Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
din pacate ridicai poalele inainte de a trece balta..
![]() dupa lungi mustrari de constiinta imi fac curaj si anunt ca nu pot veni la Intorsura.. ceva f important pt mine a intervenit.. sper sa nu dati cu bolovani.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Te măriți!?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ei,pe naiba..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi ce poate fi mai important? În sfârșit, fiecare le știe pe ale lui.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fiindca domnul Victoras vrea s-o dea cotita (deh, incepe sa se simta virsta, nu mai e dreapta ca odinioara), desi adunatura se tine apreape in spatele gradinii lui, propun sa-i facem o vizita fulger, pe nepusa masa. Nu ne deranjeaza asta, stim ca nu-i ia mai mult de o juma' de ora s-o puna.
This post has been edited by corbex: 9 Sep 2012, 18:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bagati. Am de munca in ograda de nu e voie. Trebuie sa ridic o cosmelie, trebuie sparte si stivuite lemnele pentru iarna (nu-s multe, o curte plina) In casa nu mai zic. Trebuie sa scot dusumeaua si sa torn o sapa de ciment. Ambele-s cu susul in jos. Asa ca numai bine. Si daca terminati treaba pana seara poate facem si-un gratar. In dimineata urmatoare sus pe casa la dat jos tigla, pus tabla. La fel. Daca terminati pana seara, poate mai facem un gratar.
Am la Bucuresti un tigan, baiat bun, la locul lui. Om bun la toate. Il tinem pe langa noi ca merita. L-am pus p-un prieten sa-l aduca acum cateva saptamani. I-a zis ala ca vine la strand. Cand a ajuns aici, i-a aratat strandul dupa care l-am pus la munca. Saracul de el cara galetile cu nisip in varful dealului si zicea "cine m-a pus mama sa vreu la strand? Io ma duc pe jos acasa.". Pana la urma a adormit la masa. ![]() PS. N-o dau cotita. Sunt niste chestii de care trebuie sa tin cont. Asadar voi raspunde cu da sau nu pe ultima suta de metri. This post has been edited by Victoras2001: 9 Sep 2012, 20:38 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Sep 2012, 21:37) ... L-am pus p-un prieten sa-l aduca acum cateva saptamani. I-a zis ala ca vine la strand. Cand a ajuns aici, i-a aratat strandul dupa care l-am pus la munca. Saracul de el cara galetile cu nisip in varful dealului si zicea "cine m-a pus mama sa vreu la strand? Io ma duc pe jos acasa.". Pana la urma a adormit la masa. ![]() ... Pai cred si io... Cand te-ai uitat putin mai serios la el l-a apucat pe tigan chefu' de munca instant. ![]() pictoras.jpg |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Parca si mie mi-a venit chefu' de munca
![]() ![]() ![]() Ba kum printre razboaie ne anunti si pe noi ca ne onorezi cu prezenta la Intorsura? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
voi vreti sa mutati cearta de pe forum la intalnirea de toamna? daca-i asa sa puneti niste camere de supraveghere sa fie destule probe in instanta.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Sep 2012, 15:00) Vezi ca nu eu am spus ca si tacerea e un raspuns. QUOTE(quick @ 10 Sep 2012, 15:09) voi vreti sa mutati cearta de pe forum la intalnirea de toamna? daca-i asa sa puneti niste camere de supraveghere sa fie destule probe in instanta. La intalniri suntem toti mielusei, mai ales kum ![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mieluselu' sforaie noaptea ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce sa recunosc? Ca d-l Kum (altfel nu am stiut cum sa evit cacafonia) se razboieste cu toata lumea (in afara de mine, ca eu am imunitate si profit la greu de ea
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 10 Sep 2012, 18:07 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Moldova nu-i-a ta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Da' a cui?
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
A lu' UE!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Care dintre ele?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu contează.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
NUE!
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Păi io ce-am zis?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai putea unul din labradorii tai sa zica altceva?
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Da-ti peste gura!
Ti-a zis el ceva la telefon? ![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
N-a zis dar era stresat ca nu i se mai ridica ... geamul ala.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Sper că nu ți-a reproșat că i-ai vândut vreun gunoi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:56 |