Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inca nu m-am suparat de la glumele agricole ale lui Skija. Nu poti trasa o linie in privinta glumelor, e cum zice Kum, trebuie s-o vezi singur, dupa virsta de 7 ani.
As putea face si eu glume de podzol, ca-mi serviti mingea la fileu tot timpul, dar sade rusine. Cum am zis in topicul cu autostrada, e voie cind ai numere de inmatriculare din locuri unde nu s-a intimplat nimic. This post has been edited by corbex: 30 Aug 2012, 10:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
mai bine spune drept, baci Corbex, dumneata nu ca sa vanezi ursi te duci in padure...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
M-ar coafa mai mult primul we din octombrie, insa oricum de data asta la mine nimic nu-i sigur.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai deocamdata raman astea:
29-30 septembrie 6-7 octombrie? Si fixam si in functie de pensiune? |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 30 Aug 2012, 11:45) Ma duc sa culeg zmeura ![]() Nu e nimic in legatura cu adresarea, imi e mai bine cind e folosita adresarea directa, fara politeturi inutile. Unele trimiteri pot fi insa interpretabile. Personal, incerc sa le evit. Perseverare diabolicum. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 30 Aug 2012, 11:39) QUOTE(b76bgaarh @ 30 Aug 2012, 11:53) Brailene, explica tu la baeti (si explica-i si lu' arhitectu', ca el sta mai prost cu romana...) cam unde crezi matale ca io l-am facut putoi pe skija. arhitectule... da' lasa... nu mai zic ca n-are rost. Sau nu... lasa sa zic, ca-i de bine. Arhitecte, du-te ma la un doctor, ca ai niste simptome din ce in ce mai evidente. Sa stii ca altii chiar mai fucked-up ca tine s-au facut bine. This post has been edited by kum: 30 Aug 2012, 12:41 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai vezi ca aia mai slabi la limba romana asta au inteles.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 30 Aug 2012, 12:00) Ma duc sa culeg zmeura ![]() Nu e nimic in legatura cu adresarea, imi e mai bine cind e folosita adresarea directa, fara politeturi inutile. Unele trimiteri pot fi insa interpretabile. Personal, incerc sa le evit. Perseverare diabolicum. Poi vezi matale atuncea.. cand te apleci sa culegi bobu' de zmeura, unii care n-au toate tiglele pe casa mai confunda cu altceva.. In rest, bafta la dulceatsa aia, si cand o termini, poate ne aduci si noo un borcan. |
--------------------
...
..
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mucea, putoi, tot una,
da tu da inainte pe unde poti poate te mai agiti putin pe forum, ca in viata reala. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
deci ca sa lamurim:
1. tataie, sunt precis ca ai inteles unde am vrut sa bat (varsta, nu familia lu' matale, plus puritatea unui baci) 2. restu' - care cine pe cine si cum a facut nu conteaza. Important e pretul berii si taria tzuicii... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba, v-a tampit foamea?
![]() Va porcaiti si pe topicul cu întalnirea de toamna?!!! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
ne porcaiam ieri cu skija si pe topicul cu starea vremii...
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aveti ignore cu totii!!!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
deci da... hotati-va si voi la data aia sa sa vedem cine si cum vine ca sa stiu si eu cum fac...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
skijo, eu am inteles perfect ce ai vrut sa spui. Doar ca unele glume pot ofensa. Ti-a spus-o mai subtil si corbex. Este strict treaba ta daca nu te intereseaza faptul ca cei cu care "glumesti" pot fi deranjati sau nu de acele glume.
Eu ti-am atras doar atentia. Daca te simti cumva jignit din cauza asta, sa stii ca nu asta a foat intentia mea. Ca sa parafrazez un titlu' de film, eu cand vreau sa jignesc, jignesc! Pe tine nu te-am jignit. Am observat ca ai ceva mai mult de doi neuroni si ti-i folosesti. De aceea port (sau incerc sa) o discutie civilizata cu tine si nu te iau la misto. ![]() Vad ca ai intelez ca apelativul mucea se refera strict la varsta ta in raport cu badia. Ca in raport cu tine ii spun lu' fiu-meu mucea. Poate pricepe si unineuronalu' care confuzeaza lucrurile si cauta sa intretina aici o stare de rahat ca aia pe care o traieste el zi de zi... This post has been edited by kum: 30 Aug 2012, 13:09 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
a mai zis kum ceva?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 30 Aug 2012, 14:09) Nu. O face pe înțeleptul cu skija: QUOTE(kum @ 30 Aug 2012, 14:08) skijo, eu am inteles perfect ce ai vrut sa spui. Doar ca unele glume pot ofensa. Ti-a spus-o mai subtil si corbex. Este strict treaba ta daca nu te intereseaza faptul ca cei cu care "glumesti" pot fi deranjati sau nu de acele glume. Eu ti-am atras doar atentia. Daca te simti cumva jignit din cauza asta, sa stii ca nu asta a foat intentia mea. Ca sa parafrazez un titlu' de film, eu cand vreau sa jignesc, jignesc! Pe tine nu te-am jignit. Am observat ca ai ceva mai mult de doi neuroni si ti-i folosesti. De aceea port (sau incerc sa) o discutie civilizata cu tine si nu te iau la misto. ![]() Vad ca ai intelez ca apelativul mucea se refera strict la varsta ta in raport cu badia. Ca in raport cu tine ii spun lu' fiu-meu mucea. Poate pricepe si unineuronalu' care confuzeaza lucrurile si cauta sa intretina aici o stare de rahat ca aia pe care o traieste el zi de zi... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
QUOTE il doare capu ca a baut din greseala stejar in loc de ciuc, cu lamie. lamaile alea din ultimu lot au fost de proasta calitate. Se impune un 10% la factura, macar. This post has been edited by neumann: 30 Aug 2012, 13:16 |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Asa:
"DragosP: 1 camera 3 persoane 2 nopti" |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
ba da locatie e aleasa, sau se merge la victoras si se face oaie la groapa?
daca e partea a doua ma bag si io la masa. This post has been edited by b76bgaarh: 30 Aug 2012, 13:19 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:12 |