Dacia mea
![]() ![]() |
Dacia mea
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Chitu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 3 July 12 ![]() |
MuciX : Nu la tine ma refeream , stai linistit ![]() turbodxman : Sa discutam pe pm detaliile ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@Shush: te puteai duce cu seatul, dar daca n-ai capac pe motor...
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
catalinSV |
![]()
|
![]() Membru Per Pedes Group: Members Posts: 516 Joined: 22 December 10 From: Orasul cu 3 semafoare ![]() |
|
--------------------
Ex:Renault
Clio
1995
- SV 09 AWY Mersul pe jos face piciorul frumos.
|
|
turbodxman |
![]()
|
Ai pus punctul pe "b"
![]() Fiecare cu hobbyurile sale pana la urma ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Chitu |
![]()
|
catalinSV : Asa o fii , eu unu prefer sa repar la masinuta si fumam tigari legale... Tutun si radare
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Chitu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
O pagina despre masina, 2 cu shto-uri de Bucale...
Cand iti citesc topicul (ma rog.. prima pagina) parca ma vad pe mine acum 2-3 ani.. Bafta cu masinuta, si nu asculta frustrarile altora care au ajuns pe forumul asta cu cate o 1300/1310 pentru ca asta isi permiteau, au mers la cules sau au facut rata la logan si acum se simt superiori.. Ma mir si eu cand vad oameni in toata firea cum stau pe internet si se lauda pe topicul unui pusti.. |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
Chitu |
![]()
|
daniel93 : Multumesc , voi revenii cu ultimele lucrari la harb
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asadar si prin urmare, merita huaueiu ala?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Chitu |
![]()
|
Care huaueiu ala?
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
Iulikk |
![]()
|
Scuza-ma... oboseala isi spune cuvantul... nu stiam eu de ce nu imi gasesc postul pe topicul cu zmartfoane
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Chitu @ 19 Aug 2012, 21:41) Salutare , ma numesc Chitu Ionel , am 17 ani ,si ca majoritatea de aici am o Dacie. Povestea a inceput in urma cu 2 ani cand mama mea a primit masina mostenire , si cum ea nu are permis am luat-o eu in primire . 1 an de zile a stat. Dupa mi a starnit interesul ca vroiam si eu sa o conduc ![]() Sa nu fie o "febra" pasiunea asta de resaturare...mai is pe aici pusti care au inceput in forta si nu bine s`au vazut cu permisu luat si se gandeau la ceva "upgrade"(renoo) ON: Spor la refacere,reparatie(restaurare)....si nu te stresa de "profesionistii cu logan" ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
razvan_89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 636 Joined: 22 April 12 From: Focsani ![]() |
vb lui Chitu sa vedem noi loganelul peste 30 de ani...
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1971/1974
- VN 71/74 UAP skoda octavia
daewoo matiz 2003 |
|
Chitu |
![]()
|
Una peste alta , caut electrician in Brasov sa imi monteze si mie : buton avarii , radio , bricheta , lampita portbagaj si torpedou ,ceasuri apa si ulei ( am montat deja T ul cu 2 sonde ulei , si un alt capac cu 2 sonde pe chiuloasa , tras fire totul dar nu stiu care cum vin , gasisem odata niste scheme dar duse au fost...
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
roby_1300_rap |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.097 Joined: 11 February 11 ![]() |
aveam eu ceva scheme
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
1970
- HD 70 UAP/1-HD 4533 dacia #1 in romania :D
|
|
Chitu |
![]()
|
Taca paca am mai facut ceva
![]() Becuri galbene si ornamente stalpi O consola si inca ceva pe acolo ![]() Niste scaune si un spatar Plus alte maruntisuri.. ![]() Danut: uite asta e exemplul meu ![]() Attached thumbnail(s) Imag003.jpg ( Size: 195.05k ) Number of downloads: 477 Imag027.jpg ( Size: 182.11k ) Number of downloads: 546 Imag001.jpg ( Size: 314.58k ) Number of downloads: 516 Imag002.jpg ( Size: 228.99k ) Number of downloads: 531 Imag006.jpg ( Size: 179.33k ) Number of downloads: 527 Imag031.jpg ( Size: 172.66k ) Number of downloads: 224 Imag028.jpg ( Size: 218.74k ) Number of downloads: 220 Imag030.jpg ( Size: 211.82k ) Number of downloads: 233 |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
Frumoasa masina, bravo!
![]() |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
Chitu |
![]()
|
Multumesc mult, nu e cine stie ce dar doar pe asta o am
![]() 23 Aug 2012, 21:31: Si inca una : jantele au nevoie de o reconditionare , cand or sa fie fonduri ![]() This post has been edited by Chitu: 23 Aug 2012, 21:31 Attached thumbnail(s) Imag004.jpg ( Size: 230.82k ) Number of downloads: 199 |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
turbodxman |
![]()
|
Sfat pentru reconditionarea jantelor: roluit, sablat, vopsit in camp electrostatic
![]() Daca iti vei permite si gume noi + echilibrare va fi o treaba de durata. ![]() Te pot indruma pentru fiecare operatiune, ai totul in Bv. ![]() This post has been edited by turbodxman: 23 Aug 2012, 22:05 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Chitu |
![]()
|
Toti am vrea sa ploua cu valuta... Dar nu se intampla...
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
QUOTE(turbodxman @ 23 Aug 2012, 22:00) Sfat pentru reconditionarea jantelor: roluit, sablat, vopsit in camp electrostatic ![]() Daca iti vei permite si gume noi + echilibrare va fi o treaba de durata. ![]() Te pot indruma pentru fiecare operatiune, ai totul in Bv. ![]() Corect, asa se face treaba. As adauga si lacuit dupa vopseaua in camp electrostatic. Sa fie matza de matza! ![]() ![]() Chitule, incet-incet. O sa vina si vremea ta. Deocamdata ia o gagica la un film ceva ![]() Asculta la moshu', ca stie el. ![]() |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
catalinSV |
![]()
|
![]() Membru Per Pedes Group: Members Posts: 516 Joined: 22 December 10 From: Orasul cu 3 semafoare ![]() |
QUOTE(remusro @ 23 Aug 2012, 23:33) Corect, asa se face treaba. As adauga si lacuit dupa vopseaua in camp electrostatic. Sa fie matza de matza! ![]() ![]() Chitule, incet-incet. O sa vina si vremea ta. Deocamdata ia o gagica la un film ceva ![]() Asculta la moshu', ca stie el. ![]() Remus..daca ar mai merge cu filmele ca pe vremea ta bine ar mai fi... |
--------------------
Ex:Renault
Clio
1995
- SV 09 AWY Mersul pe jos face piciorul frumos.
|
|
turbodxman |
![]()
|
De acord Remus.
QUOTE(Chitu @ 23 Aug 2012, 22:18) De acord cu tine...s-au dus vremurile alea, la noi ![]() Ai si varianta DIY, care nu da rezultate exceptionale si nici de durata ![]() curatate cu peria de sarma (pe bormasina), degresate cu diluant apoi grund la spray, 2-3 straturi, vopsea 3-4 straturi tot la spray si lac 3-4 straturi. Lasi la uscat la soare si apoi montezi gumele la loc si echilibrezi rotile. ![]() Te sfatuiesc totusi, daca doresti sa pastrezi aceasta masina multi ani, sa o rulezi cat mai putin, sa aduni incet incet piesele de care ai nevoie pt reconditionarea ei si altele (consumabile pt viitor), si bani bineinteles si sa fi cat mai strict la reconditionare (sa nu faci rabat la calitate si originalitate: revopsesti jantele in aceeasi culoare ca originala, folosesti piese de cea mai buna calitate ...). Poti asculta si sfatul celor mai in etate ![]() ![]() Pe masura ce trece timpul piesele vor fi din ce in ce mai greu de gasit asa ca daca astepti sa treaca anii si vei incepe reconditionarea la 30-40 de ani (ai tai) atunci va fi mult mai dificil, scump si de durata decat daca incepi pregatirea din timp. ![]() Eu am inceput sa ma ocup de 25 de la 18 ani, si poti vedea cu ochii tai rezultatul eforturilor dupa 8 ani. ![]() This post has been edited by turbodxman: 24 Aug 2012, 08:46 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Chitu |
![]()
|
Da, asa am de gand , eu o consider o baza foarte buna , nu e ruginita/ rupta/ carpita.Acum nu imi permit sa o restaurez, mai caut ceva piese
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
turbodxman |
![]()
|
O decizie inteleapta.
![]() Aduni bani. O parte din ei ii utilizezi pt a achizitiona piesele necesare. Cand ai suficient pt restaurare demarezi. ![]() Pana atunci nu uita sa incerci pe cat posibil sa nu o utilizezi zilnic si nici pe camp (iti recomand). Niste conservant in praguri, lonjeroane, sub podea, pe pasajele rotilor... ar fi ideal pana vei reusi sa incepi restaurarea chiar daca sta in garaj. Nu e scump. 3l 150 lei. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:40 |