Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
Catalin Buga |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|||
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Apropos de Thassos. Incercati partea de sud-vest si sud. E superba. Marea majoritate a turistilor se inghesuie in Limenas sau in est, care e o zona mai populata. Dar nu se compara cu restul. Nu ratati Paradise Beach si daca intrebati de localnici, nu departe este o chestie superba, ca o piscina naturala, nu-mi amintesc cum ii zice. Si vizitati Theologos. Daca ajungeti in Theologos nu ratati porc, ied sau miel la protap. E o traditie pentru asa ceva acolo. In Limenaria este un restaurant exceptional, parca Zum se cheama. In rest, vacanta placuta, insula e superba si preturile incredibil de accesibile.
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
Catalin Buga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
merci de informatii
oricum plec documentat cand vin sper sa mai am timp sa pun o parere si informatii in plus fata de ce s-a scris pana acum |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
Hobbit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 19 July 06 ![]() |
Salutare!
Proaspat intors din Grecia...Adica aseara! Am stat 2 saptamani si nu m-am saturat. Prima saptamana a fost un tur pe la Meteora, Atena(Acropole, muzee,bazar), trecut in Peloponez si vazut Corint, Olimpia... A doua saptamana am petrecut-o in Zakyntos, o insula superba, cu un parc national in golful Laganas plina de broaste testoase Carreta-Carreta, vestitele grote albastre... La intoarcere a fost Amfissa si Delfi... Atentie si in Grecia la radare! Ei sant mai indulgenti, dar daca depasesti cu mult viteza legala, te ard cu amenda...Radare si pe autostrazi: Exp. Salonic-Atena... Atentie la locurile de parcare! Daca nu parchezi unde trebuie, te trezesti fara numerele de la masina si nu mai poti circula decat dupa ce platesti amenda si pierzi o groaza de timp...Noul cod rutier al grecilor a intrat in vigoare la 1 iunie... |
--------------------
Toyota
Corrola Sedan
2004
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
pt Catalin Buga vigneta o iei de la cativa km dupa granita de le un shell care e pe partea stanga . s-ar putea sa nu poti intra cu masina in peco ca e spatiu verde pe mijlocul drumului , dar traversezi strada si o iei de acolo. mie mi-a luat 6 sau 7 euro desi ea la vama e 5 . nu se merita sa iei pe o luna ca e 12-13 euro iar 2 de o saptamana sunt 10 . de asemenea daca o iei de la shell pe o luna s-ar putea sa iti ia 15 euro sau mai mult . la intors gasesti vigneta in vama la bulgari deci nu vei avea probleme.
|
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
Catalin Buga |
![]()
|
merci mult gicu_tatu
prompt si la obiect ca de obicei toate cele bune |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
ateistu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 July 06 ![]() |
stie cineva, autostrada A2 intre Salonic si Kavala este este inca in lucru, sau se poate circula pe ea intre cele doua orase? multumesc
|
--------------------
skoda
octavia 2
elegance 1,9 tdi
- cs -- ATI
|
|
simionaurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 May 07 ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 18 Jul 2007, 10:01) Gata am rezolvat cu procura ![]() Pe mine nu m-a deranjat mine cu procura si nici nu am auzit pe cineva sa fie controlat. Daca ai facut-o e bine, dar nu te astepta sa se uite cineva pe ea. QUOTE(gicu_tatu @ 19 Jul 2007, 11:01) pt Catalin Buga vigneta o iei de la cativa km dupa granita de le un shell care e pe partea stanga . s-ar putea sa nu poti intra cu masina in peco ca e spatiu verde pe mijlocul drumului , dar traversezi strada si o iei de acolo. mie mi-a luat 6 sau 7 euro desi ea la vama e 5 . nu se merita sa iei pe o luna ca e 12-13 euro iar 2 de o saptamana sunt 10 . de asemenea daca o iei de la shell pe o luna s-ar putea sa iti ia 15 euro sau mai mult . la intors gasesti vigneta in vama la bulgari deci nu vei avea probleme. De ce luati vigneta de la Shell cu 7 euro si nu o luati din vama cu 5 euro? 2 euro + 2 euro pierduti inseamna vreo 4 beri de la supermarket pierdute. Sa nu mai zic de vigneta pe o luna, se pierd alte 3 beri. Nu e coada, se iau destul de repede, fara probleme. Nu uitati sa cereti chitanta si sa lipiti abtipildul in geam, asta daca nu vreti sa dati vreo 10-20 de beri la politistii bulgari. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005/Elegance
- B34840
|
|
Six |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 September 05 ![]() |
Salut, as vrea sa merg si eu in creta la inceputul lui august, sunt interesat de unde pot lua ferryboat-ul pana acolo si cam cat ma costa, de maisna si persoana... si o ruta completa daca imi poate sugera cineva ar fi SUPER. Tin sa mentionez ca mai exista si varinata cu avionul (nu platesc transpotul). As vrea sa mai stiu cam cu cat se poate inchiria o masina pe insula, si care credeti ca este cea mai buna varinata de urmat ? Masina, sau avionul? Astept un raspuns de la cineva care are date sigure, multumesc.
P.S. Am mai fost in grecia si vara trecuta si acum doua veri in halkidiki, dar niciodata nu am parcurs un drum asa lung cum este cel pana in creta. This post has been edited by Six: 20 Jul 2007, 00:56 |
--------------------
Opel
Vectra C
- B 80 BAS
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@Six,
mai bine cu avionul. drumul e lung si destul de scump. ferry de la pireu la iraklion te costa cam 50-55 euro de persoana si cam 85 euro de masina. traversarea dureaza cam 9 ore. vezi si aici: http://www.ferries.gr/ |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
pt simionaurel: se pare ca nu ai fost atent la toata discutia . ala din vama giurgiu care da vigneta la bulgari noaptea DOARME . eu i-am batut in geam si a mormait ceva (probabil vreo injuratura) si a dat din mana sa trec mai departe . asadar daca ajungi noaptea acolo nu ai de unde lua vigneta din vama ci numai de la peco . understand ?
nici eu nu am crezut ca e asa de nesimtit cand au mai zis altii pe forum ca doarme dar uimire la 3.30 dimineata sforaia de sa zguduia baraca. |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
Six |
![]()
|
"Vali48
Vali48, multumesc pentru informatie, ai idee cam cat este o masina de inchiriat pe saptamana ? Vreau sa fac niste calcule exacte sa vad diferente intre mers cu masina proprie sau mers cu avion si inchiriat masina acolo. |
--------------------
Opel
Vectra C
- B 80 BAS
|
|
m2aur |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 July 07 ![]() |
Salut
Am gasit foarte intersant acest forum si doresc sa-i felicit pe toti ce posteaza aici. Eu vreau sa plec din Pitesti pe 15august la 0.30min daca mai merge cineva poate ne intilnim in GIURGIU ![]() |
--------------------
LOGAN
Laureat 1.4
2006
|
|
crisdelia2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 26 May 07 ![]() |
inca o strigare:20aug noaptea ( ma rog 21 dimineata pe racoare...)grecia....kassandra
|
--------------------
SN clima
dacia
2002
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
"Six
In Creta n-am fost, dar am fost in Rodos acum o luna. Acolo un Fiat Seicento era 25 de euro pe zi iar un Suziki Jimny era 50 de euro. Banuiesc ca in Creta nu poate fi mult mai scump. Ca sa inchiriezi masina iti trebuie doar permisul de conducere, ca sa-ti treaca seria din el in contract. Atat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu pe 30 plec spre bulgari prin calarasi-silistra, cu bacul trec dunarea si apoi spre duni....
sper sa gasesc pe bac romani care sa mearga in zona in care merg eu, daca nu cu Dumnezeu inainte.... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Sambata 27 Iulie plec spre varna/albena. Prin Ruse-shoumen-varna. De evitat ora 7 dimineata in vama pt ca se este schimb de tura si se face un mic deranj care nu tine mult. Consider ca pe la ruse e de departe cel mia bun traseu. E o varianta si pe la silistra dar nu poti decat dupa o anumita ora (6:30 parca primul bac) si risti sa fie aglomerat. Intre shoumen si varna e si o autostrada OK.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
georol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 15 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Esti nehotarat?
Ori vineri pe 27 ori sambata pe28 ![]() Daca e vineri s-ar putea sa ne ajungem pe drum. ![]() This post has been edited by georol: 23 Jul 2007, 12:51 |
--------------------
hyundai
accent crdi
2006 unde o fi Solenza mea ? B33KKZ !
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
OK
![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
MihaiRTC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 ![]() |
Salut. Plec spre Grecia (zona Katerini, pe unde voi gasi cazare) pe 05 sau 06 august din Bucuresti pe la 3 - 3:30 cu o Solenza.
Mai merge cineva? |
--------------------
dacia
solenza clima
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(Six @ 20 Jul 2007, 13:27) "Vali48 Vali48, multumesc pentru informatie, ai idee cam cat este o masina de inchiriat pe saptamana ? Vreau sa fac niste calcule exacte sa vad diferente intre mers cu masina proprie sau mers cu avion si inchiriat masina acolo. Sau poti aplica metoda Top Gear: cumperi acolo o masina ieftina, la mana a 15-a, pe care o vinzi la sfarsitul vacantei. ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
davmarand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 July 07 ![]() |
Pe 6 august plec in Paralia Katerini.
Am gasit foarte multe informatii de care aveam nevoie si pentru asta va multumesc tuturor. Aveti grija de voi.. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005
- NT-24-CMD Things must change,
We must rearrange them, Or we'll have to estrange them... |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Si eu am bilet in Paralia Katerini 4-11 august. Poate ne vedem pe acolo
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
danillo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 June 06 ![]() |
QUOTE(m2aur @ 20 Jul 2007, 23:03) Salut Am gasit foarte intersant acest forum si doresc sa-i felicit pe toti ce posteaza aici. Eu vreau sa plec din Pitesti pe 15august la 0.30min daca mai merge cineva poate ne intilnim in GIURGIU ![]() te-am ratat cu putin... pacat plec pe 16 dimineata, spre thassos, pe varianta prin stara zagora (cu un logan). Pt doritori, ma gasiti pe mail: daniel.ridi@gmail.com |
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
- b02dlk
|
|
GFM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
poate va ajuta comentariile mele de weekend de pe un alt forum auto (sper ca nu aveti nimic cu alte marci)
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic....er=asc&start=30 http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic....er=asc&start=45 |
--------------------
Renault
25 TX V6
- B-04-DST
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe 7 august seara plecam spre Atena 2 persoane cu o solnita. Am hotarat sa atacam pe varianta ruse-sofia - kulata. Mers legal astfel incat sa ajungam la Athena a doua zi dimineata.
Ar fi bine de stiut numerele de la Politie/urgente din Bg si Gr precum si numerele dwe la ambasada Romaniei in cele 2 tari. Daca are cineva idee ii raman dator. |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
Six |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 23 Jul 2007, 09:42) "Six In Creta n-am fost, dar am fost in Rodos acum o luna. Acolo un Fiat Seicento era 25 de euro pe zi iar un Suziki Jimny era 50 de euro. Banuiesc ca in Creta nu poate fi mult mai scump. Ca sa inchiriezi masina iti trebuie doar permisul de conducere, ca sa-ti treaca seria din el in contract. Atat. gibonu, multumesc... e clara situtia, ma duc avionul. Ma costa 50E dus intors, iar daca spui ca o masina vine cam 30E nu se mai merita sa ma duc cu a mea. This post has been edited by Six: 26 Jul 2007, 01:06 |
--------------------
Opel
Vectra C
- B 80 BAS
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(CHE @ 26 Jul 2007, 00:46) Pe 7 august seara plecam spre Atena 2 persoane cu o solnita. Am hotarat sa atacam pe varianta ruse-sofia - kulata. Mers legal astfel incat sa ajungam la Athena a doua zi dimineata. Ar fi bine de stiut numerele de la Politie/urgente din Bg si Gr precum si numerele dwe la ambasada Romaniei in cele 2 tari. Daca are cineva idee ii raman dator. De ce sunt unii asa de speriati de Bulgaria eu nu pot sa inteleg. Vorbesti de ruta Ruse - Kulata de parca ai vorbi de Kabul-Kandahar. Intra pe site-ul Min de Externe si vei gasi acolo detaliile legate de ambasadele RO in BG si GR. Nu mai fi asa de speriat, ca nu o sa patesti nimic, iar BG nu este nici Irak nici Afganistan. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:00 |