Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
concurent |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|||
TM09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 18 June 06 ![]() |
QUOTE(concurent @ 15 Jun 2007, 15:25) am tot cautat dar nu m-am descurcat; de programul de feri din Grecia spre Tassos, stie cineva? Multumesc. http://thassos-schedules.go-thassos.gr/all...es/ferrysen.htm |
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
ati folosit la gps in drumul catre Grecia cardul cu harta "Navigator6". Eu il folosesc si prin oras dar imi da indicatii sa merg pe unde nu te astepti, uneori, nu mereu. Ma gandesc la ce spunea si gicu_tatu mai devreme, sa ne trezim si prin BG cine stie pe unde. In principiu are cartografiate si Turcia si Grecia si Bulgaria! Dar cine mai stie!
Sunt in statiile Mol harti cu toate tarile de la cartographia.ro! A folosit careva, sunt actualizate? Au chiar un Atlas cu EUropa la vreo 300000lei care mie mi se pare super! Toate cele bune! |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
Grecul_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 June 06 ![]() |
Revin si eu cu rugamintea:
- la Sidi Beach Hotel nu a stat nimeni ??( in Flogita, Kassandra) Orice info in plus fata de extrem de putinul de pe net e binevenita. Sau macar plaja din Sidi cum este . MULTUMESC. This post has been edited by Grecul_: 16 Jun 2007, 14:10 |
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|
K-HOST |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 May 07 ![]() |
Ptr. brad
1.La vama ,,nema problem'' sau cel putzin asa a spus vamesul bulgar ,,uitand'' insa sa-mi dea chitanta de la vigneta;nu am uitat eu insa acest lucru - s-a uitat uiat la mine zambind si mi-a zis din nou ,,nema problem " si mi-a eliberat-o.Se poate trece fara problema cu C.I. dar preferabil este pasaportul, este un act de identitate cu o arie mai larga de folosire iar daca ai copii trebuie musai sa-l ai pt ca nu vad altfel cum poti sa-i treci pe acestia in C.I. 2.Traseul prin Ormenio impecabil as putea zice;se trece prin m-ti Sipka, impaduriti si nu prea inalti, doar la coborare vei intalni o portiune mai peticita insa peticita bine eu am trecut cu destula viteza pe acolo fara ca masina mea sa resimta vre-o problema.Portiunea cea mai rea de drum este cea din russe unde am lasat si un capac de la roata, iar pe noi Gps-ul in loc sa ne duca prin Haskovo pe unde sigur drumul era bun dp stara zagora ne-a dus pe o scurtatura la harmanli pe un drum nu gaurit ci valurit din cauza solului mlastinos. 3. De oprit noi am oprit intr-un refugiu chiar in munti, nu va mai faceti atatea probleme bulgarii mi s-au parut mai mult decat pasnici, poti as opresti pe unde vrei chia te vei mira daca ii vei intalni;sincer la un moment dat ma intrebam chiar daca Bulgaria este locuita. 4.Nu intrebati pe bulgari(in Liubimets)de Greece, nu vor intelege -intrebati de Gartia si va vor ajuta 5.Nu am vazut nici un indicator in bulgaria care sa indice Ormenio ci doar Greece.au mod ciudat de a pune indicatoare la intrarea in localitati, am vazut un indicator mare cu Svelingrad pe partea stanga cu mult inainte de a intra in Libimets am mers paralel cu calea ferata pt ca la un moment dat sa vedem un indicator spre dreapta Grecia 3 km iar in vama, vamesul grec nici nu s-a uiat la noi ci ne-a facut semn sa trecem ne-am trezit f repede pe autostrada (Egnatia odos pe unele locuri inca in constructie)f putin traficata si unde poti sa tragi din masina cat poate ea sa duca fara nici o problema astfel incat la 16,30 eram in Sakla potamia in fata hotelului Attached thumbnail(s) IMG_0484.JPG ( Size: 198.54k ) Number of downloads: 765 IMG_0532.JPG ( Size: 129.69k ) Number of downloads: 758 |
--------------------
opel
astra
2001/1,6 16V
|
|
danillo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 June 06 ![]() |
Pt K-HOST (sau altii care au fost in acelasi loc)
Mi-am rezervat si eu tot la Mouragio, in Skala, din 12 august, 7 nopti. Cum e hotelul, ai fost multumit? Daca poti sa-mi detalii, sfaturi despre Thassos, Skala Potamia sau Mouragio, ar fi super. Pt mine e prima iesire, asa ca orice informatie ma ajuta. Multumesc mult! |
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
- b02dlk
|
|
K-HOST |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 May 07 ![]() |
Ptr Danillo
la Mouragio totul e ok-d-na Georgia de o amabilitate si discretie iesita din comun Bine ar fi sa poti stabili o rezervare pt cele 3 camere de la ultimul etaj 204,205,206 sunt cele mai bine plasate cu vedere la mare si balcon generos.Pana pe plaja 2 minute mers lejer,aerul conditionat,frigiderul, tv-ul functioneaza.Un inconvenient ar fi cazile de dus prea mici:s-a montat perdele la ele dar fiind mici te streseaza pt ca se cam lipesc de spate, in rest totul e ok o sa-ti pun si cateva poze pt a exemplifica mai bine lucrul acesta Despre Thassos o insula superba insa este neaparat nevoie de un mijloc de locomotie pt a putea realiza toate acestea.cele mai frumoase plaje Golden Beach, Psilli Amos, Aliki si Tripty Beach.De vizitat Theologus,Limenas atat partea istorica cat si cea comerciala orasul este frumos chiar si noaptea puteti face cumparaturi de mancat pe insula am mancat f bine in Limenaria la Vithos Bar veti intalni multi romani acolo;Makis(grecul) va va binedispune cu siguranta(fan Liverpool) de vizitat neaparat Panaghia si Potamia,Potos si Limenaria. Attached thumbnail(s) DSC00354.JPG ( Size: 297.37k ) Number of downloads: 789 DSC00301.JPG ( Size: 274.48k ) Number of downloads: 781 DSC00297.JPG ( Size: 266.51k ) Number of downloads: 712 DSC00343.JPG ( Size: 356.17k ) Number of downloads: 572 |
--------------------
opel
astra
2001/1,6 16V
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Are careva cunostinta de situatia drumului de la Russe la Varna?
Dar de hotelul Panorama din Albena? Plec in 23 iunie si nu vreau sa fiu luat prin surprindere! Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Drumul de la Ruse la Varna e OK,pe ambele variante - autostrada sau Ruse-Silistra - Varna
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
Khris :gps am folosit mio v3.2 la dus si m-am incurcat rau . la gabrovoi m-a plimbat peste jumatate de ora . la intors am folosit un alt sistem de navigatie mult mai eficient "SOTIA MEA" .adica a stat nevasta cu ochii pe harta si pe indicatoare si totul a fost OK. in plus ma anunta si cand era o restrictie de viteza daca nu o vedeam si astfel , cu ajutorul ei si al bulgarilor care dadeau flashuri nu am luat nici un radar .
bogdan10 : portiunea in lucru este pe marginea orasului russe dar este semnalizata destul de bine . nu iti face griji ca nu ai cum sa gresesti acolo. KHOST daca iti bagai si numarul de la masina in semnatura poate te recunosteam cand ne-am intersectat si mai schimbam impresii . eu am avut doar o zi cu ploaie si in aia m-am plimbat toata ziua in jurul insulei , deci nu am pierdut-o in totalitate . oricum insula e superba . concurent : din nefericire am uitat sa fac poze cu camera dar nu iti face griji . camerele sunt mari , curate , au gresie pe jos care se spala zilnic , ac , tv , frigider , balcon . am vazut si vila chrisa si iti recomand totusi natassa . arata mai bine si distanta pana la plaja nu e asa mare mai ales daca te duci cu masina . daca iti faci griji ca nu poti sa bei berici pe plaja o sa vezi ca nu e chiar asa . ai de mers pana intr-un km pe drum principal pana la hotel si politie nu am vazut deloc pe acolo .trage singur concluzia . am facut cateva poze la hotel si uite cam cum arata :DSCN2390.1jpg.jpg ( Size: 203.63k ) Number of downloads: 457 DSCN2391.1jpg.jpg ( Size: 269.85k ) Number of downloads: 342 DSCN2402.1jpg.jpg ( Size: 184.8k ) Number of downloads: 241 [attachmentid=57592 ]DSCN2403.1jpg.jpg ( Size: 204.94k ) Number of downloads: 219 DSCN2323.1jpg.jpg ( Size: 126.91k ) Number of downloads: 203 de asemenea nu ratati pe thassos panagia DSCN2601.1jpg.jpg ( Size: 199.83k ) Number of downloads: 205 si megalo prinos ( sau megalo kazavachi) . in megalo prinos se ajunge din prinos . iata cateva poze din sat :DSCN2615.1jpg.jpg ( Size: 302.72k ) Number of downloads: 177 DSCN2616.1jpg.jpg ( Size: 227.19k ) Number of downloads: 176 DSCN2621.1jpg.jpg ( Size: 263.45k ) Number of downloads: 139 This post has been edited by gicu_tatu: 18 Jun 2007, 08:45 |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
sa traiesti gicule !
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum ma pregatesc de plecare in Grecia, rog lamuriri si informatii privind urmatoarele:
- scaunul de copil: cei care au circulat in Bulgaria si Grecia in ultima perioada, cu copil (de 2-3 ani), dar FARA scaun special pentru copil, au avut vreo neplacere ? S-ar putea sa fie obligatoriu dupa lege, dar chiar te verifica cineva ? - este obligatoriu mersul cu luminile aprinse (ziua) in BG si GR? - v-a intrebat cineva despre set de becuri de rezerva ? |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
Mindrunner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 May 06 ![]() |
[quote=gicu_tatu,18 Jun 2007, 08:15]
Khris :gps am folosit mio v3.2 la dus si m-am incurcat rau . la gabrovoi m-a plimbat peste jumatate de ora . la intors am folosit un alt sistem de navigatie mult mai eficient "SOTIA MEA" .adica a stat nevasta cu ochii pe harta si pe indicatoare si totul a fost OK. in plus ma anunta si cand era o restrictie de viteza daca nu o vedeam si astfel , cu ajutorul ei si al bulgarilor care dadeau flashuri nu am luat nici un radar . importanta este versiunea hartii nu aplicatia..daca ai harta de anul trecut normal ca mai rau te incurca...am dat cu ochiul pe harta de acu o saptamana atat pt Bulgaria cat si pentru Grecia si sunt mult imnunatatite..in grecia vd ca au si toate drumurile de pe insula. |
--------------------
Renault
Clio
2004 [URL=http://www.carmultimedia.ro/navigatii-auto-android.html]Navigatii dedicate Android[/URL]
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
mindrunner : hartile erau cele mai noi pe care le putusem gasi . pe thassos avea drumul principal si localitatile dar nu stia sa te duca din una in alta . daca zici ca a aparut o harta acum o saptamana cu bg ,eu nu aveam cum sa o am pt ca e aproape o saptamana de cand m-am intors . hartile mele erau bg ianuarie 2007 si gr 2006 nu mai stiu luna parca octombrie. gps-ul era imprumutat si l-am dat inapoi deja . sper si eu ca vor face harti mai bune ca sa ne ajute in realitate . daca te duci cu harta asta de care spui ca a aparut recent sa ne spui cum a fost sa o dam si noi jos de pe net. oricum ai grija ca sunt sectoare de drum pe care se lucreaza , asa cum am mai spus si eu si altii , ca cel care traverseaza muntii prin nova zagora . drumuri bune!
braine : din ce am vazut eu bulgarii merg cu farurile stinse . eu am mers cu ele ba stinse , ba aprinse si nu m-a certat nimeni. nu cred ca doare pe cineva capul de becuri de rezerva atata timp cat nu ai niciunul ars . pe mine cand m-a oprit politia lor nici permisul nu mi l-a cerut , doar pasaportul . le-am dat buletinul si s-au uitat la el , mi-au spus ca am depasit viteza cu 25 km/h si sa merg mai incet . nimic despre stingator , vesta , becuri , triunghi , spaga , samd. dupa ce am trecut vama la greci am oprit intr-o parcare la cam 1 km si a venit un alt roman cu un matiz . se opreste si ma intreaba unde trebuie sa opreasca in vama la greci . i-am spus ca a trecut de vama greciei de mai bine de un km si a zis ca el nu a oprit decat la bulgari . adevarul este ca la ghiseul de intrare in tara nu era nimeni . eu am oprit si m-am dus la ghiseul de pe sensul de iesire . s-a uitat vamesul la buletine 3 secunde si mi-a zis la revedere . bag seama ca pe greci nu prea ii doare capul cine intra la ei . ps : la nici o vama nu am aratat permisul de conducere . This post has been edited by gicu_tatu: 18 Jun 2007, 15:12 |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
Alex133 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 June 07 ![]() |
Noi mergem cu scaun de masina.
Nu stim ce sa facem cu trusa de becuri, sa luam sau nu? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- B-12-???
|
|
Bogda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 March 07 ![]() |
salut. A fost cineva in Santorini? Cum este ? Am in vedere apa , soarele si nisipul
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
2002
- 109 CP
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
prin vama veche, deci o iau pe autostrada, asa ca putem sa ne intilnim unde e mai mai simplu pentru tine.
de plecat vreau sa plec pe la vreo 7 din Bucuresti, inca nu m-am hotarit |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
radon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 June 07 ![]() |
cei care ati fost de curind in Grecia, va rog sa ne impartasiti si noua in masura in care va aduceti aminte, cit costa vigneta la bulgari, si daca e adevarat ca se plateste taxa de drum si la greci pentru soselele nationale. si daca e adevarat, cit costa si taxa asta.
|
--------------------
Logan
1,6MPI
2008
- SB
|
|
Mindrunner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 May 06 ![]() |
Gicu & KHOST
pe gps am mai multe rute...am citit tot ce ati scris voi pana acum si as vrea sa ajung la varianta optima.Deci: ![]() Ruse-Polsko Kosovo Veliko Tarnovo pe E85.De acolo mai departe tot pe E85 (5- drum nationa bulgaresc l)la Garbovo -Kazanlak.De acolo pe 6 natinal fac undeva dreapta spre Tulovo si mai departe pe E85 pana in Stara Zagora.Pana aici am ocolit drumul in lucru;) Acu' apar 2 variante pana la Simeonovgrad... ![]() 1.Stara Zagora (E85) Sredets-Opan-Vasili Levski-Simeonovgrad 2.Stara Zagora (57) Radnevo (534) Galabovo-Simeonovgrad De la Simeonovgrad pe E85 -Harmanli-Lubimets- KV.novo Selo de aici se iese din E85 la dreapta si se merge spre granita...cam asa arata harta mea pe GPS. Astept confirmari. |
--------------------
Renault
Clio
2004 [URL=http://www.carmultimedia.ro/navigatii-auto-android.html]Navigatii dedicate Android[/URL]
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Eu vreau sa plec in jur de 6.00 din Buzau si merg pe traseul Slobozia-Drajna-vama veche - nisipuri.
Putem sa ne intalnim in jurul orei 7.30-8.00 la Drajna (pe la intersectia cu drumul spre Slobozia), te aranjeaza? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
ionel98 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 June 07 ![]() |
Care este traseul cel mai in siguranta si cel mai rapid ca sa traversezi Bulgaria si sa intri in Grecia pe la Kulata? As dori si eu daca se poate o lista cu localitatile de pe respectivul traseu ca sa ma pot orienta mai bine. Multumesc mult.
![]() ![]() |
--------------------
Dacie
Logan
2005, logan 1.6
|
|
gabyy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 405 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare la toata lumea.. Va rog care dintre voi are un numar de telefon sau mai multe, adrese ceva din Grecia, plec in august si as vrea sa sun de acum sa rezerv ceva.. multumesc frumos
|
--------------------
Dacia
Logan
2006-1,5dci
- B-31-GRL |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
@Ionel98:
Era mai bine daca specificai si punctul de intrare in BG. O varianta cu iesire pe la Kulata ai aici . Lista o faci ingur, dupa denumirile inscrise pe harti, in ambele scrieri, latina si slavona. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
aTenTie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa plec pe 14.07.2007 in PLATAMONAS, VILA MANOS .
A mai fost cineva pe acolo ? Daca stie cineva date despre acea locatie. Daca mai sunt persoane care pleaca in acea data. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / berlina
|
|
Cris999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 November 06 From: Târgu Mureș ![]() |
Pentru cei care sunt interesați de legislația BG, GR, sau de aiurea în ceea ce privește obligativitatea folosirii scaunului pt. copil în autoturism, vă recomand să urmăriți clipul publicitar de la noi referitor la acest lucru.
Știți voi, părinții care ar face orice pt. fiica lor, dar care după o frână bruscă, se uită prin gaura din parbriz la câteva fire din părul fiicei lor, care atârnau printre cioburi și la ghetuța fetiței. Imaginează-ți că ți s-a întîmplat una ca asta. Ce faci? Îți spun eu! Cobori din mașină, alergi câțiva zeci de metri, iei corpul fetiței în brațe, te duci spre soție și îi spui că legea BG, GR, sau de aiurea nu prevede obligativitatea folosirii scaunului pt. copii. Stau și te întreb: are vreo importanță dacă legea te obligă, sau nu, să montezi un scaun de siguranță copilului tău? |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@Cris999
![]() |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
ANDOX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 06 ![]() |
Foarte bine punctat Cris999.
|
--------------------
HONDA
CIVIC
2004
|
|
Bagheera |
![]()
|
Bagheera Group: Members Posts: 13 Joined: 18 June 06 From: RO/B/s2 ![]() |
sal ! am citit aproape toate paginile dar tot nu m-am lamurit in legatura cu taxele. daca doreste cineva care tocmai s-a intors din grecia sa ne zica cat a platit si la dus si la intors (taxe) facem cinste cu o bericioaica
![]() deci pot pleca cu minim 45 ron si 9 euro ptr taxe dus intors (fara eventualele amenzi ...etc etc ? Multam ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambition +
2007
- B-11-TNM
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pai la drajna nu intri pe autostrada?
pot sa ajung la drajna pe la 8, eventual o sa incerc sa plec nitel mai devreme. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
mindrunner : traseul e ok . eu am folosit a doua varianta de la simeonovgrad , cea pe radnevo . in rest totul a fost OK . ai grija la gabrovo ca pe mine m-a incurcat rau gps acolo . mergi dupa indicatoare chiar daca gps-ul iti va arata ca esti pe camp . eu asa am facut la intoarcere si nu a trebuit sa intru decat foarte putin prin oras si am si scurtat bine . poate harta asta de care spuneai stie si de drumul pe care am luat-o eu . e destul de nou . de asemenea ai grija la greci ca acolo se construiesc drumuri in continuu si gps-ul nu le stie . din nou ochii mari dupa indicatoare . pe mine ma scotea de pe autostrada cu vreo 30 km mai devreme ca nu stia ca acolo s-a construit autostrada si ma trimitea pe drumuri secundare .
bagheera si radon : la noi taxa de pod am platit doar la dus cam 24 RON ; la bulgari cand m-am dus dormea ala din vama care trebuia sa dea vigneta si am luat-o de la un shell dupa vama 7 euro/sapt , la intors am luat-o din vama cu 5 euro/sapt . pe 2 saptamani nu exista si pe o luna este 13 euro .la bulgari iar taxa de pod la intoarcere in tara 6 sau 7 euro nu mai stiu exact . la greci nu e nici o taxa nici la dus nici la intors . deci : sa ai cam 20 euro pt taxe la bulgari si 25 ron pt taxe la romani This post has been edited by gicu_tatu: 20 Jun 2007, 09:38 |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:35 |