Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
1. Pentru ca nu e tocmai o evolutie in bine, doar o ameliorare.
2. Aici cred ca e clar. Discutia e vasta, violenta e rea dar necesara in unele cazuri. Cu iertatul e iar cu dus si intors, depinde de fiecare persoana si fiecare situatie. Dintre basescu si ponta nu stiu daca poate fi vreunul ala destept. JOKE (nu ma intereseaza subiectul). 3.Citez "ca de multe ori niste imbecili le dau prilejul sa faca asta nu inseamna ca respectiva credinta este gresita si te indreptateste pe tine sa spui ca e pentru oameni prosti." M-am referit ca nu trebuie nici un imbecil sa-mi dea voie, nu exista om pe planeta asta la care sa-i cer voie sa-mi exprim parerea. Desi n-am facut-o si nu o fac, doar ca exemplu as avea tot dreptul sa sustin ca e pentru prosti (chiar daca nu e politicaly correct). Repet , e doar ca exemplu. Faptul ca ai o credinta nu inseamna ca ai dreptul sa nu fi contestat. Nu-ti convine, treaba ta. Gata, scuze de posturile interminabile si de scaderea audientei. Ar fi trebuit purtata discutia in privat, dar faptul e consumat. This post has been edited by bogdyMND: 26 Jun 2012, 16:51 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
stiam ca se va ajunge la discutii interminabile, de aia am si evitat sa scriu pe aici.
![]() p.s. dupa cum am mai spus eu pot intelege si accepta motivatiile si celor care aleg sa respecte traditiile si a celor care aleg sa nu faca treaba asta. in chestiune nu exista alb absolut si negru absolut, doar multe nuante de gri. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baaa... Sunteti off-topic si va dau riport. Nu vedeti ca ma bruiati?
![]() Zi ma badie, te incumeti? Daca ne strangem mai multi, stabilim totu' si dup-aia poate il anuntam si pe Victoras. ![]() This post has been edited by kum: 26 Jun 2012, 16:52 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 17:51) Baaa... Sunteti off-topic si va dau riport. Nu vedeti ca ma bruiati? ![]() Zi ma badie, te incumeti? Daca ne strangem mai multi, stabilim totu' si dup-aia poate il anuntam si pe Victoras. ![]() Daca voi nu ma vreti io va vreu. Mai ie sezonul la scrumbie? pe 8.07 sunt in Galati, m-a trimis grecul cu un tir de portocale. (prima mea cursa) |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu prea mai sunt scrumbii acu'. De unde să mai fie? Poate doar d'alea de mare, da'-s pline de oase.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Care-mi face si mie o ruta Galati - Constanta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Galați......Constanța.
Acu' pe bune, nu-ți merge maps.google.com? 26 Jun 2012, 18:29: Peisaj frumos -> treci cu bacul pe la mine, că pe la moldovenii ăia pierzi juma' de zi. Drum rapid -> Gl, Brăila, Viziru (la ieșire faci stânga), Cuza Vodă, Vadu Oii, N. Bălcescu, Ovidiu, CT. Drum bun! This post has been edited by DragosP: 26 Jun 2012, 17:29 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 26 Jun 2012, 18:27) Galați......Constanța. Acu' pe bune, nu-ți merge maps.google.com? M-am uitat pe harta, dar nu stiu ce traseu sa aleg. Ma gandeam sa trec cu bacul, sa vada si juniorul cum ie, dar si daca nimeresc un drum plin de gropi... Nu ma grabesc. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
Drumurile sunt bune. Și prin Dobrogea și pe la Vadu Oii. Mai frumos e prin Dobrogea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cel mai frumos drum e ala ce trece prin Calarasi-Ostrov-Adamclisi.
Poate si Dragos se refera tot la asta. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Te-a trimis grecu cu un coparseu cu portocale?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe topicul asta imi trimite doar potocalele. Copirseul e pe topicul cu nastase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
credeam ca pe ala cu nastase trimite bomboane...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Pai ce, bre, Tribunul e din Galati?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Am mers o data in urma ta. Am umplut congelatorul cu gaini.
This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 21:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Badie, esti in eroare. Pe bucata aia nu-i nici sat, nici vreun picior de gaina.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
El oricum e în eroare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Nici una nici alta. Sunt, cum ziceam, vreo 20 kmp unde asfaltul e ca-n palma (drum nou construit), vezi pana-n china, sunt niste linii drepte luuungi legate cu niste viraje lejere, cu mici diferente de nivel, urci fin, cobori la fel de fin ... te indeamna teribil, in viata mea n-am intalnit asa ceva. In plus ai toate sansele sa fii singur pe o raza de 10 kmp. Nici militia n-are unde sa stea fara sa o vezi de la cel putin 3-5 kmp.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Jun 2012, 22:43) Nici una nici alta. Sunt, cum ziceam, vreo 20 kmp unde asfaltul e ca-n palma (drum nou construit), vezi pana-n china, sunt niste linii drepte luuungi legate cu niste viraje lejere, cu mici diferente de nivel, urci fin, cobori la fel de fin ... te indeamna teribil, in viata mea n-am intalnit asa ceva. In plus ai toate sansele sa fii singur pe o raza de 10 kmp. Nici militia n-are unde sa stea fara sa o vezi de la cel putin 3-5 kmp. in elicpter? am vazut io in niste filme ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
la parasute, cum la ce, ca sa nu zboare prea jos masinile
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:07 |