Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
nai cu cine
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Altis @ 25 Jun 2012, 15:53) Ca o paranteza. Cu ani in urma, de Paste, am fost la Brasov. Pastele catolic cadea in aceeasi yi cu cel ortodox. M+am dus intai cu fata, pe la 22.00, la biserica catolica, ea fiind catolica. Apoi am mers impreuna, la 24.00, la biserica ortodoxa. 1. In biserica catolica se stratea jos. 2. Erau cu siguranta cateva sute de oameni in interior, cu toate astea era o liniste mormantala. Pur si simplu am facut eforturi fabuloase sa nu stranut, aveam senzatia ca deranjez. 3. Ceremonie extrem de fastuoasa in comparatie cu cea de la ortodocsi. 4. S-a iesit din biserica in cea mai deplina ordine si liniste, s-a plimbat prin tot centrul Brasovului, iar in tot timpul asta n-am auzit nici macar un cuvintel soptit. 1. Ajunsi la biserica ortodoxa am blocat complet soseaua 2. Am stat troti in strada 3. Nu s-a auzit absolut nimic din slujba 4. Tot ce-am auzit au fost rasete, bancuri de cenzurat si tot felul de planuri de genul "hai fa la club tu-ti țîța ma-tii". "esti beat muci, da-te drecu' de bou" s.a. de genul asta. 5. Beau baietii in timpul asa zisei slujbe de ziceai ca n-au mai baut de un an. 6. Din secunda in care s-a dat lumina, a ramas popa-n fata bisericii cantand singur la luna. Cam asta am vazut eu cu ochii mei. Ma scuzati de paranteza, continuati. Io-s pe la pagina 6 cu cititul. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pictore, si totusi vor ajunge cu totii in iad!
This post has been edited by Altis: 27 Jun 2012, 08:10 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
http://www.cinemagia.ro/filme/what-dreams-...ara-sfarsit-41/
cam asa mi-ar placea mie s-arate 'lumea de dincolo'..vi-l recomand.. TV1000 il difuzeaza destul de des.. asta pt ca s-a ajuns la rai vs iad.. comentariile sunt elocvente.. This post has been edited by iulia_boris: 27 Jun 2012, 08:36 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-am rabdare sa ma uit la fimul ala, spune-mi tu, pe scurt, in iad sint femei? Sa-mi fundamentez optiunea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
În măsura în care Bote' ți se pare atrăgătoare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
raspuns da..doar ca nu prea arata bine..
![]() decat sa va balacariti pe tema puliticii mai bine v-ati destinde cu un film.. ca-s atat de multe topicuri c-ati devenit plictisitori de-a binelea.. nu mai sunteti funny deloc.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai suntem romani adevarati, ne pricepem cu totii la fotbal si la politica, mai nou si la religie. E misto ca ne certam pe mai multe teme. Interesant e ca la politica ma contrez cu badia Corbex, dar la fotbal tinem amandoi cu Steaua si ne luam de Markos, care tine cu dinamo, dar la politica e mai aproape de parerile mele, iar cand ne intalnim, doar bem
![]() This post has been edited by ady77: 27 Jun 2012, 10:00 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
cred c-am s-o fac..
![]() voi aveti energie sa va contrati..d-aia-i bine muierile sa fie prietene cu cratitele.. ![]() politica va ramane voua.. This post has been edited by iulia_boris: 27 Jun 2012, 10:02 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 27 Jun 2012, 08:35) http://www.cinemagia.ro/filme/what-dreams-...ara-sfarsit-41/ cam asa mi-ar placea mie s-arate 'lumea de dincolo'..vi-l recomand.. ... ![]() ![]() L-am luat și l-am închis la scena cu îmormântarea. |
--------------------
.
.
.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colega are simbol ce sa caute la dacia clasic?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Jun 2012, 09:07) Pictoras asta tine de neamul prost si mitocania valaha nu de religie. La papistasi predomina bozgorimea si alte lifte( cere si-au tras o glazura de civilizatie) la ortdocsi valahii.Catolicismul e conceput ca o religie car sa te domine sa te faca sa te simt mic si coplesit in fata divinitatii ( vezi si bisericile lor) pe cand ortodoxia a ramasa anchilozata si desueta, o parodie de paleocrestinism.Uita-te cam ce triburi sunt ortodoxe.Daca aveam norocul in secolul XIV sa trecem la catolicism alta era istoria romanilor. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@b76...:Senzatii tari (pe text, evident).
@bion: si la evanghelici (nemti, sasi), cam la fel ca la catolici. This post has been edited by maho: 27 Jun 2012, 10:47 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ar fi trebuit sa trecem prin inchizitie? In cazul ala oltenia ar fi devenit un desert, la citi vinatori de strigoi au. Tot lemnul lor ar fi fost folosit la constructia de ruguri.
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 11:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Inchizitia aia a functionat predilect in anumite regiuni. Arsu pe rug, trasu pe roata, descapatanarea, spanzurarea, progroamele religioase erau sporturi olimpice in evul mediu in Europa indiferent de religie.
![]() Dar asta e alta poveste aici e vorba de angoasele financiare ale lui Victoras. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Sa mai ia dreac cu dumneavoastra cu tot daca mintesc .
Io vad ca eti un pravoslavnic inveterat dar lasa-ma sa fiu un ortodox mai circumspect ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colega, in urma ultimelelor poze de pe gsp vroiam sa te intreb: tu esti Andreea Marin sub acoperire?
moldoveanca, handbal de performanta, aceeasi varsta... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Andreaua Marin e mai prospătă decât baba noastră.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
crezi ca simbolu-i facatura?
si de fapt io ma lafai intr-un SUV? ![]() no,doar coincidenta.. ![]() si pana' la urma nu-i de lepadat mandra..Andreea ,adica.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Madam Boris e cam sturlubatica, ii cam plac ghidusiile ca deh e moldo. Cred ca in alta intrupare ar hi fost interesant de cunoscut dar acu vorba lu nepotu-meu : ce-i trebe ei imi lipseste mie.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:33 |