Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
1. Corbex. 1 person, 2 nopti. Daca vine Radian, ma cuplez cu el. E rindul lui sa puna telefonul sa sune.
Sa vad cum imi sta ca omul nr. 1 This post has been edited by corbex: 27 Aug 2012, 21:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Kum+Radian= 1 camera 2 nopti
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, desi Corbex vorbeste cu subintelesuri, il prefer, eu o jumatate de buletin, sigur n-are sanse sa ma alerge prin curte...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
N-am inteles de ce sa arunci o undita in Buzau(bine,am si baut pana la 3 noaptea)
This post has been edited by daniM: 28 Aug 2012, 10:27 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Arunci numai momeala, undita o tii in mina. Dezavantajul e ca se prinde numai peste mare (clean, pastrav, mreana si podete) care-ti solicita amindoua miinile. Berea trebuie s-o pui pe jos. Pauzele dintre pesti sint asa scurte ca nici nu apuci sa bei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci sa nu pescuiesc
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Exact! Iar DaniM nu trebuie sa-si ia undita. In apropierea apei i se intimpla chestii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci sa nu pescuiesc, sa discut politica cu tine si kum, dupa ce beau butoiul cu bere?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Tu n-ai treaba cu politica. Discutam despre peste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Pana acu' am glumit, dar hai sa facem lista, eu am o singura problema legata de data, dar in maximum 10 zile sper sa aflu cand trebuie sa mearga Stefan cu sotia iar la CLuj ca sa confirm 100% ca vin, in functie de data aleasa.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Va las pe voi sa puneti data, daca nu apare ceva, oricare e buna pentru mine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
In principiu eu pot oricand incepand cu 28 Septembrie.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
stabiliti odata data de preferabil octombrie , ca mai am concediu
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Și io pot oricând.
(ziua, noaptea, treaz, matol...) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Deocamdata.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
duar se lauda
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
Lasa lauda, trece-te pe lista.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Nu semnez nimic!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Cred ca ma incordez si vin si eu sa ii arat Ericai ca tre' sa se fereasca de posesorii de Reno si Dacia...
dupa ce se stabileste data exacta ma voi pronunta... asta daca nu are Radian ceva de comentat. Si daca are, vin cu o tzuica... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Vei fi uimit cati posesori de Renault si Dacia vin la intalnirile astea
![]() O sa ajunga fetita ta se se fereasca doar de Markos, Corbex si de tine ![]() This post has been edited by Shush: 29 Aug 2012, 10:07 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai eu la bosorog faceam aluzie... e ok...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu ma pricep la d-astea, deci nu ma bag
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
Loganul e Dacia by Renault. Solenza e Renault by Dacia. Seatul nu e masina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
Seat = scaun.
Dar eu am si blender ... aaa ... motocicleta ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
skija |
![]()
|
nene, daca vin te infigi la o "saniuta" cu mine? asa.. de dragul vremurilor demult apuse...
aa.. si app.: Mai vine cineva cu familia/copii/bebelusii? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Daca trebuie, imi aduc eu baietii. 2x1,90/100. Ca sa-ti examineze desenele. Au vederea mai buna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:46 |