Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Bine ma skijo. Traiasca Majetatea Sa, Regele Mihai!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bine ma moldovene. Traiasca Majetatea Sa, Regele Mihai! Free ungurii! Nue Craiova
![]() This post has been edited by ady77: 30 Aug 2012, 13:27 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dragos are indigestie de la suspandare. Nu-i trece pina la alegeri,
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ady77 @ 30 Aug 2012, 14:19) Sunt câteva mici probleme: numărul de persoane e defekt; nu știu lokația, nu știu perioada și ce e mai nasol nu știu dacă reușesk să finalizez până atunci o lukrare mare pe care o am akum. Dar mai arunk kâte un oki pe aici. 30 Aug 2012, 14:29: QUOTE(corbex @ 30 Aug 2012, 14:27) S-o krezi tu. This post has been edited by DragosP: 30 Aug 2012, 13:29 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu incerca sa ma intarati.. e inca in viata. Eu n-am nimic cu el cat e inca in viata. Dupa... aveam eu o idee...
In plus de asta mi-am facut acum un test de IQ. Nu, n-a iesit cu minus... dar imi dau seama ca rezultatul ma indeamna la o abordare mai academica a problemelor si la o mai mare atentie in dialogurile cu semenii mei mai putin dotati... PS: nush daca rezultatul e in cm... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ady toate ca toate pana la CRAIOVAAAAAAAAAAA, oltean deal lui camataru sub acoperire ce esti.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DragosP @ 30 Aug 2012, 14:28) Sunt câteva mici probleme: numărul de persoane e defekt; nu știu lokația, nu știu perioada și ce e mai nasol nu știu dacă reușesk să finalizez până atunci o lukrare mare pe care o am akum. Dar mai arunk kâte un oki pe aici. Nr. de persoane il corectezi tu. Locatia: QUOTE(corbex @ 27 Aug 2012, 19:38) Perioada: QUOTE(ady77 @ 30 Aug 2012, 11:49) Restu' iț ap tu iu. |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(skija @ 30 Aug 2012, 14:29) nu incerca sa ma intarati.. e inca in viata. Eu n-am nimic cu el cat e inca in viata. Dupa... aveam eu o idee... In plus de asta mi-am facut acum un test de IQ. Nu, n-a iesit cu minus... dar imi dau seama ca rezultatul ma indeamna la o abordare mai academica a problemelor si la o mai mare atentie in dialogurile cu semenii mei mai putin dotati... PS: nush daca rezultatul e in cm... Hmm, ceva nu e in regula. Nu ti-au cerut sa repeti testul? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am intrebat eu. Are acces la bucatarie. Si mai putem intreba, cind o fi sa batem palma.
Alea-lalea n-are, da' poti sa aduci tu. This post has been edited by corbex: 30 Aug 2012, 14:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai daca vine skijosu acolo suparat pe toti,si mai bea si tuica aia de o tot pomeneste o data la doua posturi, se sperie proprietarul si va da acces si la nevasta-sa,nu numa la bucatarie
This post has been edited by daniM: 30 Aug 2012, 16:11 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
skija |
![]()
|
n-auzi mah ca ma duc cu nevasta si copilu'... o sa ma comport ca un domn.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 30 Aug 2012, 14:28) Sunt câteva mici probleme: numărul de persoane e defekt; nu știu lokația, nu știu perioada și ce e mai nasol nu știu dacă reușesk să finalizez până atunci o lukrare mare pe care o am akum. Dar mai arunk kâte un oki pe aici. S-o krezi tu. In acest post (similar cu ala cu wi-fi-ul, pentru aia care nu pricep) ai vrut sa pari jmecher dar nu ai demonstrat decat ca esti un brailean sadea... Si un frustrat! Pentru chestii din astea m-a exmatriculat de la gradinita - grupa mijlocie. Da' nu-i nimic... cu postul asta ii dau apa la moara "anonimului" indignat. ![]() This post has been edited by kum: 30 Aug 2012, 17:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Uite ca citeste arhitectu'. El te crede
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da, misto, cu multe giratorii.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 30 Aug 2012, 22:28) Slabe sanse sa vezi vreun Dragos Brailean la ceva meeting. Are tot timpul scuze bune. De ex. acum lucreaza la un proiect important, de obicei duminica. Nu, duminica nu lucrez. Duminica îmi iau familia și mergem la Sfânta Liturghie. În schimb, sâmbăta lucrez, program normal. Așa că dacă nu-mi terminllucrarea n-am cum veni. Cât despre scuze, pardon: îmi cer scuze dacă spun că vin si apoi dau înapoi. Ori acum n-a fost cazul de așa ceva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Esti un nesuferit.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Pardon. Ma scuzati! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Daca n-o fi cu suparare pot sa particip io?! Promit ca de data asta sa NU v-alerg asa mult ca data trecuta.
![]() Grecule, iar tre sa cantam vre-un prohod? ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 30 Aug 2012, 22:47 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Si fara numar! S-aruncam cu banii (monede, in cazul meu) in lautari!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:58 |