Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
esti off topic!!!!
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai nu fuzioneaza?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 2 Jun 2014, 16:07) ![]() ![]() ![]() Aia a fost alianta de guvernare. Noi aici vorbim despre aliante politice. Chestiuni practice, concrete comune, ca sa poti face o alianta de guvernare / guvern de coalitie, gasesti usor. Cu aliantele politice-i muuult mai greu, ca acolo-i vorba de compatibilitati si incompatibilitati doctrinare! ![]() ![]() ![]() PS Nica nu stii dispri politica aiasta! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu vrea ghise!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca nenea Antonescu a dovedit pana la capat ca e un Basescu mai prost (mincinos, dictatorial, tradator, inselator fata de electorat etc) e o treaba, insa eu cred ca ce a facut in ultimele 2 luni e un sacrificiu personal fata de partid.
Il duce undeva in PE unde poate avea o voce (in PP), ca in ALDE degeaba era ca nu-l ajutau practic, a lasat locul pentru un candidat cu sanse reale la presedintie (Iohannis), a deschis calea catre un partid realmente puternic de dreapta (prin alianta cu PDL). Ca toate astea s-au facut cu o lipsa de moralitate, cu minciuni si inselatorii, asta conteaza mai putin pentru dezvoltarea unui partid. Partidul prospera si el, un gunoi politic (stiu, suna cam urat), s-a scarificat si a atras asupra lui parerile negative ale sprijinitorilor PNL, lasand partidul cat de cat imaculat, cu un sef cu carisma si priza la public. Si cu sanse reale de a da presedintele. Lucurile d-abia acum au devenit serioase. PS: interesant e cum face parte Iohannis din "sistem" si cum sistemul i-aranjeaza fotoliu de presedinte. Sunt cam suparat pe mine ca am fost orb si nu am observat acest lucru inca de anul trecut, desi indicii existau din plin. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
"PSD-ul ii da ultimatum zece zile lui Călin Popescu Tăriceanu să rupă o facțiune considerabilă din PNL, în caz contrar va fi schimbat de la șefia Senatului, au declarat surse politice pentru DC News. Social-democrații au concluzionat că păstrarea lui Tăriceanu la președinția Senatului nu le aduce niciun avantaj, ci, dimpotrivă, este dăunătoare pentru majoritatea de guvernare." Mai multe detalii aici.
PS De unde concluzia ca unei curve neproductive i se poate arata rapid usa! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
vise umede draghe dacis
'ceai ca nu ai fax? ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Jun 2014, 21:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O analiza interesanta a lu' nea cristoiu referitor la plecarea lui Antonescu. Pe scurt, Iohanis l-a sapat de l-a indoit pe Antonescu, ulterior adaugandu-se cu spor si nenea Orban care a trecut in tabara lui Iohanis.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
Depinde.
Eu astept si alti "analisti" de o anumita inclinatie sa se exprime, ca sa vad daca e de vina jack-ul sau ordinul pe unitate... Momentan constat ca lumea ii cladeste lui iohanis un mit al capacitatii sale politice deosebite. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi tu ești pesedist convins, normal că te oftici.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 23:43) Haida-de! Serios?!... ![]() Io, care cat de cat mai stiu ce misca prin politica, n-am sesizat sa fi facut vreodata politica. Politica adevarata, vreau sa zic! De asta si eram inclinat sa cred ca va fi scos in fata cu ideea ca e un adminstrator / tehnocrat, scump la vorba, chiar usor mutuletz. Adica fix opusul unui alde Ponta. Un fel de personaj pe care sa-l poti plasa lejer sub sloganul "Tace si face!" |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
Io cand vad d-astea cu "draga stolo, lasa-ma pe mine ca tu esti cam bolnav" si cu "politicianu' anti sistem" am niste deja-vu-uri.
Si dacis: da, ai dreptate, pana acum asa era. Ce face acolo cristoiu e ce am zis eu: ii face lu' Iohanis o imagine de politician cu capacitate, puternic, smecher, in contradictie cu perceptia de pana acum. D-aia zic, eu mai astept sa vad care e trendul. This post has been edited by klaus: 2 Jun 2014, 22:52 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De parcă te împiedică ceva ori cineva să votezi pe Viorel.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 23:49) ii face lu' Iohanis o imagine de politician cu capacitate, puternic, smecher, in contradictie cu perceptia de pana acum. Sincer, io, daca am sa vad ca neica Klaus preia PNL-ul lin, fara prea multe zgomote si scandaluri, se uneste in armonie cu PDL-ul si nici nu se rupe din noul partid vreo halca semnificativa, atunci am sa trag concluzia, ferma pentru mine, ca regula dupa care se misca lucrurile este "Daca-i ordin, cu placere!" This post has been edited by dacis: 2 Jun 2014, 23:00 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Te roade rău, bag de seamă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Aproape ca nu mai conteaza daca va fi presedinte Johanis, Antonescu, Hurezeanu sau Cristoiu, cata vreme nu va fi Ponta.
This post has been edited by paul_p: 2 Jun 2014, 23:31 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Iohannis n-are nici o treaba cu potroceniul si n-ar iesi nici daca ar fi sustinut de psd+pnl+pdl+pmp+udmr+ddtv=love. N-are carisma. Deloc. Nici macar urme. N-are discurs. N-are nimic care sa-l propulseze. Singurele lui avantaje ar fi imaginea de bun administrator si faptul ca-i neamt.
Nastase a pierdut, desi a plecat cu un avantaj evident, fiindca baxe era mai carismatic. Geoana a plecat cu si mai mare avantaj, dar a pierdut fiindca-i plictisitor. Daca stai si-l asculti, ori te enervezi, ori adormi. Klaus abia daca dechide gura. Vorbeste extrem de putin si printre dinti. Nu are capacitatea de a convinge masele. E distant si ursuz. Va pierde cu gratie din orice pozitie. This post has been edited by cdadan: 3 Jun 2014, 08:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa vedem ce o sa zica BOR.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sa verse si cate o lacrima din cand in cand.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
klaus |
![]()
|
Gata, a iesti Antonescu si a lamurit ca nea Cristoiu a avut dreptate, a fost sapat de Iohanis si Orban (via Mediafax )
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Am urmarit aseara emisiunea. El e cel mai bun, dar lumea rea din partid nu l-a mai vrut si, cum iubeste Partidul, s-a sacrificat pentru el. Am varsat si-o lacrima.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
Suntem (noi ,poporul roman) niste ingrati ca nu recunoastem meritele fostului viitor presedinte, un adevarat mesia, un trimis al divinitatii pe taramul tarisoarei noastre greu incercate de-a lungul existentei sale de vicisitudinile istoriei potrivnice.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' de ce sunt eu ingrat? Ce? L-am chemat eu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 09:27 |