Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca se refera la domnisoarele sexy de peste 90 de kile care se aseaza in spirala si presteaza la guru.
Dar deh, te pui cu gustul omului? Dane, berea este vegetala, cu exceptia rozatoarelor care aluneca-n cazan. Dar fericiti cei saraci cu duhul, de unde sa stii tu ca e mort soarecu-n cutie? Tot post se cheama. This post has been edited by Altis: 28 Jun 2012, 09:05 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca berea n-are un gust mai bun ca de obicei, e fara soareci. Totusi, gargaritele din orz ar putea fi de dulce. La fel viermii din drojdie.
This post has been edited by corbex: 28 Jun 2012, 09:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
A, deci e de post.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In "Cronica lui Carol al IX-lea" ni se spune despre un grup de oameni, posesori de sabie, care intra intr-un han si cer ceva bun de mincare. Cum era post, hangiul le recomanda peste. Unul dintre baieti pleaca si-l aduce pe parintele local pe care-l roaga frumos sa le boteze doua gaini corpolente cu numele de "peste".
Orice problema are o solutie, la catolici. D'aia-mi place despre ei. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Taci Badie ca trece Dragos temporar la catolicism si ne arde la toti o noapte a Sf. Bartolomeu pana ne prindem de ne facem toti calugari...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 03:45 |