Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
zi bai Radiene.. te superi daca vin si io?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La cazare te-ntreabă "gradul, numele și unitatea".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(skija @ 29 Aug 2012, 11:05) QUOTE(skija @ 30 Aug 2012, 08:14) Stai bre nitel, ca lipsii doua zile si n-am avut acces la tehnologie... 1. Ce PLM sa am de comentat? Na comentariu: mi-ar face placere sa bem o tuica impreuna, sau chiar o saniuta... ![]() 2. Oricare membru al forumului care o 'freaca" pe la cafenea este liber sa participe si nu cred ca nimeni alticineva ar avea caderea sa se pronunte, da, ala sa vina, se aproba, nu, celalalt sa nu vina, nu sunt de acord. Cei care si-ar permite astfel de comentarii, din punctul meu de vedere s-ar autoexclude din selectul grup al "defectilor'... QUOTE(corbex @ 29 Aug 2012, 11:55) Atunci te-ai pupat singur pe bot, m-ai pierdut de client... This post has been edited by radian: 30 Aug 2012, 08:49 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
vezi ca io fac rau la bautura. Ma apuc si o imit pe Veta Biris si Furdui Iancu in acelasi timp. Ma sui pe masa si cant d-alea patriotice.
In plus, fizicul imi permite scurgerea rapida pe sub masa... Hai ca poate vin daca mai apar sotii + copii... ca sa vin cu doamna, cu Erica si cu carnatii de Plescoi... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-ti pui camasa cu mineci lungi si inchisa pina la git. Mi-e frica de Decebal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
badie vezi ca e in plina campanie electorala pt parlamentare....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand era micut, Corbex a facut parte din trupele de cercetasi ale lui Traian?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
nu... el e fiul legitim lui Traian si al lui Decebal
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 30 Aug 2012, 10:34) Mie mi-e frica de Traian ![]() ________________________ In legatura cu data: din calculele sotiei urmatoarea vizita la Cluj e prevazuta pentru 9 octombrie. Cum de obicei stim doar data la care se duce nu si cand se intoarce, m-ar coafa urmatoarele week-enduri: 29-30 septembrie(ideal) 6-7 octombrie (un pic obositor pentru Stefan, tinand cont ca ar face vreo 720 km in cateva zile) 27-28 octombrie. Ar mai fi si 21-22 octombrie, dar depinde mult de cat timp sta la Cluj, mai ales ca e prima sedinta la 42 de zile distanta de prima zi din cea dinainte (pana acum erau la 21 zile). |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
skijo, vezi ca iti permiti cam multe pentru un mucea... Corbex poate sa-ti fie bunic. Nu cred ca ti-ar conveni ca un putoi de 25 de ani sa-i spuna bunicului tau ca e rezultatul incrucisarii intre doi barbati.
Sunt glume intre glume. Depinde de cei 7 ani de-acasa pe care le alegi. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am uitat sa spun, daca nu vine Kum nu vin nici eu, ca eu vin mai mult sa-i dau un cap in gura
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Din ce am discutat cu ardeleanu' (domnu' Danut) ar fi mai OK sa fie in primu' uichend din octombrie (5-6-7 octombrie). Prin septembrie e prins cu meseriasii (reamenajeaza prin casa). Ca el vad ca n-are deshte sa scrie
![]() Mie imi convine oricand. P.S. Io nu vin daca nu da grecu' ciucu' de lamaie. Stie el de ce ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Votez pentru 29-30 septembire. Mai prindem putina caldura, sa ne putem desfasura pe afara. Nici pentru inceputul lui octombrie n-am obiectii. Cea mai buna data e aia la care ne putem stringe cit mai multi.
This post has been edited by corbex: 30 Aug 2012, 10:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Berea Stejar e de ghinda. Mineralizeaza. Are vitamine, fermenti, hormoni, enzime. E tratament pentru prostata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Io votez pentru septembrie - octombrie 2012!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(kum @ 30 Aug 2012, 09:45) skijo, vezi ca iti permiti cam multe pentru un mucea... Corbex poate sa-ti fie bunic. Nu cred ca ti-ar conveni ca un putoi de 25 de ani sa-i spuna bunicului tau ca e rezultatul incrucisarii intre doi barbati. Sunt glume intre glume. Depinde de cei 7 ani de-acasa pe care le alegi. ![]() 1. 25 de ani aveam acu' vreo 8 ani... 2. cei 7 ani de acasa i-am luat cu suspendare 3. ai ceva cu homosexualii? 4. Corbex putea sa-mi fie bunic.. da' a avut decenta sa nu... 5. Daca lu' bunicu i-ar fi zis unu ca e rezultatul incrucisarii intre 2 barbati cred ca ma chacham pe mine de ras... dar totusi eram fericit ca e rezultatul unei iubiri adevarate si sincere 6. Glume intre glume suntem si noi 2 aici pe Cafenea... 7. Deci si cu tine tre sa beau tuica la munte... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
@skija: Era doar un repros... Daca intelegi ceva, bine, daca nu, iarasi bine.
This post has been edited by kum: 30 Aug 2012, 10:13 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
auzi ba grecule, ia si tu un portbagaj de lamai cu tine, sa faca baetsii radler din butoiu ala de bere pus la bataie de gazda.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu pot să vin. Deja vă urăsc!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:58 |