Vama Veche, Ce-am fost si ce-am ajuns
![]() ![]() ![]() |
Vama Veche, Ce-am fost si ce-am ajuns
adimicu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
2005, 1.6Tdci 109Cp Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
SI asa a pierdut intr-o zi cam toti clientii pt haleala ca a fost furtuna, nu a putut sa iasa la pescuit..urmarea: nema haleala!
Sa-l fi vazut cum bufnea ca de ce nu a bagat si la congelator, etc etc.. Toata ziua s-a mancat mamaliga cu branza si cartofi prajiti! La Calin am mancat cea mai buna ciorba de fasole (de peste...hm...parca la Mahmudia...).. In rest...guvizi, chefal, calcan, laban, HAMSI, rapane, scoici...o nebunie...tu-ti dieta ma-tii ca salvez pe tastatura... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
asarban |
![]()
|
Problema e ca acum 2 saptamani in vama NU erau cocalari!
Iar nea barcuta se simte dezgustat exact de cei care incearca sa perpetueze spiritul vamaiot.. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 28 Aug 2005, 10:17) Problema e ca acum 2 saptamani in vama NU erau cocalari! Iar nea barcuta se simte dezgustat exact de cei care incearca sa perpetueze spiritul vamaiot.. Problema e ca poti nimeri fara coca.. dar si cand iti zapacesti concediu' si vezi jipane si manele ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
am fost in perioada Stufstockului , naspa preturi la mancare si beutura
![]() DAR , am tras Dacia in ciulini , mi-a trantit cortu si gata cazare.....pe dracu...mai bine nu-l mai intindeam....oricum am dormit pe plaja ![]() Manele nu am auzit decat vreo 5 min la unu cu-n logan de CT ( nu am nimic impotriva posesorilor de logan)....dar totul s-a oprit brusc.....dupa care se auzeau voci " Bagami-a............ in.......-tii de manelist imputit"...si-au taiat-o baietii in alta parte cu tot cu golan si mamele ![]() ![]() nu cred ca voi frecventa Vama decat in perioada Stufstock-ului....ca la ce citesc p-aici pare a fi o Mamaie in adolescenta in "restul verii" ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
- B- -ICE
1997, 1.4 L CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Marty a descris foarte bine ce a văzut anul acesta în Vamă... A uitat însă un lucru: mizeria de pe plaje. Spun plaje, pentru că și în 2 Mai și în Vama Veche, erau aceleași sticle de plastic, aceleași pahare de bere aceleași hîrtii și aceleași alge (mai spre apă) cît vedeai cu ochii. Dar ce m-a deranjat anul acesta, mai mult ca oricînd, au fost mucurile de țigări, care erau mai multe ca nisipul...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ia du-te in alte statiuni sa vezi ca poate fi si mai rau! macar in vama si 2 mai nu erau mormane intregi in jurul cutiilor de gunoi! Eu am apreciat f mult initiativa firmei de telefonie mobila (aia verde) ca au divizat tomberoanele in 4 categorii.
|
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Și în alte stațiuni, pe nisip (din punct de vedere al mucurilor de țigări) situația era aceeași, din păcate...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Le e greu, frate, sa ia un pahar d-ala de bere, sa-l umple jumate cu nisip, sa stinga tigarile in el si sa-l arunce la cos cind pleaca!
Nota zece aceleiasi firme de telefonie pentru initiativa aia! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Abia revenit de la mare de la bulgari (n-am vazut un cersetor, tigani (seminte baieti!), PET-uri plutind, manele la megafoane, gunoaie, spatii verzi care sa n-arate im-pe-ca-bil, apa limpede, cristal, fara meduze, cu pestisori!, nisip "de aur" max.1-2 mucuri/mp, ospatari/vanzatori ca sa nu-ti dea restul la banut!, etc, etc) pot spune cu mana pe inima ca, pentru mine, "hai la mare" va fi insemna de-acuma incolo, doar litoral care incepe la sud de vama veche !!
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
am fost si io in weekendul trecut; am vrut sa ajung la festival dar n-am putut;
anul asta e prima oara cand ajung in vama; sunt dezamagit de mizerie, de betoanele care apar peste noapte, scaune de plastic, etc, etc.. pai io as pune-o de o zona libera de "plastic, beton, ciment, etc" singurele materiale pe care le-as permite fiind lemnul, lemnul, lemnul, sticla, stuf, crengi, frunze si ce mai vreti voi... da-o-n pielea mea de treaba.. faci cazemate pe plaja? vrei hotel de jde stele, du-te-n turcia ca oricum cu aia nu concurezi pe segmentul asta; avem si noi oportunitatea sa folosim o nisa de piata, si ne batem joc.. masini pana in plaja, mizerie... pacat... suntem irecuperabili.... e drept ca manele n-am auzit; |
-------------------- |
|
Watchful snake |
![]()
|
QUOTE(kukuruz @ 30 Aug 2005, 17:33) Abia revenit de la mare de la bulgari (n-am vazut un cersetor, tigani (seminte baieti!), PET-uri plutind, manele la megafoane, gunoaie, spatii verzi care sa n-arate im-pe-ca-bil, apa limpede, cristal, fara meduze, cu pestisori!, nisip "de aur" max.1-2 mucuri/mp, ospatari/vanzatori ca sa nu-ti dea restul la banut!, etc, etc) pot spune cu mana pe inima ca, pentru mine, "hai la mare" va fi insemna de-acuma incolo, doar litoral care incepe la sud de vama veche !! Ai dreptate, kukuruz, măcar cu reclama m-au cucerit, că este și în limba română (bravo lor!) și m-au convins să încerc la anul să mă duc și eu acolo... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Eu am apreciat f mult initiativa firmei de telefonie mobila (aia verde) ca au divizat tomberoanele in 4 categorii. Care tomberoane erau goale, iar la nici 1 m gunoaie la greu ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am apreciat initiativa...ca romanu e cum e asta-i altceva. Eu chiar puneam porumbu la gunoi menajer si hartia la plastic
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE nu cred ca voi frecventa Vama decat in perioada Stufstock-ului Asa sa faci !!! Ca eu sigur nu o sa merg atunci..... E amuzant cum fiecare a perceput in modul lui ce a fo VV mai demult.... |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
am abia 19 ani.... anu asta am mers prima oara in Vama
![]() Nu am prins perioada aia....dar din ce am citit aici am observat ca inafara de Stufstock in vama nu mai gasesti decat cocalari , manele si fite Nu suport hotelruile....oriunde ma duc...ma duc in camping.... pana vara trecuta inclusiv am frecventat campingul POPAS 3 MAMAIA , un loc destul de linistit , curatel in care am mers cu parintii pana pe la 15 ani , dupa care am inceput sa merg singur acolo.....dar de aprox 2 ani incoa' a aflat taranu de locul ala , si-a adus famelia si manelilii , s-au construi blocuri si s-a cam stricat locul.....ziceam sa incerc si eu altceva si m-am gandit la Vama.....ma intreb acum cum e campingul "Hanul Pritailor" am vaz in trecere ca arata binisor.....stie cineva ceva? ce fel de lume umbla p-acolo? PS: cred ca spiritul campingului asta a fost mult asemenator cu cel al vamei...liniste , ceva izloare , nu te fura nimeni, inainte erau si nudisti & co...dar de cand cu constructiile n-am mai vaz "picior" de nudisit.... ![]() PSS: e amplasat intre Mamaia si Navodari , la cativa km de "Hanul Piratilor" |
--------------------
Dacia
Berlina
- B- -ICE
1997, 1.4 L CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce pot sa spun despre Vama. Can am ajuns eu acolo (acum vreo 5-6 ani) deja incepuse sa fie mediatizata. Faptul ca nu erau toalete publice si dusuri era cel mai important punct pe ordinea de zi a celor care incepusera razboiul cu Vama.
Pe atunci eram tanar si nu prea tineam cont de unde dormeam, cat de buna era berea si daca am sezlong sau nu. In schimb imi placea sa imi pierd mintile in cate o seara, sa stau in jurul focului si sa ascult muzica buna. Vama mi s-a parut atunci ca un mic "taram al fagaduintei" intrat insa in decadere (incepusera deja investiile in vile de 2 floricele & stuff). M-am bucurat atunci de atmosfera, am baut cu prietenii, am dansat si am cantat si am ajuns sa dorm intr-un cort alaturi de un necunoscut (prieten al prietenilor mei ![]() ![]() Vara asta am trecut pasager pe acolo si intradevar Vama s-a schimbat. Sunt unele lucruri care se pastreaza, dar magnetismul nu mai e acelasi. Pentru mine era bine sa stiu ca Vama exista acolo pentru o escapada in nebunie. Dar acum nu mai e asa. Nu sunt genul de om care sa idolatrizeze Vama asa cum era odata, ci mai degraba cel care ar fi cautat o refulare de un weekend acolo, la o terasa acoperita cu plasa, cu bere rece si muzica buna si prieteni. Din ce vad eu in topicul asta se pare ca nea solistu de la formatia cu acelasi nume avea dreptate, asa ca "atat timp cat avem marea, ne p***m pe Vama Veche"! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am fost eu, acu' in WE...
Ca pe vremuri... Textilisti=0 Manele=0 Muzica tare=0 Circiumi deschise=3 Hoteluri deschise=0 Corturi= maxim 30-40 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
asarban |
![]()
|
SUUUUPERRRB!
Prin we asta imi gasiti si fundu meu prin vama/2 mai |
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si io am fost in uichendu asta. Putin iritant era faptul ca toti isi lichidau stocurile, si nu prea mai gaseai ce tigari sau bere vroiai. In rest a fost bine si aerisit, lume putina, vreme buna.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Am fost in Vama incepand din 99 an de an vreo 3 la rand. Am avut o minunata poveste de dragoste, mi-am luat-o in freza la Liana absolut degeaba (am platit ponoasele unor nesimtiti pe care nici nu-i stiam) am tinut MASH cu gasca mea de ne faceau aia poze si ne se uitau la noi ca la TV. Doi din prietenii mei se vor insura cu fete cunoscute acolo si am petrecut poate cele mai frumoase momente din viata....... Pana cand au inceput astia sa joace tetris cu betoanele, iar la Ovidiu (Stuf) de cand au aparut pana si tricouri cu el bei mai scump ca la Tratoria il calcio.
Ultima oara cand am fost acolo am vazut de la drogate bagand la vena pana la mangalioti rrromi veniti probabil la furrat. Si mi s-a facut greata. De unde alta data mai ca-mi dadeau lacrimile cand plecam de acolo, am fugit invartindu-ma la Mamaia. Am descoperit ca e mult mai usor pentru smecheri sa speculeze snobismul oamenilor"culti" cu niste preturi de toata jena si pentru ce?.. Pentru cacastoarea care trece putind la 30 min? Pentru o terasa detinuta de niste excremente care pot sa nenoroceasca cu manele un sat intreg? (anul trecut de era sa iasa cu salvari) Pentru o aglomeratie paroxistica si miros de transpiratie? Pentru hamsii cu muste la Scoica? Pentru praf si gunoaie pe plaja? Nu multumesc! Va zic din toata inima ca in Mamaia e de o mie de ori mai civilizat. Ca nu am auzit o manea in 6 zile. Ca peste tot unde am mancat era curat si frumos aranjat iar mancarea era excelenta. Ca nu am vazut picior de boschetar sau de coiroi si ca mirosea pur si simplu frumos. Ca plaja era incapatoare si curata. Ca daca sti sa te descurci te costa decent. Asa incat nu mai vreau sa calc prin Vama decat ca sa caut amintiri, adica ceva la genul...Aici era Mash, acolo era 5500 si se canta la chitari, acolo era Corsarul si costa 24000 suta de Ageli Cherry, la Stuf beam bere cu 11000 dar ce pacat ca nu mai sunt! |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Am mai spus-o si o mai spun... VAMA S-A STRICAT DE CAND LUMEA (catavencii) INCERCA SA O SALVEZE...
Nu au salvat nimic, ci din contra.. mai rau au facut... Aceasta campanie "SAVE VAMA VECHE", a facut reclama la NUDISTI, BAUTURA IEFTINA si CORTURI NEPAZITE... exact ceea ce atrage tzaranii si tziganii... S-au strans astia in vama (de cand cu reclama) ca mustele la... bec... Pai nu era mai bine acum cativa ani cand te impiedicai de corturi pe plaja nu de "sesloange", cand nudistele ( ![]() Acum, ce-i drept s-a intrerupt construirea neautorizata (atat) dar asta se putea face si fara "TAM-TAM" catavencian... IMI PARE RAU DE VAMA.. romanii sunt inventivi... facem noi alta vama, nu-i problema... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am si io o intrebare: Ace de seringa folosite de drogati se mai gasesc aruncate fara nici o protectie (adica fara teaca aia de plastic) pe plaja in VV ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nene, eu n-am vazut drogomani in VV decit cu ocazia Liberty Parade. Sincer! Iar ace....n-am vazut pina azi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
las' c-am vazut eu (si in 2 zone diferite) acu' 2 ani cand am calcat accidental ultima oara prin VV desi observasem an de an schimbarile. Imi pare rau ca nu am apucat vama din 90 si un pic (eram kinder) si d'abia in 99 am fost prima oara, cand, dupa spusele multora, a fost ultimul an de "vama" (atunci cand si-a luat-o Michidush in felinare, ca io i-am tinut foaia de varza pe ochi
![]() This post has been edited by Ov: 7 Sep 2005, 09:28 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ace nici eu nu am vazut, in schimb am MIROSIT o aroma placuta, dulceaga.. ghici de la ce....
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ov |
![]()
|
dinspre partea mea n-au decat sa se drogheze pana crapa (advisable), dar sa nu-mi arunce mie acele pe jos !
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vama Veche... Off Doamne, ce amintiri.. ce trairi..
Si din pacate ce-am vazut in vara asta... Nepoti care pendulau intre palmele celor doua bunici Bunicuti care mai scapau o privire pe ici si colo.. (ma intreb ce mai vedeau!?) O plaja de pe care daca incercai sa pleci la ora pranzului, calcai pe oameni.. Niste "scoruri" mai mari ca la Neptun (statiune semi-nuda) "Tramvaiele" de la "Mitocanu" care mi-au provocat indigestie N-am mai intalnit (si vamaiotii vechi pot sa confirme) in VAMA bunica cu bunicul , cuscra si cuscrul, nepotelul si nepotica Ce mai, m-am simtit ca-n Eforie Chiar nu mai exzista pe litoral plaje pentru diverse "populatii' - socru-soacra-cuscru-cuscra-unchi-matusa-cumnat-cumnata..................... Am fost in vara asta in VAMA VECHE Localitate de Frontiera M-a podidit navalnic plansul ![]() OK, hai sa ne bine-dispunem un pic. Voi atasa o imagine care va va aduce aminte de niste locuri dragi Attached thumbnail(s) betie_crunta.JPG ( Size: 1.59mb ) Number of downloads: 149 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
arond |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 August 05 ![]() |
Pe mine altceva ma uimeste: de unde puii mei au ajuns Vama Veche/2 Mai locuri dorite de turistul estival ? Zeci de ani au fost niste locuri aparte, si nu vedeai sindicalisti p-acolo nici in vremurile cele comuniste.
Care a fost mecanismul prin care o pustie (cine a fost in Vama Veche inainte de 94/95 stie despre ce vorbesc) in care haladuiau cateva zeci (hai, sute, dar asta pur cojunctural) de ciudati a devenit, in scurta vreme, un loc ravnit de toti bivolii, indiferent de culoare si nutretul preferat ? Daca ma poate lamuri cineva, as fi recunoscator. Numa' bune. |
--------------------
Logan/Nova
Laureate 1.4/GT
- - People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:34 |