Vama Veche, Ce-am fost si ce-am ajuns
![]() ![]() ![]() |
Vama Veche, Ce-am fost si ce-am ajuns
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A ma duce la mare in Iunie este egal cu a face baie in lacul Sf. Ana in August! Unde mai pui ca ma omoara caldurile bucurestene.
P.S.: Sunt un fraier dublu, mi-a luat vreo 30 de secunde. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
singurul loc decent ramane in 2 Mai in golf.Chiar daca sunt locuri putine totul este aproximativ ca inainte.Acest loc nu a fost promovat asa ca este inca bine.
Cat despre Bulgaria, la ~50 Km de vama veche exista o statiune Balcic (nu mai stiu cum se scrie exact) unde este super bine.Incercati cu incredere. |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mda...daca esti si prieten cu Calin...e si mai bine..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ba chestii de-astrea le cam vedeai in vama
sau cel putin le auzeai seara. Dar de-aia era vama VAMA. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
De croatia ce ati auzit? Daca aveti timp interesati-va. Se merita de nu e adevarat si e super ieftin. Plus ca sint vreo citeva "statiuni" ca VV renumite de prin anii '70, doar ca mult mai curate si civilizate. E nasol daca nu stiti limba, dar localnicii vorbesc aproape toti germana, cite unii chiar si engleza de balta...
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bertro @ 15 Aug 2005, 21:52) Mda, sorry bertro, dar postul tau e ca nuca-n perete. Pozele sunt de anu trecut, de fapt e o gluma ca aia doar mimeaza, n-are nici o legatura cu subiectul ce sa mai. Socant cu adevarat sunt comentariile de sub poze, ala chiar ca e semn ca se duce tara asta de rapa. Atata agramare si inabilitate in a-si exprima ideile...incredibil. QUOTE(Smudo @ 15 Aug 2005, 22:12) De croatia ce ati auzit? Daca aveti timp interesati-va. Se merita de nu e adevarat si e super ieftin. Plus ca sint vreo citeva "statiuni" ca VV renumite de prin anii '70, doar ca mult mai curate si civilizate. E nasol daca nu stiti limba, dar localnicii vorbesc aproape toti germana, cite unii chiar si engleza de balta... Ce am auzit de Croatia pot descrie printr-un singur cuvant: pensie. Nu multumesc, Eforie Sud sau Herculane am si aici. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
anyway pt. mine alt loc de dus la mare in romania si sa ma anarhizezsi sa ma simt cat decat bine nu e decat in vama veche, cat o mai fi, eu a colo merg de vreo 7 ani si regret sa spun ca imi pare rau de ceea ce a ajuns, .....cand am auzit ca patronul din Crystal sa gandit el sa deschida La Frontiera .... am zis "uite o tzata de muls", ma bucura faptul ca a disparut fata de anul trecut mizeria aia de langa stuff la care ascultam blondie si hadrian , acum week urm. este Stuffstock si sper sa fie cel putin ce a fost anul trecut,daca nu mai tare.bafta .....la anul cred ca scrie Portita pe mine cu toate ca nu imi prea surade ....
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din propria experienta , consider ca este aproape imposibil sa scapi de toti figurantii astia care au pus stapanire pe locurile noastre de vacanta. Nu e de ajuns ca ne "luptam" cu ei zi de zi in oras ! Nu am mai fost anul asta in Jupiter , insa din cate am vazut este cea mai linistita statiune de la noi. Eforie Nord..nu am mai fost de cativa ani acolo , insa inainte era frumos , decent , statiune pentru familisti .. acum nu stiu daca s-a schimbat sau nu. In rest , astea mai populare Neptun , Mamaia ( unde obisnuies sa merg ) sunt pline de aceste specimene cu lantu la gat , maneaua la max in bmw cabrio , insa incerc sa-i ignor cat se poate. In Vama de muuuult n-am mai fost
![]() Spre munte e mai linistit , sunt mai putin din astia. Ultima oara cand am fost la moieciu nu existau specimene p'acolo ; Anul asta a fost cineva? @Marty : Daca tot te gandesti la litoralul bulgaresc , mai bine faci un efort in plus si ajungi in Grecia. Nordul Greciei mai exact , Salonic , Asprovalta , Meteora etc ... pot sa numesc pana acum Asprovalta ca locul meu preferat de vacanta. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
In '98 am fost prima data la Vama. Ce m-a uimit anul asta a fost altceva: locurile clasice (relativ la muzica) erau goale; circiuma aia cu sombrero (imi scapa numele) era GOALA !!!!! cu toate ca se cinta life, si era o muzica super. Erau 3 oameni la o masa..... S-a schimbat pina si stilul muzical a terasei aia cu stuf deasupra din fata Mitocanilor.....In schimb toata noaptea se auzea muzica de discoteca, o noapte nu am putut dormi ca lumea (eram cazat la o vila de linga "La felinare"). Apropo de "La felinare"....ce dezamagire ca a devenit Club A, era mai fain inainte....
De ce se duc unii din cei ce ne deranjeaza la Vama? De ieftin (cazarea e totusi mai ieftina decit la hotel), de curiozitate (reclama excesiva la stiri....)....nu-mi mai place, dar e totusi singurul loc de la mare de la noi unde as merge, pt. ca la banii de Mamaia ma duc la greci. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(laur @ 16 Aug 2005, 08:18) De ce se duc unii din cei ce ne deranjeaza la Vama? De ieftin (cazarea e totusi mai ieftina decit la hotel), de curiozitate (reclama excesiva la stiri....)....nu-mi mai place, dar e totusi singurul loc de la mare de la noi unde as merge, pt. ca la banii de Mamaia ma duc la greci. De ieftin ??? Sigur stii ce vorbesti ?????? ![]() Sa comparam cu VV: 400 de mii locul de cazare, 40 de mii Ursus la sticla, 150-200 de mii sezlongul. La mincare nu ma bag pentru ca aveai posibilitati variate. Am facut comparatia asta pe produse similare. Bineinteles, in ambele locuri gaseai aceleasi produse/servicii mai ieftin/scump, plus ca ambele locuri iti lasau libertatea sa improvizezi (merdenele/suberek, iaurt, shaorma, etc.) |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
corect marty ... eu am comparat cu bowlingul din Neptun (cand am fost la o bila) si cu o masa servita seara la o terasa in Olimp (evident din cele fara program ca ma intalneam cu Base) si tot am iesit la max. 75 % din pretul din VV ... e cul si scump sa traiesti in VV ... hai la Balcic !!!
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE De ieftin ??? Sigur stii ce vorbesti ?????? Pai hai sa-ti explicitez ceva. Inainte de a ajunge in Vama, am poposit citeva zile la un amic, in Costinesti. 150 de mii patul pe noapte. Berea Ursus la sticla, PE PLAJA - 25 de mii. Sezlong pe plaja - 75 de mii (ca in Mamaia). Cu 150 de mii mincam de chemam lumea sa ma ia cu roaba de la terasa (1 platou cald continind cascaval pane, piept de pui, ficatei, ciuperci, cirnati, oua prajite) si o salata la alegere. Sa comparam cu VV: 400 de mii locul de cazare, 40 de mii Ursus la sticla, 150-200 de mii sezlongul. La mincare nu ma bag pentru ca aveai posibilitati variate. Am facut comparatia asta pe produse similare. Bineinteles, in ambele locuri gaseai aceleasi produse/servicii mai ieftin/scump, plus ca ambele locuri iti lasau libertatea sa improvizezi (merdenele/suberek, iaurt, shaorma, etc.) Marty, nu vreau sa ma contrazic cu tine, fiecare poate fi subiectiv.....In Costinesti nu merg nici sa ma cazeze careva gratis. Anul trecut am fost in Eforie Nord (vorbesc aici numai despre virful de sezon: 15-20 iul-10 aug) la vila, 700.000 camera, nu mai merg in viata mea la Eforie N decit cu cazare gratis, anul asta la Vama tot 700.000 camera (baie in camera, apa calda la ambele). La orice hotel decent de 2 stele, indiferent de statiune, pret mai mic de 1,2 mil/camera nu am gasit (iti dau o cartulie cu oferte de la majoritatea hotelurilor de pe litoral, are cca 150 pag). Berea Tuborg la magazinasul din curtea vilei era 30.000, la terase nu mai stiu ca nu pot tine minte asa ceva.....DAR: am fo la terase in Neptun si Mamaia, si crede-ma ca nota de plata era cu cca 30-50 % mai mare decit cea de la Vama, in conditii relativ similare de consumatie, si prietenii cu care eram au aceeasi parere. Sezlongul nu m-a interesat, eram 6 adulti si 4 copii si nu vad cum le-am fi folosit. In Neptun era 150.000 sezlongul, la Vama nu stiu ca nu era afis dar tu ai zis mai jos ca era tot 150.000. Inca ceva: 60.000 un Frape in Neptun la terasa....mai scump ca-n Grecia ! This post has been edited by laur: 16 Aug 2005, 10:21 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Marty |
![]()
|
In Costinesti m-am dus din obligatie, d-aia nici n-am ramas acolo.
Am zis mai sus ca poti improviza cu masa, nu e neaparata nevoie sa maninci la terasa. Spre exemplu, eu ma delectam dimineata cu suberek si lapte batut, la prinz bagam o shaorma (nu de saracie, doar ca-mi place enorm shaorma de la Tsunami), seara...free style, aveai de unde alege. Am zis mai sus ca sezlongul era 150 de mii, incepind cu ziua in care am ajuns eu. Ca aia au luat sezlongurile cu 100 de mii, asta se datoreaza puterii de convingere a pretenarului care l-a convins pe Keeper of the Chair ca noi rezervasem alea din ziua precedenta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Exista inca locuri unde poti fi singur cu marea.Totul e sa vrei sa le gasesti si sa ai grija sa nu fii urmarit, sa sa nu se imputa repede.
In nordul Costinestiului pe faleza inalta sunt cabane de 1-2 camere fara drum de acces si unele fara curent electric. Langa Tuzla exista un golfulet asemanator cu 2 mai unde vin cativa localnici si fosrte putini turisti. Parintii unui coleg au o cabana pentru care trebuie sa mergi 1 ora pe drum de camp si unde nu ai lumina. Ai marea in fata si camp pustiu in spate. Daca stai acolo un an intreg nu vezi picior de om. Daca ai cu tine berea de rigoare si pe cine trebuie, nu cred ca iti trebuie mai mult pt un concediu de tinut minte. Cum spuneam, trebuie doar sa cauti cu incapatanare si nu sa mergi la bulgari. Unde apropo, n-as mai merge neam. Bulgarii au resorturi unde esti tratat bine, fara sa fie mai ieftin ca la Mamaia, insa poate esti tratat ceva mai bine. In afara acestor resorturi e aproape Hiroshima. Cand am revenit in Vama eram in Las Vegas. Ma enervez cand banii de vacanta ai multor romani se duc afara si ei n-au vazut mai nimic la noi.Pentru ca romanu' nu stie sa vanda turism. Cum nu stie sa vanda nimic din ce conteaza. Vindem insa foarte bine manele, fufe, telenovele si Logan. Cu Logan sunt ok, da' restu'? |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Stefan.A @ 16 Aug 2005, 10:39) Ma enervez cand banii de vacanta ai multor romani se duc afara si ei n-au vazut mai nimic la noi.Pentru ca romanu' nu stie sa vanda turism. Cum nu stie sa vanda nimic din ce conteaza. Si chiar daca ar stii sa vinda, de ce crezi tu ca m-as duce intr-un loc in care sa impart acelasi petec de nisip cu toti cocalarii, meltenii, hailaifarii de spatele blocului si familiile cu copii? Chiar asa jalnic cum este, litoralul nostru era impartit cum trebuie: Mamaia pentru besinosi, melteni si cocari; Eforiile pentru anchilozati si cocari; Costinestiul pentru melteni, rapandule si adolescenti scapati de sub tutela; Neptun/Olimp pentru pensionari si melteni; Jupiter, Saturn, Venus pentru nucleul societatii, familia! Parerea mea.... 2 Mai si VV erau singurele locuri unde mai puteai sa respiri linistit, sa n-auzi oracaieli la tot pasul, sa stai linistit noaptea pe plaja si sa asculti si tu o muzica in compania unei beri/vodci/sticle de vin. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Pai tocmai am zis ca mai sunt locuri de-astea. Si pt ca sunt greu accesibile cred ca vor dura puutin mai mult ca Vama. Gata, tre' sa uitam vama cum era asa cum am uitat liceul, facultatea, copilaria. E bina ca o poti trece la "..been there, did it".
Multumim mediei si sper ca macar unii fac bani cu asta. Da BANI. Nu ziceam ca nu stiu sa vanda litoral, ci turismu de la noi. Sunt locuri superbe unde iti blestemi zilele ca sa ajungi. Ca de, asfaltu e scump. Vezi apuseni. O sa divaghez putin da' am vazut cateva case uitate prin apuseni unde curge paraul prin curte si e sarbatoare cand vad aia om strain. 'Tre sa rupi masina zeci de km pe forestier sa ajungi la ei. Sunt locuri unde te poti duce doar sa respiri AER. Da nu le promovam, le tinem pt urmasi. 'Da poate e mai bine asa, sa nu pateasca precum vama. |
-------------------- |
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
pai asa era inainte ca acum e "cool"sa mergi in vama - cel putin in we e dezastru - da io tot sper ca or sa se convinga ca nu le place si or sa se care dracu inapoi in mamaia , costinesti sau dracu stie pe unde
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Stefan!!! PSSSSST!!! Ce
![]() Ce naiba mai, tu ai fost pe muntele Gaina in timpul/respectiv dupa "targul de fete". Si daca da, ce te-a apucat sa promovezi zona aia pe-aici, vrei sa avem parte de aceeasi chestie prin toti muntii si prin toate zonele fru.. err... nasoale? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ete fusei si io pin VV prin 2002 si nu mi-o placut deloc... nu era ceea ce auzisem eu, nu era ce ma asteptam.... tiganime, manele, lantosi etc....
Preturile erau mari, Am vazut masini in VV ce nu am vazut in Neptun... X5, SL nou-noutz etc.... M-asteptam la cu totul altceva, asa cum ziceati si voi odat.... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Aici la Lyon e o facultate politehnica cu legaturi in Romania si astia aduc in fiecare an cam 20 de studenti romani in anul intii. Bineinteles dupa selectie la singe : iau numai olimpici nationali, internationali etc. In TOATE chefurile la care am fost cu inginerii astia in devenire, multipli campioni mondiali la cerebel, ia ghiciti cu ce mi-am spart urechile de ma durea pina in gingii? Manele fratilor, manele! Am ajuns la concluzia ca manelele sunt ca ebola : ai luat boala, indiferent de cine esti, din momentul ala esti condamnat si trebuie sa mori. There is no cure
![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Gata, am reusit si io sa ajung in Vama anu asta.
![]() ![]() Seara am fost in B52 si m-a surprins destul de neplacut faptul ca au schimbat muzica, nu mai baga ce bagau anu trecut sau ce baga de obicei in Bucuresti. Era mai de disco. Abia dupa 2 noaptea parca si-au mai revenit. Dar per total a fost misto. Imi pare rau ca anul asta n-am reusit sa stau mai mult sau sa ma duc de mai multe ori. Asta e, la anu. Sper sa nu se mai strice si sa ramana asa cum e. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit e cineva mai optimist. Adevarul e ca eu acum "scapat de sub tutela", vreau distractie, nebunie, nopti albe, cluburi, house, femei, etc.
Dar ma pot pune in pielea voastra foarte usor pentru ca de cand aveam un anisor mergeam in fiecare vara invariabil la 2 mai si stateam cu puta in nisip in golf. Mai treceam si prin vama dar doar vreo 2 nopti, mai mult nu. In 2 mai sincer nu am observat mari schimbari in ultimii ani. Adica nu aud manele decat din masinile care se duc nu stiu unde (poate in VV? ![]() In final v-as spune sa va bucurati pentru ca poate fi mai rau ![]() Cat timp am stat eu in Costinesti anul asta (10 zile) am avut de suportat olteni in curte care toata ziua stateau si jucau table sau prajeau un peste si ascultau la masina muzica clasica (ati inteles voi ce ascultau); pe strada dupa ora 3 50% din populatie era matoala, si desi haios la inceput devenea agasant....figuri de oameni care mai de care....niciunul cu iq-ul peste 70 sunt sigur; terase cu manele; un gunoi de ziceai ca esti intr-o imensa ghena... E si va dati seama ca dupa ce am stat acolo 10 zile.....cum m-am simtit in 2mai! |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Am fost in Vama anul asta!
Sa va povestecs faza super dura: Era un tzigan borat, o ultima spalacitura de cocalar belit, facut de ma-sa ca o greseeala insesizabila la betie.Baiatul avea in schimb jipan, jeep cherokee, ce mai nene.(asta era slab, mai era unu' cu Hummer H2 galben, si asta un agarici, da' cel putin nu asculta manele la maxim). Merge asta pe lipscani in vama si merge la fitze, incet, tacticos, cu manele la maxim; cred ca in copilarie arunca ma-sa cu el dupa militia care venea sa ii faca razie prin cocina; cine draq ar merge cu manele ma maxim pe langa pirati, seara, cand tot roacarul vrea sa se faca manga pe ritm de ManOWar?Eram de fata, si abia asteptam sa vad dezastrul; roacarii nu zic nimic, dar cand trece, harsaie o motocicleta usoooor, dar o rastoarna(era aglomeratia aia de seara).AU SARIT TOTI ROACARII IN SUS, parca era motocicleta lor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si acum nelamurirea mea: -de ce vad pe plaja moldoveni tinandu-se de mana cu copii de 2-3-4-5 ani? -de ce dupa ora 1 muzica se da peste tot mai incet? -de ce am dat anul asta de manelisti, era sa imi iau bataie ca am zbierat la ei, desi erau pe langa mine o gramada de punk-eri -de ce nu am prins fete frumoase...anul asta nu am vazut mare lucru, si toate care vroiam sa le agatz imi aruncau faze gen:"MANELE-MAN!" -de ce anul asta au cantat vama veche?Parca au zis ca nu mai canta in vama, ca s-a stricat tot... -de ce totul trebuie murdarit de economia de paiatza? Si acum faza dragutza: Era cu 2 fete si asteptam rasaritul...Totul bine si fumos, stateam pe nisip in fata la stuf, usor-usor se vedea soarele...De undeva apare un roacar pur-sange, un exemplar magnific, cu geaca de piele si pantaloni cu lantzuri.Se duce el in zig-zag pe mal(exact in fata noastra), scoate galeria de evacuare, si da-i si da-i si da-i.Intr-un final termina(noi in spate era pe jos de ras), se scarpina bine in cap, se intoarce, ne observa, si in acelasi zig-zag, vine la noi.Se uita el la noi:"Salut...Uite...Eu...vad ca sunteti baieti finuti, ...dar eu...eu trebuia sa ma duc la toaleta...si...si imi pare rau ca m-am pishat pe rasaritul vostru..."In momentul ala, am ras cu lacrimi; dupa ce am terminat de ras, inca mai imi venea, dar nu mai puteam de muschi.Tipul la faza asta a fost mortal! Acum spuenti-mi si mie, ca in cat timp credeti ca se va duce si boemia asta specifica vamii?Mie personal imi pare rau, prefer sa se pise un roacar pe rasaritul meu, decat sa ma calce un manelist cu un mertzan, ca asha' l'a invatz'at pe el ma'sa s'a arate cat e de jmecher. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ashu |
![]()
|
Alta faza misto povestita de un prieten care a fost in vama si in timpul stufstock. Sambata seara, la capatul dinspre 2 mai al vamii, apare o nunta. Da, da, ati citit bine, o nunta, care s-a instalat la petrecut la una din case. Afara, cu maneaua urland. Tare. Cei de la corturi aflati mai aproape s-au dus si au inceput sa huiduie si sa urle sa inchida dracu muzica. A inceput un nuntas sa zbiere, mirele, nasu sau unu dintre socri, dracu stie cine, clasicul cocalaresc cu "Bah, voi stiti cine sunt io, bah va tai, bah plecati, etc.". Si cica au inceput baietii sa arunce cu pietre, dinspre scene veneau altii in valuri, era sa iasa razmerita. S-a calmat instantaneu gibonu, si-au strans toti si au intrat in casa. He he he, Doamne ce bine imi fac astfel de povestiri.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daniel, sau Mircea...
![]() Este lege ca dupa ora 1 sa se reduca volumul la nu stiu cati decibeli, si legea asta mi se pare ca e chiar de anul trecut sau 2 ani. Am remarcat si eu ca fetele sunt cam frigide si crispate fata de alte vremuri. Cred ca sunt asa de stresate de toti manelarii care au constant acelasi mod de abordare: (mana in jurul taliei, zambet cuceritor) "buna fata, inainte de toate, imi dai si mie un pupic?" Ma rog, replicile pot fi variabile dar orbiteaza in jurul aceluiasi laitmotiv ![]() A, mai e si celalalt pol, daca vin langa una, si sunt imbracat in negru.."lasa-ma roackere" :| |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu sunt rapper convins, fac scapari doar pentru Rammstein(canta in germana!! ![]() ![]() ![]() Oricum, pacat ca s-a dus si vama...Era singurul loc unde puteai sa alergi pe plaja in fatza goala si sa nu te bage nimeni in seama.Acum, se uita la tine babele/moldovenii/gaztii grosi de manelisti...Ma apuc sa imi fac singur statiune, de preferabil una inconjurata cu sarma ghimpata si flancata de bunkere sa nu treaca jipanu' nu maneaua... |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
EU AM Fost prima oara in vv ino2!chiar mi-aplacut!acum am fost sapt asta dar arata rau de tot e dezastru!gunoaie si dezbracti la greu!arata de imi vine sa o de molez!nu glumesc!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu s-ar putea sa demolezi tu in alta parte?
Nu place nu veni neica... Unde da Dumnezeu sa nu mai veniti niciunul... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:41 |