Cel mai OK presedinte roman de dupa 89, Cu PRO si CONTRA
![]() ![]() ![]() |
Cel mai OK presedinte roman de dupa 89, Cu PRO si CONTRA
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Manuel @ 27 Jun 2012, 14:56) Stai mă, să-i dăm șansa lui kum să editeze poll-ul. Dacă se poate concentra suficient. ![]() This post has been edited by DragosP: 27 Jun 2012, 14:06 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Na, ca v-am spart!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 13:19) Ai cap si pt. gandit? Ia explica-mi tu mie cum se editeaza variantele poll-ului, ca io-s mai prost si de la tara si nu stiu. ca esti cum te-ai descris singur mai sus cred ca e lamurita toata lumea. ca te-ai facut de kkt, singur pe forum, iar e lamurita lumea. ca esti un guraliv care face scandal fara substanta iar e lamurita lumea. cand nu o sa mai ai spume de la atata combatere pro pdl si pro basescu, editeaza ce a zis grecu, ca eu nu stiu cine e nasase, dupa care trimite un pm sau report catre un moderator de la cafenea sa iti editeze polul. poti sa adaugi sa iti editeze si titlul din "cel mai ok presedinte roman" in cel mai bun presedinte al Romaniei" ca nu discutam despre banci, partide si alte kkturi. ps sper ca fii-tu sa nu faca lectiile, la limba si literatura romana, cu tine. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cu durere-n suflet, traiesc cu parerea ca cel mai ok presedinte a fost tatuca Ilici.
Constantinescu a fost un tampit, care a ajuns la putere doar ca vot anti-FSN sau cum se numeau pe-atunci. De matroz nici n-are rost sa scriu, ca ala nu stie decat cum sa faca scandal. Pana una alta, principalul rol al prepedintelui e sa asigure o imagine decenta a tarii. Ceva de care bunicuta s-a achitat cel mai onorabil, dupa parerea mea. Deci, kum-ule, pune-l pana mai apuci si pe Vacaroiu in poll, sa pot votez si io ceva. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
@Markos: am votat cu baxe si-am dezechilibrat balanta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
Vacaroiu n-a facut absolut nimic in perioada interimatului. A dat doua-trei declaratii la ProTV si lAnteRna1 si gata.
|
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
corbex |
![]()
|
A fost la Ciresica zilnic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
Ciresica n-a fost femeie
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai tocmai. Ii singurul presedinte caruia nu-i gaseste nimeni nimic de reprosat pentru perioada mandatului sau.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce musai "de reprosat"?
Gasiti si voi ceva de lauda, de mandrie. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
@b76bgaarh: Da, niste gratieri in ultima zi de mandat, ca Iliescu. Doar erau tovarasi de guvernare, ce dracu?
@vijelie: ce e de lauda si de mandrie in cateva zile de interimat, in care nu a facut NIMIC? This post has been edited by fefeleaga: 27 Jun 2012, 14:30 |
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pastreaza-te, poti sa si atipesti, nu-i graba.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Jun 2012, 14:17) ca esti cum te-ai descris singur mai sus cred ca e lamurita toata lumea. ca te-ai facut de kkt, singur pe forum, iar e lamurita lumea. ca esti un guraliv care face scandal fara substanta iar e lamurita lumea. cand nu o sa mai ai spume de la atata combatere pro pdl si pro basescu, editeaza ce a zis grecu, ca eu nu stiu cine e nasase, dupa care trimite un pm sau report catre un moderator de la cafenea sa iti editeze polul. poti sa adaugi sa iti editeze si titlul din "cel mai ok presedinte roman" in cel mai bun presedinte al Romaniei" ca nu discutam despre banci, partide si alte kkturi. ps sper ca fii-tu sa nu faca lectiile, la limba si literatura romana, cu tine. Ma printesule, tu m-ai intrebat daca am net pentru edit. Corect? Corect. Eu te-am intrebat cum se pot edita optiunile poll-ului. Recunosc (,) ca nu m-am gandit ca esti atat de idiot incat sa interpretezi aceasta intrebare in acest fel (ce e drept ca nu incetezi sa ma uimesti ![]() Cat despre ce a scris grecu nu-i problema mea. Fiecare scrie ce doreste pe forum. Si vei ca asta nu-i ca la jurnal de bord unde poti sa moderezi. Nu am dreptul de a edita decat postarile mele. QUOTE(DragosP @ 27 Jun 2012, 14:05) Stai mă, să-i dăm șansa lui kum să editeze poll-ul. Dacă se poate concentra suficient. ![]() Ia uimeste-ma mai dom'modelator: cum pot eu edita numele scris gresit in optiunile poll-ului? QUOTE(bucatzel @ 27 Jun 2012, 14:20) ... Pana una alta, principalul rol al prepedintelui e sa asigure o imagine decenta a tarii. Ceva de care bunicuta s-a achitat cel mai onorabil, dupa parerea mea. ... Corect! De mai multe ori. Ca au fost mai multe mineriade. This post has been edited by kum: 27 Jun 2012, 15:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
am inteles nu ai bani de net.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(fefeleaga @ 27 Jun 2012, 14:27) Nu m-am referit la Vacaroiu, ci la felul in care discutia aluneca indiferent de persoana: ala nu ca n-a facut nimic, ala nu ca nu mi-a pus plombe, ala nu ca eram prea mic etc. Eu vreau sa vaz cum cineva care voteaza pe X ii gaseste motive de lauda pt X, nu motive de huo la adresa lui Y sau Z. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Iliescu l-a adus pe Michael.
web-iliescu-michael-jackson-agerpres.jpg This post has been edited by Markos: 27 Jun 2012, 15:20 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
Magazionerul e foarte important pe un santier, te asigur.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Voi doi sunteti certati?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
este ca trebuie sa semnalizezi cum te faci de kkt de fiecare data, inclusiv prin limbajul de tip basescian.
vorbeam cu cum. This post has been edited by b76bgaarh: 27 Jun 2012, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
fefeleaga |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 27 Jun 2012, 16:15) Nu m-am referit la Vacaroiu, ci la felul in care discutia aluneca indiferent de persoana: ala nu ca n-a facut nimic, ala nu ca nu mi-a pus plombe, ala nu ca eram prea mic etc. Eu vreau sa vaz cum cineva care voteaza pe X ii gaseste motive de lauda pt X, nu motive de huo la adresa lui Y sau Z. Uite, eu vroiam sa fie si varianta "Niciunul", dupa cum am scris mai sus. N-a fost, asa ca am votat raul cel mai mic, adica Basescu. In ciuda scandalurilor din jurul lui, lucrurile s-au mai miscat cat de cat, impinse de la spate de UE sau nu. Ca Nastase e la bulau pe motive politice sau nu, pe mine nu ma intereseaza. Sincer, preferam sa-l agate cu dosarul privatizarii Petrom, despre care chiar el spunea ca este o companie neprofitabila, in care nu merita bagati bani. E oricum prea putin sa ia doi ani, din care va face doar 8 luni, pentru toate magariile pe care le-a facut. Deci da, l-am votat pe Basecsu. |
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
Markos |
![]()
|
Foarte strans scorul, denota o constanta în aptitudinile prezidentiale.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:00 |