Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Care va sa zica pdl si pnl au ajuns la concluzia ca nutresc idealuri plus valori comune si vor fuziona. Cica numele noului partid a fost inregistrat la osim de dl. Frunzaverde inca de acu' doi ani. Cam de atunci sunt puse lucrurile in ordine.
La paranghelie sunt asteptate si celelalte preacinstite partide de dreapta (udrea, mru). LE: cred ca in scurt timp grecu se autodenunta din nou la imbecili autohtoni. In povestea asta, motoriceanu pare cel mai cinstit liberal. Plan simplu: ramanem aliati cu diavolii rosii, punem la potroceni un penelist si partidul mai traieste linistit niste ani. Tot nu inteleg cum dracu' fac astia praf un patid cu 140 de ani vechime. Incep sa apreciez pnț-ul. A murit dar nu s-a predat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba s-a predat. A fost/este în combinația ard.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ard nu era alianta?
Aici nu e vorba de alianta ci de fuziune=> partid nou cu nume nou. Un fel de om nou. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Neumann?
This post has been edited by corbex: 28 May 2014, 19:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce link domne, vuieste televiziunilii!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Și presa tace, sau cum?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Presa apare miine, scurgerile sin anticipate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 May 2014, 20:04) A declarat in clar blaga+antonescu cu predoiu si klaus in fundal. Zic ce-au zis tovarasii implicati. Habar n-am ce scrie ziarele. In prima faza am crezut si eu ca-s prost si nu inteleg, sau ca n-aud bine. ![]() Tov. Blaga spune ca de acum actioneaza in comun ca aliati, pana se pune la cale fuziunea dpdv administrativ si juridic. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Am găsit eu link. Petardă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Treaba ta ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Tot balamucul e fix până la alegerile din iarnă. Fiecare declară câte-n lună și-n stele. Ulterior, se reintră în normal (dacă pot să-i zic așa).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Păi starea de normal la care faci referire îi face automat perdanți.
This post has been edited by gabize: 28 May 2014, 19:47 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Miza e Cotroceniul. Ar fuziona și Steaua cu Dinamo pentru asta (pe vorbe și promisiuni, desigur).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
aha, deci pesedeii vor avea mai mulți votanți.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ramane sa vedem Johannis - garantat pedele si basescu, si a infrant definitiv!
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 28 May 2014, 20:28) Pe Predoiu cred că-l tăiase pișarea. blaga-antonescu-1-octav-ganea.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE In asentiment cu presedintele PNL s-a aratat Relu Fenechiu săracu' ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 28 May 2014, 21:28) Pai vor sa fuzioneze supt un nume nou. Teoretic, au infrant! QUOTE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara ca va prezenta la congresul extraordinar de la inceputul lunii martie un program politic care are ca obiectiv "desfiintarea" PDL pe cale politica. |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Vorbim totuși despre 2010..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Fuziunea PNL-PDL ar putea avea ca obiective:
1. Crin candidat pentru Cotroceni, spalat fiind de pacatul USL prin trecerea oportuna in opozitie. In caz de reusita sa-l desemneze pe Iohannis PM. 2. Pedelistii isi pastreaza functiile pe care le au, eventual mai primesc cateva. 3. PMP + whatever revin la patria-muma si clameaza idealurile lor de dreapta. 4. Blocheaza la mantinela orice proiect al PSD, in cazul in care ar exista asa ceva. Toata lumea fericita. Mi se pare destul de plauzibil. Toti, poate cu exceptia Elenei Udrea, vor fi antibasisti moderati (Blaga va aminti ca Base a incercat sa distruga PDL, dar el, buldogul, a stat pe metereze impotriva lui), pentru ca nu vor activarea unor dosarele. In acelasi timp, vor fi antipesedisti vehementi, ca au de luptat cu o masinarie PSD destul de bine pusa la punct si care are, deocamdata, acces la cele mai multe butoane. Iar Dragnea a invatat multe in privinta numararii voturilor ![]() UDMR se va da, ca de obicei, de partea invingatorului, pentru ca la putere e infinit mai profitabil ca in opozitie. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Culisele intrării PNL în PPE. De când se pregătește fuziunea cu PDL și cine e omul-cheie
Senatorul PNL Ioan Ghișe, candidat pentru conducerea liberalilor, a dezvăluit, miercuri seară, că în PNL se știa despre fuziunea cu PDL încă din luna noiembrie 2012, înainte de alegerile parlamentare la care s-a candidat pe listele USL. „Se încearcă fuziunea din interior și de aceea dl Frunzăverde a și rezervat acum un an jumătate denumirea pentru partidul care se dorește a fi creat. Se numește Partidul Național Popular Liberal”, a spus Ioan Ghișe, în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3. „Acum cât timp?”, a venit întrebarea moderatorului Răzvan Dumitrescu. Ioan Ghișe: În noiembrie 2012. Răzvan Dumitrescu: Cum adică? În noiembrie 2012 erați în USL și participați împreună la alegerile parlamentare. Ioan Ghișe: Da! Cu o lună înainte de alegeri. Răzvan Dumitrescu: Adică se știa încă de atunci, când era în USL pace și liniște între dl Ponta și dl Antonescu că acesta e scenariul? Ioan Ghișe: Păi da, pentru că dl Frunzăverde a venit în 7 aprilie, a fost ales vicepreședinte la congres. Dânsul a fost trimis de Băsescu, la fel ca dl Stănișoară. Au venit cu un grup de parlamentari, care au dat jos Guvernul Ungureanu, au venit în Partidul Național Liberal și acum rolul lor este să fuzioneze PDL cu PNL. Deci se încearcă distrugerea partidului din interior. Conform unei știri Mediafax din 2012, vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat în 30 octombrie, într-o adresă către OSIM, înregistrarea mărcii "Partidul Național Popular Liberal", solicitarea fiind făcută în nume propriu, prin intermediul unui cabinet de avocatură. This post has been edited by vercingetorix: 29 May 2014, 10:07 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ptr blaga e greu sa pozeze in antibasist moderat, dupa ce la referendumu despre demiterea basului, isi luau reciproc limba in gura pe scena. eticheta de basisti ordinari aplicata pdl, pnt si pmp n-o mai scoate nimeni de pe spatele lor. romanu ce-i drept uita, da' ce-au facut scarbele astea e greu de trecut cu vederea. si nu atat furiciunile, ca de furat fura toti, cat aroganta, tupeul, mitocania, nesimtirea, miserupismul, duse dincolo de tot ce-a reusit adrian nastase si psd. bombonel a jucat in liga amatorilor fata de basisti.
mie mi-e mila rau de basistii aia gen pora, tapalaba, turcescu, nutsu, care acu' is dezorientati total. nu mai stiu pa cine sa linga, pa cine sa critice. daca pana mai ieri erau cu cacaraul in gura, cu madam valean care era toxica, cu pnl care e rau si najpa, de maine tre sa pupe la greu. plm complicat. da' se descurca ei, ca doar le curge umilinta si kkt prin vene. nutsule, cum e ma cu madam valean? e tot rau? si cu cacarau ala care doarme si chiuleste? mi-e sa n-ajungi sa il votezi la prezidentiale, vai de plt. This post has been edited by CGB: 29 May 2014, 10:16 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 29 May 2014, 10:12) ... care acu' is dezorientati total. nu mai stiu pa cine sa linga, pa cine sa critice. daca pana mai ieri erau cu cacaraul in gura, cu madam valean care era toxica, cu pnl care e rau si najpa, de maine tre sa pupe la greu... Asta e priceless, abia astept sa-i vad, dar ii ajuta ce le curge prin vene, vorba colegului. Foaie verde de cicoare, curva-i curva pina moare... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:04 |