DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

195 Pages « < 124 125 126 127 128 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bulgaria - Grecia

PaulT
post 18 Jul 2012, 14:06
Post #3751

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

In punctele de control trecere frontiera (ca nu-s vami) s-ar putea sa scapi(din pacate). Insa daca te opreste politia nu scapi cu siguranta (din fericire). Pot sa indraznesc sa intreb cum vor sta copiii? Probabil ca stii ca dpdv securitate rutiera copilul trebuie sa aiba un scaun dedicat, conform cu inaltimea/greutatea fiecaruia. Si daca n-ar fi obligatoriu prin lege (dar din fericire este) orice adult(parinte sau sofer) cat de cat constient nu ar pleca sub nici o forma in conditiile pe care le descrii. Asta pe langa chinul la care sunt supusi toti ocupantii la un drum lung, vara, in inghesuiala asta.

This post has been edited by PaulT: 18 Jul 2012, 21:23

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 18 Jul 2012, 20:57
Post #3752

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(chr71 @ 18 Jul 2012, 11:35)
Buna ziua !
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori'
Sunt posesorul unei masini cu 5 locuri si as dori sa stiu daca as putea sa merg in GRECIA cu ea 4 adulti si doi copii de 4ani.
Pot avea surprize la vreuna din vame, Bulgaria, Grecia sa mi sa spuna ca suntem 6 pers in loc de 5
*

Cata zgarcenie? Cata lipsa de self-respect ai ? Ca sa nu mai zic pentru ceilalti 3 adulti? Ca sa nu mai zic de cei doi copii?

Eu nici macar nu as ajunge sa imi bat capul cu legislatia. Problema trebuia sa se opreasca mult inainte aspectele legale...muuult.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
vis-a-vis
post 18 Jul 2012, 21:21
Post #3753

DaciaClubber

Drumuri off-road, forestiere... cunoaste cineva prin Bulgaria? tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
edv_ro
post 18 Jul 2012, 21:37
Post #3754

Membru autentic

From: Hamburg

Exact in aceeasi situatie voi fi si eu.

Am doi copii, o fetita de 10 ani si un baietel de 5 ani. Fiecare va sta in scaunelul lui, baietelul in scaun normal, iar fetita intr-un sezut special cu maner, ea fiind mai mare. Acest sezut (se gaseste prin Carrefour) o ajuta la prinderea centurii de siguranta.

O a doua familie, doar 2 membri, fara copii, care ne va insoti in concediul din Grecia, a tinut mortis sa vina cu masina mea. Am reusit, intr-un final, sa-i conving sa vina cu masina lor, avand in vedere drumul lung, conditiile in care ar fi stat, eu fiind obligat sa renunt la siguranta fetitei. Le-am spus clar: vin cu masina lor sau nu vin, eu nu risc. Pana la urma au inteles si vom merge cu doua masini.

Se prea poate ca local, in iesirile pe care le vom avea, insa numai pe distante scurte, sa folosim doar o masina. Dar pe distante lungi, nici nu ma gandesc.

Prin urmare, te sfatuiesc sincer, nici sa nu iei in calcul varianta cu 4 adulti si 2 copii intr-o masina. Poate doar daca ai in vedere folosirea unui microbuz personal.

--------------------
Skoda / Renault Octavia 3 FL Combi / Twingo 3 1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017 - HH / HH
+
TudorD
post 16 Aug 2012, 06:12
Post #3755

Membru incepator

Care sunt noutatile acestui an pentru celebra traversae a Bulgariei, nu a facut nimeni traseul?

Zone cu lucrari, probleme la podul de la Giurgiu, politaii mai stau cu nesimtire la spaga?

--------------------
Renault, Honda - Renault Grand Scenic 1,6 Dynamique 2006 Honda Jazz 1,4 CVT Confort 2012 - CJ -XX-XXX
+
b34uen
post 16 Aug 2012, 09:13
Post #3756

Membru autentic

de ce e celebra?
lucrari dupa ce se termina autostrada noua inspre kulata sunt cateva lucrari la niste poduri. politisti daca ai noroc scapi de cei de la intrarea in Sofia. Daca nu 20E... . La pod singura problema e ca ca trebuie sa dai 27 lei la dus si 2E la intors.

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
Avani
post 16 Aug 2012, 09:39
Post #3757

Membru autentic

From: Capitala gri

Am traversat Bulgaria in iulie si nu am avut nicio problema, nici cu politistii nici cu lucrari pe carosabil. Intr-adevar, au fost vreo 6-7 filtre pana la granita cu Grecia, dar daca mergi cu simt de raspundere, nu mai mult de 10km/h peste limita legala nu o sa ai probleme.
In continuare, bulgarii ca si noi, dau deobicei flashuri cand sunt radare.

Drum bun !

--------------------
. . .
Think forward !
+
Eu4yas
post 16 Aug 2012, 19:48
Post #3758

Euforisticul

Am traversat si eu de curand, Ruse - Plevna - Sofia - Blagoevgrad!

Daca mergi ca la carte probabil ca nu vei avea probleme...Altfel, limitele de viteza impuse de vecinii bulgari imi par penibile si dese.
Totodata am fost oprit pe centura Sofiei, la vreo 3 dimineata, fara probleme in schimb, 2 minute am stat, apoi am intalnit la intoarcere 2 echipaje cu radar ascunsi mai ceva ca ai nostri.

Drumuri bune tuturor si atentie sporita.

--------------------
Renault Megane 2.2 1.5 105 2007
+
TudorD
post 20 Aug 2012, 13:14
Post #3759

Membru incepator

QUOTE(b34uen @ 16 Aug 2012, 09:13)
de ce e celebra?

Vreau sa plec duminica pe acest traseu si de fiecare data e bine sa intrebi.

Am urmarit aceasta discutie inca de la inceput si m-a ajutat sa nu am surprize pe traseu. De la tehnica discutiei cu politistii, la locurile standard de amplasare a radarului, de la lucrarile sau devierile de pe traseu si pana la momentele mai proaste de trecut prin vama toate le-am aflat aici.

In 9 ani de cand bat traseul m-am trezit ca este primul an in care este liniste in aceasta discutie... a revenit totul la normal? Nu mai iau spaga politaii lor? Nu mai stau la fiecare gura de tunel , la terminarea brusca a autostrazii, pe centura Sofiei, la 200 de metrii de granita la Ruse? Sau totul a ajuns deja banal si a intrat in normalitate?

Daca citeste cineva intreaga discutie se poate distra de minune cu povestile celor care au facut acest traseu, cu micile "picanterii". In primul an am cautat borcanul de castraveti in care stateau politaii la intersectia de pe centura Sofiei unde intalneai liniile de tramavai, asteptam sa imi apara masina politiei cu radarul din fiecare tufis... Din acesta lista am invatat sa ma cert ca sa primesc si vinieta si chitanta si de doua ori s-a dovedit a fi o idee perfecta cand la control au zis ca nu au valoare separat si i-au amendat pe altii.

Acum 9 ani inca se discuta cat de sigura e traversarea, sunt sau nu racheti, sa te lasi sau nu oprit de echipaje de politie noaptea, cat sa cotizezi...

Cel putin decand merg in Grecia sau in Turcia cu masina pentru mine traversarea Bulgariei este intotdeauna o mica problema pentru ca si daca scap fara niciun incident tot imi amintesc de cele 3-4 dati si imprejurari in care am ajutat politiaii bulgari sa nu moara de foame, cele 3-4 dati in care m-au deviat de la traseu pe rute ocolitoare care m-au intarziat cu 1-3 ore, cele 3-4 dati in care am stat cate o ora la granita. Nu-i o normalitate ca un traseu spre vest, este clar un traseu pe care te astepti intotdeauna la surprize. Si de aceea sunt 3750 de postari pentru acest traseu.

Si mulumiri celor care m-au linistit ca e ok... plec la drum mai nelinistit ca niciodata, e suspect sa spui despre acest drum ca e bine smile.gif.

This post has been edited by TudorD: 20 Aug 2012, 13:23

--------------------
Renault, Honda - Renault Grand Scenic 1,6 Dynamique 2006 Honda Jazz 1,4 CVT Confort 2012 - CJ -XX-XXX
+
gotty
post 20 Aug 2012, 13:38
Post #3760

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

tu esti paranoic din fire,nu?

--------------------
Private Spice Member
+
gibonu
post 20 Aug 2012, 13:42
Post #3761

Membru autentic

QUOTE(TudorD @ 20 Aug 2012, 15:14)
... plec la drum mai nelinistit ca niciodata, e suspect sa spui despre acest drum ca e bine smile.gif.
*

Altfel spus, nu ma simt bine daca nu sunt stresat.
Ce traseu vrei sa faci prin BG?

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
TudorD
post 20 Aug 2012, 13:53
Post #3762

Membru incepator

Ruse - Plevna - Sofia - Blagoevgrad - Petrich

Am facut peste 100000km in ultimii 10 ani cu masina prin Europa dar Bulgaria este singura mea "neliniste."

--------------------
+
corbex
post 20 Aug 2012, 14:13
Post #3763

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Pui deoparte 100 de E pentru neprevazute si-ti dispare nelinistea.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
gibonu
post 20 Aug 2012, 14:29
Post #3764

Membru autentic

@ TudorD

In loc de Petrich, ai vrut sa spui Kulata / Promachonas?

N-am mai fost de anul trecut la Sofia, asa ca nu iti pot da detalii.
Insa, cu toate astea, nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme.

Fi atent la bulgarii de pe drum.
Incearca sa mergi in ritmul lor, pentru ca (teoretic cel putin) stiu unde sunt radarele / sta politia.
In plus, am observat ca bulgatii sunt de treaba si folosesc flash-urile.

Cum ti s-a mai spus, ia cu tine cateva zeci de euro in bancnote de 5 si 10.
Pentru o eventuala spaga la Politie.

In rest, drum bun si poate ne spui si noua cum a fost.

Si nu mai fi asa stresat.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
b34uen
post 21 Aug 2012, 10:34
Post #3765

Membru autentic

QUOTE(corbex @ 20 Aug 2012, 15:13)
Pui deoparte 100 de E pentru neprevazute si-ti dispare nelinistea.
*

in zona Ruse - Lukovit merge cu 10E dupa Sofia si in jurul ei merge cu 20E dar incearca sa dai cate 10E pe rand. Daca respecti reducerile de viteza in mod normal nu prea ai ce pati, mai putin langa Sofia unde te opresc si fara nimic de limitare iti spune ca e zona cu 50km/h.

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
vallixx
post 21 Aug 2012, 11:30
Post #3766

Membru nesuferit

Eu am facut drumul asta Buc. - Grecia, pe partea Sofia de vreo 2 ori.
De fiecare data am mers fara probleme si nu am cotizat nimic pe drum la politisti.

O singura data m-au oprit pe centura Sofiei, cand se lucra la un pod si un drum de 2 benzi brusc a devenit una, iar nea militinaul tinea mortis sa-mi demonstreze ca eu am depasit pe pod, cand de fapt eu devansam, adica mergeam pe banda mea....care s-a terminat si am fost nevoit sa trec pe singura disponibila.
A vrut spaga, evident, dar am avut rabdare si incapatanare pana l-am plictisit si m-a trimis mai departe. M-a costat 10-15 min in loc de 10-15 euro.
De 15 euro bei linisit cateva beri MYTHOS. tongue.gif

Deci las-o mai usurel in zona Sofia si o sa ai un plus de bani de bere la greci.

Drumul in principiu e bun calitativ si relaitv bine semnalizat.
Nu te baza exclusiv pe GPS ci fa un "double check" cu indicatoarele.

Politistii cu radarele sunt prezenti evident, dar nu stiu de ce va mira atat, intrucat la noi sunt la fel de pusi pe dat amenzi de radar. Ce e diferit?
Ideea e ca am scapat fara, mergand in limitele rezonabile de viteza (adica un 5-10km/h peste radmasa.gif ).
Nu mai stiu daca e legal la ei detectorul, dar ajuta. Intreaba la vama.
Si vezi ca radarele lor sunt in banda X, deci scoate modul City care taie fix banda X.

Unde erau limitari tampite ma luam si eu dupa soferii locali care sigur stiu mai bine zona. Ii daudeau goarna, ma bagam si eu in spate si ii dadeam. Mergeau linistit, mergeam si eu usurel. Traversarea BG pe ruta asta m-a dus la stiul asta de mers + 3 pauze + cele 15 min de parlamentari cu politistul....in jur de 8 ore.
Astfel ca in 10 ore eram pe ferry spre Thassos.

Deci colegule Tudor, du-te linistit in concediu, mergi lejer prin BG, nu te stresa fara motiv si te asteptam sa ne scrii cat de misto a decurs travresarea ta prin BG.

La ultimile 2 iesiri n-am avut probleme cu vinieta sau ceva de gen, intrucat pe chitanta trebuie sa scrie numarul masinii, deci sunt cam obligati sa ti-o dea.
Lipeste-o in parrbriz chiar daca o sa o scoti greu, dar cu 2-3 servetele umede iese.

Niste bancnote de 10 euro e bine sa ai la tine, dar nu trebuie sa pleci cu ideea ca obligat fortat ramai fara ei pe drum.

This post has been edited by vallixx: 21 Aug 2012, 22:53

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
gotty
post 21 Aug 2012, 11:35
Post #3767

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

Daca ii spun ca anul trecut m a oprit politia de 6 ori pana in Grecia ,dintre care numai de 4 ori pe centura Sofiei nu cred ca mai pleaca in concediu! laugh.gif

--------------------
Private Spice Member
+
Val3ntin0
post 21 Aug 2012, 12:16
Post #3768

Membru autentic

From: Ploiesti

Si eu am dat spaga pe Bulgaria cand am venit din Turcia, dar sincer avea dreptate, semn de 50km/h era.. eu aveam 80.. si s-a cunoscut cand am pus frana.. Acum ca radarul era pus pe munte, intr-o zona unde eu coboram si nu as fi apasat frana la 50 nici sa ma bati, este o alta discutie care poate continua la nesfarsit..
Ideea este ca de 20 euro cat am dat, am primit si sfaturi pentru urmatoarele filtre unde am redus si am trecut ok.. deci m-am declarat complet multumit! smile.gif
Spaga clar o dai in functie de cum mergi.. si daca tot am incalcat regula, mai bine 20 euro decat amenda care nici nu vroiam sa aflu unde se platesc la ei smile.gif

This post has been edited by Val3ntin0: 21 Aug 2012, 12:16

--------------------
Renault Clio Expression 2004~1.4 / Megane 2007~1.6 16v 82kv
+
vallixx
post 21 Aug 2012, 12:42
Post #3769

Membru nesuferit

QUOTE(gotty @ 21 Aug 2012, 11:35)
Daca ii spun ca anul trecut m a oprit politia de 6 ori pana in Grecia ,dintre care numai de 4 ori pe centura Sofiei nu cred ca mai pleaca in concediu! laugh.gif
*

Nici eu n-as mai pleca.... tongue.gif

--------------------
+
TudorD
post 21 Aug 2012, 16:42
Post #3770

Membru incepator

Si totusi se poate si reanima discutia... Multumesc tuturor pentru sfaturi si sper sa imi tin cat mai multi euroi pentru a fi convertiti cu folos in bere.

Important este ca nu sunt lucrari majore pe traseu care sa induca intarzieri majore.

Si inca o intrebare, pentu un prieten, vinieta bulgarilor de o saptamana, este valabila fix 7x24 de ore de la ora emiterii sau este valabila si in a opta zi pana seara?

This post has been edited by TudorD: 21 Aug 2012, 16:43

--------------------
+
gibonu
post 21 Aug 2012, 17:59
Post #3771

Membru autentic

@ TudorD

Vigenta bulgareasca pentru o saptamana este valabila 7 zile.
Pentru ca saptamana are 7 zile, nu 8.
Daca nu ma insel, mi se pare ca chiar scrie pe sticker-ul pe care il pastrezi ceva de genul "valabila pentru ziua cumpararii si inca 6 zile".

Daca mai gasesc sticker-ul prin masina, incerc sa-i fac un scan si sa-l pun aici pe forum.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
SandelBS
post 21 Aug 2012, 20:13
Post #3772

Membru autentic

La sfarsitul lunii trecute am facut traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Burgas - Varna - Mangalia - Slobozia - Braila in 26 de ore cu 3 ore stationare in Sofia si alte 2 in Burgas, in rest opriri pt atipiri de 20-30 min. Initial am plecat sa vad doar Sofia, apoi daca tot eram acolo am zis sa vad si litoralul lor. Am plecat cu bancnote de 5, 10 EUR, am scos si de la bancomat de la ei leve tot cu gandul la opriri politie. Spre norocul meu n-am avut niciuna, am mai si avut norocul ca de la vreo 40 de km dupa Ruse m-am tinut dupa un roman care mergea peste limita legala (pana la autostrada).

Din Sofia, am zis sa merg spre Varna, insa stiam din presa noastra de rahat ca au autostrada Sofia - Burgas nou construita (400 si ceva de km) si am zis sa merg pe traseul ala. Am mers si am constat ca primii 80-100 km erau mai de mult construiti (nu prea buni) apoi inca vreo 150 de autostrada noua si la un moment dat deviere pe nu stiu ce drum national , deviere ce m-a costat vreo 2 ore. Apoi am revenit pe autostrada pentru inca vreo 100 km. De la Burgas spre Varna am facut o gramada ca era drum cu serpentine, m-a ajuns oboseala , am tot cautat cazare, dar nimic, totul era plin, si in singurul loc unde am gasit mi-a dublat pretul ceea ce mi s-a parut bataie de joc.

Intrand in tara, stupoare la Vama veche , in statiune, venind din Burgas, unde toti parcau regulamentar, taximetristii nu blocau o banda, la noi, dupa un rand de masini parcate jumatate pe drum, taximetristi ocupand restul bandei, nu mai ramanea decat o banda pentru ambele sensuri de mers, noroc ca dupa e drumul ce ocoleste statiunile ca faceam infarct.

--------------------
Renault Koleos 2013, 2.0 dci 173 cp
+
vallixx
post 21 Aug 2012, 22:48
Post #3773

Membru nesuferit

QUOTE(TudorD @ 21 Aug 2012, 16:42)
Si inca o intrebare, pentu un prieten, vinieta bulgarilor de o saptamana, este valabila fix 7x24 de ore de la ora emiterii sau este valabila si in a opta zi pana seara?
*

Vinieta este valabila sapte zile.
Ziua in care o cumperi plus inca 6.

Nu conteaza ora la care o cumperi, valabilitatea incepe de la ora 00.00 a zilei respective, astfel incat la daca o cumperi sambata la 10 dimineata de exemplu, valabilitatea ei incepuse deja de 10 ore si continua pana sambata seara la ora 23.59, dupa care incepe ziua 2...etc, vinieta expirand vineri noaptea la ora 23.59.

Deci valabilitatea nu tine de ora la care o cumperi, ci de ziua in care cumperi, ea fiind valabila de la ora 00.00 timp de 24 de ore, pana la ora 23.59.

This post has been edited by vallixx: 21 Aug 2012, 22:55

--------------------
+
neadodo
post 23 Aug 2012, 11:08
Post #3774

Membru incepator

pentru cei care merg in thassos
m-am intors in 14 august asa ca sunt informatii destul de propaspete. am ales ruta ruse-veliko tarnovo-kilifarevo-gurkovo-nova zagora-svilengrad-ormenio-orestiada-alexandropouli- keramoti- thassos.
ruta am ales-o mai ales dupa ce am citit ce a postat gibonu(multumesc frumos pt informatiile f. bune) anterior. drumul e ok in general, dupa veliko tarnovo se intra pe drumul 55 pe care se merge pana la svilengrad. inainte de nova zagora daca retin bine e o portiune de vreo 3-4 km de piatra cubica,iar dupa nova zagora in vreo doua sate(gradets, madrets) sunt portiuni de cateva sute de metri unde drumul e rupt(fara asfalt drum de tara) dar se merge usor cu viteza a doua si nu sunt probleme. in rest drum bun, trafic putin, am vazut la dus un singur echipaj de politie la gurkovo dar m-a flashuit un bulgar. la dus am plecat din brasov la 1 noaptea si am ajuns in thassos la pensiune la ora 14,30-901 km pe gps, iar la intoarcere am plecat la 8,30 din skala maries thassos si am ajuns in brasov la 22,30. la intoarcere ceva tiruri dupa nova zagora spre veliko tarnovo, probabil fiind zi lucratoare(marti) dar nu multe. mi-a placut drumul pentru ca nu m-a obosit asa cum m-ar fi obosit drumul prin zlatograd iar ca timp nu cred ca ar fi fost mai scurt prin zlatograd. nu sunt urcusuri-coborasuri mari se merge destul de drept . in grecia se plateste pe autostrata 2 euro, pana la iesirea spre keramoti.
drumuri bune tuturor!

--------------------
vw golf 5 2005 1,9 tdi 105 CP - bv 20 evi
+
gibonu
post 23 Aug 2012, 15:47
Post #3775

Membru autentic

@ neadodo

Cu cea mai mare placere.
Campurile cu levantica (lavanda) mai erau?

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
DragosP
post 23 Aug 2012, 18:42
Post #3776

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Atenție la prețul CO95: cel mai mic văzut de mine în Grecia săptămâna asta a fost de 1,801€/ litru
Motorina e ceva mai ieftină.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
gibonu
post 24 Aug 2012, 09:04
Post #3777

Membru autentic

Ca sa lamurim problema cu vigneta bulgareasca.
Am gasit stick-erul in masina.
Stick-er = bucata de plastic pe care este prinsa vigneta propriu-zisa, si care nu se lipeste in parbriz.
Asadar, pe stick-er scrie:

Pe fata.
"The remaining part must be kept.
Non-attached vignettes are invalid
."

Pe verso.
"The vignette is valid for the punched date and the next six days"

Iar in postul nr. 3724 exista:
- o poza cu pretul vignetelor;
- o poza cu indicatorul care marcheaza intrarea pe un drum pe care este nevoie de vigneta.

This post has been edited by gibonu: 24 Aug 2012, 09:10

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
neadodo
post 24 Aug 2012, 09:09
Post #3778

Membru incepator

vigneta la bulgari costa 6 euro/saptamana. atat am platit la dus la chioscul situat imediat dupa giratoriul de la vama din ruse. la intoarcere la lukoil svilengrad tot 6 euroi. e bine sa o lipiti de parbriz cu niste banda scotch ca sa o puteti da jos mai usor

24 Aug 2012, 09:12:
@gibonu
da erau campurile cu levantica, dar ma grabeam si nu am oprit sa fac poze. broaste testoase nu am vazut.

This post has been edited by neadodo: 24 Aug 2012, 09:12

--------------------
+
gibonu
post 24 Aug 2012, 09:16
Post #3779

Membru autentic

@ neadodo

Din ce spui tu, se pare ca la plata in Euro este mai scumpa.
Sau ca s-a scumpit vigneta din iunie pana acum.

Spun asta, pentru ca de cele doua ori cat am fost cu masina in BG anul asta (aprilie si iunie) am dat 10 leva pe vigneta, tot la chioscul de la vama Ruse.
Aveam leva la mine.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
neadodo
post 24 Aug 2012, 09:19
Post #3780

Membru incepator

@gibonu
nu aveam leva a trebuit sa platesc euro si cica diferenta de 1 euro e din cursul de schimb leva-euro

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html

Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html

Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum.

--------------------
195 Pages « < 124 125 126 127 128 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st May 2025 - 10:34
Forum Renault