Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Multumesc, adi_ar.
Mai zi-mi te rog (ca nu gasesc acum pe topic, si maine dimineata plec) de unde iau vinieta pt austria? parca citisem ceva de un shell la granita HU-A? This post has been edited by leinad: 24 Oct 2010, 14:47 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
du-te la petromul din nadlac. intrebi la baietii care iti baga benzina daca au. sunt de la altii care nu le lipesc pe parbriz, si ti le dau cu 10 lei.
daca nu, la primul shell cum intrii in austria. mallurile sunt deschise si in weekend dar nu pana tarziu (ca la noi). parca la 18:00 pun lacatul... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
adica de la altii care le dezlipesc din parbriz. de obicei tigani.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
1.nu sunt dezlipite. nu au fost lipite de la bun inceput.
2. nu neaparat tigani. sunt luate pe 10 zile sau o luna. se lasa la petrom si cineva care vrea doar sa tranziteze austria sau sta 2-3 zile se mai foloseste de ea... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Impropriu spus se foloseste de ea ca nelipita nu prea e valabila.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
ipiq |
![]()
|
pai nu intelegi ca nu e expirata?
eu o iau azi (luni) pe 10 zile... merg pana in austria si ma intorc joi si le-o las baietilor de la petrom. tu mergi vineri si o iei de la petrom, si mergi si tu in austria. te intorci duminica. ne-am folosit amandoi de ea? a fost valabila si pe perioada in care ai fost tu in austria? te bucuri ca ai salvat cativa euro? ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
R®omania! si ne mai miram ca la noi se pun suprataxe... sa fie sigur statul ca ia macar banii de o taxa. Probabil dupa mult comportament de acest fel vor pune si altii.
Daca vrei si pretinzi ca iti permiti un drum in Austria atunci iei in calcul fie ca vei merge pe drumuri secundare (atentie la cele notate S care au nevoie si ele de vigneta!) si nu ai nevoie sa dai banul pentru vigneta, fie bagi cei 7,9 E si lipesti pe parbriz vigneta. Sa nu fie discutii neprincipiale cu politia austriaca. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@leinad: eu asta vara am iesit pe la Bors si intre Oradea si Bors erau gramada de tonete care vindeau vignete si pentru Ungaria si pentru Austria (si chiar Slovacia daca tin bine minte). Banuiesc ca si la Nadlac ar trebui sa fie, macar pt. Ungaria. Pt. Austria se gasesc si imediat ce intri in Austria (o benzinarie pe dreapta).
Drum bun! |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Am o problema ciudata: de cateva saptamani incerc sa-mi fac o rezervare pe internet ptr. finalul lui ian. 2011, ptr. schi. Le scriu in engleza, insa ciudat e ca NIMENI nu mi-a raspuns pana acum! Am scris la mai multe pensiuni si nimic. Am incercat sa nu le mai spun ca sunt din Romania, fara succes. Nu am patit asa ceva pana acum! Cineva mi-a zis ca e prea devreme si nu fac inca rezervari ptr. ian. dar nu prea imi vine sa cred asta. Are cineva vreo idee? Mersi!
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
ipiq |
![]()
|
ba da! am patit eu de nenumarate ori. daca nu-ti raspunde la e-mail poti sa uiti pensiunea aia. ii cam doare-n basca pe majoritatea. eu rezervarile le fac cam in octombrie-noiembrie si cam din 10 pensiuni iti raspund maxim 2. trebuie sa ai rabdare pan gasesti una calumea care sa iti si raspunda.
asta e... apropo, in ce statiune mergi? ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Prabichl. Mersi de raspuns, ca de incurajari...O sa caut pana imi raspunde cineva, dar nu mi se pare normal asta , iar eu de la austrieci aveam mari pretentii!
|
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Unii chiar sunt ocupati, altii nu mai iau in calcul solicitarile turistilor romani (si poti fi identificat ca expeditor din Ro pe baza adresei IP a computerului de pe care trimiti e-mail-ul) iar unii iti vor raspunde dar mai greu... depinde insa de la caz la caz iar tu continua sa scrii ca pensiuni sunt destule.
Mai poti incerca la cele ce nu au adresa de e-mail sa suni... incercarea moarte nu are! Bafta! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
drrond |
![]()
|
Mersi. Voi continua.
This post has been edited by drrond: 13 Nov 2010, 18:29 |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Poate esti mai ghinionist eu nu am avut probleme cu raspunsurile. Incearca pe www.tiscover.at Eu de pe acest site fac rezervarile fara probleme.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
drrond |
![]()
|
O sa incerc, mersi. Intre timp am primit un raspuns dar asta dupa ce am scris in germana ( traducatorulul "google" sa traiasca! ).
This post has been edited by drrond: 16 Nov 2010, 08:36 |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
stie careva vreo pensiune (sau hotel) cat mai aproape de viena (sau chiar in viena) dar care sa nu fie nici prea scump? gen 40-50 de eur pe noapte o camera dubla?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ipiq |
![]()
|
http://www.booking.com/searchresults.ro.ht...r=price_for_two
anu' trecut am stat cu 22 Eu / noapte / persoana cu mic dejun inclus. E adevarat nu chiar in buricul targului, dar oricum... Din pacate nu mai stiu cum se chema si nu il mai gasesc acuma... This post has been edited by ipiq: 19 Nov 2010, 18:51 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
drrond |
![]()
|
Cauta in reteaua OEKOTEL. O prietena a stat acolo, in Viena si a fost f. multumita. 44 E cu mic dejun.
|
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
www.hostel.at
Original, pitorescul aparte, nu scump, free parking, ... |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Lucinel o alegere foarte buna si daca vrei in Viena, http://www.birghotels.com/hotel_geblergasse/ cam 44 e/noapte.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pensiune e ocupata de ceva timp
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Salut baieti. In perioada sarbatorilor vreau sa plec in Austria, Ungaria si Slovacia si m-ar interesa si pe mine daca ma puteti ajuta cu niste harti turistice ale Vienei, Budapestei si Bratislavei. In afara de asta m-ar mai interesa niste locatii in cele 3 capitale ale unor centre comerciale, cum sunt mall-urile de pe la noi. O ultima intrebare este daca in aceste 3 tari imi mai trebuiesc si lanturi daca am cauciucuri de iarna? Multumesc anticipat pentru ajutor!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
ipiq |
![]()
|
hartile ia-le de pe net.
in bratislava in 2 ore vezi tot ce este de vazut. adica te urci cu masina sus pe deal, vezi castelul, te uiti la peisaj si gata... aia e tot ![]() daca vrei shopping in drum spre viena e asta: http://www.designer-outlet-parndorf.at/ (n-ai cum sa nu-l vezi, trece autostrada pe langa el). si la iesire din viena pe centura e asta: http://www.scs.at/W/do/centre/accueil (e mai misto decat parndorfu dar nu e in drum...). In budapesta singurul mall in care am fost e asta: http://www.arkadbudapest.hu/ E ok dar nu se compara cu cele 2 din austria... Eu ieri m-am intors de pe drum, nu m-a intrebat nimeni nici in Ungaria, nici in Slovacia, nici in Cehia nici de lanturi, nici de cauciucuri de iarna. Si am prins zapezi vai si amar. Imprumuta de la cineva un set de lanturi daca nu vrei sa dai bani pe ele, il arunci in portbagaj si daca te intreaba cineva ceva, ai ce sa arati... Drum bun! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multumesc frumos pentru ajutor!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
Bratislava - Obchona street e un bulevard pietonal aproape de centru. De aici in 5 min ajungi si la castel si la palatul prezidential, parcuri si zona centrala plus malul dunarii. Pentru cumparaturi Aupark mall pe Einsteinova ul. 18 (ulica ceva de genu zic ei la strada). La parcari gasesti de toate felurile gratis sau pe bani. Pe strada de sarbatori nu m-a intrebat nimeni de sanatate chiar daca e cu plata. Sunt parcari blocate cu stalpisori sau marcate cu x cu vopsea. Acelea sunt rezervate. In rest eu am parcat 4 zile pe strada (Obchona) pe parcare marcata normal si nu a intrebat nimeni de tichet de parcare sau alte chestii. Tot pe Obchona gasesti numeroase magazine mici la care functie de oferta poti lua lucruri de calitate la preturi mici. (blugi denim la 7 euro sau adidas ptr copii pana la nr 36 cu 5 euro orice marime)
Drum bun. |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(rodi @ 19 Nov 2010, 21:01) Am folosit eu in weekendul trecut. Cel din Huetteldorf. Daca nu esti pretentios e OK. Curat si functional. Nimic nu e inclus, in afara unui mic dejun minimalist (paine, unt, gem, cafea proasta) si a hainelor de pat. Nu sapun, nu hartie igienica, nu prosop. Ca in studentie, minus mizeria. E o baie la fiecare camera, dar camera nu o ocupi exclusiv, decat daca iei toate paturile, altfel te poti nimeri cu straini in camera (sistem hostel clasic). A fost si destul de rece in camera. Pe mine nu m-a deranjat, ca a stat nevasta mai aproape in pat ![]() Vinieta de autostrada se poate lua atat pt. Ungaria cat si pt. Austria in Cenad, pt. cine foloseste aceasta ruta de iesire din tara. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
UXE |
![]()
|
o intrebare .. te descurci numai cu engleza in viena? pe strada, in magazine, benzinarii etc
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:30 |