Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
Danezu |
![]()
|
||
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|||
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Salutare,
mai este necesara cumva asigurare medicala de calatorie, pe langa talon, buletin/pasaport si cartea verde a masinii? Daca da, unde se poate incheia? Banuiesc ca la agentii de turism. PS: Si inca ceva: acea vigneta pt Bulgaria, de unde se procura? Imediat cand treci granita? Exista ghisee ceva, sau.... Merci This post has been edited by rattlesnake: 24 Apr 2008, 11:06 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
Catalin Buga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu supar pe nimeni.
Nu am fost pe centura Sofiei dar vreau sa merg anul acesta si cu ajutorul schitei de pe forum si a indicatiilor utile de aici atasez si eu doua foto din satelit. Daca nu e corect va rog sa ma corectati. Bafta si drum bun. http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage-1417-0.html http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage-1417-1.html Attached thumbnail(s) Intrare_centura_Sofiei.JPG ( Size: 94.59k ) Number of downloads: 1514 Iesire_centura_Sofiei.JPG ( Size: 76.67k ) Number of downloads: 1480 |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
santieco |
![]()
|
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
|
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rattlesnake @ 24 Apr 2008, 12:00) Salutare, mai este necesara cumva asigurare medicala de calatorie, pe langa talon, buletin/pasaport si cartea verde a masinii? Daca da, unde se poate incheia? Banuiesc ca la agentii de turism. PS: Si inca ceva: acea vigneta pt Bulgaria, de unde se procura? Imediat cand treci granita? Exista ghisee ceva, sau.... Merci Nu te mai intreaba nimeni de asigurare medicala, dar iti recomand sa-ti iei (in martie am platit 13 lei pentru 8 zile, pentru Ungaria si Austria). Se poate incheia la agentii de turism dar si la agentiile de asigurari (eu am avut la Allianz). L.E.: Se face o singura asigurare, valabila pentru Bulgaria si Grecia. Vignete pentru Bulgaria se iau de la ghisee care sunt plasate imediat dupa ce ai trecut vama. Mai jos ai poze din Google Earth (ca asa se poarta!) cu locurile unde sunt ghiseele la Ruse (punctul verde) si la Kulata. Vama_Ruse.jpg ( Size: 160.28k ) Number of downloads: 1566 Vama_Kulata.jpg ( Size: 120.95k ) Number of downloads: 1471 QUOTE(Catalin Buga @ 24 Apr 2008, 12:20) Sper sa nu supar pe nimeni. Nu am fost pe centura Sofiei dar vreau sa merg anul acesta si cu ajutorul schitei de pe forum si a indicatiilor utile de aici atasez si eu doua foto din satelit. Daca nu e corect va rog sa ma corectati. Bafta si drum bun. [/url] Sunt corecte. Important este sa stii care este intersectia unde trebuie sa faci la stanga, de pe centura spre Kulata, pentru ca semaforul este in 2 faze (separat o faza pentru inainte si viraj dreapta, o faza pentru viraj stanga). This post has been edited by geocosma: 24 Apr 2008, 12:38 |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(V A L I @ 24 Apr 2008, 10:09) Daca masina e pe firma (respectiv PFA) imputernicirea (sau procura..cum se numeste?? )trebuie sa fie data de firma sau in prezenta unui notar ?..Cm se procedeaza? E suficient o procura in romana si engleza, cu stampila firmei: "d-l cutare este imputernicit sa foloseasca autoturismul nr ___ in Bulgaria si Grecia. Numai bulgarii mi-au cerut-o, si asta a fost suficient intdeauna. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
costa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 16 January 05 ![]() |
In Salonic si Atena si toata Grecia ai voie cu masina diesel. Nu au voie ei sa isi cumpere masini diesel, sau au taxe foarte mari.... Iti poti cumpara masina cu motor diesel numai daca ai o activitate conexa cu agricultura.....si numai masini gen pick-up, tractoare si alte utilaje de genul.
In 2 ani in grecia nu am vazut diesel cu numere grecesti......majoritatea au masinute benzinare cu litraj mic pt ca taxele sunt destul de mari......nu ca la noi. Motorina de la Shell e cea mai buna.....in rest parca mergi pe paie ude. La majoritatea benzinariilor nu se specifica daca e Euro 4 sau 5, au un singur tip.... Mare grija in Grecia pt ca benzinariile sunt inchise noaptea ![]() This post has been edited by costa: 6 May 2008, 09:13 |
--------------------
Renault
Clio II
ph 2 1.5 dci 2003 Clio III Ph2 1.5 dci 2009
|
|
MIKAEL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 May 06 ![]() |
[quote=Catalin Buga,24 Apr 2008, 11:20]
Sper sa nu supar pe nimeni. Nu am fost pe centura Sofiei dar vreau sa merg anul acesta si cu ajutorul schitei de pe forum si a indicatiilor utile de aici atasez si eu doua foto din satelit. Daca nu e corect va rog sa ma corectati. Bafta si drum bun. Drumul este corect trasat. Daca te ajuta, postez schita desenata precum si 2 foto facute in intersectia unde trebuie sa faci stanga spre Kulata(cea cu piatra cubica). Drum bun! Attached thumbnail(s) Ocolire_modificata.JPG ( Size: 199.14k ) Number of downloads: 604 intersectia_spre_Kulata.JPG ( Size: 768.65k ) Number of downloads: 1345 statia_de_benzina_inaintea_intersectiei.JPG ( Size: 772.71k ) Number of downloads: 546 |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
xxgeoxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 February 07 ![]() |
Va salut, urmeaza sa plec in Grecia pe 31 mai, adica sambata dimineata... stiti cumva daca benzinariile sunt deschise in Grecia sambata in timpul zilei ? dar (super)magazinele ?
Cu multumiri !! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , confort
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cu exceptia magazinaselor din marile orase si a zonei de interior, in perioada de sezon, Grecia nu prea stie ce inseamna sambata si duminica.
Foarte multi greci sunt dependenti de castigurile din sezon, nu someaza ei in asemenea perioade. De ce trebuie sa tii seama este ca in perioada calda, intre 13-17, lumea se cam retrage. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
pgbebi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 May 08 ![]() |
A mers cineva cu dacia 1310 in Grecia ?Eu vreau sa merg si am GPL . Trebuie sa alimentez cam de trei ori pentru ca am rezervor de 30 l . Gasesc GPL in Grecia . Ce ma sfatuiti ?
![]() |
--------------------
Dacia 1310 break
1310 break
1998
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
Am vazut anul trecut o Dacia 1310 la Meteora. Daca ai masina bine pusa la punct, poti merge linistit. La capitolul GPL la greci, sunt mult mai rare decat in Romania, statiile de unde poti alimenta . Va trebuie sa te axezi mai mult pe benzina!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
TM09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 18 June 06 ![]() |
Benzinariile sint deschise in timpul zilei (indiferent de zi) dar se inchid la 10 seara si se redeschid la 7-8 dimineata. Benzinarii non-stop nu gasesti, poate doar in zonele turistice sa faca mici modificari (deschid la 6 a.m., inchid la 11 p.m.) dar sint foarte rare.
|
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
bogdanlo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 May 08 ![]() |
Salutare,
Vreau si eu sa ajung in grecia cu masina in curand.M-ar interesa ( chiar daca cred ca s-a mai discutat dar mai demult) daca mai sunt probleme in a travera Bulgaria noaptea?Date recente ( Giurgiu-Sofia ->) Multumesc |
--------------------
toyota
Corolla
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
bogdanlo |
![]()
|
Multumesc , poate raspunde si cineva legat de noapte.
Inca ceva : in afara de cartea verde (asigurarea),certificat de inmatriculare mai trebuie ceva pt masina ( Masina pe numele meu - nu pe firma) |
--------------------
toyota
Corolla
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
Nu ai nevoie de alte documente.
Cu mersul noaptea nu stiu ce astepti sa afli dar fiecare experienta este individuala. N-o sa-ti dea nimeni garantii iar daca le-ar da nu prea valoreaza nimic. Eu as zice ca daca-i sa fie noaptea ar fi bine sa ai parteneri de drum, in cel mai rau caz sa te lipesti pe la granita de un "trenulet". Nu am avut si nu cunosc direct experiente neplacute dar pentru psihicul tau si al familiei (banuiesc) este mai bine sa mergi in grup. Nu stii niciodata ce se mai intampla. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
bogdanlo |
![]()
|
Oricum mergem 2 masini, dar eram curios daca se mai practica opriri ca pe vremuri ( asta tot din auzite)
|
--------------------
toyota
Corolla
2008
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
[quote=bogdanlo,19 May 2008, 09:59]
Multumesc , poate raspunde si cineva legat de noapte. salut cu mersul noaptea este o aventuraȘ poti fi oprit poti sa nu fii oprit, cum ai bafta, nu este o regula, de aceea e greu de dat un exemplu! Anul trecut am circulat noaptea prin BG si a fost destul de delicat dar asta nu ma face sa nu merg si anul acesta tot noaptea...pt ca daca merg ziua ajung la hotel dupa-amiaza si ziua s-a dus, asa ca risc sa ma opreasca bulgarii de 2-3 ori, poate niciodata sau poate de 10 ori insa prind ziua de la bun inceput, plaja, bere, sezlonguri, mancare la pranz daca este cu masa biletul... ![]() |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
bogdanlo |
![]()
|
Dar de oprit daca e te opreste doar politia?
Intrebare : Mai merge cineva spre Grecia Vineri 4 Iulie? This post has been edited by bogdanlo: 19 May 2008, 15:47 |
--------------------
toyota
Corolla
2008
|
|
PSC |
![]() ![]()
|
![]() O cafea cu lapte (cafe latte) e bună oricând Group: Members Posts: 56 Joined: 12 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Apropo: mai există acele "echipaje de poliție" false care să te oprească prin munți sau prin locuri pustii?
Anul trecut am fost cu autocarul spre Nei Pori și am mers noaptea prin Bulgaria (la dus), dar nu s-a întâmplat nimic; în schimb, nici vorbă de mașini pe drum, n-am întâlnit niciun "trenuleț", ba mai mult, singurele mașini care ne-au depășit până în Sofia au fost, pe numărate, 10 mașini bulgărești, niciuna românească. În Sofia am ajuns pe la 8 dimineața, iar după Sofia, de la Vladaya încolo, s-a mai aglomerat drumul și au apărut și mașini românești. Dacă poate cineva să spună dacă mai există falșii polițiști, ar fi super. Ceea ce voiam să zic este: anul trecut, cam la o săptămână după ce ne-am întors în București (4 august), chiar pe drumul pe care am fost noi (Kulata-Sofia), un astfel de "echipaj" de falși polițiști au oprit o mașină, le-a luat tot celor din ea (acte, haine, bunuri), le-au dat foc la mașină, după care au plecat, lăsându-i cu ochii-n soare. Cred că ați auzit la știri, la vremea aia. Acum mai există situații din astea? Mulțumesc... This post has been edited by PSC: 19 May 2008, 16:12 |
--------------------
Nissan
Primera
2006 Visia
|
|
adi_ar |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Exista si un topic unde se discuta despre litoralul bulgar? Aici vad ca toata lumea doar tranziteaza spre Greci. Nu de alta dar stiu ca au conditii la fel de bune ca si grecii.
![]() |
--------------------
**
|
|
adi_ar |
![]()
|
S-a scris aici dar nu foarte mult. Exista si trimiteri, la postul #172, facute de kukuruz, spre alte forumuri cu mai multe informatii.
Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu s-ar putea sa plec pe 4 iunie dar mai ramane sa ma gandesc..in principiu 4 iunie e data de plecare..probabil spre seara
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Am niste coordonate gps de la anumite locuri unde am vazut radare in Bulgaria. Le pot pune aici, si sa faca cineva fisierul, astfel incat sa nu o pateasca si altii?
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
o idee buna, ar fii foarte bine
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
stormbringer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 January 08 ![]() |
In fiecare an, pe autostrada spre Sofia, m-am confruntat cu urmatoarea problema
![]() |
--------------------
DACIA/VW
LOGAN /GOLFVII
2005 LAUREATE 1.4Mpi/2013 HIGHLINE 1.2 TSI
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Si eu cu Fiatul meu am avut aceeasi problema. Urcam ce urcam si catre varful rampei, unde este un tunel mai lung nu vroia in nicio treapta sa urce mai mult de 3000rpm! Indiferent ca mergeam intr-a III-a si incercam sa urc la 3500rpm, sau intr-a V-a, avea o limitare cu pedala la fund la 3000rpm. Aerul este rarefiat si probabil ca nu permite calculatorul sau senzorul de oxigen mai mult. Stiu, e naspa sa-ti sara inima ca nu-ti mai trage motorul! Am vazut ca multe masini mai noi abia se tarau, in schimb ghioarlele lor din 1900 treceau pe langa noi satisfacute...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
bogdanlo |
![]()
|
QUOTE(PSC @ 19 May 2008, 16:08) Anul trecut am fost cu autocarul spre Nei Pori și am mers noaptea prin Bulgaria (la dus), dar nu s-a întâmplat nimic; în schimb, nici vorbă de mașini pe drum, n-am întâlnit niciun "trenuleț", ba mai mult, singurele mașini care ne-au depășit până în Sofia au fost, pe numărate, 10 mașini bulgărești, niciuna românească. În Sofia am ajuns pe la 8 dimineața, iar după Sofia, de la Vladaya încolo, s-a mai aglomerat drumul și au apărut și mașini românești. Cum a fost in Nei Pori, la ce hotel ai stat? ca si eu merg anu asta tot acolo |
--------------------
toyota
Corolla
2008
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:09 |