DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

195 Pages « < 73 74 75 76 77 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bulgaria - Grecia

bella
post 13 Jun 2007, 16:00
Post #2221

TRACTORIST INCEPATOR

Group: Members

Or fi fost romansii. Scuze de OFF topic.

--------------------
Logan Laureate 1.5dCi-75Cp 2011 - PH-xx-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Hype
post 13 Jun 2007, 19:03
Post #2222

Membru incepator

@topala:

3) am circulat super lejer dimineata la dus si seara la intoarcere
4) nu stiu cum era inainte dar pe mine gps-ul mai mult ma incomodat - cred ca e imposibil sa te ratacesti urmarind indicatoarele - inspre ruse dinspre sofia parca sunt ceva mai putine in sensul ca uneori simti nevoia din 2 in 2 km sa ti se spuna
cat a mai ramas pina in ruse - pyce smile.gif

This post has been edited by Hype: 13 Jun 2007, 19:04

--------------------
Dacia Logan dCi preferance 2006 - b-60-xxx
+
drrond
post 13 Jun 2007, 21:37
Post #2223

Membru autentic

From: Ramnicu Valcea

Am si eu o intrebare gicu_tatu! Ai trecut cumva cu copiii granita? Daca da, e necesar pasaportul cu copiii trecuti in el, sau e suficienta cartea de identitate si eventual certificatul de nastere al copilului?Mersi.

--------------------
BMW X2, 2018 (fost proprietar de Dacia Logan, 2005, Ambition)
NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM!
+
bogdan10
post 13 Jun 2007, 21:48
Post #2224

Membru

@Hype

La ce ora ai intrat in Bulgaria la dus iar la intors la ce ora ai intrat in Bulgaria dinspre Grecia?

--------------------
DACIA LOGAN 2005 1.6 MPI AMBITION - 1-B-101
+
gicu_tatu
post 13 Jun 2007, 23:11
Post #2225

Membru incepator

From: bucuresti

bogdan10 nu am mers cu copii dar 99 %iti spun ca e necesar sa ii treci in pasaport.

giovi_buru eu am uitat seara masina cu geamul complet deschis (cu cd-player kenwood) in ea cateva ore bune si nu a disparut nimic. pe de alta parte nu cred ca la greci se fura ca la noi pt ca , cel putin pe thassos , mi s-a intamplat sa intru in magazine ziua in amiaza mare si sa nu fie nimeni acolo (casier sau paznic). m-am plimbat prin magazin cautand ce vroiam sa cumpar , nu am gasit si am iesit . nu a aparut nici macar o casierita . puteam sa fur orice daca vroiam . deci repet ce a spus si predecesorul meu : POATE ERAU ROMANI.

bogdan0306 si eu cred ca se exagereaza cu politia bulgara . asa cum am spus pe mine m-au prins doar in localitate cu 75 km/h si nici macar nu mi-au cerut permisul .au cerut pasaportul( le-am dat CI) si mi-au spus doar ce viteza aveam si sa merg mai incet . dealtfel nimeni nu mi-a cerur permisul si nici nu l-am aratat nicaeri . nici macar la vama . puteam sa nici nu am .

pentru cei interesati :
5 euro vigneta la bulgari in vama , 7 euro la shell ( ala din vama care trebuie sa dea vignete noaptea doarme . i-am batut in geam si mi-a zis ceva pe bulgara . cred ca m-a injurat ca il trezesc)

duty free la vama greci bulgari bun . J&B la 1l 12 euro . la cora verificat azi este 76RON deci cam 22 euro.

grecii foarte amabili cum am mai spus . am trecut pe langa post de control politie cu 90 si era zona de 50 . nu am avut treaba cu ei si nici ei cu mine .

ma intreb cand vom ajunge si noi la gradul de civilizatie al grecilor . m-a uimit un aspect din trafic de la ei : mergand pe autostrada am observat ca atunci cand ma apropiam de un TIR acesta se dadea cat mai pe dreapta pe banda de urgenta pentru a nu ma incomoda cand il depasesc . asta desi eu as mai fi avut o banda libera oricum . el imi lasa libera o banda jumatate desi eram cu un matizel micut . azi am mers pe bucuresti-pitesti si aia cu toate basculantele lor , care desi abia mergeau , nu stiau cum sa te inghesuie mai mult cand ii depaseai .

la bulgari doar la dus mi-a cerut unul in vama "atentie de-o cafea" si ca sa nu ma cert cu el i-am dat 2 euro. in rest totul OK . lumea a incercat sa ma ajute de cate ori am intrebat ceva . problema cu ei este ca nu prea stiu engleza si iti vorbesc pe bulgara de parca toata lumea ar sti limba lor .

GPS VA INCURCA IN BULGARIA . la dus am incercat sa ma iau dupa gps si am intrat pe drumuri de camp pe care el le vedea ca DN in schimb pe autostrada ma vedea pe camp . m-a trimis pe un pod care era dezafectat si in schimb cand am trecut pe podul bun ma vedea prin apa. urmati indicatoarele( desi nu sunt prea bune , unele fiind amplasate dupa ce ai trecut de intersectia respectiva ). in zona Gabrovo gps m-a invartit aproape o ora . dupa nu m-am mai luat dupa el si a fost mai bine.

!!!REPET : NU MAI LUATI TRASEUL PE NOVA ZAGORA . DRUMUL E INCHIS PENTRU REPARATII . MERGETI DIRECT PE STARA ZAGORA .

ASTEPT INTREBARI . ( am amanat plecarea la munte ptr vineri pana luni .)

PS :1 de asigurare medical nu intereseaza pe nimeni dar e spre binele tau sa o faci .
2 cazare am avut prin vilextur la hotel 3* cu demipensiune 110 euro de persoana / 7 nopti . hotelul se numeste natassa si este in skala potamia . e foarte frumos si il recomand celor ce merg cu masina . camere mari cat sufrageria unui apartament din bucuresti , TV( inutil , are doar posturi grecesti ), AC , minibar , balcon , piscina cu maslini pe langa ea , bar la piscina , teren de joaca cu leagane ,tobogan etc ptr copii, curatenie , servicii bune , personal foarte prietenos .... dezavantaj : aprox 700metri de plaja . pentru cei cu masina nu e problema .

This post has been edited by gicu_tatu: 13 Jun 2007, 23:37

--------------------
daewoo matiz 2004/E+AC/796cc/50CP - B--PTK
+
bogdan10
post 13 Jun 2007, 23:41
Post #2226

Membru

QUOTE(gicu_tatu @ 13 Jun 2007, 23:11)
bogdan10 nu am mers cu copii dar 99 %iti spun ca e necesar sa ii treci in pasaport.

Raspunsul era valabil pt. drrond.

@gicu_tatu

Ai folosit detector de radar sau nu, in Bulgaria?

ATENTIE: quote nu se foloseste pentru mesaje imediat anterioare

--------------------
+
gicu_tatu
post 13 Jun 2007, 23:50
Post #2227

Membru incepator

From: bucuresti

hype ma mira enorm ce spui tu . la mine a fost invers pe traseul spre thassos prin svilengrad . bulgaria : drumuri mai proaste ca la noi . grecia : drumuri extraordinare cu mici exceptii unde erau lucrari si se mergea pe o banda pe sens , dar si acolo asfaltul era superior celui de la noi. chiar si pe thassos drumurile erau bune .

bogdan10 nu am mers cu detector dar mi-au dat bulgarii flashuri si m-au scapat de radare

mjustin ferry spre thassos din keramoti 40 min din kavala 1h30min. plus ca e mai ieftin din keramoti

This post has been edited by gicu_tatu: 13 Jun 2007, 23:56

--------------------
daewoo matiz 2004/E+AC/796cc/50CP - B--PTK
+
Cris4
post 13 Jun 2007, 23:58
Post #2228

Membru incepator

QUOTE(tony-s @ 5 Jun 2007, 18:32)
Mare grija pt. cei care merg pe la Giurgiu, dupa vreo 2-3 km de vama e o localitate in care la un moment dat drumul spre Sofia e in lucru si cele 2 benzi pe care se merge sunt inchise si trebuie mers pe celalalt sens al soselei, e drept ca e pus un semn ciudat (prima data in viata mea am vazut un asemenea semn si numai in Bulgaria - am condus prin Spania,Ungaria,Grecia,Romania si am permis de mai bine de 10 ani) si bineinteles ca la vreo 100 m ascunsa pe dupa tufe si copaci e masina politiei, cu un protocol de 10 euro s-a rezolvat cu politistii bulgari. Asta a fost pe 26.05.2007.

Ii multumesc si eu lui adi_ar - hartile postate sunt excelente.
*

Buna seara! Am rugamintea, daca se poate, sa reveniti cu mai multe detalii despre aceasta localitate de care vorbiti. Ce inseamna "semn ciudat", si ce ar trebui sa fac, din pdv al reglementarilor rutiere, pentru a nu ajunge la discutii de protocol cu politistii bulgari? smile.gif

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Cris

--------------------
Dacia Logan 2005
+
chr71
post 14 Jun 2007, 06:13
Post #2229

Membru incepator

Pe 25 iulie plec si eu in Thassos si am incercat sa gasesc aici pe site cel mai scurt drum(daca este cineva doritor putem merge impreuna sa fim mai multe masini eu plec din Bucuresti).
Am o intrebare pt cei care au mai fost:
i-am dat pe sonyroute sa caute si mi-a gasit un drum pe care nimeni am vazut ca nu l-a folosit mai precis de la Haskova in loc sa fac stanga spre Svilengrad, ormeni si asa mai departe pe unde dupa calc mele sunt aprox 700km din bucuresti as putea sa o iau in jos spre Kardzali,Podkova si in continuare drept ajung Komotini iar apoi fac dreapta spre Thassos. Acest traseu ar fi c-am 550km si cred si ca timp s-ar face mai putin pt ca acest drum nu este aglomerat.
Va rog sa ma lamuriti daca pot folosi acest traseu si daca nu de ce.

--------------------
renault megane 2008-privilege
+
khris
post 14 Jun 2007, 06:17
Post #2230

Membru incepator

gicu_tatu -> "GPS VA INCURCA IN BULGARIA . la dus am incercat sa ma iau dupa gps si am intrat pe drumuri de camp pe care el le vedea ca DN in schimb pe autostrada ma vedea pe camp . m-a trimis pe un pod care era dezafectat si in schimb cand am trecut pe podul bun ma vedea prin apa."

Spune-mi si mie ce soft de navigatzie ai folosit te rog!!

--------------------
Peugeot 307 SW 2005 - -----
+
bogdan10
post 14 Jun 2007, 09:48
Post #2231

Membru

Pt. gicu_tatu:

La postul #2040 apare urmatorul text:
"Mare grija pt. cei care merg pe la Giurgiu, dupa vreo 2-3 km de vama e o localitate in care la un moment dat drumul spre Sofia e in lucru si cele 2 benzi pe care se merge sunt inchise si trebuie mers pe celalalt sens al soselei, e drept ca e pus un semn ciudat (prima data in viata mea am vazut un asemenea semn si numai in Bulgaria - am condus prin Spania,Ungaria,Grecia,Romania si am permis de mai bine de 10 ani) si bineinteles ca la vreo 100 m ascunsa pe dupa tufe si copaci e masina politiei, cu un protocol de 10 euro s-a rezolvat cu politistii bulgari. Asta a fost pe 26.05.2007."

Mai exista acea potiune de sosea in lucrari? Pe harta nu am observat nicio localitate pana in Ruse!

--------------------
+
dungatu
post 14 Jun 2007, 15:23
Post #2232

Membru

SAlutare si scuze dar sunt pe fuga,
Care ruta o recomandati pentru Thassos-Craiova?
Multumesc mult!

--------------------
renault clio symbol expresion 1.4 8V dec 2002
+
concurent
post 14 Jun 2007, 15:27
Post #2233

Membru autentic

gicu_tatu
parca ieri ti-ai facut bagajul pt Thassos. Nici nu-mi vine sa ma mai grabesc la concediu ca sigur trece la fel de repede.
Cred ca mi-ai dat idee buna cu Vila Natassa. Multam! O am in vizor si pe "coana Chrissa", cica e mai aproape de mare (200m) dar are doar mic dejun la 89 euro/7 zile.

Te rog, daca ai si vrei, pune niste poze din teritoriu. Eu am gasit ceva pe net dar n-am cu camera de hotel si imprejurimi. Multumesc.

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2006
+
adi_ar
post 14 Jun 2007, 16:40
Post #2234

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

@dungatu: Craiova- Thassos 620 Km. 10:20 H cu viteza legala

Craiova
Bechet
Kneza
Cerven Brjag
A2
Sofia
Blagoevgrad
Kulata
Seres
Kavala
Keramoti
Thassos

LE ... si viceversa, daca este chiar Thassos-Craiova.

This post has been edited by adi_ar: 14 Jun 2007, 16:41

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
drrond
post 14 Jun 2007, 18:27
Post #2235

Membru autentic

Ptr. adi_ar: am o intrebare te rog! Cum merge bacul la bechet? Daca ajung pe la 5-6 dimineata am sanse sa trec repede? Si daca stii ce preturi sunt. Oricum mai linistit ptr. ca eu imi faceam probleme ca voi face 12-14 ore pana la salonic

--------------------
NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM!
+
adi_ar
post 14 Jun 2007, 20:27
Post #2236

Ai pm mai "cuprinzator"!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
yoncv
post 14 Jun 2007, 21:57
Post #2237

Membru ochelarist

From: Craiova

adi_ar: sunt informatii pe care te-as ruga sa le faci publice, ma intereseaza si pe mine si probabil si pe altii.
Am incercat sa sun la telefon, la niste numere gasite pe internet, dar la unul intra ton de fax, iar la altul nu raspundea nimeni.

Acum o chestie post-336-1110552475.gif (sper sa nu fiu penalizat): mai este obligatoriu sa lipesc abtibildul cu RO pe masina? Daca da, unde anume? E vreo problema daca-l pun pe bara de protectie? (mi-e mila de vopsea)

This post has been edited by yoncv: 14 Jun 2007, 22:07

--------------------
VW Jetta 2017 - dj-17-???
+
bogdan10
post 14 Jun 2007, 22:15
Post #2238

Membru

QUOTE(yoncv @ 14 Jun 2007, 21:57)
adi_ar: sunt informatii pe care te-as ruga sa le faci publice, ma intereseaza si pe mine si probabil si pe altii.
Am incercat sa sun la telefon, la niste numere gasite pe internet, dar la unul intra ton de fax, iar la altul nu raspundea nimeni.

Acum o chestie post-336-1110552475.gif (sper sa nu fiu penalizat): mai este obligatoriu sa lipesc abtibildul cu RO pe masina? Daca da, unde anume? E vreo problema daca-l pun pe bara de protectie?  (mi-e mila de vopsea)
*

In mod normal nu mai este nevoie de colantul cu RO aplicat pe masina. Numerele de inmatriculare au in partea stanga sigla RO si steagul tarii (asta pana vor trece oficial la steagul UE si la numere nu cum si-au lipit unii colante cu asa ceva). Inainte, la numerele de tip vechi, nu aparea sigla RO (decat stanta cu Ministerul de Interne si cercul unde se fixa colantul de la revizia ITP) si de aceea era necesar acel colant.

--------------------
+
Alex133
post 14 Jun 2007, 22:30
Post #2239

Membru incepator

Poate sa-mi dea si mie cineva lista cu toate taxele de la vama Ro, Bulg, si Greaca?
Este drumul undeva deviat, se poate circula si noaptea?
Cine vrea sa meraga cu noi pe 23 seara sau 24 dimineata spre Grecia prin vama Giurgiu?

--------------------
Dacia Logan 2006 - B-12-???
+
adi_ar
post 15 Jun 2007, 07:02
Post #2240

@yoncv:
Imi cer scuze, am primit initial PM la care am raspuns, dupa aceea am vazut postul lui drrond cu aceeasi intrebare si de aceea raspunsul a fost PM, il reproduc mai jos:

"Despre orarul bacului nu pot sa-ti spun prea multe, eu am trecut o singura data pe la Bechet, dimineata pe la 6:30 dar erau alte vremuri (cu vama in special). Din cate am inteles nu exista un orar foarte strict, se traverseaza cand se umple insa probabil ca "prima cursa" este tot asa, in jurul orei 6-6:30.
Eventual poti sa te interesezi mai exact (si sa-mi transmiti si mie ce-ai aflat ) care este "ultima strigare" la Administratia Portului Bechet 0(251)336677.
Nu stiu daca s-au mai lecuit, dar politistii de frontiera bulgari de pe la Oriahovo erau tare obraznici. Ar fi bine (si nu numai pentru asta) sa ai la tine Euroi maruntis si daca insista sa-i mai "atingi" cu 2-3. Totodata este bine sa ai maruntis pentru dverse cheltuieli unde nu prea primesti rest. Spre granita cu Gr poti plati deja in Euro pe la benzinarii (si chiar pe centura Sofia)."

Nota: Daca informatiile sau posturile sunt de interes dati si voi semnale PM sau reputatie (cu + sau -, dupa caz), altfel nu-mi dau seama daca este oportun sa continui sau nu, celor care imi trimit PM le raspund PM.

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
pedrovl
post 15 Jun 2007, 07:55
Post #2241

pedrovl

Saptamana viitoare plec si eu spre Grecia (Paralia Katerini) . Am de gand sa plec pe 23 noaptea ca sa poata dormi copilasul. Suntem in jur de 8 masini. Cum aflu si eu ce taxe sunt la Giurgiu si la Bulgari? Iesirea pe la Giurgiu este cea mai indicata cu masinile? Este absolut obligatoriu sa dai spaga la Bulgari? Te opresc indiferent cat de corect mergi?Astept si eu ceva informatii utile de la cei care au fost in ultima vreme pe acest traseu.... Multumesc

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
egox
post 15 Jun 2007, 08:09
Post #2242

Membru și atât

QUOTE(pedrovl @ 15 Jun 2007, 08:55)
Este absolut obligatoriu sa dai spaga la Bulgari? Te opresc indiferent cat de corect mergi?
*

Am fost în toamna trecută în Grecia, cu 5 mașini. N-am dat nici o șpagă, nu ne-a oprit nici un polițist (am cam respectat restricțiile, în special cele în afara orașelor care - de regulă - încadrează intersecții).

Prieteni de-ai mei au fost la Balcic și anul trecut și anul ăsta (cu 2 mașini) și n-au avut nici o problemă.

Părerea mea e că abuzuri s-or mai fi întâmplând din când în când, dar mai rar decât pare pe forumuri. Că dacă din 20 unul pățește ceva, scrie aici. Ceilalți 19 își văd de treabă.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
K-HOST
post 15 Jun 2007, 09:14
Post #2243

Membru incepator

salutare tuturor! aseara m-am intors din grecia(thassos, salonic , meteora) si recomand tuturor traseul pe la ormenio- mai scurt si mai bun ca multe drumuri de la noi.Am intrat in vama bulgara la 5,45;am facut o pauza de o jum de ora prin m-tii sipka iar la 11,30 eram la ormenio la vama cu ,,Gartia'' cum spun bulgarii!in grecia se merge mult pe autostrada si se recupereaza ceea ce se pierde in bugaria astffel incat la 16,30 eram in fata la Mouragio in Skala Potamia.La intoarcere am intrat la 9,40 in vama la Promachonas si am ajuns in Giurgiu la 17,00(desi sunt un pic vitezoman) cu alte cuvinte mult mai tarziu.drumul de centura al sofiei este JALE aglomerat si stricat se pierde mult timp aici.In ansamblu: traseul prin ormenio-drumul bun , mai scurt, mai deloc traficat, si politia ca si inexistenta;traseul prin sofia mult mai lung, traficat la greu, radare peste tot(8 doar intre Promachons si Sofia)+bonus centura Sofiei.Recomandare celor care merg in Thassos, alegeti Ormenio si nu cred ca o sa va para rau.
PS pt Gicu, ne-am intersectat de multe ori pe insula insa doar in mers, si vezi am gasit insula asa cum iti spuneam, pacat de zilele ploiase de la inceput;eu am prins doua iar tu dor una.
PS2;tot pt Gicu - stii ti-am zis ca o sa merg prin Nova Zagora; cand am ajuns la punctul in care trebuia sa aleg intre Stara si Nova am supus la vot pe cei din masina si a iesit Stara zagora deci am avut noroc ptr ca prin Nova asa dp cum ai spus tu as fi pierdut ceva timp.

O sa revin cu filmul calatoriei din grecia mai tarziu pt ca sunt destul de obosit, ieri am condus 14 ore si sper ca informatiile mele sa fie de folos si altora!

--------------------
opel astra 2001/1,6 16V
+
Bogda
post 15 Jun 2007, 11:13
Post #2244

Membru incepator

Pt drrondLa Bechet nu trece nici un bac mai devreme de 7:30, dar e bine sa ajungi in vama pe la 6 , ca este foarte circulata ruta , mai ales in perioada asta, si sa apuci loc pe bac.
Degeaba suni la ei, ca bacul nu are ore fixe, este dupa cum vor ei si cum se strang masini.
Pretul este 20 euro -masina sau 70 lei, si 3euro -persoana sau 3 euro.
Si trebuie sa mai platesti si 30 lei cand intri in vama o taxa. Atentie- aceasta taxa de 30 lei platesti si la intoarcere. La Bechet se poate plati bacul si in lei si in euro, la Oriahovo doar in euro. Si pentru baietii de peste Dunare 2-3 euro si nici nu se mai uita la tine.

--------------------
Renault Megane 1.6 16V 2002 - 109 CP
+
concurent
post 15 Jun 2007, 14:25
Post #2245

Membru autentic

am tot cautat dar nu m-am descurcat; de programul de feri din Grecia spre Tassos, stie cineva?
Multumesc.

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2006
+
brad
post 15 Jun 2007, 14:37
Post #2246

Membru incepator

K-HOST
Poti te rog sa detaliezi putin traseul prin ormenio? Cum este drumul(gropi,portiuni in lucru etc)? Eu plec din ploiesti pana la armenistis (peninsula sithonia) si as vrea sa evit Sofia daca se poate,chiar daca drumul este mai lung(am calculat cu via michelin si sunt aprox 200 km in plus). Ce munti se traverseaza? (unde ai facut pauza)
La vama ai avut ceva probleme? Ai aratat pasaportul sau C.I.?
Scuze pt avalansa de intrebari dar ies pentru prima data din tara si sincer am ceva emotii.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

--------------------
Renault Megane III 1.5 dci 2012
+
concurent
post 15 Jun 2007, 14:59
Post #2247

Membru autentic

Pentru cei ce vor informatii referitoare la Bac

Calafat, judetul Dolj – rutier (bac) si portuar; 0251/333.006
Bechet, judetul Dolj – rutier (bac) si portuar; 0251/337.254

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2006
+
oreift
post 15 Jun 2007, 15:32
Post #2248

Membru incepator

From: Bucuresti

concurent, informatii legate de feribotul pentru Thassos gasesti aici:
http://thassos-schedules.go-thassos.gr/all...es/ferrysen.htm

--------------------
Renault Symbol 2006, 1.5 dCi
+
drrond
post 15 Jun 2007, 19:06
Post #2249

Membru autentic

Multumesc Bogda. Speram sa trec mai devreme, as vrea sa ajung in Sithonia pana la 7 seara, am si 2 copii, dar asta e. Si inca c eva: scump e frate sa treci Dunarea!! blush.gif

--------------------
NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM!
+
adi_ar
post 15 Jun 2007, 19:51
Post #2250

Cum, necum, eu zic sa fi acolo pe la 6:00!
Scopul lor este sa transporte cat mai mult si daca se aduna masini vor pleca si mai devreme. Cum am spus, pe la Bechet nu prea am experienta dar la Calafat, desi se zice ca noaptea nu traverseaza, am trecut bine-mersi de cate ori imi programasem 3-4 ore de somn smile.gif si la 02:00 si la 04:00, adevarat ca am si intrat in vama (inainte de 01.01.2007) la 23:00 si am stat pana la 03:30 mad.gif !
Nu-mi amintesc exact ora trecerii la Bechet, dar era inainte de 7 cu siguranta!
Ca sa te consolez (pentru cazul ca gresesc) este adevarat ca exista un risc, ca intodeauna, sa nu vrea muschiul lor exact in ziua cand ajungi tu acolo dar macar ai un loc pe primul bac si poate mai furi 1 ora de somn nani.gif .
Calatorie usoara!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html

Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html

Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum.

--------------------
195 Pages « < 73 74 75 76 77 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 06:30
Forum Renault