Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Jun 2012, 11:35) Am mai zis-o, în altă formă, da' poate acu' se înțelege mai bine: degeaba vrei tu să ajungi la Cluj dacă mergi (habar n-având) spre Brașov. Chiar dacă tu vrei sincer să ajungi la Cluj. În cel mai bun caz o să ajungi la Brașov, dar ce folos dacă tu aveai treabă la Cluj? Cam așa e și cu "mi-e mie suficient în ce cred". Dar până la urmă ăsta e rolul liberului arbitru: ca omul să se poată amăgi singur. ![]() Trebuie sa fac analiza textului. Ce reprezinta Cluj, ce reprezinta Brasov? Din emoticoane inteleg ca esti nedumerit (desi probabil intentia ta era alta). Eu am adus argmente (proaste, bune, indiferent), tu doar ai venit si ai facut "HA HA n-ai dreptate" si ai incercat sa iei in deradere prin "mijtocareala". Tipic cand n-ai nimic concret de spus. Legat de lupta ta continua cu "drumul adevarului spre comuniune cu gezas". Nu mai fi atat de increzut sa-i iei in deradere pe altii care nu-ti imartasesc credinta in totalitate.Nu esti tu in masura sa spui cine ce/cum trebuie sa ajunga la Cluj. Faptul ca vi tu sa zici ca defapt in esenta literatura ortodoxa nu spune explicit asta (bau-bau pedepseste asa ca stai chill) nu inseamna ca nu e adevarat faptul ca oamenii saraci isi gasesc consolarea si exact asta ajung sa spere. Si cred ca stii foarte bine ca in practica asta e una din ideile propagate. Nici nu aveam pretentia sa iti pese de ce zic eu, dar poate cand iti spun mai multi (unii mai subtil), macar sa iti pui un semn de intrebare. Si sa-ti raspund la intrebari, desi rolul era tot de a lua din validitatea celor spuse de mine. 1. 22 2. Nu, nici nu o s-o fac (cununia). Nu cedez la unele idei doar din presiune sociala. 3. Cred ca ai prins ideea. Si aici cred ca e cazul sa ne oprim, oricum nu se ajunge niciunde. Dar de dragul argumentului merita purtata discutia. This post has been edited by bogdyMND: 26 Jun 2012, 13:14 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Faza misto e ca topicul a plecat de la o situatie care nu are nicio treaba cu religia, doar cu spaima unor bieti batrani de a nu se face de ras cand cineva o sa-i aseze in sicriu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb cate oi ratacite a recuperat Dragos.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Pai da, dar a nu te face de ras (in romania) inseamna sa urmezi toate obiceiurile religioase. Aici e presiunea sociala, la fel ca la nunta sau botez. Cine e mai slab sau nu-si bate capu le face.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu nu vad niciun obicei religios in a trai in mizerie ultimii ani doar ca sa pleascaie multumite neamurile coliva cu gris de calitate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo:
QUOTE Camera Deputaților a adoptat, marți, proiectul de lege care prevede ca ziua de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, să fie declarată zi liberă, sărbătoare a creștinării poporului român. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incepind de anul asta? Sa string bani de gratar.
Ma uitai in calendar. Cade vinerea. Punem de o slujba? This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 13:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Adevarul e ca prin anul 50 dH era plin de rumâni verzi p-acilea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdyMND |
![]()
|
Traiul mizer de pe ultima suta de metrii (plati ?
![]() Toti am fost morti zeci de miliarde de ani inainte de a ne naste, nu inteleg de ce le-ar pasa unora de moarte. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe urma au venit romanii rosii si maro.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mai Vijelie, tu vrei sa dai atac la avutia popii?
Cum adica sa nu vrei cu ingropaciune cu alai? Eventual filmat, televizat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(bogdyMND @ 26 Jun 2012, 14:09) Faptul ca vi tu sa zici ca defapt in esenta literatura ortodoxa nu spune explicit asta (bau-bau pedepseste asa ca stai chill) nu inseamna ca nu e adevarat faptul ca oamenii saraci isi gasesc consolarea si exact asta ajung sa spere. "Literatura ortodoxă" nu spune nici explicit nici implicit ceea ce-ți închipui tu că spune. Ai o obsesie cu sărăcia?QUOTE Si cred ca stii foarte bine ca in practica asta e una din ideile propagate. Nu știam, dar bine că mi-ai deschis ochii.QUOTE Nici nu aveam pretentia sa iti pese de ce zic eu, dar poate cand iti spun mai multi (unii mai subtil), macar sa iti pui un semn de intrebare. Ete fleoșc. Știi care e diferența dintre noi în ceea ce privește subiectul ăsta? Că eu am fost ca tine. ![]() QUOTE Si sa-ti raspund la intrebari, desi rolul era tot de a lua din validitatea celor spuse de mine. Mulți înainte.1. 22 QUOTE 2. Nu, nici nu o s-o fac (cununia). Nu cedez la unele idei doar din presiune sociala. Bravo. E important să fii hotărât în viață. Mă anunți și pe mine când te vei însura? ![]() QUOTE 3. Cred ca ai prins ideea. O, da. La fel, să mă anunți te rog când vei fi tată.QUOTE Si aici cred ca e cazul sa ne oprim, oricum nu se ajunge niciunde. Dar de dragul argumentului merita purtata discutia. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Adica trebuie s spui rugaciuni ca sa-ti ramina nevasta gravida?
Ca sa nu-ti ramina amanta gravida ce trebuie sa faci? This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 13:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mai degraba sa nu ramana.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
Vai, nu, asta nu! In nici un caz! E sodomie, adica pacat de moarte.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nici nevasta nu ar trebui s-o iubesti cu pofte, ci numai asa ca sa te inmultesti.
Voi vorbiti de amantlacuri.... |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bogdyMND |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 26 Jun 2012, 14:36) "Literatura ortodoxă" nu spune nici explicit nici implicit ceea ce-ți închipui tu că spune. Ai o obsesie cu sărăcia? Nu știam, dar bine că mi-ai deschis ochii. Ete fleoșc. Știi care e diferența dintre noi în ceea ce privește subiectul ăsta? Că eu am fost ca tine. ![]() Eu, om nascut in Romania, crezi ca am scapat de indoctrinare? Crezi ca am scapat de "abuzul" religiei la scoala, unde mi se spunea ca trebuie sa-i evit pe cei de alta relgie, mai ales pe atei. Am impresia ca e mai greu sa iesi din cercu asta vicios decat sa intrii, mai ales in Romania unde toti te judeca. Si lasa-ma sa cred ca parintii tai nu au fost atei convinsi si te-au indoctrinat cu ura pentru religie. Te chem la nunta si botez, dar sa stii ca obiceiul cu darul il accept ![]() This post has been edited by bogdyMND: 26 Jun 2012, 13:49 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
vijelie |
![]()
|
Baiatu' e materialist-dialectic
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 26 Jun 2012, 14:46) Păi dacă știi că așa zice, de ce mă întrebi pe mine? Frumos îți șade? ![]() QUOTE(bogdyMND @ 26 Jun 2012, 14:47) Si lasa-ma sa cred ca parintii tai nu au fost atei convinsi si te-au indoctrinat cu ura pentru religie. Te las, dar greșești fundamental, așa cum o faci de când ai început să postezi aici. QUOTE Păi care botez? Zicea cineva ceva de ipocrizie mai sus. Ori ești berbant, ori nu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 26 Jun 2012, 14:51) Ideea era că păcătuiești și tu, că te protejezi ![]() Am o colegă la facultate, în total sunt 17 frați! Toți sunt religioși și respectă ce scrie în Biblie 100%. Eu rămân la părerea mea legată de religie, iar tu la a ta. Nu bag mâna-n foc că nu-mi voi schimba părerea, dar momentan asta "simt" legat de religie, preoți, Biblie, etc. Numai bine! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bogdyMND |
![]()
|
Observ ca ai spus gluma aia in speranta ca gresesc (cum am si facut-o) si sa dai o lovitura sub centura cand eu eram deja la colt cu spatele la tine.
Ca sa fie treaba completa, cand am spus botez ma refeream la party de dupa botezul religios. Greseala de exprimare. Eu astept sa-mi spuna altii ca gresesc, parerea ta e partinitoare. This post has been edited by bogdyMND: 26 Jun 2012, 13:59 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
corbex |
![]()
|
Va vind un pont. DragosP e catolic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 26 Jun 2012, 14:55) Ideea era că păcătuiești și tu, că te protejezi ![]() De unde știi? QUOTE Am o colegă la facultate, în total sunt 17 frați! Toți sunt religioși și respectă ce scrie în Biblie 100%. Și? Ai ceva de comentat în legătură cu ea?QUOTE Eu rămân la părerea mea legată de religie, iar tu la a ta. Nu bag mâna-n foc că nu-mi voi schimba părerea, dar momentan asta "simt" legat de religie, preoți, Biblie, etc. Numai bine! Să fim iubiți! 26 Jun 2012, 14:59: QUOTE(bogdyMND @ 26 Jun 2012, 14:56) Ca sa fie treaba completa, cand am spus botez ma refeream la party de dupa botezul religios. Greseala de exprimare. ![]() This post has been edited by DragosP: 26 Jun 2012, 13:59 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 07:00 |