + De asta. daca stai la casa, tronsonul dintre buda si strada, te ocupi singur cu decolmatarea ![]() ![]() la bloc e si mai grav, ies dejectiile din buda te alearga prin apartament ![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 16 Jun 2012, 15:53 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@ct-03-tvi: Esti instalator?
This post has been edited by ady77: 16 Jun 2012, 15:39 |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
@tribunul: A, nu mi-am dat seama. E mult mai ochei atunci.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Daca ti se blocheaza WC-ul de la niste hartie umeda poate ar trebui sa iti cumperi altul.
Nu as vrea sa merg la baie in casa celui care a votat a doua varianta. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca te apuca cacare intr-o 4x4 in Bucuresti, sau in Iasi, unde te caci?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
un aspect mai trebuie mentionat, ca hartia de maini nu se dizolva asa usor, si sunt multi care o arunca in closet, in loc de cos, rezultatul fiind in timp remarcabil. din cauza asta apar afise ca cele mentionate de markos.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
unde ai vazut tu hartie de maini in cabina de wc?
in vest kktul asta cu hartia este este f raspandit in spatiile publice. in fiecare cabina de wc gasesti cate un cos de gunoi. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 03:46 |